Filmovi
- bubi.ue
- World Class Manager
- Поруке: 8508
- Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
- Место: Užice / Novi Sad
- Status: Није на вези
Одличан филм, гледао сам га летос.westlife92 пише:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uakoUpfoWfA[/youtube]
odgledao ovaj, Liam Neeson rules!sad se snima neki Taken Sequel (Serbedzija ima neku ulogu tu), na foru kao i onaj Taken kad se mlate u Parizu
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Evo nekih koje sam gledao sad za raspust, posle cu vam se vratiti sa jos 
28 Weeks Later-Ne moze da se poredi sa 28 Days Later, ali ljubitelji serijala bi mogli da ga odgledaju.
30 Days Of Nigh-Solidan film, iznenadio sam se, usrali su sa krajem, ali ipak vredno gledanja. Ipak, ja nisam merodavan da ocenjujem survivor filmove, jer svrsavam na svaki.
Altitude-Zaobici. Jedini deo filma koji je dobar je onaj koji su ukrali iz Sphere.
Contagion-Opet, nisam merodavan, ali dobar je u svakom slucaju
Couples Retreat- Komedija, koja ne znam kako je dospela na moj komp, je nesto sto svakako treba zaobici.
Donnie Darko-Zbunjujuc film, ali preporuka svakako
Dr.Strangelove- Stanley Kubrick
Neverovatno je to koliko je covek bio ispred svog vremena. Kakav je ovo kralj,
Sta bih dao da ga danas vidim u nekoj komediji. Film je odlican.

Fear And Loathing In Las Vegas-Poslusao Vladara i odgledao. Imao sam potpuno drugaciju sliku o filmu, nisam znao da je ovakvog tipa, pa mi se nije nesto ni svideo, previse cudan film za mene xD

Gone Baby Gone- Dobar filmcic, ali previse obican. Tema razradjena mnogo puta.
I Am Number Four- Caruso i dalje objasnjava
Memento-
Film je predrkan! Usao je medju mojih 10 omiljenih. Nesto sto morate da gledate.
Thor-Zaobici.
V For Vendetta-Ako bas nemate ideju sta da gledate, odgledajte ovo..
The Bourne, sva tri dela- Kaaaako su dobri filmovi! Ja nisam ljubitelj akcija, ali kad sam odgledao prvi, morao sam i druga 2. Matt Damon, mnooogo dobar glumac! Preporuka svakako!
28 Weeks Later-Ne moze da se poredi sa 28 Days Later, ali ljubitelji serijala bi mogli da ga odgledaju.
30 Days Of Nigh-Solidan film, iznenadio sam se, usrali su sa krajem, ali ipak vredno gledanja. Ipak, ja nisam merodavan da ocenjujem survivor filmove, jer svrsavam na svaki.
Altitude-Zaobici. Jedini deo filma koji je dobar je onaj koji su ukrali iz Sphere.
Contagion-Opet, nisam merodavan, ali dobar je u svakom slucaju
Couples Retreat- Komedija, koja ne znam kako je dospela na moj komp, je nesto sto svakako treba zaobici.
Donnie Darko-Zbunjujuc film, ali preporuka svakako
Dr.Strangelove- Stanley Kubrick
Код: Изаберите све
http://www.imdb.com/name/nm0001715/
Fear And Loathing In Las Vegas-Poslusao Vladara i odgledao. Imao sam potpuno drugaciju sliku o filmu, nisam znao da je ovakvog tipa, pa mi se nije nesto ni svideo, previse cudan film za mene xD

Gone Baby Gone- Dobar filmcic, ali previse obican. Tema razradjena mnogo puta.
I Am Number Four- Caruso i dalje objasnjava
Memento-
Thor-Zaobici.
V For Vendetta-Ako bas nemate ideju sta da gledate, odgledajte ovo..
The Bourne, sva tri dela- Kaaaako su dobri filmovi! Ja nisam ljubitelj akcija, ali kad sam odgledao prvi, morao sam i druga 2. Matt Damon, mnooogo dobar glumac! Preporuka svakako!
Последње учитавање од neme93 дана 15 Јан 2012, 18:08, учитано 3 пута укупно.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
-
УлтраСрбија
- Youth Team Coach
- Поруке: 179
- Придружен: 06 Мај 2011, 15:00
- Место: Београд
- Clint Eastwood
- Manager
- Поруке: 1183