FK Crvena zvezda [2013/14]

Ko je najbolji igrač Zvezde?

Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Darko Lazović
3
12%
Dragan Mrđa
6
23%
Miloš Ninković
2
8%
Nejc Pečnik
10
38%
Nikola Mijailović
0
Нема гласова
Nenad Milijaš
0
Нема гласова
Neko drugi
2
8%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
C.RONALDO7
Manager
Поруке: 2135
Придружен: 31 Јан 2011, 23:43
Место: SRB (SD) - ITA
Status: Није на вези

Порука од C.RONALDO7 »

Dule93 пише:Чаушић можда одлази, Борха остаје

Slika
Како наш портал сазнаје из својих извора, Горан Чаушић би могао да напусти клуб током зимског прелазног рока, међутим остаје да се види у који клуб би Горан отишао и под којим условима, као и да ли ће се то заиста и десити.

Информације да је Чаушић већ раскинуо уговор нису тачне, а више детаља о овом случају знаће се наредних дана.

Што се тиче Колумбијца Борхе који касни на припреме због приватних разлога, можемо само да потврдимо информације да се он очекује ускоро на Маракани, али и да демантујемо приче да је Кристијан на продају (или да ће, обзиром да је позајмљен играч, напустити клуб), како су брже-боље објавили многи портали након кашњења нашег нападача на почетак припрема.

Роберт Просинечки најозбиљније рачуна на Борху у другом делу сезоне, те о одласку у овом тренутку нема ни говора.

Dace Bog da ostane Causa..
Sine o cemu ti pricas? :D Causic je vec bivsi igrac Zvezde, citaj postove od ranije ;)

edit: Чаушић ће каријеру наставити у Раду.
„Потписаћу уговор на две или три године. Још нисмо утаначили детаље”, истакао је Чаушић за „Спортски Журнал”.
Последње учитавање од C.RONALDO7 дана 12 Јан 2012, 16:52, учитано 4 пута укупно.
Stefan
Manager
Поруке: 1988
Придружен: 25 Окт 2010, 17:08
Место: Beograd

Порука од Stefan »

Borha definitivno ostaje,Prosinecki ga vidi u planovima,a ponuda za Mikica nepostoji.
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:
Has thanked: 1 time

Порука од Dule93 »

Čaušić:“Nisam hteo da produžim ugovor“
Слика
Definitivno je jasno, mladi fudbaler Crvene zvezde Goran Čaušić napušta crveno-bele i seli se na Banjicu i u narednom periodu nosiće dres Rada. Povodom svega Čaušić je izjavio:

- Do leta mi je važio ugovor sa mojoj Zvezdom. Ponuđeno mi je da ga produžim, ali nisam hteo. Jasno sam rekao da hoću da idem. Neću više da sedim na klupi i čekam šansu. Potpisaću ugovor sa Radom na dve ili tri godine. Žao mi je rastanka, ali se možda jednom i vratim na Marakanu. Nikada se ne zna, i drugi su se vraćali. Nisam ljut ni na koga, ali su me pojedinci lagali.

Povodom ove izjave mladog fudbalera, oglasio se i trener Robert Prosinečki:

- Moja želja je bila da Čaušić narednih šest meseci odigra na pozajmici i kroz kontinuitet igara stekne uslove da se u Crvenu zvezdu vrati na velika vrata. On je tu opciju odbio, nije hteo ni da produži ugovor. I dalje mislim da je on dobar igrač, ali kod mene nema fudbalera koji ima zagarantovanu minutažu.

C.R. Opusti se.Ona vest je bila poslednja o odlasku Causica. :yesko:
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad

Порука од bubi.ue »

Југовић је ишао на позајмицу и то баш у Рад а он не може.
Žao mi je rastanka, ali se možda jednom i vratim na Marakanu.
Нема сад враћања, сад играј за Рад. О томе си морао да промислиш пре него што си послушао свог "менаџера".. :yesko:

Стварно ми није јасно ово, шта ли је он умислио да је и ко је, кад хоће са 19 година да буде стандардни првотимац. И није хтео на позајмицу у Рад, а сад иде тамо овако. Не верујем да му дају већу плату... А има и Славка Перовића као пример, он је мислио да ће се тамо прославити..
Последње учитавање од bubi.ue дана 13 Јан 2012, 10:29, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
WildBoar
First Team Coach
Поруке: 242
Придружен: 12 Окт 2011, 21:38
Место: Indjija

Порука од WildBoar »

bubi.ue пише:Југовић је ишао на позајмицу и то баш у Рад а он не може.
Žao mi je rastanka, ali se možda jednom i vratim na Marakanu.
Нема сад враћања, сад играј за Рад. О томе си морао да промислиш пре него што си послушао свог "менаџера".. :yesko:

Стварно ми није јасно ово, шта ли је он умислио да је и ко је, кад хоће са 19 година да буде стандардни првотимац. И није хтео на позајмицу у Рад, а сад иде тамо овако. Не верујем да му дају већу плату... А има и Славка Перовића као пример, он је мислио да ће се тамо прославити..

kako niko ne razume decko ima 19 godina odlican igrac omladinski reprezentativac on nije morao da bude standardan nek mu daju bar po 15 minuta garantujem da bi on bio zadovoljan pa pogledaj filipa jankovica ima 16 godina vidi se da je jos previse mlad odbija se od protivnike makar bio talentovan kao mesi u ovoj situaciji je causic mnogo bolji od njega i kad pogleda tako njega kako se nece zapitati "zasto ja ne dobijem sansu bar 15 minuta" covece on nije ni trenirao cak sa prvim timom a ovaj mali trenira, razlika je sto su jankovicevi roditelji budzovani i to tako mora da bude nadam se da sam bar malo pojasnio jer u takvoj situaciji i ja bih otisao iz kluba :yesko:
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager

Порука од bubi.ue »

А ово му је боље него да је отишао на позајмицу тамо па да се врати у Звезду после?
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

Omladinski reprezentativac, cudna mi cuda... I Kaludjerovic je reprezentativac, Vilotic, i onaj spic sto igra u Cacku, cak su reprezentativci seniorskog tima, a ne decjeg... Nek ide, nadam se da ce mu u Radu biti lepo na klupi sa Perovicem i Reljicem, sta ima neki balavac da ucenjuje klub i trazi minute
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:

Порука од Dule93 »

Раскинут уговор са Бригелом
Према сазнањима нашег сајта, Никола Игњатијевић више није члан Црвене звезде, јер је са њим споразумно раскинут уговор.
Слика
Никола Игњатијевић је Звездино дете из чувене генерације 84', коју су, поред њега, чинили Јанковић, Баста, Перовић...

Након највеће кризе у историји Црвене звезде, челници клуба из Љутице Богдана 1а окренули су се нашим снагама и вратили Звездину децу на Маракану. Игњатијевић је на позицији левог бека заменио Пејчиновића и Џеферсона Силву и код Пижона био незамењив на тој позицији.

Након Пижоновог одласка, Никола није имао места у првој постави и за њега није било места у Звезди. Отиснуо се у печалбу и био позајмљен румунском Темишвару. Ипак, румунски клуб је упао у велике финансијске проблеме, па се и Игњатијевић након шест месеци вратио се на Маракану.

Пошто никако није успео да се избори за своје минуте на терену, заједничка одлука клуба и популарног "Бригела" била је споразумни раскид уговора.

Након одласка Рељића а сада и Игњатијевића, Црвена звезда је остала на три лева бека, до сада је на овој позицији фигурирало чак пет играча.
Корисников грб
C.RONALDO7
Manager

Порука од C.RONALDO7 »

УлтраСрбија
Youth Team Coach
Поруке: 179
Придружен: 06 Мај 2011, 15:00
Место: Београд

Порука од УлтраСрбија »

Postoje indicije da se veliki Ibrahim Gaj vraca u Zvezdu :cheers:
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager

Порука од bubi.ue »

Јуче видех, то би било одлично! :fanman:
Корисников грб
mmladja
World Class Manager

Порука од mmladja »

Ja to i ne bih voleo. Sta ce nam matori stoper da uzme mesto za stranca. Kontam da se raspada i da je bez kluba pa mu je ovo poslednja prilika da zaradi neke pare. Nije on bio los kad je prvi put igrao kod nas, ja cu ga pamtiti po golu Dzombi i dizanju Inzagija, al bolje da igra neki klinac koji ce tu biti par godina i kog mozemo prodati
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager

Порука од bubi.ue »

Боље он да игра него да разигравамо Ћосића.
Корисников грб
mmladja
World Class Manager

Порука од mmladja »

Pa i on treba da leti valjda
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager

Порука од bubi.ue »

Зато нам Гај и треба. Морамо свеједно имати неког искуснијег штопера. :cheers:
Последње учитавање од bubi.ue дана 14 Јан 2012, 16:27, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
C.RONALDO7
Manager

Порука од C.RONALDO7 »

Koji ce nam k.... sad Gaj, ja bih na toj poziciji razigravao Krnetu, da stekne iskustvo za narednu sezonu, i pohod na duplu krunu i Evropu.
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager

Порука од bubi.ue »

Не може се допустити да остану само Максимовић и Крнета..
Корисников грб
C.RONALDO7
Manager

Порука од C.RONALDO7 »

Cosic (ako ne ode) i Mihajlovic rezerve, a mogao bi nekad i Tosic na stopera ako zatreba.
Stefan
Manager
Поруке: 1988
Придружен: 25 Окт 2010, 17:08
Место: Beograd

Порука од Stefan »

Mihajlovic je navodno na transfer listi,mada ja mislim da je Prosinecki rekao da od priprema zavisi dal' ostaje ili ne.Ali opet je pauzirao skoro godinu dana,ne znam ni koliko je njegovo telo sada spremno za napore,ma kakvi bili.A Cosic ce verovatno da ide ako nasi ne izboksuju produzetak pozajmice,jer stvarno nema smisla da ga mi razigravamo.Ovako bi smo ostali sa Krnetom i Maksimovicem,i Tosicem i Mickom koji mogu da odigraju na poziciji stopera,ali to ti je fazon zakrpis jednu rupu,pojavi se druga.Nudjeni su nam i Vujadinovic i Fatic ali je Robi odbio jer nisu puno igrali u predhodnom periodu.Ja sam iskreno da se dovede Gaja kao backup stoper.
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager

Порука од bubi.ue »

Стефан је све објаснио. ;)
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”