FK Partizan [2013/14]
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- Status: Није на вези
Veruj mi mislio sam na alcz i zabranjene zbog njih da zakljucaju! Mi obicni navijaci mozemo i na istok! Gdu su zabranjeni sad i zasto se ne oglasavaju zato sam i reko da je jug farsa! Svi cekaju da vide ko ce da dobije pa onda da se prisljamce! MUKA MI JE OD NASE TRIBINE! RASPADA SE! 
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
-
srbinho
Tacno tako kao sto rece MIX gde su sada zabranjeni ?? jel im zabranjeno i da prostestuju protiv uprave ??? sve su to ista govna bez imalo sumnje....ako se nama, ne daj Boze, desi u buducnosti neki scenario kao sto se zvezdi sad desava ne bi bilo te kriticne mase, koju zvezda ima, a koja bi se odupirala vec bi Partizan bio na vetrovetini sam samcijat....ne bi postojala nikakva organziacija i ljudi se ne bi mogli sloziti sami (srbi da se sloze sami...pa de to jos ma) jer "vodje" Grobara ne bi nista preduzeli...kao sto ni sada ne preduzimaju...evo usput pogledajte ovaj klip cisto da vidite da mozemo i vise da se nerviramo zbog ovog stanja 
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Aly1Ua79 ... re=mh_lolz[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Aly1Ua79 ... re=mh_lolz[/youtube]
- TheBlues
- Manager
- Поруке: 2419
- Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
- Formacija: 4-3-3
- Been thanked: 5 times
Nemojte da serete nesto o cemu ste neupuceni. Zabranjeni su lepili plakate po gradu i stadionu i naravno privela ih policija. Kazne do 70 hiljada. Pa jel to demokratija? Zna se koji navijaci podrzavaju ove lopine, prema tome nemojte stavljati sve u isti kos.
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
-
srbinho
Ja samo znam da ti cuveni zabranjeni nikako da organizuju neki skup, protest i slicno....a sto se plakata tice lepe ih i "obicni" navijaci, a ne samo zabranjeni....
EDIT:
Uprava jutros otpustila Stanoja !!!
Skupstina je zadnja linija odbrane...ako se tu nesto ne promeni tj. ponisti odluka uprave (sto je vrlo moguce) spaseni smo, a ako ne....
EDIT:
Uprava jutros otpustila Stanoja !!!
Skupstina je zadnja linija odbrane...ako se tu nesto ne promeni tj. ponisti odluka uprave (sto je vrlo moguce) spaseni smo, a ako ne....
Последње учитавање од srbinho дана 13 Јан 2012, 11:12, учитано 1 пут укупно.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Ajde sad Zabranjeni pozovite ljude ispred stadiona, da spasimo klub! Budite hrabri bicete u pozadini JA CU PRVI pa neka me uhapse, ali ne mogu da uhapse 10000 ljudi! Idemo saopstenje i da krenemo... ili ....
"Upravni odbor Partizana razrešio je Aleksandra Stanojevića dužnosti trenera prvog tima. Odluka je doneta usled povreda Statuta i opštih akata kluba i ugovora o radu izvršenih od strane Aleksandra Stanojevića iznošenjem i podržavanjem iznošenja netačnih podataka o radu kluba. Težina povrede radnih i ugovornih obaveza je takve prirode da je došlo do trajnog i potpunog narušavanja odnosa i saradnje između organa kluba i Aleksandra Stanojevića i njegov rad u Partizanu više nije moguć".
Pa sami su priznali da su prekrsili taj statut! Sto ne podnesu ostavke onda?
im sve nenormalno.
Pa sami su priznali da su prekrsili taj statut! Sto ne podnesu ostavke onda?
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan

― Michael Jordan

-
srbinho
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=616hfzlwjwk[/youtube]
.. U IME NADE ZA BOLJE DANE POBEDOM SRUŠI ZIDOVE!!! ... I KRENI SADA MI SMO TI SNAGA KUCNUO JE I NAŠ ČAS!
SAD MORAMO POKAZATI KOLIKO SMO JAKI! RADO ĆU DOĆI NA SVAKI ORGANIZOVANI PROTEST MA KOLIKO GOD SMEŠNO BILO ŠTO ĆE DOĆI 14-GODIŠNJAK ALI TAJ 14-GODIŠNJAK VOLI PARTIZAN VIŠE OD 75% LJUDI SA JUŽNE TRIBINE!
.. U IME NADE ZA BOLJE DANE POBEDOM SRUŠI ZIDOVE!!! ... I KRENI SADA MI SMO TI SNAGA KUCNUO JE I NAŠ ČAS!
SAD MORAMO POKAZATI KOLIKO SMO JAKI! RADO ĆU DOĆI NA SVAKI ORGANIZOVANI PROTEST MA KOLIKO GOD SMEŠNO BILO ŠTO ĆE DOĆI 14-GODIŠNJAK ALI TAJ 14-GODIŠNJAK VOLI PARTIZAN VIŠE OD 75% LJUDI SA JUŽNE TRIBINE!
Otac bi me 100% pustio pošto je do pre 10-ak godina on bio stalan na jugu, pa razume. Što se ovog prvog tiče, znam da mi nije mesto tamo ali sa još nekoliko druga koji su od svoje prve godine navijali za Partizan, sećam se kad smo u obdaništu jedino nas trojica navijali za Partizan a druge su roditelji učili za koga da navijaju, u to vreme popularna je bila Zvezda pa smo samo nas 3-ica bili za Crno-Bele. Videću da sa njima odem ako bude nekog većeg protesta.Pinki пише:Poslušaj mene, ja sam malo stariji. Divno je sve to, volim i ja Partizan, ali jednom klincu kao što si ti sigurno nije mjesto na protestima, idi sa svojim vršnjacima i cjepaj neke klinke na ulazu zgrada.
P.S. A i da kreneš, pitanje je da li će te mama i tata pustiti.
- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
Lepo vi to za skup,protest i tako to,ali samo se postavlja pitanje ko ce da ga pokrene???Kako vidim "glavne"navijacke grupe se uopste ne izjasnjavaju(kao i u prethodnom slucaju sa Mladenom,jedino par grafita)...Kakva nam je svest na tribini govori nam to da su prvo momci van Srbije poceli sa plakatima...Ako se sad nesto ne napravi za par dana-meseci,mozda 2-3 kola ovo ce se zaboraviti...
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
ocigledno se nece niko ni oglasiti... mater im svima placenicku hebem!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LXE8pneGlnA[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LXE8pneGlnA[/youtube]
И душа и тело, све је црно бело...
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
Код: Изаберите све
Sutra u 14h naš trener Aleksandar Stanojević ima konferenciju na stadionu.
Pozivaju se ljudi koji podržavaju SS-a i Krleta, koji žele da sekta iz UO bude oterana iz kluba, da u što većem broju dođu ispred stadiona.
Ajmo ljudi, subota je sutra, u principu neradan dan, a i onaj ko radi do 14h će da završi...
DA NAS DOĐE ŠTO VIŠE, DA PREPLAVIMO PARKING ISPRED "SEVERA"!!!
Dosta je bilo ćutanja...И душа и тело, све је црно бело...
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Trener Partizana Aleksandar Stanojević sutra u 14h ima Konferenciju za štampu na stadionu Partizana! Ko je iz Beograda a ne dođe sutra "eto tako" (a ne zato što ne može) - dabogda ga savest progonila ceo život.
One koji nisu iz Beograda ne želim da prozivam. Ko god da dođe - neka ga sreća prati tako časnog celog života! Posle nemojte da kažete da nema organizacije!
HILJADE NAS NE MOGU POHAPSITI!!!! ŠIRI DALJE!!!
One koji nisu iz Beograda ne želim da prozivam. Ko god da dođe - neka ga sreća prati tako časnog celog života! Posle nemojte da kažete da nema organizacije!
HILJADE NAS NE MOGU POHAPSITI!!!! ŠIRI DALJE!!!