FK Partizan [2013/14]

Da li ste zadovoljni pojacanjima do sad ?

Da
18
69%
Ne
8
31%

Укупно гласова: 26

srbinho
Status: Није на вези

Порука од srbinho »

Dok je ova lopovska uprava u klubu sve i da dodje Murinho i povede Guardiolu kao pomocnika necu se pomiriti sa ostavkom Stanoja i ostankom lopovske uprave...ali bukvalno....
Корисников грб
Clint Eastwood
Manager
Поруке: 1183
Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
Место: Kragujevac
Klub koji vodite: Brighton
Mood:

Порука од Clint Eastwood »

E moj Partizane na niske si grane spao...ne zna se dal su ti gori navijaci ili uprava...prvo svi bili presrecni sa Stanojevicem i Djuricem i dizali ih u nebesa za onaj nesrecan prolaz u LS...Pa gospoda pocese da se pljuju medjusobno,jedan ispljuva ovog drugog i rece da odlazi zauvek a onda se na nagovor drugara predomisli pa jos dobi otkaz zato sto je ostao.Ne je** lud zbunjenog nego je** ko koga hoce.Na fejsu i forumima vise navijaca nego na tekmama,sta znam,mozda se tako danas navija za klub.Vratite mi Tasevskog,Zoltana Saba,petardu od Kroacije,Tumbu i one stare derbije.To nisu bila idealna vremena al' sam bar znao kakav sam klub voleo :cofeeman:
Слика
Корисников грб
TheBlues
Manager
Поруке: 2419
Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
Formacija: 4-3-3
Been thanked: 5 times

Порука од TheBlues »

Sa Avramom do finala LS !!!!
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Par stvari sa twitrea:
Serbian media reporting Avram Grant new Partizan coach. Not official yet. €900,000/season. Didn't know club wanted relegation & bankruptcy.
benduggan Ben Duggan
Dear me, there's hope for everyone, Avram Grant has been employed again...
RichJolly Richard Jolly
Imagine the Partizan Belgrade board meeting. “Don’t appoint Avram Grant. Don’t appoint Avram Grant. Don’t appoint Avram Grant. D’oh.”
mike_anstead Mike Anstead
Avram Grant set to take over at Partizan Belgrade. Poor them.
E jadne nam majke kad smo ovako blesavi.... :argh:
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

xaxaxa ma opusteno dolazi Murinjo u Partizan,pa koliko vi godina imate 5,6? :xD:
Avram Grant i Sven Goran Erikson,ma kako da ne,zabole njih ona stvar za Partizan za koji nikad verovatno nisu ni culi,a kamoli da postanu treneri Partizana!Ali ajde videcemo,ovo danas je ludnica,jedan kaze Kuman,drugi kaze Avram Grant,treci Erikson,cetvrti Jesic ili Katanec,a peti da ostaje Stanoje,ovo je LUDNICA ljudi ja vise ne zelim ni da pricam o ovome jer je preslo sve granice i ne mogu da se nerviram zbog zbog lopova,boli me uvo bre,ljudi naravljen je sistem,pojeli smo govno i sad je gotovo,mozemo samo Boga da molimo da nas spasi!
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén

Порука од Tik'al »

Ako Erikson uzme Partizan,stavljam 100e da prolazimo grupe LS sledece sezone :ole:
Jusqu'ici tout va bien…
srbinho

Порука од srbinho »

Ako pre toga ne ode u sred sezone kad vidi da mu drugi kroje tim ;)
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Порука од Tik'al »

Da je Tudjman na celu ne bi takvom strategu mogao krojiti tim ;)
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Realnija opcija je Grant,suska se da se vec dogovorio sa Djuricem,a onaj glavati Grubor kenja nesto j**** ga u usta :zelenko:
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Порука од Tik'al »

Grant je tbo,gori je od Zenge :smajli1:
Jusqu'ici tout va bien…
Lucifer
Assistant Manager
Поруке: 878
Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
Место: Kruševac
Formacija: 4-1-2-3
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Порука од Lucifer »

Ja sam pre bio za Eriksona, ma da on bas nije bio realan .. A i ne svidja mi se ovo 1god ugovor, po fazonu da uzmem kintu i cao .. Bolje da smo uzeli onog Kumana recimo na 2-3 sezone ..
Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.
srbinho

Порука од srbinho »

Ljudi...kad vam kazem:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Eus2bX5UN4o[/youtube]
videcete ;) ovo su samo bedni pokusaju mutavog da se izvuce i nista vise od toga....to je znak da polako puca...jos malo i pukao je skroz....
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

srbinho ti i Alex81 ste puni nekih informacija od "bliskih izvora" samo nikako nista od toga da se desi... cinjenica je da ce ovaj sutra da sutne Stanoja i potpise sa ovim jebenim luzerom koji ce nakon sto je postao legenda milvola sada postati i legenda czv... a kad on to odradi, sve i da ga skupstina sjebe on nas ostavlja u samo takvim govnima i trenerom koji je obicni luzer a sa milionskom platom :argh:
ai cisto sumnjam da ce na skupstini nesto znacajno da se desi... nema bre dok navijaci ne ustanu da govnjivim motkama najure bagru... :nasty:
И душа и тело, све је црно бело...
srbinho

Порука од srbinho »

Sve ovo sto ja pisem citam na partizan.net....tamo imate par clanova koji daju najtacnije informacije....Djura sad igra neki glupu takticku igru, satro dovodi ovog dovodi onog, maze oci navijacima sa nekim "velikim" imenima...posle svega sto sma procitao na tom sajtu moj je utisak da ce lopovcina da ode sa svojim orkestrom i da ce Stanoje da ostane...samo imam jednu dilemu....da li ce doci neki slican Djuri ili ce nam konacno svanuti u tom pravcu....
Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo

Порука од fanst[E] »

Valjda ce da ubodu neku vest,a ne kao onu sto su lupili da se Vujosevic vraca...Steta sto jedan covek vise ne pise na forumima,Kiwi...Koliko je on tacnih informacija izneo novinarima da je to bruka,cim on napise na forumu u roku jednog sata ta informacija se objavi na svim portalima i sajtovima...Kukala nam majka ako dodje Grant,sreca sto ne moze da se ispadne iz ove lige,inace bih se pribojavao za opstanak...

Markohn samo da te pitam koji navijaci???Oni sto su placeni ili oni kojima je zabranjen ulazak na stadion???
Последње учитавање од fanst[E] дана 12 Јан 2012, 22:32, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

pa upravo zato, trenutno nikoji...
Корисников грб
Bard
SFM Hall Of Fame
Поруке: 3355
Придружен: 25 Окт 2010, 15:15
Место: Beograd
Steam: bard_whtid

Порука од Bard »

Tik'al пише:Ako Erikson uzme Partizan,stavljam 100e da prolazimo grupe LS sledece sezone :ole:
Ako dodje Grant stavljaj 5000e da osvajate kup i ostajete bez titule.
We will remember
Skies may fade
And stars may wane
We won't forget
We will remember
Until the skies will fall
We won't forget
We will remember
We all shall follow doom
srbinho

Порука од srbinho »

Ako ostane Stanoje, dobjamo svaki derbi, osvajamo titulu, osvajamo kup, ulazimo u LS i gubimo sve utakmice...pa vi vidite posle sta je bolje :zelenko:
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Kao i srbinho i ja verujem samo odredjenim ljudima ( dva coveka slovima ) ! Nisam clan kriznog staba niti sam insajder! Verujem u bolje sutra u neiskvarene ljude i u ljude koji ISKRENO vole CRNO BELE! Meni je bitno da Partizan izraste u evropski klub! Ne mora neko da daje Partizanu mnogo, ali osnovni uslov je da ne uzima od kluba!
E sad ja vas da pitam! Koliko vas je spremno da sutra ode do stadiona i izrazi nezadovoljstvo upravom?
Ajde kazite mi kako su rekli nemamo para za pojacanja, doci ce momci iz Teleoptika! Odakle sad 1 m evra za Granta!
Samo trazim zdravi razum! Zasto se dovodi trener koji ima 4 puta vecu platu od Stanojevica? A neznamo da li ce da napravi pola od ovoga sto je napravio Sale?
I jos nesto! -Mix- ako budes kretao za Beograd kad bude stigao znak da krecu protesti zovi me! Ne verujem nikome sem ljudi na ovom forumu i onom drugom!
Tek se sad vidi kolika je farsa JUG ustvari. Na prvoj sledecoj tekmi kada pocnu nesto ko' da navijaju ISTOK treba da se okrene prema njima i da pocne da zvizdi. Oni su svoje otpevali, ti pacenici i smradovi za mene vise ne postoje.

Jos bolje bi bilo ako bog da i nova uprava dodje da zakljucaju tribinu na jedno 2 godine. Cekati da neka nova generacija stasa.

Ti idioti su experti za pistolje i palice (i jedni i drugi) a kada smo u situaciji da se borimo za opstanak kluba to ih ne interesuje. U 3 lepe svi! :censored:
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

o cemu pricas, da ih izvizde i zakljucaju?!! ja i kao i mnogo drugih idem na jug a nisam pripadnik ni jedne ni druge grupe i boli me k***c za sve njih, idem na jug jer volim svoj klub... i danima se nadam da cu cuti negdje da krece neki protest pa da trcim odma tamo, ali nazalost u ovakvoj situaciji nema ko da nas pokrene...

i gdje su sad ti opasni zabranjeni sto su spjevali djuricu kako ce ih sve redom na kolceve a sad ih nigdje nema kad treba da se oglase i da se djeluje?! sve je to ista bagra placenicka...
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”