Premier League 15/16
- C.RONALDO7
- Manager
- Поруке: 2135
- Придружен: 31 Јан 2011, 23:43
- Место: SRB (SD) - ITA
- Status: Није на вези
- C.RONALDO7
- Manager
Inter je izgleda spreman da proda holandskog internacionalca koji nije ponovio partije iz prve sezone pod Murinjom, kada je klub pokorio Evropu.
Odbijene su ponude Mančestera i Sitija prošlog leta, čini se da se Italijani gorko kaju zbog toga, jer je Snajder veći deo jeseni bio povređen.
Soren Lerbi, nekadašnji danski fudbaler je agenta Snajdera, "Miror" piše da se sastao sa Moratijem i da su razgovarali o eventualnom transferu.
Utvrđena je i cena, 30 miliona evra.
Videćemo hoće li Ser Aleks zagristi i dovesti nekadašnjeg fudbalera Ajaksa i Reala, koji bi bio zamena za Pola Skolsa...
Daj Boze
ajde Fergi obraduj nas u Novoj 
Odbijene su ponude Mančestera i Sitija prošlog leta, čini se da se Italijani gorko kaju zbog toga, jer je Snajder veći deo jeseni bio povređen.
Soren Lerbi, nekadašnji danski fudbaler je agenta Snajdera, "Miror" piše da se sastao sa Moratijem i da su razgovarali o eventualnom transferu.
Utvrđena je i cena, 30 miliona evra.
Videćemo hoće li Ser Aleks zagristi i dovesti nekadašnjeg fudbalera Ajaksa i Reala, koji bi bio zamena za Pola Skolsa...
Daj Boze
- C.RONALDO7
- Manager
Upravo citam tu vest:voja92 пише:Skols se vraca iz peMzije ?
Код: Изаберите све
http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/skols-resenje-za-fergijeve-muke-63106.html- Dule93
- World Class Manager
- Поруке: 7064
- Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
- Место: Jabucki Rit
- Klub koji vodite: Frankfurt
- Formacija: 3-5-2
- Mood:
- Has thanked: 1 time
Zvanično - Pol Skols ponovo u Junajtedu!
Neverovatne vesti stižu sa ostrva, Pol Skols se vraća iz 'penzije' kako bi pomogao svojoj ekipi u teškim trenucima.
Bivši fudbaler Mančester Junajteda i reprezentativac Engleske, 37-godišnji Pol Skols, završio je svoju profesionalnu karijeru na kraju prošle sezone.
Ipak, na nagovor svog bivšeg kluba koji ima brojnih problema sa povredama, Pol Skols je rešio da se vrati na teren i pomogne svojim drugovima.
"Oduševljen sam zbog toga što se vraćam na teren i što trener Ferguson veruje da i dalje mogu pomoći ekipi." rekao je Skols.
On će potpisati novi ugovor sa Junajtedom po kome će nastupati u dresu Crvenih Đavola do kraja tekuće sezone.
On će takođe momentalno biti na raspolaganju Ser Aleksu Fergusonu koji ga je uvrstio u tim koji će se boriti protiv Sitija u okviru FA Kupa.
Последње учитавање од Dule93 дана 08 Јан 2012, 14:09, учитано 1 пут укупно.
- C.RONALDO7
- Manager
- C.RONALDO7
- Manager
- kovacica91
- Manager
- Поруке: 1348
- Придружен: 28 Јан 2011, 18:44
- Место: Kovacica
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 4 times
Ovog sudiju danas treba na kolac razapeti sa ovo sudjenje, da da crveni karton za onaj start, pa covek nije isao sa 2 otovrene noge vec sa jednom i drugom kojom je ''pokupio loptu''.
Stvarno nisam ocekivao ovo od ''Engleskog sudije''.
Stvarno nisam ocekivao ovo od ''Engleskog sudije''.
Ниједан клуб као тебе волети нећу, сваки твој пораз преболећу, бићу са тобом и у добру и у злу, запамти Звездо ја увек бићу ту!
- kovacica91
- Manager
- Поруке: 1348
- Придружен: 28 Јан 2011, 18:44
- Место: Kovacica
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 4 times
Ja sam ih voleo ranije, kada su bili na sredini tabele i pre ovog silnog novca, sada sam vise presao na Stuok sity, ali eto kada se susretnu sa utd-om, na njihovoj sam strani...
Sto se tice crvenog, gledao sam na netu tekmu i prenosili su oni komentatori sa fife, bar mislim da su oni, smejali su se sudiji i rekli da po njima to nije ni faul a kamoli za crveni...
PA niko nije ocekivao ni faul, sem runija koji je ''primetio nesto'''
Kako ja volim da kazem: SVE SE VRACA, SVE SE PLACA!!!
Sto se tice crvenog, gledao sam na netu tekmu i prenosili su oni komentatori sa fife, bar mislim da su oni, smejali su se sudiji i rekli da po njima to nije ni faul a kamoli za crveni...
PA niko nije ocekivao ni faul, sem runija koji je ''primetio nesto'''
Kako ja volim da kazem: SVE SE VRACA, SVE SE PLACA!!!
Ниједан клуб као тебе волети нећу, сваки твој пораз преболећу, бићу са тобом и у добру и у злу, запамти Звездо ја увек бићу ту!
- C.RONALDO7
- Manager
salel пише:ovaj de gea rupa obicna...
Upravo sam saznao ovo:
Srpski fudbaler Nemanja Vidić izabran je večeras u najbolji tim godine u izboru Svetske fudbalske federacije (FIFA) i profesionalnog udruženja fudbalera FIFpro.