Ja sam igrao za KK Leskovac, koji se skoro raspao, pa sad ne znam gde cu. Igrali smo letnju ligu, kvalifikovali smo se u 2. srpsku ali...Pogresio sam, nisam igrao protiv njih(pomesao sam ih sa Zone boysima), ali sam ih gledao u prvom delu sezone protiv Borca. Trenirao sam i ja kod Crnog(sada trenira Borac), ali pre nekih 4,5 godina, sada planiram da idem negde, jos ne znam gde, mozda opet kod njega. Inace ja idem u ekonomsku skolu, pa bi sad mozda bili dobri drugari.westlife92 пише:-MiX- wrote:
westlife92 wrote:
ma kakav Jastreb,to ti je skoro amaterski klub.Mislio sam na Napredak,oni su u drugoj ligi...
Ja znam za ove posto sam igrao protiv njih...
ove sezone si igrao ili? za koga? za Borac,Vlasotince,Zone Boys?ja igrao za Napredak dok se nisam povredio,a na kraju osmog razreda sam bio u Zdravlju trenirao celo leto kod trenera Jovica (Crni) prosao s njima cele pripreme i kad sam trebao da upisem skolu u Le i da igram za Zdravlje nisam uspeo da upadnem u Ekonomsku i tolko
inace u Le sam svako leto mozda se i znamo.
Otisli smo malo u off, mozemo da predjemo u domacu kosarku ako te nesto jos zanima.

Sta cu, morao sam, bas se zadesilo da sam taj gledao