KK Partizan [2013/14]
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
- Status: Није на вези
sad je gotovo i nema potrebe da mi ovdje raspravljamo ko je kriv, tako je kako je, imamo 2 centra koji su obicni panjevi i pleja koji nema pola grama mozga, a igra na poziciji na kojoj moras najvise i najbrze da razmisljas... on covjek 2x pred kraj ubacuje drugo slobodno nakon promasenog prvog iako nam to nista ne znaci, umjesto da gadja od tablu da se odbije pa da probamo za 3, pa ja mislim da on pojma nije imao koji rezultat nama odgovara koliko je izgubljen... :argh: imam puno povjerenje u nasu upravu i samo zbog toga me nije strah za nasu buducnost, ali ova ekipa je stvarno losa, nesto mora da se mjenja...
Koliko sam se samo sinoc lose osjecao kad je zavrsilo, pola ljudi u pioniru je bilo na ivici suza, ja nisam uspjeo da ih zadrzim... ali nije smak svijeta, idemo dalje bre!
I kad ne budes prvi ti... <3
Koliko sam se samo sinoc lose osjecao kad je zavrsilo, pola ljudi u pioniru je bilo na ivici suza, ja nisam uspjeo da ih zadrzim... ali nije smak svijeta, idemo dalje bre!
I kad ne budes prvi ti... <3
И душа и тело, све је црно бело...
Ekipa se u svakom slucaju na kraju godine menja dosta, ostaju samo Pera Bozic, Dule Kecman(ako ne odu u penziju, Pera sinoc napravio 4 faula zato sto je ispao na prvom koraku i vreme mu je), Andjusic, Lucic, Katic, Cakarevic i Milosavljevic (zadnja trojica ako planiraju ovako da igraju i sledece godine neka idu), i klasicno uvodjenje mladih talenata kojih trenutno imamo dosta. Naravno, novi plej, cetvorka i petica gde bih voleo da vidim nekog jakog stranca.markohn22 пише:ali ova ekipa je stvarno losa, nesto mora da se mjenja...
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan

― Michael Jordan

- Clint Eastwood
- Manager
- Поруке: 1183
- Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
- Место: Kragujevac
- Klub koji vodite: Brighton
- Mood:
Ko nije bio u Pioniru u cetvrtak taj ne zna sta je tuga...nisam plakao od Artmedije ali ono je stvarno bilo jadno i bedno...onakva atmosfera i podrska i onakvo nezalaganje i bezidejnost...evo subota je a i dalje stoji bljutav osecaj...Jovanovic je jednostavno pomocni trener(kao sto je bio i Keiroš) a igrace ne treba kriviti jer oni jednostavno nisu na evropskom nivou...
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Au,sad mi doslo da bacim komp kroz prozor,gledaj koju laganu grupu bi dobili da smo izbacili jebeni Armani,tj evo grupe koju je Armani dobio:
Gescrap BB
Zalgiris Kaunas
EA7 Emporio Armani
GS Medical Park
Gescrap BB
Zalgiris Kaunas
EA7 Emporio Armani
GS Medical Park
Последње учитавање од Sinke дана 27 Дец 2011, 14:00, учитано 1 пут укупно.
-
Lucifer
- Assistant Manager
- Поруке: 878
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
- Место: Kruševac
- Formacija: 4-1-2-3
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
Ma gde bi se nama pala ta grupa, mi vecito imamo "srece" kad je zreb u pitanju ..
Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Todoric demantovao, sto u njegovom slucaju znaci da dolazi.Gagi пише:valjda se juri viznevski
http://www.kosarka24.com/vesti/nlb-liga ... viznevskim
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan

― Michael Jordan

- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Evo 4 decembra je demantovao Bertransa! Ovaj potpisao za nas
Sta je sledece Andej Wiznewski
Al cemo da igramo RUN & GUN kosarku! Gagi Budala, Lucic, Macvan, Caki, Andja, Bertrans, Pera, Kec i play nema im spasa

▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!

tke sad videh 1 seed 2 seed 3 seed 4 seed,au,bolje ja da ne sedam za komp kad sam bolestan,jer kad sam bolesta odma; odvalim neku glupst ovde