FK Partizan [2013/14]

Da li ste zadovoljni pojacanjima do sad ?

Da
18
69%
Ne
8
31%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
Taske97
Manager
Поруке: 1028
Придружен: 28 Феб 2011, 17:51
Место: Параћин
Status: Није на вези

Порука од Taske97 »

Oni igraju tamo zbog sebe, dok ovi ovde.. Dođe mi kada vidim da neki Jovančić ili Eduardo Pačeko zauzimaju mesto Lazi Marković jednostavno da se ubijem.
Lucifer
Assistant Manager
Поруке: 878
Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
Место: Kruševac
Formacija: 4-1-2-3
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Порука од Lucifer »

Sinisa Pro1 пише:Moram da se nadovezem i odgovorim na post od Ivzifera u kom pljuje Stanoja i Krleta,pod 1. Pola tih pojacanja su dovedena pre nego sto je dosao Krle,pod 2.Pa i treba da ispadnemo iz Evrpoe kad stoperski par prodajemo 2-3 dana pre utakmice,a sto se Jovancica tice,pa da je Krle imao vise para doveo bih on bolje,i koji su baroni to izmislili da mi je znati da je Eduardo placen 1 milion i Jovancic 650k,pa njih dvojca nisu zajedno placeni pola sume za koju se kaze da je Jovancic doveden,dusa me boli kad se setim da smo danas mogli da imamo tim:Nastasic,Savic,Obradovic,Raca Petrovic,Vukcevic,Jovetic,Tosic,Ljajic...kamo lepe srece da dodje se otera bagra,da dodju Mijatovic i Tomic,i da Antic postane trener,al to ce biti na sveto nikada,sramota na sta nam je fudbal spao,u istoriji smo imali nekoliko zlatnih generacija,a ovo danas na sta smo spali je strasno,pa koja su to klasa Ivanov,Rnic,Rankovic,da li su to igraci koji zasluzuju da nose dres Partizana,da li su ti igraci kalibar za Partizan!BRUKA I SRAMOTA,DJURO LOPOVE MARS IZ UPRAVE!!!
Kao sto rece neko placen je 800k, ali i da je dosao za dz covek veze nema .. Uz to imao i 500k platu na godisnjem nivou dok mu nisu skresali posle Shamroka .. Sve u svemu jbs trenera koga niko ne pita nista i ne slusa (cak Scepovic se sprda sa njim vec godinama).. Ne treba nam jos jedan Vlade nego Dule !!!

A za Jovancu je cu pre da verujem da je toliko placen, nego da je prodat za 1mil .. Ko bi dao za onu lopinu te pare posle ovakve sezone, nema tih budala cak ni u Aziji ..
Последње учитавање од Lucifer дана 26 Дец 2011, 23:55, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
WildBoar
First Team Coach
Поруке: 242
Придружен: 12 Окт 2011, 21:38
Место: Indjija

Порука од WildBoar »

zvezdas sam ali iskreno dusa me boli kad vidim sta se desava u srpskom fudbalu do juce sam vam zavideo na upravi sad kad vidim nasa se jos nekako i skrpila valjda cete izaci jos jaci iz ovoga jer ovo najvise skodi srpskom fudbalu verujte mi delija koji se raduje ovome nije pravi delija :cheers:
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

stvarno bedak sto su ih oterali imbecili a konacno da neki nas tim ima par ljudi koji imaju stavove da nista ne kriju i kazu na glas ono sto misle a ne da cute...a pri tome i dobro rade
srbinho

Порука од srbinho »

Nisam imao net par dana i....sva sreca sto nisma imao jer bih se jos vise nervirao....aauuu jbt sta nam rade....znackatrazi picke se nakupili para i sad cute dok nam razdiru klub...mozda sam paranoican ali sam ubedjen da je djura necija marioneta iz vrha vlasti....a ko je iz vrha vlasti izjavljivao da zvezda MORA da bude sampion?? eee bas oni.....mozda im to nece uspeti ove godine ali ocigledno da su poceli da nam unistavaju klub i da se spremaju za cuvenu sledecu sezonu....zvezdas u upravi Partizana !!?? pa gde to ima...da navijac rivala upravlja drugim rivalskim klubom....
A oni Grobari koji kritikuju Stanoja i Krleta i koji ih krive za ispadanje od Samroka nemaju veze sa fudbalom.....Djura je pvo RASKOMADAO tim silnim prodajama i ostavio Stanoja u mukama dok ga krpi...i sta sad Stanoje kriv ?? moze al za malo....DOKLE GOD SE GROBARI NE OGLASE JAVNO I ZUSTRO (neka setnja, protest, skup...) U VELIKOM BROJU radice Djura i dalje sta mu je volja i sta je njegovim mentorima volja jer ne oseca nikakav pritisak, potplatio je znackatraze da mu cuvaju guzicu (potplatio ih parama kojim ga snabdeva taj njegov mentor ili vise njih) i oseca se bezbedno.....treba Grobari da se ujedkne u velikom broju i da krenu na djuru i upravu mnogo zustrije nego sto se kretalo na zeku i bjeku....dok se grobari ne ujedine slaba vajda...radice Djura sta mu se hoce....a ako kojim slucajem, ne daj Boze, izostanu titule onda smo ga najebali jer uprava i u ovim, koliko toliko, srecnim vremenima za Partizan unistava klub mozete zamisliti sta ce se desiti kad i rezultati izostanu......samo se nadam da ce Stanoje izdrzati i da nece otici iz Partizana...

EDIT: izgleda da ni Stanoje nije izdrzao...ode i on...ostadose samo igraci...a ako ih Djura proda ostadosmo i bez Partizana...koja tuga jbt...a navijaci ko navijaci, srbi ko srbi, nece uraditi nista konkretno sve dok nam ne ode titula a kad se to desi bice kasno...
Последње учитавање од srbinho дана 27 Дец 2011, 11:32, учитано 2 пута укупно.
Корисников грб
Clint Eastwood
Manager
Поруке: 1183
Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
Место: Kragujevac
Klub koji vodite: Brighton
Mood:

Порука од Clint Eastwood »

1. Klub i dalje vode Zecevic i Bjekovic i mislim da samo lud covek za to ne zna

2. Stanojevic je dobar trener ali ne i najbolji.Djukic je bio Partizanov Arsen Wenger

3. Albert Nadj ce biti novi sportski direktor.Za takvu funkciju je potrebna dvolicna osoba sto Krstajic nije bio

4. Trener ce biti Milinkovic,uzece neku sicu a i zivotna zelja mu je da trenira Partizan

5. Sa 10 bodova razlike ni Miodrag Jesic ne bi izgubio titulu,opet se igraju kvalif. za LS,uz malo srece ubosce se jedno od dva evropska takmicenja,Djuric pobedjuje na izborima u februaru,svi srecni i zadovoljni

Naravno,ovo poslednje je bio sarkazam
Слика
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

ja jos ne vjerujem da se apsolutno ni jedna grupa jos uvjek nije oglasila, pa je li moguce da ce ovo tek tako da mu prodje? :wtf: :nasty: :argh:
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
TheBlues
Manager
Поруке: 2419
Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
Formacija: 4-3-3
Been thanked: 5 times

Порука од TheBlues »

Clint_Eastwood пише:1. Klub i dalje vode Zecevic i Bjekovic i mislim da samo lud covek za to ne zna

2. Stanojevic je dobar trener ali ne i najbolji.Djukic je bio Partizanov Arsen Wenger

3. Albert Nadj ce biti novi sportski direktor.Za takvu funkciju je potrebna dvolicna osoba sto Krstajic nije bio

4. Trener ce biti Milinkovic,uzece neku sicu a i zivotna zelja mu je da trenira Partizan

5. Sa 10 bodova razlike ni Miodrag Jesic ne bi izgubio titulu,opet se igraju kvalif. za LS,uz malo srece ubosce se jedno od dva evropska takmicenja,Djuric pobedjuje na izborima u februaru,svi srecni i zadovoljni

Naravno,ovo poslednje je bio sarkazam
Samo da se slozim u vezi Djukica. Meni je milina bila ici na stadion i gledati Jovetu & drugove kako sabijaju fudbal.
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

ljudi funkcija sportskog direktora, trenera, sve to zavisi upravo od predsjednika kluba... a obratno ne, zato treba prvo otjerati ovo govno sa vrha pa onda dalje sredjivati stvari u klubu, jer dokle god je govno smrdljivo na celu mi naprijed necemo... :nasty: zato nema potrebe sada da raspravljamo ko je kakav trener, sada treba da se ustane protiv zalizanog taksiste, sve mu na svijetu J***m!
Корисников грб
TheBlues
Manager
Поруке: 2419
Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
Formacija: 4-3-3

Порука од TheBlues »

Pa ko se raspravlja, naravno da je trebao Stanoje da ostane. O seljacini Djuricu nemam sta da kazem, njegova pojava dovoljno govori kakav je. :waller:
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
Корисников грб
Clint Eastwood
Manager
Поруке: 1183
Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
Место: Kragujevac
Klub koji vodite: Brighton
Mood:

Порука од Clint Eastwood »

Krstajića i Stanojevića vraća Skupština kluba?

Skupština Partizana ne može poništiti odluku o smeni sportskog direktora Partizana Mladena Krstajića.

Ali, zato Skupština crno-belih može da izglasa nepoverenje aktuelnoj upravi i imenuje novu, koja bi kao prvi potez mogla da na poziciju sportskog direktora vrati Mladena Krstajića, a ovaj da na mesto trenera imenuje Aleksandra Stanojevića.

Kako se juče u Zemunelu nezvanično moglo čuti, Dragan Đurić i aktuelni Upravni odbor imaće problem da na Skupštini kluba za mesec dana obezbede većinu.

Jedan od mogućih scenarija navodno je imenovanje Milije Babovića za predsednika crno-belih, čija bi prva odluka bila vraćanje Krstajića za sportskog direktora.

Međutim, koliko je sve to realan scenario, sada je teško reći.

Klub će u narednih mesec dana, pre održavanja Skupštine, sigurno dobiti novog sportskog direktora i trenera.

Ukoliko na mesto stratega bude imenovan neki renomirani trener, a navodno je u igri Lotar Mateus, sigurno je da neće biti ni lako ni jeftino sa njim tek tako raskinuti ugovor.

Pitanje je i da li Aleksandar Stanojević u tom međuperiodu neće imati ponude drugih klubova, ali i da li će želeti da prihvati da ponovo povede ekipu posle više od pola obavljenih priprema.

U svakom slučaju, za Partizan bi verovatno bilo najbolje da se Skupština kluba održi što pre kako bi se stvari u Humskoj potpuno razjasnile posle jučerašnje smene Krstajića i ostavke Stanojevića.

Izvor: smedia.rs
Слика
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

nema od toga nista, naci ce ta fukara vecinu u skupstini ne znam na koji nacin... babovic? hahah pa bar bi imali predsjednika koji nema potrebe da krade od kluba, mozda bi cak nesto i ulozio :zelenko:
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén

Порука од Tik'al »

Ista prica ko na igri,Djura je zaseo i ne mrda,evo 2025 godina :S
Jusqu'ici tout va bien…
srbinho

Порука од srbinho »

Ali u igrici nema ocena za lopovluk :zelenko:
Trebalo bi cudo da se desi pa da skupstina kluba vrati Krstajica i Stanoja....u najboljem slucaju moze da se vrati samo Stanojevic a sanse za to su 1:1000...isti scenario kao u onom nasem cuvenom filmu "Tesna koza", s tim sto sad Djura tumaci Sojica i namerno dovodi firmu tj. klub do raspada da bi ga posle mafioze preuzeli za sicu...neverovatno ali istinito...kod nas su lopovi razvili jedan isti sistem i ne odustaju od njega....
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Tri metera somota
zar te nije sramota
da ti pljačkaš Partizana,
pičko zalizana!

Đuriću i Babiću
Glogov kolac naći ću
pa da vidi bagra stara,
šta je bes Grobara!

Sve lopove matore,
cigane i zlotvore,
teraćemo svakog dana,
marš iz Partizana!

Uzivajte sve je pod kontrolom! Djura je vec dobio nogu u booljoo! Tako da ono opusteno! Sednice ce biti uskro! Mozda i 4 januara! Cuvajte zivce XD :yesko: :fanman: :ole:
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Корисников грб
-MiX-
Manager
Поруке: 1380
Придружен: 21 Нов 2010, 23:05

Порука од -MiX- »

Alexandar_81 пише:Djura je vec dobio nogu u booljoo!
Daj boze...Ova neizvesnost ubija, 200 puta sam danas obisao sve sportske sajtove, da ne propustim nesto...
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan
Слика
srbinho

Порука од srbinho »

Mislim da ne treba previse da se radujemo ako ode Djura...on je ocigledno marioneta nekih ljudi...mozda zeke i bjeke ko zna i to je moguce....uglavnom ne verujem da ce ga naslediti, pod uslovom da ode, neko ko je bolji od njega....sve je to povezano sa stanjem u drzavi..kakva drzava takav i fudbal pa i sve ostalo u njoj...narod to moze da promeni ali..narod ko narod...pogotovo nas srpski...slazemo se kao rogovi u vreci...jedino me plasi to sto su poceli da teraju ljude koji donose rezultate...to mi lici na sabotiranje a ne na satro neko vodjenje discpline...
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MtayW69EyGM[/youtube]

ajde ne slinite :) Zna se lepo cije je ovo maslo da ga ne uzimam u usta! Onog malog retarda sto je uporapastio komsije, koje su ga gledale kao boga oca i njegovog starog! Nisu zeka i bjeka zlatni ali oni su kraduckali ovi otimaju bre! Ko god da dodje morace da se pozabavi odmah stadionom da se ne bi gradio Delta Planet! Neka cika i bata kupe sebi drugu lokaciju :) A za Djuru ne brinite vozice opet taxi po Derventi! A onaj zalizani sto je kenjao juce na konferenciji ima da polize sve sto je rekao i da se izvinjava! Ipak ne sme se dozvoliti da jos jedan veliki klub propadne! Ma kolko se komsije ljutile oni to vise nisu! Bili su dok im je predsednik bio Dzaja GOSPODIN! Ali mali i veliki M su im udarili kukicu pa su najurili Dzaju a sad imaju Svinjsku (poslusnu) glavu koja zakazuje izbore za 6 meseci SACUVAJ ME BOZE! Ko da ce da izabiraju predsednika Amerike a ne FK! Nego mogli bi i oni da nam se prikljuce malo u borbi, ovo je i za njihovo dobro! Slusajte me DELIJE nije ovo samo u Partizanu TRGNITE SE JEDNOM MAJKE MU GA! I vas klub propada! Pa zajedno nas ima 2 miliona sto grobara sto delija daj da im jebemo kevu lopovsku i da spasimo nase klubove! Onaj Zeljko Pantic je u 2 delu one emisije pricao o CZ isto sto i o PFC ne znam dal je neko gledao? ODMICE NAM VREME! Ocemo li da sedimo i gledamo ? Isterajmo bagru lopovsku i hokstaplersku iz nasih klubova da opet igramo kao ljudi! :nasty: :banned:

Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Код: Изаберите све

http://www.sportal.rs/news.php?news=65322
Ljudi ja sam se samo preturio sa stolice,e pa Djuro lopove pizda ti materina(moram da psujem)leteces ti iz te fotelje samo tako!
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Ma bre Sinisa Pro1, opusti se ko svinja pred klanje :rugalica: pa nije Jesic lud da navuce svu bes grobara na sebe! Djuru su vec odbili Milinkovic i Mateus! Ako je Jesic veliko ime on se sjebo ko niko, oterace ga igraci motkama! Nego smiri se jos malo! :yesko:

Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”