NBA

Корисников грб
Joca
World Class Manager
Поруке: 4764
Придружен: 27 Окт 2010, 21:00
Место: Novi Beograd
Status: Није на вези

Порука од Joca »

Ma bre Majami osvaja ove godine 1000% :winner:
Корисников грб
xavi
World Class Manager
Поруке: 4004
Придружен: 11 Авг 2011, 09:07
Место: Zajecar

Порука од xavi »

ma cepace Rip...
nego evo setio sam se ovoga pa da vide oni koji nisu....kako bije Dvajt... :fanman:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LCJK1hPp ... re=related[/youtube]
Корисников грб
Pinki
SFM Hall Of Fame
Поруке: 3307
Придружен: 08 Нов 2011, 15:06
Место: Republika Srpska

Порука од Pinki »

Ne daj Bože da Majami osvoji. :lol:
Слика
Корисников грб
westlife92
World Class Manager
Поруке: 3952
Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
Место: Nis

Порука од westlife92 »

Ja navijam za Oklahomu od kad je menjano ime iz Seattle-a,nadam se da ce ove sezone stici korak dalje u play-off-u :D
Корисников грб
Pinki
SFM Hall Of Fame

Порука од Pinki »

Слика
Oni će da razbijaju. :shy:
Слика
Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo

Порука од fanst[E] »

Pinki12 пише:Ne daj Bože da Majami osvoji. :lol:
Sto da ne osvoji???Da su imali srece malo prosle sezone i da James nije odigrao katastrofalno u finalu laganice bi osvojili...Pojacali su roster ove sezone tako da su bar po meni prvi favoriti za osvajanja...Verovatno ih mrzis sto su napravili trio-fantastico,u fudbalu mrzite City i igrace koji igraju za njih zato sto su otisli tu samo zbog para,a kad jedan igrac zrtvuje pare zarad titula i to vam smeta... James je mogao bolji ugovor sigurno da nadje ali je u Miami dosao zbog prstena koji mu fali...
Последње учитавање од fanst[E] дана 21 Дец 2011, 17:01, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Otisao je on u Miami zato sto misli da ne moze bez Wade-a osvojiti. Zato on nikada nece biti kao MJ.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
Pinki
SFM Hall Of Fame

Порука од Pinki »

Zato što je to šupačka ekipa. Sve nešto igraju na silu i pokušavaju da nedostatak tehničke kvalitete nadopune fizičkim sposobnostima koje posjeduju Džejms i Vejd, što je po meni totalno glupo. Ako se već hoćete nadmetati ko je fizički sposobniji neka idu valjati neke kladiće ili nešto slično, košarkaški teren nije mjesto za takve akrobacije.
A Džejms je takvog karaktera da u ključnim utakmica ne pokazuje ništa, isto kao što u fudbalu Ronaldo ne može ništa specijalno da uradi pod pritiskom.
I baš ta karakterna osobina Džejmsa nikada neće učiniti velikim. Mislim dobar je igrač, ali Jordan, Havliček, Bird i ostali su imali to nešto da u ključnim utakmica ne igraju 100% već 140%.
Brajanta da ne pominjem, on je izmislio košarku za Džejmsa. ;)
Слика
Корисников грб
voja92
Manager
Поруке: 2245
Придружен: 03 Нов 2010, 00:05
Место: Zemun

Порука од voja92 »

Ne razumem te. Kazes da LBJ, Wade i Bosh nemaju tehniku :xD: akrobacije? pa oni to izvode kako oni hoce, oni tako dolaze do finala, a posto vidim da gotivis Grifina, kako on to igra? Slazem se za LBJ po pitanju igranja pod pritiskom, ali kad bude naucio da igra po njim, ko ce onda zaustaviti Miami? Ovako im samo jedan centar fali, Chalmers obavlja svoju duznost odlicno, igra odlicnu odbranu, pogadja 3 itd. Ja sam navijao za Miami al' dolaskom LBJ sam se "vratio" na Chi
Корисников грб
fanst[E]
Manager

Порука од fanst[E] »

@neme slazem se da je birao tim u kojem ce imati podrsku i nece sve ici na njega(mislim i u Chicagu bi imao ali odlucio se za Heat)...A upravo tebi se nije svidjao City zbog para,a sad kad ode zbog titule,a na drugu stranu ostavi novac onda je mali igrac,nije o njemu bila raspravka ali nema veze...MJ-a ce tesko neko prestici...

@pinki ne razumem ovo "nedostatak tehnicke mogucnosti",tj ne znam sta smatras pod tehnikom...Ako mislis na dribling mislim da NBA-u niko nije ravan Wade-u,to je i dokazivao svojim ulazima,a i na All Staru...A ovo mi je totalno apsurdno sto si napisao za kladice i ko je fizicki sposobniji,a drzis sliku na avataru Griffina...

P.S.Nisam video da je Voja napisao komentar ispred mog...
Последње учитавање од fanst[E] дана 21 Дец 2011, 17:23, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

boske1990 пише:A upravo tebi se nije svidjao City zbog para
Ne mesaj babe i zabe. Nikad nba transfer politika nije bila kao fudbal, trebalo bi da znas zbog cega.
Последње учитавање од neme93 дана 21 Дец 2011, 17:33, учитано 1 пут укупно.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Корисников грб
Pinki
SFM Hall Of Fame

Порука од Pinki »

Po meni poređenje Lebrona i Grifina nije nikako moguće. Centarske pozicije su drugi svijet, druga dimenzija. :zelenko:
A tehnika Majamija, mora da se šališ. Ne kažem da nemaju ali cijela ekipa je okrenuta u tom smjeru da rokaju na silu i da nadigraju protivnika po fizičkoj osnovi. Samo kažem da mi se ne sviđa stil igre cijele ekipe Majamija. Koncept igre dok je Vejd sam bio je izgledao dosta drugačiji, sa Džejmsom se to poprilično promjenilo. Ali ukusi su različiti, da je drugačije ne bi bilo zanimljivo. :yesko:

EDIT: Ok možda sam pisao pogrešno pa ste me pogrešno shvatili.
Majamijevi igrači imaju tehniku, ali stil igre, način na koji pokušavaju da pobjede je takav da veoma rijetko ta tehnika i ljepota košarke dolazi do izražaja. Valjda me sada razumijete.
A što se Grifina tiče, napisao sam ovdje da je teško porediti vanjske pozicije sa centarskim, kao i stil igranja nekog centra sa krilom, bekom šuterom. Jednostavno svaki centar je svojom građom i igrom poprilično divlji i veliki pa samim tim i ne može da pokazuje neke zavidne tehničke sposobnosti. Ali stil Klipersa kao ekipe mi se svidio prošle sezone, a posebno sada kada je tu CP3 to će da bude savršen balans.
Последње учитавање од Pinki дана 21 Дец 2011, 17:33, учитано 1 пут укупно.
Слика
Корисников грб
TheBlues
Manager
Поруке: 2419
Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
Formacija: 4-3-3
Been thanked: 5 times

Порука од TheBlues »

Kako lupate za Dzejmsa, da ne poveruje covek. Pa dok je igrao za Kavse bili su jedan od najboljih timova u svojoj konferenciji, stigli do velikog finala. A onda prve sezone kako je otisao, videlo se da - bez kralja ne valja.
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
Корисников грб
fanst[E]
Manager

Порука од fanst[E] »

neme93 пише:
Ne mesaj babe i zabe.
Ne mesam ali tako ispada...Siguran sam 100% da su i Wade i James mogli da imaju mnogo bolje ugovore ali odlucili su se za nesto drugo...
Корисников грб
voja92
Manager
Поруке: 2245
Придружен: 03 Нов 2010, 00:05
Место: Zemun

Порука од voja92 »

Wade je mogao da dodje u CHI :shy: Pinky ja te nista ne razumem, oni samo igraju brzu kosarku od ostalih i nista vise
Корисников грб
Pinki
SFM Hall Of Fame

Порука од Pinki »

Ma samo pokušavam reći da košarka koju Majami igra meni nije zanimljiva i privlačna. Ali ajde ne mogu više da se trudim, odustajem.
Слика
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

boske1990 пише:
neme93 пише:
Ne mesaj babe i zabe.
Ne mesam ali tako ispada...Siguran sam 100% da su i Wade i James mogli da imaju mnogo bolje ugovore ali odlucili su se za nesto drugo...
Pa naravno da mesas. Uvek su najvece nba zvezde igrale u razlicitim klubovima, lepo je MJ rekao da je mogao da predje u Boston da igra sa Birdom, ali nije zbog takmicarskog duha. A evo sada James i Wade zajedno, 2 od 5 najboljih igraju zajedno.
A ti to mesas sa time sto u City ljudi idu zbog para samo :slap:
Uporedjujes dva potpuno razlicita sveta.

Корисников грб
Joca
World Class Manager
Поруке: 4764
Придружен: 27 Окт 2010, 21:00
Место: Novi Beograd

Порука од Joca »

Prica o tome da LBJ ide na snagu samo je smesan, ali dobro kada pocne sezona pogledaj kako je isterenirao sut, da je zivotinja tu nema price vec duze vreme... Kao drugo ajde sada zapitajte se, kako je presao iz Cavaliersa u Miami je druga prica, ali sam ga mnogo voleo kada je bio tamo i volim ga i dalje.. Sto kaze voja, trenutno nije realno dobar pod pritsikom, ali i kada to dodje bice jebeno sigurno, a sto se tice poredjenja sa Jordanom necu toliko daleko da idem :D
Корисников грб
fanst[E]
Manager

Порука од fanst[E] »

Ja u klin ti u plocu ili kontra...Nego mi je malo cudno sto ti se sad ne svidja sto je ostavio po strani novac i dosao zbog titule,a prozivao si fudbalere sto dolaze u razne klubove samo zbog novca...To za takticarski duh ti stoji,ali bih voleo da tebe vidim u njegovoj situaciji u kojoj je on bio u Clevlendu kada je on tamo bio Bog i batina...Koliko je frustrirajuce kada vidis da sam drzis ekipu,a ostali svi botovi...Kao sto je Blue napisao,dok je on igrao igrali su svake godine finale konferencije,a prosle su ako se nevaram bili najgori...

P.S.Nastavimo sa temom,dzabe vise davimo obozavatelje NBA lige...
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Da znam da sa tobom ne diskutujem u buducnosti, ko da pisem postove na latinskom pa ne razumes. Evo pokusacu jos jednom, krenuh da pisem, i ne znam sta da napisem kad sam vec sve napisao ali ti ne razumes.

Pre svega, to sto se odrekao par miliona, od ko zna koliko desetina, to mozes da obesis macku o rep. Ali uopste ja ne pricam o novcu ovde. Fudbal, ekipe su ranije bile sastavljene od mnogo lojalnijih igraca, kojima nije bio toliko bitan novac, mrzim sto se tu sada sve vrti oko novca, i sto igraci kao neke kurve, tj, ne kao kurve, nego jesu kurve, samo jure vece pare. Nba, tu se ne radi oko novca kao u fudbalu, tj, nije toliko bitan faktor, nego igraci su uvek voleli jedni protiv drugih, a sada, sada se ti igraci okupljaju, stalo im je samo do prstena, a ne do zanimljive igre i prvestva. Ja ti ovde govorim o razbijanju, da nazovem tako, sablona, koje nije po meni dobro. E jbga ako i dalje ne shvatas moj stav o svemu ovome.

Пошаљи Одговор

Повратак на “Košarka”