NBA

Корисников грб
-MiX-
Manager
Поруке: 1380
Придружен: 21 Нов 2010, 23:05
Место: Leskovac
Status: Није на вези

Порука од -MiX- »

"Zbog kašjnenja sezone koje je nastalo usled lok-auta, NBA liga se odlučila da fanovima, barem delimično, vrati protraćeno. Naime, do 9. januara, od početka sezone (25. decembra) svi ljubitelji "kraljice igara" na sajtu NBA.com moći će prate uživo i besplatno sve mečeve NBA lige.

Dakle do 9. januara širom sveta pasionirani fanovi košarke moći će uživo da prate leteći cirkus. U tom periodu moći će besplatno da prate 131 meč najabolje svetske košarke. Nakon toga svi koji budu želeli da kupe paket za celu sezonu dobiće 15% popusta.

Da biste besplatno mogli da gledate utakmice morate biti registrovani na sajtu NBA.com."

Preuzeto sa sajta Kosarka24.com.

Ako je ovo istina nece biti spavanja. :lol:
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan
Слика
Корисников грб
voja92
Manager
Поруке: 2245
Придружен: 03 Нов 2010, 00:05
Место: Zemun

Порука од voja92 »

Da, istina je da ce biti besplatan League Pass do 9 januara, samo se registrujete tamo :cheers:
Корисников грб
Pinki
SFM Hall Of Fame
Поруке: 3307
Придружен: 08 Нов 2011, 15:06
Место: Republika Srpska

Порука од Pinki »

I koliko keša treba iskesiti da bi gledali cijelu sezonu?
Слика
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:
Has thanked: 1 time

Порука од Dule93 »

Kris Pol u Los Anđelesu!
Слика
U NBA se sada radi sve po ubrzanom postupku, pa su ljubitelji ove lige lišeni raznih saga " ala Lebron Džejms". Glavna zvezda ovog, nazovi, minijaturnog prelaznog roka je Kris Pol. Možda i najbolji plej NBA uspeo je u nameri da se "reši" Nju Orleansa, a karijeru će nastaviti u Los Anđelesu. Ne sa Kobijem, već sa najboljim rukijem prošle sezone Blejkom Grifinom. Nju Orleans je za pleja dobio Erika Gordona, Al-Faruk Aminua, Krisa Kejmena i Minesotinog nezaštićenog pika prve runde drafa 2012. godine. Pored Pola, u suprotnom smeru su poslali i dva pika druge runde.

Samo šest dana pošto je NBA zabranila razmenu tri tima posle koje bi "CP3" završio u dresu Lejkersa, sudbina je htela da se ipak nađe u gradu "sedme umetnosti". Čim je obelodanjen trejd javio se i Mič Kupčak, generalni menadžer Lejkersa.

- NBA blokada našeg trejda bila je potpuno neočekivana i odmah smo dali sve od sebe kako bismo izrazili naše nezadovoljstvo - rekao je Kupčak.

Posle završene priče oko novog kluba Krisa Pola Lejkersi su odustali i od Dvajta Hauarda. Bar za sada, a kako je 15. mart poslednji dan za trejdove jasno je da se svašta još može dogoditi. Vratimo se na Kliperse još za trenutak. Sa petorkom koju sada imaju plej-of ne bi trebalo da bude veliki "zalogaj". Ipak, oni se sada nalaze u situaciji da imaju višak igrača na poziciji plejmejkera pa će verovatno Mo Vilijams biti deo neke nove razmene. Kris Pol i Čonsi Bilaps će biti bekovski par koji će počinjati utakmice, dok će s klupe ulaziti mladi Erik Bledso. Ostatak startne petorke bi trebalo da čine Keron Batler, Blejk Grifin i Deandre Džordan, što i nije loše.
Корисников грб
Pinki
SFM Hall Of Fame

Порука од Pinki »

Blake the QUAKE i CP3 ....
Brate ima da razbiju. Can't wait.
Слика
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Meni se cini da su previse dali.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
voja92
Manager

Порука од voja92 »

Steta samo za Gordona, strasan igrac. Al ce Klipersi da kidaju Paul i Griffin :ave1:
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Порука од Gagi »

Popizdeli u LAL
Корисников грб
Pinki
SFM Hall Of Fame

Порука од Pinki »

Ma kakav previše. Odličan trejd. Taman ono što im je trebalo.
Jedino malo je belaj što je otišao Kejman koji je bio mnogo dobar par sa Grifinom.
E sad ako uspiju da trejduju Mo Williamsa za nekog solidnog centra ili nešto bili bi uboijiti.
Iako moram priznati da i sada izgledaju mnogo jako.
Слика
Корисников грб
voja92
Manager

Порука од voja92 »

Mo moze lagano 2 da igra, mislim da je i bolji nego na pleju, odlican suter, tu i tamo brz, malo odbranu zna da igra, jedini problem je njegov ugovor. Sad kad i Howard dodje u LAC :xD:
Jedino sto Klipersima ne valja je trener. Ubija ih lik
Последње учитавање од voja92 дана 15 Дец 2011, 13:08, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47

Порука од Sinke »

Voleo bih da Niksi osvoje,po meni imaju super tim(Karmelo i Stodemajer)a i Hoksi imaju dobar tim(Megrejdi,Dzo Dzonson,Horford,Croford,Dzos Smit)
Последње учитавање од Sinke дана 15 Дец 2011, 22:41, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo

Порука од fanst[E] »

Imas srece,prenosi ti sportklub na otvaranju sezone New York-Boston u 18h...
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Sta mi vredi kad nemam kablovsku :slap: svakako cu gledati na netu
a zao mi Portlenda sto je Roy morao da se penzionise :(
Последње учитавање од Sinke дана 15 Дец 2011, 22:47, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
voja92
Manager

Порука од voja92 »

Niksi mogu da imaju sve da imaju, sa onakvim trenerom su propast
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Sta fali D'Antoniu?
Корисников грб
voja92
Manager

Порука од voja92 »

Ma nista...
Stefan
Manager
Поруке: 1988
Придружен: 25 Окт 2010, 17:08
Место: Beograd

Порука од Stefan »

Sta su Hornetsi ovim trejdom dobili,nije mi nista jasno.Njima Kaman uopste nije bio potreban,kad vec imaju Okafora,mogli su vec nekog jeftinijeg backupa da uzmu jer ovaj prima skoro 13M€ po sezoni.Mada kad bolje razmislim mozda hoce i da ga trejduju posle negde..ko zna...4-ka je prazna jer je West potpisao za Indijanu,tu nemaju NIJEDNOG igraca u rotaciji.Pominje se Kyle Landry,ali opet ni blizu Westovog kvalieteta.Mislim da je previse atleski tim(Okafor,Ariza,Aminu,Landry,pa i Belineli) i da imaju jako malo "kosgetera" i sutera uopsteno.Jaret Jack jedini plej,glupost..nije los ali je daleko od kvaliteta startnog pleja.Klipersi da trejduju Moa za kvalietnog defanzivnog centra imaju super tim.
Корисников грб
voja92
Manager

Порука од voja92 »

Gde ces defanzivnijeg od Jordana, fino on igra odbranu, nema vise. Sad sam video da Knicksi ove godine nece igrati Run & Gun vec nesto drugo, ajde i to da vidimo. Dobili su pika iz prve runde Minnesotte, sto je odlicno al opet bolji je bio onaj prvi trejd izmedju LAL, NO i HOU
Stefan
Manager
Поруке: 1988
Придружен: 25 Окт 2010, 17:08
Место: Beograd

Порука од Stefan »

voja92 пише:Gde ces defanzivnijeg od Jordana, fino on igra odbranu, nema vise. Sad sam video da Knicksi ove godine nece igrati Run & Gun vec nesto drugo, ajde i to da vidimo. Dobili su pika iz prve runde Minnesotte, sto je odlicno al opet bolji je bio onaj prvi trejd izmedju LAL, NO i HOU
Iskreno nisam ga nikad ni gledao pa sam tako stavio..ali je opet po meni Kaman kvalitetniji ;)
uopsteno,jer je Kaman solidan i u ofanzivi i defanzivi.
Последње учитавање од Stefan дана 15 Дец 2011, 23:49, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
voja92
Manager

Порука од voja92 »

Slazem se da je Kaman bolji posebno sto zna da ubaci koji sut, dok ovaj daje poene jedino na Alley-Oop ili uhvati skok pa zakuca. Mislim Kaman je bio All - Star preprosle godine, tako da tu nema dileme ko je bolji :winner:
Пошаљи Одговор

Повратак на “Košarka”