FK Partizan [2013/14]

Da li ste zadovoljni pojacanjima do sad ?

Da
18
69%
Ne
8
31%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo
Status: Није на вези

Порука од fanst[E] »

ok_man
srbinho

Порука од srbinho »

Partizan doveo 12-godiĹĄnjeg bisera iz Tuzle

Novosti online
Edis Smajić je u utorak boravio u Beogradu, gde je sa čelnicima kluba iz Humske dogovorio prelazak u Beograd
Edis Smajić

Veliki talenat Slobode iz Tuzle, 12-godišnji Edis Smajić, karijeru će nastaviti u beogradskom Partizanu, prenosi „bsportal.ba“.

Ovaj dragulj je danas, zajedno sa ocem Harizom i bratom Ademirom, boravio u Beogradu, gde je sa čelnicima Partizana dogovorio prelazak u beogradski klub. Dogovoru je prisustvovao i novinar pomenutog portala.

Smajića su skauti Partizana primetili pre šest meseci, kada je sa pionirima Slobode igrao na turniru na kojem su učestvovali i „crno-beli“. Nakon viđenog, Smajić je pozvan na turnir sa Partizanom u Bijeljini, gde je ovaj igrač dobio nagradu za najboljeg strelca (osam golova u pet utakmica). Ipak, u polufinalnoj utakmici Smajić se povredio, došlo je do frakture fibule, zbog čega je morao duže da pauzira.

Međutim, u Partizanu ga nisu zaboravili i jutros je obavio lekarske preglede u Zdravstvenom institutu u Zemunu, koje su pokazale da je Smajić potpuno zdrav.

Nakon toga, dileme više nije bilo, talentovanog igrača u klupskim prostorijama na stadionu Partizana čekao je dres sa njegovim imenom i brojem 10 na leđima.

Smajić je dogovorio sve uslove prelaska, a uskoro bi trebalo i da parafira stipendijski ugovor sa „crno-belima“. Sa Partizanom će igrati svaku utakmicu do 15. godine, kada bi trebalo da potpiše profesionalni ugovor.

Zadovoljstvo zbog urađenog posla nije krio ni glavni skaut beogradskog tima, Dušan Trbojević.

- Malog smo videli jednom kada smo igrali protiv Slobode, drugi put kada je obukao dres Partizana, bilo je dovoljno da čvrsto odlučimo, da ga moramo dovesti u Partizan. Radi se o velikom talentu i ovde će imati sve što mu je potrebno za njegov fudbalski razvoj. Drago mi je što je povreda iza njega. Do 15. godine bi trebalo da igra svaku utakmicu za svoj uzrast u Partizanu, a tada ćemo verovatno pristupiti potpisivanju novog, profesionalnog ugovora, kada bi on trebalo i da se doseli u Beograd – kaže Trbojević za „bportal.ba“.

SRPSKO DRŽAVLJANSTVO?
S obzirom da nema potpisan sertifikat sa Slobodom, Smajić će u Partizan kao slobodan igrač, ali bi trebalo da dobije i srpsko državljanstvo. S time, kako tvrdi direktor Omladinske škole Partizana, neće biti problema.
- Da nas neko ne shvati pogrešno, mi nikome ne krademo igrača, mi ga želimo, a i on dolazi svojom voljom. Dok dobijemo određenu papirologiju od njegovih roditelja, krenut ćemo u realizaciju dobijanja sportskog državljanstva Srbije, pri čemu će mu ostati pasoš BiH, što znači da može da igra za reprezentaciju BiH. S time ne bi trebalo da bude problema – kaže Dragan Šušnjar, direktor Omladinske škole FK Partizan.

DRUGI SMAJIĆ U PARTIZANU
U periodu od 1979. do 1988. godine dres Partizana nosio je Edisov prezimenjak, Admir Smajić. Edis želi da nastavi tradiciju dobrih igara Smajića u „crno-belom“ dresu, a neskromno za sebe kaže kako bi voleo da bude novi Kleo.
- Drago mi je što sam došao u ovako veliki klub. To je za mene veliki korak, ne bi to sve bilo moguće bez mojih roditelja kojima dugujem veliku zahvalnost. Ja želim da budem novi Partizanov Kleo – kaže mladi Smajić.
Smajić je u utorak obišao klupske prostorije i trening kamp Partizana, a u Beogradu će mu se možda pridružiti i stariji brat Ademir, koji nastupa za kadete Slobode.
Ademir je pozvan da na proleće dođe na probu u Partizan. Bude li se pokazao, možda će kao i mlađi brat, obući dres Partizana sa svojim prezimeno na leđima.
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

ovako treba da se radi, ovako se stvaraju igraci :cheers:
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Ne znam ko je pricao, ali bila je prica da su Partizan i Zvezda tamo negde '80-ih, imali u svim jacim klubovima bivse Jugoslavije po nekog svog trenera, pa cak i u Dinamu, Hajduku, i onda cim iskoci neki dobar klinac, oni su ga dovodili.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
srbinho

Порука од srbinho »

POSTAVITE PITANJA STANOJEVICU :cheers:

Код: Изаберите све

http://www.partizan.rs/24319-postavite-pitanja-treneru-stanojevicu/
Последње учитавање од srbinho дана 15 Дец 2011, 01:47, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
fanst[E]
Manager

Порука од fanst[E] »

Rivaldo u Partizanu???Hahahahahaha
srbinho

Порука од srbinho »

Gde si to video ??? :xD:
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:
Has thanked: 1 time

Порука од Dule93 »

Rivaldo se nudi Partizanu!
Zanimljiva vest dolazi iz Partizana - Brazilac Rivaldo, preko svojih menadžera, poslao ponudu crno-belima da ga angažuju.
Слика
Rivaldo Vítor Borba Fereira ili samo Rivaldo, čuveni brazilski fudbaler mogao bi da se vrati u Evropu i to ne bilo gde već u Partizan!

MONDO saznaje u Partizanu da je u Humsku stigao faks njegovog menadžera sa ponudom za crno-bele, a dobra stvar za beogradski klub je to što za njega ne bi morao da plati obeštećenje (slobodan je igrač).

Pitanje je, međutim, da li su u srpskom šampionu zainteresovani da dovedu vremešnog Rivalda, koji ima 39 godina. Svakako je da bi njegov dolazak značio Partizanu zbog publiciteta, ali poslovna filozofija crno-belih je da se ide na podmlađivanje tima.

Prelazni rok je tek počeo i umnogome će stvari zavisiti od toga da li će još neki napadač, posle Vladimira Jovančića, napustiti klub.

Sportski direktor Partizana Mladen Krstajić potvrdio je za MONDO tačnost informacije, ali i stav da se crno-beli oslanjaju na sopstveni pogon, na mlade snage.

"Tačno je da smo jutros dobili ponudu od Rivaldovog agenta da dođe u Partizan. Zanimljivo je kako se ovakve informacije brzo šire...Sigurno da nam je drago da takva legenda ima želju da obuče Partizanov dres. Ipak, mi ćemo se osloniti na naše snage, na ono što imamo ovde i u Teleoptiku. U svakom slučaju ova ponuda prija, jer znači da se u Partizanu dobro radi i da je naš klub na glasu", rekao je Krstajić.

Koliko je realno da Rivaldo dođe u beogradski klub?

"Moramo biti svesni da Rivaldo ima 39 godina, praktično je ušao u petu deceniju života", rekao je Krstajić, a potom se našalio: "Ako ne bude našao klub, može da dođe da nas pojača u Medija ligi, da igra sa nama veteranima".

Rivaldo je promenio mnogo klubova u karijeri, ali u njegovom curriculum vitae (CV) stoji i da je igrao za Barselonu, Milan, Korintijans, Palmeiras, Olimpijakos, AEK, Deportivo La Korunju...Ove godine igra na pozajmici u Sao Paulu.

Tokom petogodišnjeg igranja za Barselonu osvojio je dve titule šampiona Španije i Kup Kralja.

Svojevremeno je (1999. godine) dobio priznanje za najboljeg igrača na svetu, a njegov zemljak Pele ga je uvrstio među 125 najboljih igrača svih vremena.

Sa brazilskom reprezentacijom, za koju je odigrao 74 utakmice i postigao 34 gola, osvojio je titulu prvaka sveta na Mundijalu 2002. godine.

(P. V. - MONDO, foto: Guliver/Getty Images)
Корисников грб
smederevo991
Newgen
Поруке: 27
Придружен: 21 Јул 2011, 17:17
Место: Trst

Порука од smederevo991 »

Ako ne bude trazio previse para,sto da ne :) I ovako verovatno necemo da trosimo na transfere.
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Sto se nije nudio pre 5 godina :xD:

Sta ce nam igrac koji ima toliko godina,doduse za nasu ligu bi bio mag,al ono ipak 39 godina,pa Lazar i Aksentijevic imaju 5 godina manje od njega zajedno :O
Jusqu'ici tout va bien…
srbinho

Порука од srbinho »

Za nasu ligu je Rivaldo BOMBA :yesko: a siguran sam i da, bez obizra na godine, u Evropi ne moze da bue nista losiji od Ilica, Vukica...cak sta vise ima mnoogo vece iskustvo...a takodje bi bio odlican marketinski potez dovodjenje Rivalda jer covek ima veliko ime i mogli bi da se ovajdimo od njega i na druge nacine.....a jedan, po meni, od bitnjih nacina bi bilo to sto bi on mogao svojom pojavom ovde da "povuce" neke odlicne igrace da dodju u Partizan u buducnosti...
A ima jos jedna mnogo bitnija cinjenica pogotovo za nasu upravu : sto je dzabe i Bogu je drago :zelenko:
Последње учитавање од srbinho дана 16 Дец 2011, 16:35, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
voja92
Manager
Поруке: 2245
Придружен: 03 Нов 2010, 00:05
Место: Zemun

Порука од voja92 »

Rivaldo koji je majstor moze samo da stoji na centru i da deli lopte
Корисников грб
fanst[E]
Manager

Порука од fanst[E] »

Ako je verovati politici kluba u prethodnih par sezona dovesce ga,jer vecinu igraca su za dz doveli...Jedina mana kada bi njega doveli sto bi zauzeo mesto nekom od klinaca...
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

ma da dodje na 6 mjeseci pa bi bila velika stvar, ako nista mogli bi da kazemo da je jedan osvajac zlatne lopte nosio nas dres :zelenko:
Корисников грб
smederevo991
Newgen
Поруке: 27
Придружен: 21 Јул 2011, 17:17
Место: Trst

Порука од smederevo991 »

srbinho пише:Za nasu ligu je Rivaldo BOMBA :yesko: a siguran sam i da, bez obizra na godine, u Evropi ne moze da bue nista losiji od Ilica, Vukica...cak sta vise ima mnoogo vece iskustvo...a takodje bi bio odlican marketinski potez dovodjenje Rivalda jer covek ima veliko ime i mogli bi da se ovajdimo od njega i na druge nacine.....a jedan, po meni, od bitnjih nacina bi bilo to sto bi on mogao svojom pojavom ovde da "povuce" neke odlicne igrace da dodju u Partizan u buducnosti...
A ima jos jedna mnogo bitnija cinjenica pogotovo za nasu upravu : sto je dzabe i Bogu je drago :zelenko:
Upravo to.Mislim i da bi to privuklo i dosta ljudi na stadione da vide Rivalda uzivo,ipak je on svetska legenda.Ali ako sam dobro procitao,nije se ponudio samo Partizanu,nego mnogim klubovima,tako da ako se ne odreaguje brzo,pisi propalo.
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Bolje bi bilo da Djuric ovih 800 hiljada sto planira da potrosi na leto za transfere, potrosi sad, da bi smo se pripremili za LS, a Rivaldo, nemojte me zajebavati :xD:
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Iskreno,vise nista vise ne verujem ovim nasim medijima dok svojim ocima nevidim,ali relano ja nemam nista protiv dolaska rivalda,pa prodali bi milion dresova,a i svi bi hteli da vide legendu,bio bi to odlican marketinski potez,a i bio bi super za nasu ligu :fanman:
Корисников грб
Taske97
Manager
Поруке: 1028
Придружен: 28 Феб 2011, 17:51
Место: Параћин

Порука од Taske97 »

Код: Изаберите све

http://www.peticije24.com/zahtev_navijaa_partizana_za_jednogodinji_ugovor_sa_rivaldom
!! Preko 11000 za manje od jednog dana! Širi dalje!
srbinho

Порука од srbinho »

Eeee lud smo narod 200% :slap: Kad je trebala uprava da se tera, sto je bitnije od svega, jedva se skupilo po 200-300 potpisa za dan, a kad treba da se desi nesto senzacionalno i zapaljivo odmah preko 2000 potpisa dnevno :zelenko: Cudni smo maksimalno....da se razumemo i ja sam se potpisao i ja mnogo zelim da dodje Rivaldo i hvata me euforija od same pomisli na to ali mi nije jasno kako uvek imamo pogresne prioritete :letsgo:
Последње учитавање од srbinho дана 17 Дец 2011, 14:48, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

Hladni rat Partizana i Rada!

Sa Banjice tvrde da su prevareni prilikom odlaska Vladimira Jovančića u Južnu Koreju. Rad ostao bez procenta, pa je sada jasno zbog čega iz Humske poručuju da im Milivojević ne treba.

Ranko Stojić je nekada bio golman Partizana, nekoliko "njegovih" igrača je završilo u crno - belom, ali je više poslovao sa Zvezdom.

Tako će biti i ubuduće, Ranko Stojić tvrdi da je prevaren od strane Mladena Krstajića i Alberta Nađa.

U pitanju je transfer Vladimira Jovančića u Južnu Koreju.

Naime, osim obeštećenja, Partizan je ima obavezu Radu da uplati 40% od svake sume preko milion evra, koju inkasira kada ovaj napadač ode u inostranstvo.

"Prevarili su me, tvrdili su da ga neće prodati za milion evra, da je to slabo. Tako prepotentne ljude još nisam sreo", rekao je za "Sportski žurnal" Ranko Stojić.

Računica je jasna, Partizan je inkasirao milion evra, Radu ne pripada ništa.

"Zavlačili su me, ali sve će im se to vratiti", dodaje Stojić koji i dalje čeka deo novca od Jovančića, ali i 100 000 evra od Brazilca Klea.

Sada je jasnija izjava Partizana da im ne treba Milivojević. Naime, ne treba očekivati da Rad i crno - beli sarađuju u bližoj budućnosti, mada treba podsetiti na Stojićeve sukobe sa čelnicima Zvezde, preko kojih se prešlo, pa će Luka Milivojević ovih dana najverovatnije potpisati ugovor sa crveno - belima.

sportske.net

Ovo sam morao da prokomentarisem, znaci muka mi je vise kad vidim da se negdje ovaj Stojic spominje, lopina jebena vece i od ovih u partizanu i zvezdi... zamisli mu izjave, on je prevaren, kao da je partizan imao ponudu od 5M za Jovancica ali nije htio da je prihvati da njemu ne bi dali procenat nego su ga namjerno prodali za 900k... a to sto Jovancic nije pokazao apsolutno nista, to ne uzima u obzir, iako je zahvaljuci tome ovih 900k za njega pravi bingo za nas!
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”