FK Crvena zvezda [2013/14]

Ko je najbolji igrač Zvezde?

Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Darko Lazović
3
12%
Dragan Mrđa
6
23%
Miloš Ninković
2
8%
Nejc Pečnik
10
38%
Nikola Mijailović
0
Нема гласова
Nenad Milijaš
0
Нема гласова
Neko drugi
2
8%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:
Has thanked: 1 time
Status: Није на вези

Порука од Dule93 »

Robi: „Nedostaje nam kvalitet“
Слика
Održao je šef struke Crvene zvezde Robert Prosinečki poslednji sastanak sa ekipom pred zimsku pauzu, ali nije obelodanio spisak na kojem se nalaze imena igrača koji su na transfer listi, isto kao što je bio slučaj i u prethodna dva prelazna roka. Spisak se nalazi kod čelnika kluba, te sledi rekonstrukcija igračkog kadra.

Rekao sam igračima, bio ja u u klubu ili ne, da moraju da rade tokom pauze i da se na prozivci pojave poluspremni. Narednih dana znaće se ko odlazi, a ko dolazi. Kada klub bude obelodanio imena sa transfer liste, detaljno ću obrazložiti svaku odluku. Nisam nudio ostavku, niti sam razmišljao o odlasku. Međutim, sve je moguće, Zvezda nije moje vlasništvo, zato sam napomenuo “ako budem bio u klubu”. Napravio sam spisak potencijalnih želja i najavio igračima da će biti promena“, rekao je Robi i naglasio da je ekipi potreban nova „krv“.

Potrebna nam je nova krv, videćemo da li ćemo biti u stanju da dovedemo te igrače. Nedostaje nam kvalitet da bismo se borili za ono što Zvezda zaslužuje. Planiram da u prolećnoj polusezoni dam šansu mlađim igračima koji će igrati ovde i u narednim sezonama.

Pored kvaliteta, Robi ističe veliki problem tokom jeseni, koji se već pominjao više puta – lošiju fizičku spremu igrača.

Ekipa je fizički pala, došlo je zbog toga i do povreda. Ima naravno i mojih grešaka, pa svi grešimo. Trebalo je možda da promenim nešto, jer nismo imali igrače koji mogu da se prilagode ovom sistemu. Krivi smo što smo doveli neke koji ne mogu da naprave razliku i ispune očekivanja kluba. Najveći problem je, ipak, što igrači protiv Vojvodine nisu imali volju. Baš niko! Zbog toga me je bilo sramota. Da su poginuli i izgubili, ne bi bio problem.“

Prosinečki kaže da su Crvenoj zvezdi potrebni fudbaleri koji mogu da podnesu pritisak igranja u velikom klubu.

Igrači moraju prvo da misle o sebi i klubu, pa tek onda o respektu prema treneru. Potrebni su nam pojedinci koji moraju da podnesu pritisak i da odigraju dobro svaku utakmicu. Ne vredi ti da dobiješ jedan meč, pa da te nigde nema tri utakmice. To Zvezda ne može da trpi.“
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad

Порука од bubi.ue »

Код: Изаберите све

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:357214-Ceo-tim-Crvene-zvezde-na-prodaju
:fanman:

А питање је да ли ће Ожеговић потписати професионални уговор... :banned:
Корисников грб
Luxic
Assistant Manager
Поруке: 788
Придружен: 21 Јул 2011, 01:21
Место: Gradiska

Порука од Luxic »

bubi.ue пише:

Код: Изаберите све

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:357214-Ceo-tim-Crvene-zvezde-na-prodaju
:fanman:

А питање је да ли ће Ожеговић потписати професионални уговор... :banned:
Bio u sam Subotu sa Ozegom i rekao da ce potipisati 100% ja mislim da je ovo cista laz,a mozda se nesto i zakompliciralo
"Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da im ga damo? Ako je njihovo, zasto ga otimaju? A ako vec mogu da ga otmu, ne znam zasto se toliko ustrucavaju?" "
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager

Порука од bubi.ue »

Надам се да ће бити све ок, наводно постоје финансијски проблеми око уговора.
Корисников грб
Luxic
Assistant Manager

Порука од Luxic »

bubi.ue пише:Надам се да ће бити све ок, наводно постоје финансијски проблеми око уговора.
Nadamo se svi da ce biti sve uredu i da vidimo Ozega na Marakani i da ce se srediti ti finansijski problemi
"Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da im ga damo? Ako je njihovo, zasto ga otimaju? A ako vec mogu da ga otmu, ne znam zasto se toliko ustrucavaju?" "
Корисников грб
Luxic
Assistant Manager

Порука од Luxic »

Izvinjavam se na duplom postu,ali ovo je veoma vazna vest!

Ожеговић: Ја сам нападач за Звезду

Оно што је вечерас прострујало кроз све портале је вест да Огњен Ожеговић неће приступити првом тиму Црвене звезде због несугласица око потписивања његовог професионалног уговора. Што је логично, детаље не зна нико али оно што је наш сајт успео је да узме кратку изјаву од Ожеговића:
Слика
Надам се да ће челни људи клуба решити све несугласице око мог уговора и да ће ми дати прилику да покажем да Звездина деца могу да ураде више од скупих појачања. Искрено се надам да ће се мој сан да заиграм за први тим Црвене звезде испунити!

У наредним данима ћемо сазнати епилог, у нади да су неки медији препумпали све што се дешава.

Samo napred Ozeg!
Корисников грб
voja92
Manager
Поруке: 2245
Придружен: 03 Нов 2010, 00:05
Место: Zemun

Порука од voja92 »

Treba ga pustiti da igra gori od Bruna i Kaludjera nemoze biti
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Mood:

Порука од Dule93 »

Дарко Лазовић најбољи млади играч у ЈСЛ
Слика
Иако је ово била година за заборав, Црвена звезда је добила једно велико појачање и то у сопственим редовима. Дарко Лазовић проглашен је за најбољег младог играча за 2011. годину и тиме бар мало осветлао образ нашег клуба у овим тмурним данима. Дарко је после више од годину дана паузе код других тренера, добио шансу од стране Роберта Просинечког, а онда му узвратио одличним партијама. Али не само њему већ и селектору младе репрезентације Србије Александру Јанковићу.

„Сигурно је да сам презадовољан што си тиче признања за најбољег младог играча, али због једне ствари нисам задовољан, а то је због екипе, где нисмо оправдали очекивања. Морали смо много боље. Биће ми ово мотив да још јаче радим у наредној години.“

Осврнуо се кратко и на шпекулације у медијима око одласка из клуба, што је он демантовао

„Тренутно размишљамо само о Звезди. Желим да останем овде и да урадим нешто конкретно што се тиче клуба па тек онда може да се размишља о одласку“
Корисников грб
sasabab
First Team Coach
Поруке: 299
Придружен: 13 Нов 2010, 15:43
Место: Beograd

Порука од sasabab »

Transfer lista manje-vise ocekivana, mozda je bilo mesta jos za Cavu jer ove polusezone bas nista nije pokazao. Kad su pojacanja u pitanju nije mi jasno sta su se zalepili za Kasalicu kad je za njega Kaludjerovic Van Basten licno. Bice zanimljivo i kako ce biti reseno pitanje stopera jer se pojacanje na toj poziciji ne pominje. Ako se planira prolece sa Cosicem, Krnetom(koji se vraca iz Sopota) i Mihajlovicem(koji je vec 1.5 godinu povredjen), uz povremena krpljenja sa Mickom, Mikicem ili Petkovicem, nama se crno pise.
Od rodjenja mog, nije pros'o bez imena tvog
Ni dan ni godina, Zvezdo crvena...
Корисников грб
Luxic
Assistant Manager

Порука од Luxic »

voja92 пише:Treba ga pustiti da igra gori od Bruna i Kaludjera nemoze biti
To sigurno...Momak je stvarno fizicki jak,a i tehnicki je potkovan,od i Paseko napadacki tandem
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager

Порука од bubi.ue »

sasabab пише:Transfer lista manje-vise ocekivana, mozda je bilo mesta jos za Cavu jer ove polusezone bas nista nije pokazao. Kad su pojacanja u pitanju nije mi jasno sta su se zalepili za Kasalicu kad je za njega Kaludjerovic Van Basten licno. Bice zanimljivo i kako ce biti reseno pitanje stopera jer se pojacanje na toj poziciji ne pominje. Ako se planira prolece sa Cosicem, Krnetom(koji se vraca iz Sopota) i Mihajlovicem(koji je vec 1.5 godinu povredjen), uz povremena krpljenja sa Mickom, Mikicem ili Petkovicem, nama se crno pise.
Слажем се око Чаве да и он треба да иде, али је проблем што вероватно не бисмо могли да узмемо неку лову за њега а треба наћи појачање (у правом смислу те речи) на позицији задњег везног. И око Касалице се слажем, какав је то нападач кад је дао 15-ак голова (чини ми се) у целој каријери?! И ово што је дао за Слободу су били скоро све неки одбитци. Ово што кажеш за штопера да се не помиње нико, помиње се Макса из Слободе, који је веома добар штопер и велики потенцијал, али прави подоста киксева..
Корисников грб
Luxic
Assistant Manager

Порука од Luxic »

Слажем се око Чаве да и он треба да иде, али је проблем што вероватно не бисмо могли да узмемо неку лову за њега а треба наћи појачање (у правом смислу те речи) на позицији задњег везног. И око Касалице се слажем, какав је то нападач кад је дао 15-ак голова (чини ми се) у целој каријери?! И ово што је дао за Слободу су били скоро све неки одбитци. Ово што кажеш за штопера да се не помиње нико, помиње се Макса из Слободе, који је веома добар штопер и велики потенцијал, али прави подоста киксева..
Onaj Spalevic iz Radnickog je supe igrac ima dobar osjecaj za gol...
Последње учитавање од Luxic дана 12 Дец 2011, 20:21, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Vul3
World Class Manager
Поруке: 3033
Придружен: 13 Апр 2011, 12:09
Место: Trst

Порука од Vul3 »

I Kaludjerovic je resetao u Radu pa kad je dosao u Zvezdu mrka kapa,a Kasalica je 0 igrac.
Stefan
Manager
Поруке: 1988
Придружен: 25 Окт 2010, 17:08

Порука од Stefan »

bubi.ue пише: Слажем се око Чаве да и он треба да иде, али је проблем што вероватно не бисмо могли да узмемо неку лову за њега а треба наћи појачање (у правом смислу те речи) на позицији задњег везног. И око Касалице се слажем, какав је то нападач кад је дао 15-ак голова (чини ми се) у целој каријери?! И ово што је дао за Слободу су били скоро све неки одбитци. Ово што кажеш за штопера да се не помиње нико, помиње се Макса из Слободе, који је веома добар штопер и велики потенцијал, али прави подоста киксева..
Nije da sam neki fan Kasalice,ali on je igrao u prilicno defanzivnom klubu (Hajduk),gde je cesto bio jedini spic i gde su oni na nekim mecevima jedva prelazili i pola terena.Ocigledno da mu vise odgovara igra sa vise spiceva.Citao sam negde kao da Maksimovic nije vise u opticaju jer je dosta podlozan povredama i ovo sto si ti naveo, da dosta gresi.Sto se tice Mihajlovica,od priprema zavisi njegov status.
Последње учитавање од Stefan дана 12 Дец 2011, 20:28, учитано 2 пута укупно.
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager

Порука од bubi.ue »

Није он за Звезду, идем на све утакмице Слободе кући (пропустио сам 2 можда). Уме да да гол главом и има солидан дриблинг (на брзину уствари пролази), али све голове је дао или главом или неки одбитак... И има једна врло битна чињеница, он може овако да игра у Слободи, али против Слободе друге екипе не играју бункер..
Корисников грб
sasabab
First Team Coach
Поруке: 299
Придружен: 13 Нов 2010, 15:43

Порука од sasabab »

bubi.ue пише: Слажем се око Чаве да и он треба да иде, али је проблем што вероватно не бисмо могли да узмемо неку лову за њега а треба наћи појачање (у правом смислу те речи) на позицији задњег везног. И око Касалице се слажем, какав је то нападач кад је дао 15-ак голова (чини ми се) у целој каријери?! И ово што је дао за Слободу су били скоро све неки одбитци. Ово што кажеш за штопера да се не помиње нико, помиње се Макса из Слободе, који је веома добар штопер и велики потенцијал, али прави подоста киксева..
Kod Cave je verovatno i Robiju malo proradio ego jer on licno trazio i ugovorio njegov prelazak pa mu zato daje jos jednu sansu. Zadnji vezni je rezervisan za Micka, mada mislim da cemo tesko uvaliti Kovacevica za neko pristojno obestecenje kao sto ocekuje pa cemo verovatno imati i njega za ne daj Boze. Kasalica je sa ovosezonskih 7 tu negde oko 15-tak golova na 90-tak utakmica u JSL sto je bas los prosek. Za Maksimovica je i normalno da pravi kikseve jer je veoma mlad, pogledaj samo koliko je kikseva napravio Adi koji je za nasu ligu kvalitetan stoper i uz to reprezentativac. Ali on se pominjao pre 10-15 dana, posle toga se pojavio info da Sloboda trazi 1M pa se verovatno zato odustalo. Cak i on da dodje nama je potreban jos jedan i to bar malo iskusniji stoper jer meni Cosic ne uliva ni najmanje poverenja, trenutno je daleko od neke klase a ne isplati nam se da ga forsiramo po svaku cenu jer nije nas igrac.
Luxic пише:Onaj Spalevic iz Radnickog je supe igrac ima dobar osjecaj za gol...
Ocigledno da si suvise mlad da bi se secao Spalevicevog boravka u Zvezdi :) To je bilo strasno, ne patim da je neki Zvezdin napadac toliko pljuvan, mozda je Dusan Djokic bio tu negde ali je on bar nekako umeo da ugura loptu u gol, dok Spalevic nije mogao nikako.
Od rodjenja mog, nije pros'o bez imena tvog
Ni dan ni godina, Zvezdo crvena...
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager

Порука од bubi.ue »

Али ако оде Чава, 99% иде и Пикси, остајемо само на Мићку, зато и кажем да би нам требао још један. А занима ме јел пратио ко игре Луке Миливојевића из Рада, пошто се и он помиње?
Stefan
Manager
Поруке: 1988
Придружен: 25 Окт 2010, 17:08

Порука од Stefan »

bubi.ue пише:Није он за Звезду, идем на све утакмице Слободе кући (пропустио сам 2 можда). Уме да да гол главом и има солидан дриблинг (на брзину уствари пролази), али све голове је дао или главом или неки одбитак... И има једна врло битна чињеница, он може овако да игра у Слободи, али против Слободе друге екипе не играју бункер..
Ok,verujem ti ;).Ali opet Robi trazi brzog spica,a ja ne znam nijednog igraca da je brz i da ima pristojnu cenu,sem njega,barem sto se naseg trzista tice.
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager

Порука од bubi.ue »

Неко моје размишљање је да једино шпица и можда креативца треба да имамо странце, свуда остало можемо наше играче. Чињеница је да ми (Србија) немамо нападаче, као ни неке креативце добре...
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Mood:

Порука од Dule93 »

Zvezda - ponuda ima, ali za one koji ostaju...
Bajković je meta Olimpijakosa, Lazović na meti nekoliko klubova, Petković takođe ima ponude. Gde će prekobrojni?
Слика
Kako piše "Sportski žurnal" Olimpijakos je zainteresovan za Bobana Bajkovića kome je svanulo dolaskom Roberta Prosinečkog.

Grci sigurno ne bi napunili kasu Crvene Zvezde jer crnogorskom golmanu ugovor ističe na leto. On je u pregovorima sa klubom, ali nije produžio vernost.

Oko Lazovića se sve zna, ako neko (čitaj PSŽ) plati 4 miliona evra, talentovani fudbaler napušta Srbiju.

Petković je na meti nekolicine klubova, pominjala se Sampdorija, ali i još neki klubovi iz Zapadne Evrope. Prosinečki se nada da će ostati, ali ako se vrati Tošić, nekadašnji mladi reprezentativac bi mogao da dobije zeleno svetlo.

Standardni, Li Adi i Andrija Kaluđerović su se već pozdravili sa crveno - belima, a sve napred navedeno pokazuje da igrači koji su imali minutažu mogu da se nadaju ugovoru u inostranstvu.

Kadu je jedan od takvih, čeka ponude iz Turske, ali i sa Dalekog istoka, obeštećenje je oko milion evra.

Teža je situacija sa igračima koji nisu dobili poverenje Prosinečkog, status kapitena Kovačevića je nejasan, on je pre povratka na "Marakanu" odbio neke grčke klubove. Reljić, Savio, Jeremić, Ignjatijević, Mihajlović će imati pomoć kluba u traženju angažmana, ali za sada je neizvesno gde će igrati narednog proleća.

Što se Vilotića tiče, njemu ističe ugovor u junu, priča se da već ima zvaničnih ponuda, a sa statusom reprezentativca, bivši kapiten bi mogao da nađe klub u Zapadnoj Evropi. Pominjala se Francuska...
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”