FK Partizan [2013/14]

Da li ste zadovoljni pojacanjima do sad ?

Da
18
69%
Ne
8
31%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:
Status: Није на вези

Порука од markohn22 »

ne moze odmah ali ne moze ni ko zna do kada, jer kad ode snajder, docice neki novi snajder...
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

srbinho пише:Vidim ja da bi neki voleli da ne igramo LS uopste...
Voleo bih da igramo i kup Milica od Macve samo da ostave srce na terenu i da se bore za klub,meni ne treba to u livada ligi gde se prodaje svaki drugi mec,i gde ima gledalaca od 14 do 140,gde su svlacionice stale i gde se voda iskljucuje usled ne placenih racuna...
srbinho пише:jbt stvarno mi niste jasni...
Ni ti meni nisi jasan kako zivis u nekoj masti i iluziji,suoci se sa zivotom malo i onda ces videti da je ipak kod nas sve sivo,a ne crno ili belo...
srbinho пише:ako mislite da Partizan u ovakvim uslovima koji vladaju u nasoj zemlji i sa onakvim NEljudima u upravi moze odmah da udje u LS i osvaja bodove protiv svakog onda se pitajte jel dobro razmisljate...
A da te pitam ja,zar nije bolje graditi tim sto vise godina i onda uci u LS i proci grupe,npr. kao APOEL..?
srbinho пише:prava je premija ucestvovati
Da za ljude na vrhu,da omaste brk...
srbinho пише:igrati sa jacima....
IGRATI,a ne zaostajati i prepustiti se slucaju...
srbinho пише:napredovati finansijski
Nazalost ne napredujemo finansijski,jer se svaki profit i premija,bonus ne odraze na klub vec na pojedince koje ga vode...
srbinho пише:sticati iskustvo..
Ko da stekne iskustvo Nikola Gulan,Miralem Sulejmani,Matija Nastasic,Stefan Savic,Adem Ljajic,Stevan Jovetic,ili pak povratnici u klub koje niko drugi ni ne zeli na kupi a kamoli u timu,osvesti se covece...
srbinho пише:jer stvarno mislite da bismo bili u ovakvoj poziciji sad da nismo usli u LS 2003-e ??
U kojoj poziciji izvini molim te..?U poziciji da nas cerupa ko kako stigne,i da nam uzima igrace kao kleptoman stvari..?NEMA NAS NA MAPI EVROPE U TAKMICARSKOM SMISLU,izdigli smo se one sezone kada su igrali ljudi fudbal,kada se borilo za grb kada nisu stajali i na -5 u Dnjepropetrovsku,u Beogradu protiv CSKA iz Moskve,a kada je to bilo,odavno i posle toga,sta ucesce u Evropi,protraceno tako sto su osvojeni bodovi koji mogu da se nabroje na prste ruke,al zato ljudi u klubu su lepo pojacali svoje racune i prihode...
srbinho пише:jel stvarno mislite da bismo bili u ovoj poziciji da nismo igrali LE nekoliko puta zaredom ???
Kojoj poziciji,fenjeras u svakom evropskom takmicenju,da se molimo Bogu da Molde gubi bodove da ne bi isli da igramo sa Santa Kolomom,ili da ipak ako imamo i malo dobar tim prodamo mec..?Ti mislis da je Partizan veliki,jeste,u nasim srcima samo,srcima onih koji gledaju istini u oci,a ne onima sto se ne slazu na tribinama,onima sto pune svoje novcanike,onima sto je u koristi sve potraciti i uzgred pricati kako je sve dobro...
srbinho пише:pa pogledajte sta se desilo ciganima zbog toga sto su u evropi bili nula (dva puta igrali grupnu fazu u razmaku od nekoliko sez), zadnje 2-3 sezone nisu ni prismrdeli grupnoj fazi....
Jebali tebe cigani kada ih pominjes u svakoj poruci...Ma mi smo sila,cilj igrati u grupi,primiti 10 dati 1,i eto par miliona na kontu tajkuna,e moj ti...
srbinho пише:cigani, gazprom, 2,5 miliona ??
Nabili ti cigani gas u dupe ili bolje u gasnu komoru,mani se tudjih dvorista aman...
srbinho пише:o cemu pricate vi ??
Sigurno ne o ciganima kao ti...
srbinho пише:pa oni dobiju tih 2,5 miliona a pojave se 3m dugova koje treba da daju....dugovi im rastu jer nema profita ni od kuda...
a izvini ti si finansijski direktor Zvezde ili jos bolje ministar finansija..?
Da li ti znas da je Partizan uzimao kredite pre godinu ipo dana da bi isplatio plate igracima i strucnom stabu,a zasto,e pa zato sto je sve nestalo,svaki transfer ispeglaju advokati i revizorske kuce,svi srecni na celu,a mi srecni sto nam dodje neki Brazilac iz druge lige sa polomljenom nogom...
srbinho пише:a mi igramo u evropi - finansijska dobit od samog ucesca u grupnoj fazi (tv prava, ulaznice, premije za odigrane utakmice), igracima cena na trzistu postane veca itd....
i sta je Partizan video od toga..?Nista,samo su nam uzeli sve sto je valjalo,a mi smo doveli skart od preko bare,a cim se izgubi mec ili sansa za prolazak ili bilo sta dodje na mec protiv renomiranog Sahtjora 11 tisuca ljudi,jel si i ti bio taj dan na stadionu kada je padala kisa i duvao vetar,i kada su se smrzavale noge i ruke...
srbinho пише:4 puta za redom sampioni....
cega sampioni,banana lige,livade,cega covece ispred nas ce biti i Andora,Jermenija mislim da vec jeste ili se kidamo sa njima,raspadamo se...
srbinho пише:evo blizi se i peti put...
i sta s tim,opet jovo na novo,ista prica ko i svake godine,najbolji igraci odu dodju neki pajseri i opet se izvisi za takmicenje u Evropi ili se pak igra i budemo samo obicno topovsko meso...
srbinho пише:dobijamo svaki derbi u zadnje 4 god....malo li je ??
Malo je,jako je malo,to je zrno peska u pustinji...
srbinho пише:slazem se, moze vise i ja zelim vise ali ne moze ODMAH SADA..
Drva se slazu misljenja se poklapaju,elem sta ne moze odmah sada,pa sada ce jos malo 10 godina od kako se nista nije dogodilo znacajno u fudbalu evropskom a da su nasi klubovi incijatori toga...
srbinho пише:mora da prodje vreme jer takvo je okruzenje u kom zivimo....
takvo okruzenje je vec 20 godina,cak i koju godinu vise,to nije opravdanje,nema opravdanja,zasto uvek da se pravdamo ili hodamo ulicom zatvorenih ociju,hodamo,hodamo i dum bandera iz Irske...
srbinho пише:svi za nikog jedan za nijednog...
uvek bilo i ostalo i ostace dok se klub ne privatizuje... :cheers:
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
TheBlues
Manager
Поруке: 2419
Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
Formacija: 4-3-3

Порука од TheBlues »

Sjajan post. :cheers:

Samo da dodam. Naravno da je neuspeh za Partizan da bude zadnji u grupama LE. Pa kad mogu dalje Legia, PAOK, Haifa itd, ne vidim sto mi ne bi mogli i mi?

Ja i dalje zalim sto nam Savo nije predsednik.
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo

Порука од fanst[E] »

TheBlues пише:
Onda bi ti na stadion dolazili zene i deca kao u Turskoj
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Порука од Tik'al »

TheBlues пише:ne vidim sto mi ne bi mogli i mi?
Zato sto se u nas klub nista ne ulaze,samo se exploatise nazalost,tolko dece je otislo za saku para bukvalno,i to jos da nisu napunili 18,a vrhunac gluposti mi je bio to da su skartirali Nenada Lukica,kakav fail :slap:

A sto se tice Save ne bih znao,svako od nasih ljudi gleda korist,tako da sam pre za nekog stranca,jer mi ne posedujemo ljude kao sto je npr. Sulejman Kerimov :)
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
JaroPFC
Youth Team Coach
Поруке: 119
Придружен: 29 Окт 2010, 19:28
Место: Sombor

Порука од JaroPFC »

Njima je glavni igrac Tricovski koji je bio visak u zvezdi?! O cemu mi pricamo ovde??? Taj APOEL je zadrzao 6-7 igraca iz prve postave od 2008.godine,taj APOEL ima sponzore pa ne mora da rasprodaje svake godine sve igrace...Njihova uprava hoce da klub napreduje u Evropi,a ne da zadovoljava licne interese,a kod nas prvo idu licni interesi,pa tek interesi kluba...Imaju 7 glavnih sponzora,i jos 19...Sigurno dobiju neki veci novac da mogu nesmetano da rade,a da ne rasprodaju ceo tim...Vreme prolazi,a pomaka nema,tako da to otpada...APOEL je od 2008-2011 napravio pomak od grupa EL do 1/8 LS...E to se zove pomak,a ne igrati 2003. grupe i u sledecih 8 godina da izgubis brdo utakmica u Evropi,da obaras negativne rekorde,i da te na kraju pobedjuju konobari,koji treniraju kada im posao dozvoli...zvezda ne moze da pobedi Banat bez sudija,tako da bi bila veca sramota izgubiti od njih,nego od Shamroka,i ako to zadovoljava upravu i navijace,a ne to kada je izvlacenje grupa,pa svi cekaju Partizan,jer imaju sigurnih 6 bodova,e onda treba svi da se zapitamo! U kakvom je haosu zvezda u domacem prvenstvu pa gubi od svakakvih,u takvom smo mi haosu u Evropi i to boli,bar mene...

I kakav je to predsednik kluba koji je na RTS-u, u emisiji SP u prilogu"rezime polusezone" pricajuci o talentima rekao da imamo Lazara Markovica,Aksentijevica,malog Ninkovica i Sladjana Scepovica,umesto Marka Scepovica,i cak se nije ni ispravio?!
Последње учитавање од JaroPFC дана 12 Дец 2011, 01:10, учитано 2 пута укупно.
Да волим црно беле
Поносно кажем свима,
Волим то славно име,
И дивим се само њима...
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Порука од Tik'al »

Ko o cemu vi o zvezdi :etc:

Ja sam APOEL samo naveo kao primer,i rekoh da su gradili tim godinama,setimo se samo,kako smo se smejali samo pre,hoho evo ga neki APOEL sa Kipra,opracemo ih,pljus bukkake ,sut karta iz Evrope jednima i drugima :cheers:
Последње учитавање од Tik'al дана 12 Дец 2011, 01:07, учитано 1 пут укупно.
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
JaroPFC
Youth Team Coach

Порука од JaroPFC »

Moram pricati o zvezdi kada je spominjes...To sam rekao zato sto ne trebaju pobede protiv njih da nas zadovoljavaju,oni su propali,nego da pomrsimo racune ekipama po grupama u EL i LS,a o ispadanju iz kvalifikacija necu ni da pominjem,jer je to kontinuitet dobrih igara,a ne da udjes u grupe i svi srecni sto su dobili Partizan,jer vec racunaju da imaju 6 bodova,i to ne oni najbolji,nego i neke sredje ili lose ekipe...I treba APOEL da bude primer,zato sto nema boljeg primera od njih da se moze ako se hoce...Dosta je bilo da Partizan osvaja krompire po grupama umesto bodova...
Последње учитавање од JaroPFC дана 12 Дец 2011, 01:17, учитано 1 пут укупно.
Да волим црно беле
Поносно кажем свима,
Волим то славно име,
И дивим се само њима...
srbinho

Порука од srbinho »

@Tik'al
Mnogo si brate potpao pod uticaj ciganskih medija ne valja ti to...a i vi ostali...
....ako Grobari ovako OMALOVAZAJU USPEHE SOPSTVENOG KLUBA onda nije ni cudo sto nas cigani prozivaju gde stignu i sto 99% ciganske populacije APSOLUTNO veruje da MI reziramo prvenstva u svoju korist...ne zivim ja u nikakvoj bajci, svestan sam da ovo nije ni blizu Partizan koji zelimo ali sto se ne pitate....sto se iskreno ne pitate i odgovorite sebi - GDE BI SMO BILI DA NISMO IGRALI GRUPNE FAZE LS I LE ???
Omalovazavate uspeh sportskog sektora u FK Partizan...a ovi lopovi u upravi su nedodirljivi i ne vredi trositi reci na rad uprave jer kao sto rekoste otici ce ovi a doci novi lopovi i tako ce biti dokle god se komletno stanje u drzavi ne popravi a to ce trajati jos ko zna koliko godina...uprava je najveci krivac sto nismo ojacali posle 4 godina vladavine a sportski sektor je uradio SVE STO JE MOGAO jer sportski sektor je jedino sto vredi u FK Partizan i sa onim sto mu je jbn uprava dala na raspolaganje izvukao je maksimum....ostali delovi kluba su u dubokom talogu...taj talog je glavni razlog sto smo danas tu gde jesmo umesto da cekamo zreb za 1/16 finala LE ili osminu finala LS.....
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Порука од Tik'al »

JaroPFC пише:Moram pricati o zvezdi kada je spominjes...
Mora da si me sa nekim pomesao.

Ziv bio :cheers:

Back to topic,kapiram da ostajemo bez svega sto valja ako ne na zimu onda na leto,ocekujem nekog Bebeta iz Rumunije,posto nam je dolazio vec iz Bugarske :xD:
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Порука од Tik'al »

Nemoj ti meni o uticajima,ja sam isao jos debitovao na tribini kao klinac od 7 godina protiv Kroacije,a ti meni pricas o medijima,kojim crnim medijima,ustini se da se osvestis,ovo nije san ovo je java,realnost.

Suludo je ici dalje u debatu sa tobom,jer ti teras opet o nekim nebulozama,ciganima,medijima i kojekakvim trubadura pricama,ej cigani nas prozivaju,kolko ti imas godina brate mili rodjeni...Dobro je da nisam admin banovao bi te na keca,a sada dosta o ovim sranjima na fan zonu pa prica o ciganima i prozivkama i presipanjem iz praznog u suplje :cheers:

Jedan je Dragan Isailovic :shy:
Последње учитавање од Tik'al дана 12 Дец 2011, 01:28, учитано 1 пут укупно.
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
JaroPFC
Youth Team Coach

Порука од JaroPFC »

Tik'al пише:
JaroPFC пише:Moram pricati o zvezdi kada je spominjes...
Mora da si me sa nekim pomesao.

Ziv bio :cheers:

Prihvati moje izvinjenje,pogresio sam,nisam na tebe mislio :cheers:
Да волим црно беле
Поносно кажем свима,
Волим то славно име,
И дивим се само њима...
srbinho

Порука од srbinho »

ej cigani nas prozivaju
nisam mislio na navijace nego na Lukica i njegove sUradnike ;) svi ispiraju usta Partizanom...
Mene je samo iznerviralo to sto neko omalovazava uspehe SVOG kluba...eto samo to...
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

srbinho пише: i tako ce biti dokle god se komletno stanje u drzavi ne popravi
Ovo nisi u pravu, ja ovo vidim drugacije. Bice ovako sve dok se od Partizana ne napravi klub manji i od Samroka, pa kad nam na kraju bude vazno koga cemo izvlaciti u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, onda ce lopovi da odu jer vise nemaju sta da uzimaju, i onda ce da dodje neko ko ce pokusati da nas spasi, ali kad vidi gde je dosao, pozelece da nije ni dolazio.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
TheBlues
Manager

Порука од TheBlues »

boske1990 пише:
TheBlues пише:
Onda bi ti na stadion dolazili zene i deca kao u Turskoj
Jel moguce da si ovo napisao? Pa kakva nam je sad poseta? Na jugu 20 kvazi navijaca koji su tu radi sopstvenog interesa[$$$], ostalo ni da ne pominjem. Daj Boze da nam takvi kreteni uopste ne dolaze na stadion.
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
Корисников грб
fanst[E]
Manager

Порука од fanst[E] »

Lose si ti ovo shvatio...Ovo se ne odnosi trenutno na ovaj Jug,nego na onaj iz prethodnih sezona...Ovi sto su sad tu zna se zbog cega su...To sam napisao zato sto je Savo ili Sava kako vec ide,rekao da treba sve navijacke grupe zabraniti...Tako da bi ti na stadion dolazili zena i deca,ali bi 'pak bilo kao u Engleskoj navijanje(kad pogledam navijace City-a place mi se,glume kao neku ludu grupu i te fore)...Milosevic prosipa pamet i hoce da zabrani ono sto su svi hvalili godinama,bilo to u LS,LE,EL i tako to...Tebi ako se ne svidja navijanje slobodno pocni da pratis neki drugi sport gde nema takvog navijanja...
Корисников грб
TheBlues
Manager

Порука од TheBlues »

Daj ne bulazni, poenta je da mene zabole za navijanje, bitniji su mi rezultati kluba. Savo bi doveo strucniji kadar, oterao ove foteljase sto nista ne rade.. I sigurno bi bilo navijanja na jugu, pa nisu samo Alkatrazi navijaci Partizana. To su ubice i kriminalci koje treba zabraniti.
Последње учитавање од TheBlues дана 12 Дец 2011, 12:52, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Vi idete iz krajnosti u krajnost! Prvo se raspravljate o ciganima a sad i Alkatrazu! Ja stvarno ne znam koj vam je KU.AC! Ajde prestanite vise sa time! Sta bi bilo kad bi bilo! Ovo je stvarnost i realnost sto neko rece! Ako se opametimo i ne prodamo najbolje, mozda zaigramo LE sledece sezone, pa ako i tad ne prodamo najbolje one tamo cemo mozda i u LS e tek one tamo 3 godine ocekujte da uzmemo neki bod pod uslovom da prodamo 1 igraca po sezoni a dovedemo zamenu koja ce da stasa uz ostale igrace! AMIN!
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Корисников грб
fanst[E]
Manager

Порука од fanst[E] »

Onda ti nista drugo nepreostaje nego da se preselis u Barselonu...Prvaci su u fudbalu,rukometu,mozda ove godine i u kosarci,igraju i EL u vaterpolu,navijanje im jeste lose ali to tebe ne zanima...alcz slabo i navija,pola dodje samo da se mrsti...Nadam se da ce momci iz tvog kraja preuzeti tribinu...
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

boske1990, i TheBlues, ajde prestanite vise! kako vas ne mrzi da se raspravljate oko gluposti na koje ne mozete da uticete!
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”