KK Partizan [2013/14]

Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun
Status: Није на вези

Порука од Sinke »

Kakav je onaj Besovic zmaj,bice od njega nesto! :winner:
Корисников грб
Clint Eastwood
Manager
Поруке: 1183
Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
Место: Kragujevac
Klub koji vodite: Brighton
Mood:

Порука од Clint Eastwood »

Jel zna neko zasto Bogdan Bogdanovic ne ulazi uopste?Decko je najperspektivniji kosarkas na balkanu
Слика
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

BBima problem u glavi i radi ono sto se ne sme u kkp! Ako znas sta su radili fudbaleri na mondijalu bice ti jasno zasto ne igra! U KKP igraju dobri ljudi i dobri kosarkasi ako nije jedno od ta 2 NECE NI IGRATI!
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Корисников грб
Clint Eastwood
Manager
Поруке: 1183
Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
Место: Kragujevac
Klub koji vodite: Brighton
Mood:

Порука од Clint Eastwood »

Alexandar_81 пише:BBima problem u glavi i radi ono sto se ne sme u kkp! Ako znas sta su radili fudbaleri na mondijalu bice ti jasno zasto ne igra! U KKP igraju dobri ljudi i dobri kosarkasi ako nije jedno od ta 2 NECE NI IGRATI!
Ko danas nema problem u glavi.Ja mislim da je nesto drugo u pitanju ali nema veze.

Код: Изаберите све

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2011&mm=12&dd=13&nav_id=565483
Koje su ovo fore :argh:
Слика
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Clint_Eastwood, nema drugih fora, napravio je ispad i sad ispasta :) ma da umesto koga bi on igrao ? popunjeni smo na 2 i vise nego sto nam treba! Malet prelazi u Makabi i od juce on ne igra vise za Charloai! Tako da moramo da dobijemo MANEKENE u Beogradu MAKAR NA SILU!!!! :yesko:

Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo

Порука од fanst[E] »

Bili smo najbolja skakacka ekipa u Evropi,jedna od najboljih odbrambenih i ekipa koja se bori i kad gubi 20 razlike...Ali od toga nista nije ostalo...Vlade da ima obraz dao bi otkaz,iako je u cetvrtak utakmica sezona...Armani je u dobroj formi tako da ce nama biti kukulele...Ako i to izgubimo onda sledi i poraz protiv FMP-a...
Корисников грб
-MiX-
Manager
Поруке: 1380
Придружен: 21 Нов 2010, 23:05

Порука од -MiX- »

Pogledajte ovo, ja sam se pokidao.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... XckY-sZZ8s[/youtube]

:xD: :xD:
Последње учитавање од -MiX- дана 17 Дец 2011, 23:14, учитано 1 пут укупно.
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan
Слика
Корисников грб
fanst[E]
Manager

Порука од fanst[E] »

Jedan od najvecih botova sto je igrao u Partizanu,a igra prosecno po 35 minuta...Jedno 6 koraka je napravio...
Корисников грб
-MiX-
Manager

Порука од -MiX- »

boske1990 пише:Jedan od najvecih botova sto je igrao u Partizanu,a igra prosecno po 35 minuta...Jedno 6 koraka je napravio...
Od 3. kola dao je 2 trojke iz 21 pokusaja, a igra BEKA! Jenom recju BOT!
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan
Слика
Корисников грб
fanst[E]
Manager

Порука од fanst[E] »

A pre tog kola sam ga ishvalio samo tako xD
Корисников грб
-MiX-
Manager

Порука од -MiX- »

Deen Dumic · Најбољи коментатор · Dif
Proverena vest, Dusko Vujosevic vraca se na mesto prvog trenera Partizana..Incijativu za povratak DV
na klupu Partizana pokrenuo je sadasnji prvi trener kluba Vlade Jovanovic..
Na sednici UO KK Partizan koja je odrzana dan posle utakmice u Madridu, Vlade Jovanovic je trazio od
uprave da se Dusko Vujosevic vrati na mesto sefa strucnog staba, a on da nastavi kao prvi pomocni trener.
Vlade Jovanovic smatra da nije spreman na toliki pritisak od kluba i navijaca, koji od njega ocekuju
trofeje na domacoj sceni i "cuda" na evro-sceni..
Dusko Vujosevic vraca se na klupu posle nove godine, to jeste posle raskida jos vazeceg ugovora sa CSKa.
Uz to najvaznije je da Vlade Jovanovic uvede Partizan u TOP 16 Evrolige, jer ulazakom medju 16 najboljih,
stigla bi pojacanja za dalji tok takmicenja (Milos Vujanic, koji vec 15 dana trenira sa ekipom Partizana
, kojeg i individualno trnira Dusko Vujosevic, takodje krilni centar Hemofarma Boris Savovic, kao i
centar atinskog Panatinaikosa Alex Maric,nekadasnji igrac Partizana dolazi na pozajmicu do kraja sezone.)
Utakmica u cetvrtak sa Emporio Armaniem je utakmica sezone, od ove utakmice sve zavisi..
Ovu informaciju dobio sam od portparol-a kluba Sonje Savic!!!
Ovo nije moje skinuo sam sa jedne vesti ne mogu da potvrdim autenticnost!
― Michael Jordan
Слика
Корисников грб
Marko Nusknvp
First Team Coach
Поруке: 276
Придружен: 05 Јун 2011, 11:31

Порука од Marko Nusknvp »

Код: Изаберите све

http://xat.com/G_R_O_B_A_R_I_C_H_A_T
ЗА СВЕ ГРОБАРЕ !!! :ole:
Слика
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

uzasno me strah od tekme u cetvrtak, mec koji ce nam definitivno prelomiti sezonu :yesko: u ocajnoj smo formi, al jbg na nama navijacima je da napravimo u pioniru veci pakao nego ikada do sad pa sta nam bog da :) ne mogu iscekat cetvrtak vece, nisam bio u pionir 20 dana :zelenko:
И душа и тело, све је црно бело...
Lucifer
Assistant Manager
Поруке: 878
Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
Место: Kruševac
Formacija: 4-1-2-3
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Порука од Lucifer »

Dobro bi bilo da se Dule vrati, al smo mogli i Dziku da uzmemo kao njegovog naslednika .. Ja sam kapirao da je to logican potez, ipak je Dzika ucio u NBA .. Sad iz Ritasa da se vrati tesko ..

E da jel i dalje neko misli da Ejsi Lou nije truba ? Ja ga prozivam od kad je dosao, do sad ga svi branili.. Izgleda da su se konacno dozvali pameti, covek je 0 igrac .. :nasty:
Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.
Корисников грб
-MiX-
Manager

Порука од -MiX- »

Neizvesne su mi karte za tekmu, do sutra cu da saznam... :slap: Ako ih nabavim zivecu za cetvrtak. :fanman:
― Michael Jordan
Слика
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

-MiX- пише:
Deen Dumic · Најбољи коментатор · Dif
Proverena vest, Dusko Vujosevic vraca se na mesto prvog trenera Partizana..Incijativu za povratak DV
na klupu Partizana pokrenuo je sadasnji prvi trener kluba Vlade Jovanovic..
Na sednici UO KK Partizan koja je odrzana dan posle utakmice u Madridu, Vlade Jovanovic je trazio od
uprave da se Dusko Vujosevic vrati na mesto sefa strucnog staba, a on da nastavi kao prvi pomocni trener.
Vlade Jovanovic smatra da nije spreman na toliki pritisak od kluba i navijaca, koji od njega ocekuju
trofeje na domacoj sceni i "cuda" na evro-sceni..
Dusko Vujosevic vraca se na klupu posle nove godine, to jeste posle raskida jos vazeceg ugovora sa CSKa.
Uz to najvaznije je da Vlade Jovanovic uvede Partizan u TOP 16 Evrolige, jer ulazakom medju 16 najboljih,
stigla bi pojacanja za dalji tok takmicenja (Milos Vujanic, koji vec 15 dana trenira sa ekipom Partizana
, kojeg i individualno trnira Dusko Vujosevic, takodje krilni centar Hemofarma Boris Savovic, kao i
centar atinskog Panatinaikosa Alex Maric,nekadasnji igrac Partizana dolazi na pozajmicu do kraja sezone.)
Utakmica u cetvrtak sa Emporio Armaniem je utakmica sezone, od ove utakmice sve zavisi..
Ovu informaciju dobio sam od portparol-a kluba Sonje Savic!!!
Ovo nije moje skinuo sam sa jedne vesti ne mogu da potvrdim autenticnost!

Koliko bi ovo bilo dobro,danas kad mi drug ovo rekao u skoli ja se krstio,nego da mi dobijemo Armani,izgleda da je ovo istina,a super bi bilo da jeste tako,ni ja jos ne znam dal' idem na tekmu :fanman:
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

ja nikad nemam kartu pa vazda udjem... ako ne znas nikoga dodjes 2-3 sata ranije i uvalis se kad grupe cekaju na ulazu jer njih vazda sve pustaju bez ulaznica... mada ja znam ove likove koji su dobri sa vodjama pa sa njima ulazim ali vidim da se redovno prikaci masu ljudi i tako udju a da nikoga ne znaju... ja i drug zakasnili protiv makabija, ovi nasi vec bili usli, mi otisli kod Čegija na ulaz i rekli mu da smo dosli iz herceg novog na tekmu i on odma vice ovom redaru, pustaj ova 2 momka... :zelenko:
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Cegi je najjaci !I dolazim sutra!
Корисников грб
TheBlues
Manager
Поруке: 2419
Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
Formacija: 4-3-3
Been thanked: 5 times

Порука од TheBlues »

Ne morate ovde da drkate na Cegija, imate topik Grobari
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

-MiX-, ti si iz mog mesta pa vidim imas dobra razmisljanja :) Od ovoga sto je ovaj natruckao nema apsolutno nista! Koliko ja znam Vlada ima PUNU PODRSKU PSD I DT! Tako da prica o Vujosevicu ne pije vodu! HF je odbio ponudu Benetona od 450k evra za Savovica! Kazite mi koga je PFC platio toliko ? Koliko ja znam NIKOGA! Savovic OUT! Vujanic je decko zavrsio karijeru! Slucajno se sa njim znam licno! Decko mi je rekao da ne planira da igra basket vise profesionalno! Vujanic OUT! Maric moze li neko da mi objasni sta ce nam on kad bi se na kraju sezone ostalo bez ijednog centra da podsetim Katic out of contact, Macvan out of loan, Raduljica out of loan, Djekic shoot u booljoo! Pa vi vidite! Ako dovode nekoga bice to neki igrac koji ce doci umesto ACIE LOW-a i mesavina 4-5 koji ce ostati najmanje 1,5 godinu! Ali da nema platu vecu od 400k evra! Trazite takve po netu pa javljajte :xD:

Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”