FK Partizan [2013/14]
- Clint Eastwood
- Manager
- Поруке: 1183
- Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
- Место: Kragujevac
- Klub koji vodite: Brighton
- Mood:
- Status: Није на вези
-
srbinho
Ijaoooo idemoo!!! +10
Jos jedna rutinska pobeda za overu jesenje titule...dobro da je Eduardo dao gol znacice mu sad pred pripreme da se malo ohrabri....sad pamet u glavu, da se lepo pojacamo i da na prolece budemo makar malo jaci....a ne sumnjam da cemo biti...vidim da Stanoje ne dopusta igracima ni malo da se opuste i to me raduje...da nam je ziv i zdrav Stanoje, da oteramo Djuru lopova pa da krenemo u jos silnije pohode
Evo Grobari samo za vas
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9QOyqoy0uXk[/youtube]
Jos jedna rutinska pobeda za overu jesenje titule...dobro da je Eduardo dao gol znacice mu sad pred pripreme da se malo ohrabri....sad pamet u glavu, da se lepo pojacamo i da na prolece budemo makar malo jaci....a ne sumnjam da cemo biti...vidim da Stanoje ne dopusta igracima ni malo da se opuste i to me raduje...da nam je ziv i zdrav Stanoje, da oteramo Djuru lopova pa da krenemo u jos silnije pohode
Evo Grobari samo za vas
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9QOyqoy0uXk[/youtube]
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
-
srbinho
Ovo nam je sansa da uspostavimo totalnu dominaciju u nasem fudbalu koja ce godinama da se odrzi....velika sansa...sasvim je jasno da cigani jos par godina nece da se oporave...prvo zato sto imaju ogroman dug, a drugo zato sto sve manje obracaju paznju na kvalitet sopstvenog strucnog kadra i bave se nekim drugim stvarima....oni su osvojili 25 titula, a mi 23...ovo ce nam nadam se biti 24-a....velikom brzinom ih stizemo...jos jedna stvar je jos bitnija - u zadnjih 10-tak godina smo u Evropi stekli mnogo iskustva i to ce nam itekako koristiti u buducnosti...a za one koji bi vise voleli da ne ucestvuju, recimo u LS, nego da se "obrukaju" kao Partizan...mogu samo da kazem....ili su laici za fudbal ili gore od zavisti...
Ovakvim tempom i nacinom rada (pre svega mislim na jbn upravu jer sportski deo sa ovim sto raspolaze radi sjajan posao) cemo sporo napredovati u evropi ali ako se makar malo uspori odlazak najboljih igraca ima debelo da prevazidjemo ovaj region za samo par godina...a i ovako smo ispred svih po svemu...imamo najbolji strucni kadar, najbolju omladinsku skolu, finansijski smo stabilni (sto i ne cudi s obzirom da prodamo sve sto vredim odmah) i jos samo upravu da dovedemo u red i bicemo nedodirljivi...
jaooo Tole izvini tebe zaboravih...imamo i naseg Toleta
Ovakvim tempom i nacinom rada (pre svega mislim na jbn upravu jer sportski deo sa ovim sto raspolaze radi sjajan posao) cemo sporo napredovati u evropi ali ako se makar malo uspori odlazak najboljih igraca ima debelo da prevazidjemo ovaj region za samo par godina...a i ovako smo ispred svih po svemu...imamo najbolji strucni kadar, najbolju omladinsku skolu, finansijski smo stabilni (sto i ne cudi s obzirom da prodamo sve sto vredim odmah) i jos samo upravu da dovedemo u red i bicemo nedodirljivi...
jaooo Tole izvini tebe zaboravih...imamo i naseg Toleta
- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
To za iskustvo u Evropi si 100% upravu...Cist primer je KKPARTIZAN isto su tako igrali imali po 1-2 pobede i odjednom su poceli da dobijaju,iskustvo i rutina se stice igranjem protiv jacih klubova...Da Djura ne prodaje toliko igraca ne bi mi bili samo ekipa sa 0 bodova,i imali bi strasnu odbranu...Stanojevic izvlaci maximum iz igraca,nadam se da ce Krstajic poceti da dovodi mlade i dobre igrace...
-
srbinho
Mene najvise raduje razmisljanje Stanojevica pred ovu zimsku pauzu...covek ne dozvoljava opustanje i stalno govori o tome sto me bas mnogo raduje....
Sto se tice prodaje...izgleda da je moralo tako, citajuci komentare ljudi(koji se najblize razumeju u situaciju u Partizanu) na partizan.net-u uvideo sam da smo prodajom skroz stabilizovali klub i da bi od predstojeceg leta (jer tek cemo tad dobiti pare od nekih igraca) trebali da dajemo vise novca za kvalitetne i proverene igrace i zadrzavamo najbolje...ali pazite ako ne ispune obecanje i prodaju markovica pre 2 godine..onda znamo na cemu smo tj. znamo definitivno da ova uprava nema ni malo ambicije za Partizan vec samo svoje licne...
Stanoje je suvo zlato..covek je talentovan za ovaj posao, ima jos prostora da prosiri svoje znanje i ako mu uprava da vecu podrsku ne sumnjam da cemo drasticno prevazici ovaj nas region....
Sto se tice prodaje...izgleda da je moralo tako, citajuci komentare ljudi(koji se najblize razumeju u situaciju u Partizanu) na partizan.net-u uvideo sam da smo prodajom skroz stabilizovali klub i da bi od predstojeceg leta (jer tek cemo tad dobiti pare od nekih igraca) trebali da dajemo vise novca za kvalitetne i proverene igrace i zadrzavamo najbolje...ali pazite ako ne ispune obecanje i prodaju markovica pre 2 godine..onda znamo na cemu smo tj. znamo definitivno da ova uprava nema ni malo ambicije za Partizan vec samo svoje licne...
Stanoje je suvo zlato..covek je talentovan za ovaj posao, ima jos prostora da prosiri svoje znanje i ako mu uprava da vecu podrsku ne sumnjam da cemo drasticno prevazici ovaj nas region....
-
srbinho
- Tik'al
- World Class Manager
- Поруке: 13282
- Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
- Место: Petén
- Been thanked: 5 times
Prvi put kada smo usli bilo je za svaku pohvalu,ovo prosle godine nista specijalno,ni bod ni gol,najjace od svega sto smo sve golove dali protiv arsenala lol 
i brukanje na tribinama,protiv sahtjora nije bilo 10k ljudi,bio sam svedok prvog ucesca kao klinac i drugog i nebo i zemlja u svemu,doduse svako ima svoje misljenje
i brukanje na tribinama,protiv sahtjora nije bilo 10k ljudi,bio sam svedok prvog ucesca kao klinac i drugog i nebo i zemlja u svemu,doduse svako ima svoje misljenje
Последње учитавање од Tik'al дана 11 Дец 2011, 18:02, учитано 1 пут укупно.
Jusqu'ici tout va bien…
- Tik'al
- World Class Manager
- Поруке: 13282
- Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
- Место: Petén
- Been thanked: 5 times
Po meni jedino mec protiv Sahtjora u Ukrajni mi je ulivao neku nadu i poverenje da mozemo do nekog boda,ostale partije jako mrsave(poredim prvo i drugo ucese)...
Tikva je gora,kada se samo setim kako mi je bilo,al najtezi poraz mi je od Artmedije totalni
nisam dosao sebi 7 dana posle meca,i najbolje navijanje u poslednjih 10 godina je bilo na toj tekmi 
Tikva je gora,kada se samo setim kako mi je bilo,al najtezi poraz mi je od Artmedije totalni
Последње учитавање од Tik'al дана 11 Дец 2011, 18:05, учитано 1 пут укупно.
Jusqu'ici tout va bien…
- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
Neki su posle tog meca sa Artmedijom i plakali...Sto se tice utakmice sa Sahtjorom videlo se bar ko je tu zbog Partizana,a ne LS i Arsenala...Protiv Genka i Shamrocka realno nismo ni imali srece,promasili smo sve sto smo mogli...Ali u svakom slucaju to je bila sramota...Nije isto voditi klub na FM i u pravom zivotu...Kod nas su najveci problem ljudi u upravi,koliko su para dobili za ovih godinu dana,a koliko su ulozili???I na kraju poslujemo na 0...U mnogim situacijama istok i zapad sto skandira nije na mestu,ali ove sezone su u pravu sto skandiraju protiv uprave...
- JaroPFC
- Youth Team Coach
- Поруке: 119
- Придружен: 29 Окт 2010, 19:28
- Место: Sombor
Pa na upravi je da finansijski obezbede klub,a ne da se prodaju svi igraci...Ej pa zvezda ima za sponzora gasprom koji im daje 2,5M po godini,a propadaju na sve strane?! Ako vec ne mozes naci sponzora,pusti druge da probaju posto vi niste sposobni...Od stalne prodaje igraca ce svake godine biti sluSAM ROK,a to bas boli...Jebes ti sve ako u 20 utakmica u LS ili EL imas skor od 19 poraza i 1 pobede?!
A sto se tice Artmedije i plakanja,pa to sto si napisao je blago receno,bar sto se mene tice...
A sto se tice Artmedije i plakanja,pa to sto si napisao je blago receno,bar sto se mene tice...
Последње учитавање од JaroPFC дана 11 Дец 2011, 20:02, учитано 1 пут укупно.
Да волим црно беле
Поносно кажем свима,
Волим то славно име,
И дивим се само њима...
Поносно кажем свима,
Волим то славно име,
И дивим се само њима...
-
srbinho
Vidim ja da bi neki voleli da ne igramo LS uopste...jbt stvarno mi niste jasni...ako mislite da Partizan u ovakvim uslovima koji vladaju u nasoj zemlji i sa onakvim NEljudima u upravi moze odmah da udje u LS i osvaja bodove protiv svakog onda se pitajte jel dobro razmisljate...prava je premija ucestvovati, igrati sa jacima....napredovati finansijski, sticati iskustvo...jer stvarno mislite da bismo bili u ovakvoj poziciji sad da nismo usli u LS 2003-e ?? jel stvarno mislite da bismo bili u ovoj poziciji da nismo igrali LE nekoliko puta zaredom ??? pa pogledajte sta se desilo ciganima zbog toga sto su u evropi bili nula (dva puta igrali grupnu fazu u razmaku od nekoliko sez), zadnje 2-3 sezone nisu ni prismrdeli grupnoj fazi....
cigani, gazprom, 2,5 miliona ?? o cemu pricate vi ?? pa oni dobiju tih 2,5 miliona a pojave se 3m dugova koje treba da daju....dugovi im rastu jer nema profita ni od kuda...a mi igramo u evropi - finansijska dobit od samog ucesca u grupnoj fazi (tv prava, ulaznice, premije za odigrane utakmice), igracima cena na trzistu postane veca itd....4 puta za redom sampioni....evo blizi se i peti put...dobijamo svaki derbi u zadnje 4 god....malo li je ?? slazem se, moze vise i ja zelim vise ali ne moze ODMAH SADA...mora da prodje vreme jer takvo je okruzenje u kom zivimo....svi za nikog jedan za nijednog...
cigani, gazprom, 2,5 miliona ?? o cemu pricate vi ?? pa oni dobiju tih 2,5 miliona a pojave se 3m dugova koje treba da daju....dugovi im rastu jer nema profita ni od kuda...a mi igramo u evropi - finansijska dobit od samog ucesca u grupnoj fazi (tv prava, ulaznice, premije za odigrane utakmice), igracima cena na trzistu postane veca itd....4 puta za redom sampioni....evo blizi se i peti put...dobijamo svaki derbi u zadnje 4 god....malo li je ?? slazem se, moze vise i ja zelim vise ali ne moze ODMAH SADA...mora da prodje vreme jer takvo je okruzenje u kom zivimo....svi za nikog jedan za nijednog...