KK Partizan [2013/14]

Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:
Status: Није на вези

Порука од Alexandar_81 »

Sinisa Pro1, zlatan on ima platu ko Macvan i Duljica zajedno :) eto zato Ricardo Mars i zato sto nam treba rezervna 4 posto Lucic mora na 3 je Cakar jedini a Budala sa Kecom na 2 da bi Pera Andja i Law drzali 1 E Ako dovedemo Vardu onda opet imamo 3 petice a samo Macvana na 4! Ovako Marsh ce pokrivati Macvana ali i Raduljicu i Katica kad ovi poispadaju :) zato Marsh i zbog suta! Varda ne moze VOLA da ubode spolja dok Marsh sutira i 3 poena, priznaces to je razlika :ole: al sam ga objasnio svaka mi cast :xD:
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Kome je Ratko Varda dobar igrac,taj ne zna sta je kosarka :cheers:
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
Clint Eastwood
Manager
Поруке: 1183
Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
Место: Kragujevac
Klub koji vodite: Brighton
Mood:

Порука од Clint Eastwood »

Macvan's the man

Euroleague.net's editorial director, Frank Lawlor, has spent most of his career as a basketball journalist in Europe and his native United States, writing about and interviewing the top players in the world on both continents for more than two decades. In terms of practical basketball experience, he was a head coach in the Spanish second division for one fortuitous season in the late 1990s. Frank's blog will draw on all that background to enhance the Turkish Airlines Euroleague experience for you, the fans.

Two weeks before the end of the Turkish Airlines Euroleague Regular Season, you would be hard-pressed to find one player who has been more crucial to his team's standing so far than Milan Macvan of Partizan mt:s Belgrade. At the time the regular season groups were drawn, Group C was considered a killer; the only group with two Final Four teams from last season, Maccabi Electra and Real Madrid, one from the previous season, Partizan, and two clubs who recharged their rosters significantly over the summer, Anadolu Efes and EA7-Emporio Armani Milan. As his team visits Belgacom Spirou tonight with a chance to qualify two weeks early for the Top 16, Macvan leads Partizan in points, three-pointers, offensive rebounds, defensive rebounds, steals and performance index rating. He has the second-most assists and free throws made, too. All that makes his importance to Partizan clear enough, but why should he be considered more valuable than other players to their own teams?

Take one look at Macvan's impact on the four games that Partizan has won - including the last three victories, by a total of just 8 points. On closer inspection, his significance grows. In those four triumphs, he has averaged 17 points, 9.3 rebounds, 3 assists and 2 steals. He has made an incredible 20 of 27 two-point shots, or 74%, while staying on the floor 32 minutes per game. His index rating has averaged 23.5 in those games, but it makes more sense to list that stat game by game: 22, 23, 24, 25. In other words, Macvan does not only perform at a high level, but does it every time he steps on the floor, without ups and downs, touching upon every facet of the game.

Oddly enough, his three-point and free-throw shooting accuracy have been worse in Partizan's victories than for his season on the whole. In fact, through seven games so far, Macvan boasts these amazing shooting numbers: 66.6% on two-pointers, 40% on threes and 91% at the free-throw line! There's not a basketball player in the world who wouldn't love to have those numbers.

Macvan seized the opportunity to come home to Serbia on loan from Maccabi this season, and in so doing has announced his arrival as one of those players who seems to have been born to play basketball. He understands the game from every angle, and is playing it as efficiently as anyone. And by the way, he turned 22 in mid-November. Milan Macvan is just getting started.

:fanman:
Слика
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

kad cemo mi na nekom sajtu imati nekog ovako pro novinara? :noway:

sto se tice Macvana, naravno :ave:
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo

Порука од fanst[E] »

Vlade ne moze ni da trenira Crnokosu,naprave seriju 20-8 i on ladno gleda kao da se nista ne dogadja.Svaki put dobro otvorimo utakmicu i onda dolazi pad sredinom 2/4.Andjusica ponovo ubacuje u 38minutu i ocekuje da onako "zagrejan"uradi nesto sto ovi nisu mogli za celu utakmicu.Steta sto nismo izgubili vise razlike pa u slucaju da Sarloa dobije sledece 2 da prodje dalje.Kako ce ovi iz Zeleznika da razbiju da nismo ni svesni.
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

boske1990 пише:Kako ce ovi iz Zeleznika da razbiju da nismo ni svesni.
ne razumijem ti ovo?
Корисников грб
fanst[E]
Manager

Порука од fanst[E] »

Sta ti nije jasno???Nece nam igrati Macvan to je dovoljno,plus trener ne zna ni da sacuva prednost...A ako mislis otkud oni iz Zeleznika,pogledaj adresu kkczbg...
Корисников грб
Clint Eastwood
Manager
Mood:

Raduljica! :ave1: Odusevio me je srcanoscu a Ridik je trebao da dobije tehnicku za ono majmunisanje.A to da nemamo trenera to je poznato odavno...i trpecemo ga jos dugo
Слика
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

znam ja ko je iz zeleznika ali si ti napisao kako ce oni da razbiju, a nisi napisao nas... i ne mogu da vjerujem da se ti brines o tom mecu koji je 25. decembra, tacnije o tom treningu, dok nas prije toga ceka sada presudni mec protiv Milana... i jbt prekinite da serete vise, do juce je Vlade svima bio bog a sad kad je ovo izgubio serete po njemu, nije on kriv sto u sred sezone sada mora totalno da mjenja koncept igre... Milano bre mora pasti u Pioniru, napravicemo pakao kao protiv Makabija, kad su se oni tako usrali, pa usrace se i jebeni manekeni armanijevi... oni su se cak i u italiji usrali sto je doslo 200 grobara :yesko:
Корисников грб
Clint Eastwood
Manager
Mood:

Pogledaj samo komentar sa najvise lajkova(palaca,kako god),sve je receno.Tu je razlika izmedju pravog trenera i poluprosecnog takticara ;)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KM9p059aHs8[/youtube]
Слика
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

brate ja u nasu upravu imam 100% povjerenje, i dokle god oni i dule misle da on treba da bude tu, ja cu ih podrzavati :cheers:

sve ovo sto mi godinama radimo je pravi fenomen, ekipa sa budzetom od 3-4M godinama igra ravnopravno u konkurenciji sa ovima od 20,30 do 50M budzeta... to treba da znamo da cijenimo :yesko:
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Порука од Tik'al »

Napadate trenera,najlakse je tako,kada dobijamo sve je super,a kada gubimo ili trener ili sudije,jednostavno sinoc nije bilo fuzije izmedju napada i odbrane,Ejsi kada oce oce,al pored njega se niko nije istakao,Katic je lepo igrao ledjima,ali su nas faulovi ubili,u bonus ulazimo posle 4 minuta igre u cetvrtini,i kako moze trener da sacuva prednost kada Malet sutira i pogadja sve,jednostavno nije islo,prva cetvrtina je bila onako kako treba da se igra,a posle oscilacije u igri nisu dopustljive,pogtovo sa ovakvom igrom ne mozemo nista u top 16,ako uopste i dodjemo dotle,moramo imati minimum 2 raspolozena igraca,a ona hala je ocajna,pretopla,velika vlaga,igraci su se klizali ko na umetnickom klizanju :argh:
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
fanst[E]
Manager

Порука од fanst[E] »

Nisam napadao Jovanovica ni kad smo gubili od Laskog,Buducnosti,ali ono sinoc je prelilo casu...Ne mogu da verujem da je toliki pad u 2/4,Tikal dobro ti kazes da ne moze on da cuva Maleta,ali moze bar kad vidi da u napadu ne mozemo ni vola da ubodemo da ubaci bolje sutere...

@markohn naravno da razmisljam o tom mecu,nedaj Boze ali kako vidim tesko cemo mi pobediti Armani u BG.Bice to mnogo teza psihloska utakmica za nas nego sinoc.Nisu se oni tamo usrali od grobara,vodili su 21 razlike i jednostavno se opustili,posle kad su videli sta su uradili vec je bilo kasno.
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

ali i makabi i real koji su jaci od milana za klasu, su dolazili u BG po pobjedu pa su otisli praznih ruku... vidjecemo, ja vjerujem da uz pakao u pioniru mozemo dalje :)
Корисников грб
Clint Eastwood
Manager
Mood:

boske1990 пише:ali moze bar kad vidi da u napadu ne mozemo ni vola da ubodemo da ubaci bolje sutere...
Mi smo sinoc napad igrali sasvim dobro,mene odbrana poprilicno zabrinjava.A tu je greska trenera.U nekim trenucima se toliko ocigledno videlo da Katic,Low,Cakarevic uopste ne znaju kad treba da preuzmu igraca,kad treba da izadju iz zone i zato smo stalno i ulazili u bonus pre vremena.To je nesto na sta je Dule najvise paznje obracao dok nas je vodio.Za njega je odbrana bila kljuc svake pobede.

No,sta je tu je,dobicemo Armani na publiku a za dalje...valjda ce ova uprava angazovati jos nekog pleja i eventualno jos jednu peticu,pa uz malo srece i hrabrosti mozda i do TOP 8 :cheers:
Слика
Корисников грб
fanst[E]
Manager

Порука од fanst[E] »

Bolje bi nam dosla jedna 4.Macvan ne moze non-stop igrati,a Lucicu nije prirodna pozicija 4.
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Порука од Tik'al »

boske1990 пише:da ubaci bolje sutere...
Andjusica?
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
fanst[E]
Manager

Порука од fanst[E] »

Naravno da sam na njega mislio,a ne da ga ubacuje ponovo 2min pre kraja onako nezagrejanog...
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Порука од Tik'al »

Patike su ga sjebale,nije se preobuo :D
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Lepo sam vam ja napisao razmatra se vec ozbiljno Ricardo Marsh! Ono sinoc je prelilo casu! U AbA ligi ne bi dobili cibonu onakvom igrom TREBA NAM OZBILJNA 4 i pomocna 5! Katic moze da igra i odbranu i napad koliko toliko ali je Raduljica TROM nevidjeno kao da je izaso iz Fabrike Metalnih Poluproizvoda! Macvan najveca greska Duska Vujosevica!
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”