FK Partizan [2013/14]

Da li ste zadovoljni pojacanjima do sad ?

Da
18
69%
Ne
8
31%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad
Status: Није на вези

Порука од bubi.ue »

Ти србињо примећујеш колико си оптерећен Звездом/Лукићем/Аџићем/Баријем и тако тим сличним стварима?

Погледај својих задњих 20 постова и све ће ти бити јасно...
Последње учитавање од bubi.ue дана 08 Дец 2011, 20:32, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Teorija zavere :xD:
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo

Порука од fanst[E] »

bubi.ue пише:Ти србињо примећујеш колико си оптерећен Звездом/Лукићем/Аџићем/Баријем и тако тим сличним стварима?

Погледај својих задњих 20 постова и све ће ти бити јасно...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0hTp_ZvNHBk[/youtube]

Mi znamo da imamo komplexe,a kako ti onda nemas kad si na svakom postu o PARTIZANU???
Последње учитавање од fanst[E] дана 08 Дец 2011, 21:17, учитано 1 пут укупно.
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

bubi sta ti radis tu? vise postujes ovde nego u svojoj temi...
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager

Порука од bubi.ue »

Јел забрањено?
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:
Has thanked: 1 time

Порука од Dule93 »

Nije zabranjeno sve dok ne prevazilazi granice normalne diskusije...

P.S. A i moze mu se.. :zelenko:
Последње учитавање од Dule93 дана 08 Дец 2011, 21:59, учитано 2 пута укупно.
Корисников грб
fanst[E]
Manager

Порука од fanst[E] »

Da,da njemu nije zabranjeno,a druge korisnike samo zbog 1 komentara iz protivnickog tabora smatrate za uvredu.A on konstantno ovde pise...Ako vec on ima pravo,vi admini zakljucajte sve teme i vi samo pisite...
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager

Порука од bubi.ue »

Због каквих коментара, и шта то константно пишем кад имам 10 постова у целој теми од 36 страна?

Што не бих коментарисао кад прича о Звезди? Јел пише доле "Закључано за навијаче Звезде"? Ово је форум...
Корисников грб
fanst[E]
Manager

Порука од fanst[E] »

A ja tebi covece pricam kad sam napisao jedan komentar da su mi rekli da ne pisem.Da sam napisao toliko komentara kao ti verovarno bi me razapeli na sred foruma!!!Pisi ti slobodnou temi o Partizanu,ali kad neko od grobara napise nesto u temi zvezda nemoj da mu pricate kako ne bi trebao tu da pise...
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager

Порука од bubi.ue »

Dule93 пише:Nije zabranjeno sve dok ne prevazilazi granice normalne diskusije...

То је нешто што је одувек било, и док се ово поштује, никакве свађе нити препирке неће бити. ;)

Нађи ми један форум на свету да не смеш да пишеш ништа у теми ривала...
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:
Has thanked: 1 time

Порука од Dule93 »

Kad sam ja tebi ili bilo kom navijacu Partizana rekao da ne pisete u Zvezdinoj temi?

Svi imaju pravo da pisu gde zele ali ne i sta zele.Bubijevi komentari su na mestu i ne vredjaju nikoga.

Dosta je komentara ovde,vas dvojca ako imate nesto rapsravite na pm.
P.S.Takodje ako hoces da odgovoris meni ne cini to ovde vec preko pm-a.
Ovo je tema o Partizanu pa i pisite na tu temu.
Последње учитавање од Dule93 дана 08 Дец 2011, 23:06, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
-MiX-
Manager
Поруке: 1380
Придружен: 21 Нов 2010, 23:05
Место: Leskovac

Порука од -MiX- »

Партизан без Вукића

Слика
ИСКУСНИ ВЕЗИСТА ЋЕ У ЈАНУАРУ ПОСТАТИ СЛОБОДАН ИГРАЧ, ПОШТО МУ ЧЕЛНИЦИ СРПСКОГ ШАМПИОНА НЕЋЕ ПОНУДИТИ НАСТАВАК САРАДЊЕ

Звонимира би требало да замени Милош Јојић из Телеоптика, у конкуренцију се враћа Никола Нинковић, на тој позицији може да игра и Стефан Бабовић

Поново шампион остаје без првог стрелца екипе! После Габријела Клеа и Ивице Илиева, црно-бели ће и у трећем узастопном прелазном року пустити најефикаснијег тимског играча. Трећи боравак Звонимира Вукића у Партизану примакао се крају, а завршиће се ове зиме.

Искусни везиста постигао је 11 голова током јесење сезоне, у последња три месеца усталио се међу првотимцима, промовисан је у заменика капитена, тренер Александар Станојевић понавља како је задовољан његовим играма, навијачи су на утакмици са Радничким 1923 скандирали „Звоне, остани”, међутим, челници клуба из Хумске 1 имају другачије планове. Спортски директор Младен Крстајић неће понудити некадашњем саиграчу из репрезентације наставак сарадње, па ће се плавокоси дриблер од дреса Партизана опростити на суботњем гостовању Металцу, у Лучанима.

Званично, уговор Звонимира Вукића и српског првака истиче 31. децембра, а већ постоје јасне индиције да неће бити продужен. Скривене под плаштом такмичарских обавеза, обе стране су задржале право да се не оглашавају, али је извесно да ће планове за пролеће креирати на различитим адресама. У обостраном интересу. Ово је шанса да „десетка” шампиона добре игре у финишу сезоне наплати још једним богатим уговором, док црно-бели планирају да место креатора игре ослободе млађим играчима.

- Играћу још две године, а после завршавам каријеру, не знам само да ли у Партизану или иностранству – рекао је недавно Звонимир Вукић (32).
Ако је веровати информацијама из Украјине, тамошњи љубитељи фудбала нису заборавили његове партије у дресу Шахтјора. Дњепар се, наводно, распитује под којим би условима могао да га ангажује, а како ће Звонимир у јануару постати слободан агент, то је примамљива опција већини послодаваца. Црно-бели не би ништа зарадили, али ништа нису ни уложили у бившег фудбалера Москве, имајући у виду да су га лане, после изненадног одласка Алмамија Мореире, ангажовали без евра обештећења.

Услед дугог одсуства, после банкрота Москве, Звонимиру Вукићу требало је више од пола године да се врати у препознатљиву форму. Пролетос је играо повремено и промењиво, у квалификацијама за Лигу шампиона и Лигу Европе исто као и остали – недовољно добро да би помогао пробоју Парног ваљка у групну фазу – да би, после елиминације од Шамрока, дословце експлодирао.

Постао је неизоставан шраф у машинерији Александра Станојевића, постизао кључне голове, по правилу прве на утакмици, од којих ће се највише памтити онај у 141. вечитом дербију, за који је и сам признао да му је међу најдражим у каријери. Добио је и овације Гробара, а ускоро би могао у понуду ван граница Србије.

Док Вукић ослушкује вести, руководиоци Партизана већ су разрадили план ко би могао да га замени. И ту нема тајни, реч је о фудбалерима из сопствене школе. Најављена прекоманда Милоша Јојића (19) из Телеоптика у први тим значи да ће везиста офанзивних карактеристика добити шансу на припремама, на којима би требало да се појави и Никола Нинковић (18). Кадетски репрезентативац приводи крају лечење од вируса мононуклеозе, а за њега у Хумској кажу да је у млађим категоријама сјајно сарађивао са Лазаром Марковићем, тај спој Гробари би на пролеће могли да виде и у првом тиму.

Стручни штаб на располагању има још једну опцију: да улогу организатора игре повери Стефану Бабовићу. Изданак црно-беле школе, а потом првотимац ОФК Београда, Нанта и Фејенорда, силом прилика, померен је са његове природне позиције на крило, мада и даље у Партизану има људи који сматрају да би највише могао да пружи на месту иза шпицева.
Баш као Звонимир Вукић…

УЧИНАК ВУКИЋА У ДРЕСУ ПАРТИЗАНА

Пролеће 2011 Јесен 2011

Утакмице 13 16
Минути 822 1372
Голови 4 11
Картони 2 3
Просечна оцена 6,13 6,88

Лична карта

Име и презиме: Звонимир Вукић
Датум и место рођења: 19. јул 1979, Зрењанин
Висина: 182 центиметра
Тежина: 73 килограма
Позиција: офанзивни везиста
Број на дресу: 10
Каријера: Пролетер, Атлетико Мадрид Б, Партизан, Шахтјор Доњецка, Портсмут, Партизан, Москва, Партизан
Репрезентација: Србија и Црна Гора (26 утакмица, десет голова)

Izvor: Izaberi Partizan Casopis

Kada bi mu produzili ugovor makar do kraja sezone. :S
Последње учитавање од -MiX- дана 09 Дец 2011, 00:39, учитано 3 пута укупно.
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan
Слика
srbinho

Порука од srbinho »

Ajde ajde necu vise da "provociram" cigane...ionako im nije lako...Grobari znaju za humanost :yesko: ( :zelenko: )

@-MIX-
Osta Prosinecki bez telefona hahaahhahah (ko razume shvatice :zelenko: )
Последње учитавање од srbinho дана 09 Дец 2011, 00:46, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
-MiX-
Manager
Поруке: 1380
Придружен: 21 Нов 2010, 23:05

Порука од -MiX- »

srbinho пише:Osta Prosinecki bez telefona hahaahhahah (ko razume shvatice :zelenko: )
:xD: :xD: :xD:
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan
Слика
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

srbinho пише:Ajde ajde necu vise da "provociram" cigane...ionako im nije lako...Grobari znaju za humanost :yesko: ( :zelenko: )

@-MIX-
Osta Prosinecki bez telefona hahaahhahah (ko razume shvatice :zelenko: )
xaxaxaxaxax,brutalno :cheers:
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Ej pustite vi Uzicanana Bubija :) Imao sam posla sa njima tamo to je opasna vrsta ljudi :) A iskreno mene on nije nicime uvredio a ni Partizan, i nemam problem da on pise na nasem delu foruma sve dok ne pocne ono prostacko vredjanje! Ja jesam okoreli grobar ali ne smatram da je problem u delijama! Imam u Le druga koji je okoreli delija sto mi ne smeta da pricam sa njim i da mi decko kaze koji je njihov problem! Tako da sto se mene tice ja ne bih da zabranimo komentare jednih u drugi deo foruma i okrenuto sve dok se neko ne vredja! :fanman:
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 09 Дец 2011, 22:55, учитано 1 пут укупно.
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
srbinho

Порука од srbinho »

Mene uopste ne smeta to sto on pise i sta pise..moze i on i bilo koji navijac czv da pisu sta hoce i gde god hoce uopste se ne trzam oko toga....mene nervira Lukic :xD: covek je stvarno nenadjebiv :)
Jel gledao neko Djurica na b92 ??
Jeste mutav...jeste lopovcina ali covek kad kaze rekao je :zelenko: a ne ko Lukic...prica u prazno i provocira...kaze Djura - mi cemo da organizujemo na lep nacin sledeci derbi i opet cemo ih pobediti.... :ole:
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

Последње учитавање од markohn22 дана 10 Дец 2011, 15:01, учитано 1 пут укупно.
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
TheBlues
Manager
Поруке: 2419
Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
Formacija: 4-3-3
Been thanked: 5 times

Порука од TheBlues »

Double digit

:lol:
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
Корисников грб
fanst[E]
Manager

Порука од fanst[E] »

Tole pokusava na sve nacine da ih odrzi na vestackim plucima ali dzaba im sve...Inace ja ovu jesenju titulu ne priznajem,jer igramo sa nasim filijalam...
Последње учитавање од fanst[E] дана 10 Дец 2011, 15:56, учитано 1 пут укупно.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”