Dajte savjet forumašima!!
- mmladja
- World Class Manager
- Поруке: 6483
- Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
- Место: Ваљево
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 11 times
- Status: Није на вези
Bard dobio proliv!
Al tako mu i treba, ceo zivot pio pivo, a sad nasao da se pravi pametan i pije mleko pre spavanja!
Bubi, kad smo vec kod papagaja, smirice se on posle nekog vremena, sad je promenio sredinu pa se svega plasi. Ja sam isto imao papagaja dugo, po ceo dan mu drzao otvoren kavez, tamo ulazio samo da jede, sere i spava. A inace je visio ili meni na ramenu, garnisli ili monituru. Znam da je samo pravio galamu kad se ukljuce usisivac ili fen. To je haos bio
Slazem se sa Oljom da tema moze na portal, a Androsito nema pojma jer Sturridge razbija!
- Etxeberria
- Manager
- Поруке: 1226
- Придружен: 29 Нов 2010, 20:02
- Место: San Mames
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Tempo 
Najbolje novine ikada. Secam se da su mi zidovi skroz bili oblepljeni posterima, bukvalno nisam razmake pravio izmedju postera, sve jedan do drugog. Posle kad su prestale da izlaze, poceo sam da lepim neke picke po zidovima.
Najbolje novine ikada. Secam se da su mi zidovi skroz bili oblepljeni posterima, bukvalno nisam razmake pravio izmedju postera, sve jedan do drugog. Posle kad su prestale da izlaze, poceo sam da lepim neke picke po zidovima.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
- Vul3
- World Class Manager
- Поруке: 3033
- Придружен: 13 Апр 2011, 12:09
- Место: Trst
ahhh,Sturidge meni sabija,igrao bi mi prvu samo ne znam koga da isteram,Gotzea,Matu ili Torresa ?Androsito пише:Nikad ne dovodite Staridza... iskidace vam zivce... Vise ce da bude povredjen nego sto ce da igra, kukace za svaku sitnicu ako se raspekmezi nece nista da igra, a ako budete hteli da ga prodate pocece da daje golove...
Inace igrao mi je vecinom kao AMR-Winger i jednu tekmu kao ST,poacher.
Tek je pocetak sezone pa cemo videti kakav ce biti

Последње учитавање од Vul3 дана 12 Дец 2011, 20:35, учитано 1 пут укупно.