Livescore
Prosao, imate na prethodnoj strani tiket. Ne verujem... 
EDIT: Okacio sam ga ispod.
EDIT: Okacio sam ga ispod.
Последње учитавање од -MiX- дана 06 Дец 2011, 23:37, учитано 1 пут укупно.
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan

― Michael Jordan

- Clint Eastwood
- Manager
- Поруке: 1183
- Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
- Место: Kragujevac
- Klub koji vodite: Brighton
- Mood:
- Status: Није на вези
Marsej sam igrao po principu da Dortmund mora da pobedi sa 4-5 gola razlike, sto je nemoguce dati Marseju koji je poznat po dobroj odbrani, pa sam razmisljao da ukoliko ne budu imali dobar rezultat na poluvremenu, uhvatice ih panika u drugom i da Marsej tu trazi sansu.
A Plzen sam igrao jer je i jednima i drugima bod bio kao kuca. Plzen bi i teoretski prosao, a Milan bi bez muke uzeo 400.000 evra. Nije islo po tom scenariju, ali se sve zavrsilo kako treba.
A Plzen sam igrao jer je i jednima i drugima bod bio kao kuca. Plzen bi i teoretski prosao, a Milan bi bez muke uzeo 400.000 evra. Nije islo po tom scenariju, ali se sve zavrsilo kako treba.
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan

― Michael Jordan

- Clint Eastwood
- Manager
- Поруке: 1183
- Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
- Место: Kragujevac
- Klub koji vodite: Brighton
- Mood:
- kovacica91
- Manager
- Поруке: 1348
- Придружен: 28 Јан 2011, 18:44
- Место: Kovacica
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 4 times
Meni isto smrdi tekma viljareal - napoli, viljareal ce igrati fudbal to je sigurno, a pojavila se i informacija da sity i njegovi seici daju novac za pobedu nad napolijem, sto su ostro demantovali igraci viljareala, rekavsi da igraju za cast, navijace i kes koji bi dobili od ecentualne pobede, iako mnogo gotivim i napoli i Cyti neko mora da ispadne, a sta cu staviti na tiket to cud a vidim posto uskoro krecem u kladionicu...
Ниједан клуб као тебе волети нећу, сваки твој пораз преболећу, бићу са тобом и у добру и у злу, запамти Звездо ја увек бићу ту!
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Od kad se daju pare za pobedu? Ne vredi njima ni 50 miliona, ako su losija ekipa od Napolija, nece ih dobiti. Nije mi jasno odakle ti ta informacija i ko bi takvu glupost izvalio.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
- kovacica91
- Manager
Pa brate valjda znas da se dobija vise za pobedu u ligi sanpiona, nego za poraz, nadam se da je to svima jasno...neme93 пише:Od kad se daju pare za pobedu? Ne vredi njima ni 50 miliona, ako su losija ekipa od Napolija, nece ih dobiti. Nije mi jasno odakle ti ta informacija i ko bi takvu glupost izvalio.
Evo moj tiket za danas:
Lil 1
Inter PPX (hteo sam ATX-poluvreme ili kraj X) ali ova budala ne zna kako se kuca a cura koja mi to obicno kuca zna napamet jer kaze da to igra samo ona i ja)
Benfika UG2-4
Efes 1
Ниједан клуб као тебе волети нећу, сваки твој пораз преболећу, бићу са тобом и у добру и у злу, запамти Звездо ја увек бићу ту!
Villareal moze da priredi iznenadjenje, u tim im se vraca Nilmar, Cani, a i Sena se polako vraca u formu. Ocekuje se da nastupe u najjacem sastavu. Veliki je pritisak na Napoliju.
A za Bayern bih dodao da nece igrati Roben i Kros zbog prehlade. Inace, ocekuje se druga postava Bayerna, ali mislim da ce biti dosta golova ovde.
Mislim da je kvota na Lion poklon dana.
Srecno
A za Bayern bih dodao da nece igrati Roben i Kros zbog prehlade. Inace, ocekuje se druga postava Bayerna, ali mislim da ce biti dosta golova ovde.
Mislim da je kvota na Lion poklon dana.
Srecno
― Michael Jordan

― Michael Jordan

- kovacica91
- Manager
Pa lyon mi bas ne uliva poverenja bas zbog ''poklon kvote'' nemojmo zaboraviti da lyon nije postigao gol u gostima i da im ne ide najbolje ove sezone a uz to ni dinamu nije svejedno posle ''ribanja'' precednika mamica...
Mislim da je par za izbegavanje a viljareal dobio pare od sitija ili ne igrace maximalno pa neka pobedi bolji, ja uvek izbegavam ovakve duele i bolje odigram nesto na golove...
Mislim da je par za izbegavanje a viljareal dobio pare od sitija ili ne igrace maximalno pa neka pobedi bolji, ja uvek izbegavam ovakve duele i bolje odigram nesto na golove...