Premier League 15/16
- Joca
- World Class Manager
- Поруке: 4764
- Придружен: 27 Окт 2010, 21:00
- Место: Novi Beograd
- Status: Није на вези
nije BULJAS nego jednostvano nema carobni staipic.... Njegova je krivica u neku ruku, ali nije on kriv sto je essien povredjen a NEMA od njega na dmc-u, nije on kriv sto nema kreativca u ekipi, nije on kriv sto pojacanje vredno 40 i kusur miliona evra nemoze da da gol, nije on kriv sto su Drogba i Terry matori, kao i Lampard ali covek je u formi... Jbga svi smo mi ocekivali neki neverovatan preokret u igri i rezultata, ali to nije moguce nazalost, potrebno je vreme 
- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
TheBlues пише:Hidink kao trener ne dolazi sigurno, nece da vodi klubove.
Vec 2 godine pricam da treba da oteraju Mikela, Maludu i Anelku. Mada nekako ceo tim lose igra, bez ideje i energije. Siguran sam da Roman place za Pastoreom, mnogo fali jebeni AMC.
Izgleda da je Andre Viljas - BULJAS.
Ja jos vise placem za Aguerom,koliko sam zeleo da on predje u Chelsea...I pod hitno im treba desno krilo,ne moze Sturridge tu poziciju da igra...
- bubi.ue
- World Class Manager
- Поруке: 8508
- Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
- Место: Užice / Novi Sad
03. DECEMBAR 2011. | 11:04 | IZVOR: SPORTSKE.NET
U potrazi za kvalitetnim napadačem čelnici Londonskog kluba mogli bi da ponude novac za Alešandre Pata, fudbalera Milana.
Fernando Tores je trenutno van forme, Drogba takođe, dok Anelka dobija šansu na kašičicu. Roman Abramovič želi jednog kvalitetnog napadača u januarskom prelaznom roku, a britanski mediji sprekulišu da bi "plavci" mogli da dovedu Alešandre Pata iz Milana.
Čelsi želi da podmladi svoj veoma iskusni tim, a mladi Pato (22) bi bio idealan za tako nešto.
Alešandre Pato je postigao 51 gol na 107 mečeva za milanski klub, iako je često bio van terena zbog povrede.
Svakako da će Roman Abramovič kupiti kvalitetnog napadača, pošto su Anelka i Drogba blizu odlaska iz kluba. Pato se procenjuje na oko 45 miliona funti.
Neverovatne stvari sudije ove godine priredjuju Liverpulu. Posto pricamo o sinocnjoj tekmi, mogu reci da sam zgrozen sudjenjem. Mazic je za onog indijanca tata. Prvo cist gol Liverpula ponisten (dokumentovacu to ako nekom treba imam sliku u kompu), a posle onog starta Spiringa, ceo tim se bunio sto mu je sviran prekrsaj, da bi on kasnije pokazao crveni!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xQq-R9T6Kto[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xQq-R9T6Kto[/youtube]
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan

― Michael Jordan