FK Crvena zvezda [2013/14]

Ko je najbolji igrač Zvezde?

Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Darko Lazović
3
12%
Dragan Mrđa
6
23%
Miloš Ninković
2
8%
Nejc Pečnik
10
38%
Nikola Mijailović
0
Нема гласова
Nenad Milijaš
0
Нема гласова
Neko drugi
2
8%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:
Has thanked: 1 time
Status: Није на вези

Порука од Dule93 »

Vilotić i definitivno otpisan na Marakani

"Šta je Maestro, promašio si penal", obratio se, prema saznanjima Sporta, Zvezdin štoper Evandru po završetku 141. večitog derbija.

Pre tri meseca mu je oprošteno, ali ovaj put neće. Milan Vilotić je po svemu sudeći završio karijeru u Crvenoj zvezdi.
“Nisam samo ja ovde da mogu da donosim odluke koje su važne za klub. Da sam mogao samo ja da se pitam, nikada ne bih ni vratio Vilotića... Ja sam o njemu sve rekao još ranije, sada je na upravi da odlući šta će sa njim“, prenose beogradski mediji izjavu trenera crveno-belih Roberta Prosinečkog koji podseća na prethodni sukob sa 25-godišnjim štoperom.
Prosinečki je tada, a beše jul, Vilotiću oduzeo kapitensku traku i izbacio ga iz tima iz ne baš najjasnijih razloga. Jedino je sigurno da je povremeni srpski reprezentativac zaobišao autoritet šefa struke ili je ovaj drugi to tako shvatio. Vilotić se kasnije izvinio, a Prosinečki ga je u tim vratio u avgustu kada je rekao da je “mora da pogazi svoju reč u interesu Zvezde“.
“Ne bih rekao da je pomilovan. On je tu zbog kvaliteta, da se u budućnosti proda, kao i zbog svega što znači ekipi u ovom trenutku… Možda sam prenaglio kada sam ga udaljio iz ekipe, ali da je samo do mene on više ne bi igrao”, naveo je tada Prosinečki, ali su ga poslednja dešavanja ubedila da je pogrešio što se predomislio.

Dnevni list Sport nudi i opis navodnih događaja u svlačionici Zvezde posle poraza u 141. večitom derbiju sa Partizanom. Otvoreni konflikt je, piše Sport, izazvao upravo Vilotić, koji se Evandru obradio sledećom rečenicom: “Šta je Maestro, promašio si penal“.

Potom su u zaštitu Evandra stali Kristijan Borha i Bruno Mezenga, razmenjene su teške reči, pa su saigrači morali da spreče fizički sukob. Sam Vilotić je priznao da je u svlačionici bilo teških reči i tenzije, ali ne i tuče o kojoj se pisalo.
Vilotić, sa druge strane, nije želeo da komentariše Borhine optužbe da upravo on predvodi grupu negostoljubivih domaćina u Zvezdi, koja navodno sabotira strance u Ljutice Bogdana.
Корисников грб
voja92
Manager
Поруке: 2245
Придружен: 03 Нов 2010, 00:05
Место: Zemun

Порука од voja92 »

Umisljeni magarac :nasty:
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Место: Beograd
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

idiot misli da je predsednik zvezde..zbog njega se i stvorila losa atmosfera u klubu jos u julu..kad je glumio majmuna..lepo ga je prosinecki izbacio iz tima..a ovi slepci ga vratili..sad je kasno..dzabe ga izbacuju kad imamo -7 bodova zaostatka..a i plus je tolko losa atmosfera u klubu da ne znam dal cemo moci da dobijemo rad i vojvodinu..
Um caruje, snaga dobro dodje.
Корисников грб
Luxic
Assistant Manager
Поруке: 788
Придружен: 21 Јул 2011, 01:21
Место: Gradiska

Порука од Luxic »

Da je sad pobediti Rad na Banjici,a imam neki osjecaj da ce Radnicki bar bod uzeti "patlidzanu" pa eto nas na -5,pa ce se onda lakse disati..Ali ne treba zaboraviti da smo i u polufinalu KUP-a pa bar da tu osvojimo titulu..A sto se tice Vilotica ne treba trositi rijeci na mangupa koji misli da je iznad Zvezde,ee majstore nisi,a nece ni kad ni biti.
"Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da im ga damo? Ako je njihovo, zasto ga otimaju? A ako vec mogu da ga otmu, ne znam zasto se toliko ustrucavaju?" "
Корисников грб
Velja93
Manager

Порука од Velja93 »

a videcemo kad vilotic bude otiso u inostranstvo..voleo bi da njega tako tretiraju..i on ce negde biti stranac.. :poz:
Корисников грб
ganso
Youth Team Coach
Поруке: 103
Придружен: 03 Авг 2011, 13:21

Порука од ganso »

Ma Vilotic je jedna neznalica,da je makar bila istina ono kad je olympiacos hteo da da 3 m
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

Код: Изаберите све

http://www.crvenazvezdafk.com/ivan-adzic-podneo-ostavku-5016-c1-content.htm
Sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić, obratio se upravnom odboru našeg kluba:

"Podnosim ostavku na mesto sportskog direktora FK Crvena zvezda.

Zahvaljujem se svima u klubu na uspešnoj saradnji.

Na ovo mesto sam došao u najtežem trenutku u istoriji kluba sa svega desetak igrača pod ugovorom i Omladinskom školom koja nije postojala. Zbog teške situacije u klubu, uradio sam pet prelaznih rokova bez budžeta. Uprkos tome, dve godine su nam otimane titule – javnost zna kako. Danas ostavljam tim čija je zvanična tržišna vrednost po Transfemarktu 21,5 miliona evra a u ovom periodu smo imali nekoliko transfera od kojih je klub živeo. Naša Omladinska škola je prva u jesenjem delu prvenstva u svim kategorijama.

Želim da istaknem da ostavku na mesto sportskog direktora nikada ne bih podneo samo zbog zahteva javnosti. Za svoj rad odgovaram samo onima koji su me izabrali. Ovo činim kao moralan čovek koji želi da svojom ostavkom rastereti klub i igrače od pritiska pod kojim se nalaze. Ne želim da se priča o meni, želim da omogućim klubu i igračima da se na miru pripreme za predstojeće dve utakmice i nastavak prvenstva.

Zvezdu volim više od svega jer sam u njoj od svoje osme godine. Siguran sam da će se veoma brzo videti da je put kojim je Zvezda prošla proteklih 30 meseci bio jedino ispravan i moguć.

Ivan Adžić"

:cheers:
Корисников грб
Velja93
Manager

Порука од Velja93 »

hvala ti adzicu.. :ole:
Корисников грб
Androsito
World Class Manager
Поруке: 3025
Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
Место: Krusevac

Порука од Androsito »

Najvece pojacanje crvene zlezde u poslednjih 5-6 godina :zelenko:
Stefan
Manager
Поруке: 1988
Придружен: 25 Окт 2010, 17:08

Порука од Stefan »

Prosinecki najverovatnije tim menadzer.
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Mood:

Порука од Dule93 »

Robi postaje tim-menadžer
Слика
Posle smene Ivana Adžića na mestu Sportskog direktora Crvene zvezde, mediji su već počeli da licitiraju sa imenima Matijaševića, Terzića, Savića…kao potencijalnim kandidatima za upražnjeno mesto u klubu.

Na današnjoj konferenciji za medije predsednik Vladan Lukić je najavljivao da će to mesto popuniti jedan od bivših legendarnih igrača kluba, tajanstveno se smeškajući, bez želje da otkriva o kome se radi.

Ipak, kako se nezvanično saznaje, niko van kluba neće vršiti ovu dužnost, već na to mesto dolazi niko drugo do Robert Prosinečki.

Šef stručnog štaba našeg tima će tako, po uzoru na engleske klubove, postati tim-menadžer, što znači da će vršiti dve funkcije: trenera i sportskog direktora. Prosinečkom će u ovom slučaju biti data sva prava u sastavljanju tima, i sam će odlučivati o svim transferima igrača.

Do sada u Zvezdi niko nije imao funkciju tim-menadžera, ali je zbog nemogućnosti vršenja te dužnosti naš klub napustio Slavoljub Muslin početkom 21. veka.
Stefan
Manager
Поруке: 1988
Придружен: 25 Окт 2010, 17:08

Порука од Stefan »

Ovaj sportski tabloid zurnal ceo sutrasnji broj posvetio Zvezdi.Pise da je dug zvezde 42M€.

Слика
Последње учитавање од Stefan дана 29 Нов 2011, 22:44, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
ganso
Youth Team Coach
Поруке: 103
Придружен: 03 Авг 2011, 13:21

Порука од ganso »

Luxic пише: Nije uopste do trenera..nego kao sto si ti naveo do igraca,a i do uprave koju treba smeniti i to podhitno ...
Rambo Petkovic je doveo 15 igraca iz Juzne Amerike i ni jedan se nije dokazao..Svi su propali u Zvezdi,ali samo ih dovede posto je njima menadzer od Ramba buraz...I sve dok je kriminal u klubu bice sve vise razocarenja..a to da li mozemo ih stici,kao sto rece bubi samo ako im oduzmu 15 bodova jer ovakvom igrom kao sto su pruzili u drugom poluvremenu i ovakvim zalaganjem ne mogu daleko..
Igraci koje nam je rambo poslao su bili najbolji proslu polu-sezonu i ove sezone su najbolji uz lazovica i nemoj da drobis mnogo :poz:
Последње учитавање од ganso дана 29 Нов 2011, 22:53, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
DS_RS
World Class Manager
Поруке: 5579
Придружен: 20 Јан 2011, 11:34
Место: BL
Контакт:

Порука од DS_RS »

Stefan пише:Pise da je dug zvezde 42M€.
Nevera :wtf: ne znaju ni oni sami, bio je 25 mil pa 20 pa 30 ne znaju sta pisu :nasty: , al za kakve su se pare neki invalidi dovodili nije cudno :yesko:
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

Moram sutra kupiti Zurnal i onda cu da se kvalitetno iskenjam i da njim obrisem dupe. To parce papira i nije nizasta drugo.
Корисников грб
sanjin84
Youth Team Coach
Поруке: 96
Придружен: 03 Мај 2011, 16:46
Место: Chicago

Порука од sanjin84 »

Ma nema sanse da je 42, seru oni mnogo. Pa kad je bio oko 25milki skoro pa su blokirali klub.
Корисников грб
sasabab
First Team Coach
Поруке: 299
Придружен: 13 Нов 2010, 15:43

Порука од sasabab »

Bice da pisanje Zurnala nije daleko od istine, u svakom slucaju dug se povecao...
Od rodjenja mog, nije pros'o bez imena tvog
Ni dan ni godina, Zvezdo crvena...
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Mood:

Порука од Dule93 »

Crvena zvezda odgovorila Sportskom žurnalu
Слика
Generalni sekretar FK Crvena zvezda Đorđe Stefanović poslao je, u sredu 30. novembra, pismo glavnom i odgovornom uredniku dnevne novine „Sportski žurnal“ u kojem se demantuju brojni naslovi koji su osvanuli na naslovnoj strani ovog sportskog lista u sredu, 30. novembra.

Delove pisma vam prenosimo, kako bismo na najbolji način informisali Zvezdašku javnost i kako nijedna neistina, ma koliko puta bila izrečena, ne postane istina.

Poštovani,

Obraćam Vam se povodom napisa u današnjem izdanju dnevnog sportskog lista «Sportski žurnal» o dešavanjima u FK Crvena zvezda. Poređenjem sa ostalim medijima veoma lako se može videti da Žurnal ovih dana o dešavanjima u Crvenoj zvezdi piše drugačije od ostalih. Bez obzira što se radi o našem klubu, da je reč o novinarskoj eksluzivnosti – mi bismo vam čestitali. Uloga medija je da pišu slobodno o događajima i pojavama. Nažalost, vaša posebnost je zasnovana na lažima, neproverenim informacijama i podmetanjima. To što ste danas uradili ispod je nivoa uglednog dnevnog lista kakav je Sportski žurnal i predstavlja jednu od najvećih bruka u istoriji ovog lista.

Informacija o navodnom dugu FK Crvena zvezda od 42,6 miliona evra potpuno je netačna. U pitanju je izveštaj koji stoji u Agenciji za privredne registre februara ove godine i već je o njemu raspravljano i pisano u medjima i na internet forumima. Klub je više puta objašnjavao koliki trenutni dug ima i ovo je poslednji put da to objavšnjavamo. To je knjigovodstveni konsolidovani bilans FK Crvena zvezda i dva zavisna preduzeća u koja su po zakonu morale da udju rezervacije sredstava za sve višemilonske tužbe koje Crvena zvezda ima na sudovima i hipotetički ako bi sve sporove izgubila u jednom danu u bilansu se taj iznos rezerviše kao dug i mora se prikazati. Da bi bilo jasnije, u pitanju je zbirna vrednost sporova od koji je Zvezda neke dobila a mnoge u medjuvremenu rešila i isplatila. I sami ste pisali da smo isplatili u medjuvremenu skoro pet miliona evra duga bivšim igračima i trenerima posle februara. Da bi bilo još jasnije setite se primera Fudbskog saveza Srbije koji je u knjigama morao da rezerviše kompletno potraživanje bivšeg selektora Radomira Antića na sudu iako se spor vodi, kraj mu se ne nazire i ne zna se kakva će biti konačna presuda. Pored toga, u ovom bilansu nije prikazana vrednost igrača zato što je njihova tržišna vrednost promenjiva a to je najveća vrednost kluba. U inostranstvu vrednost igrača ulazi u bilanse a trenutna vrednost našeg tima je 21,5 miliona evra. Crvena zvezda upravo radi na tome da sa nekoliko renomiranih inostranih kompanija osigura vrednost svojih igrača i tako ih prikaže kao prihod. Takodje vas podsećam da u bilanse ulaze samo obaveze kluba prema igračima a ne i prihodi od njihove prodaje. Prema tome, objavili ste netačnu informaciju i operativni dug je mnogo manji od onoga koji smo zatekli.

Netačna je informacija da su Miodrag Antonijević, Blažo Raosavljević i Goran Vasilijević otišli iz kluba.

Netačna je informacija da je Robert Prosinečki promovisan za tim menadžera, jer takva funkcija u klubu ne postoji.

Netačna je informacija da su članovi Upravnog odbora Goran Vesić i Dušan Mrakić u Poljskoj prošle godine gledali Bruna Mezengu jer u Poljskoj nisu bili i daće svoje pasoše na uvid.

Netačna je informacija da je sadašnja uprava FK Crvena zvezda izgubila Klea, Pejčinovića i Abubakara jer isti igrači su ili bili potpuno slobodni u trenutku kada smo preuzeli klub (Kleo) ili su mogli da raskinu ugovor i napuste klub jer nisu bili plaćani u prethodnom periodu. Istina je jedino da je uprava prodala Tričkovskog na insistiranje tadašnjeg trenera koji na njega nije računao.

Netačna je informacija da su navijači na bilo koji način ugrozili bilo kog zaposlenog u FK Crvena zvezda. Nijedan zaposlen nije imao ovih dana kao i ranije bilo kakav problem sa navijačima.

Netačna je informacija da smo zamolili predsednika FSS-a Tomislava Karadžića da se kandiduje za predsednika Crvene zvezde.

Zbog svega navedenog očekujemo da se sastanemo sa Vama u klubu i pokušamo da rešimo ove probleme.

Crvena zvezda jeste izgubila važnu utakmica ali prvenstvo još uvek traje i mi ćemo se boriti za ugled svog kluba i svoj grb do kraja.

S poštovanjem,

Đorđe Stefanović, Generalni sekretar FK Crvena zvezda.
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad

Порука од bubi.ue »

Гаспром поставља новог председника и спортског директора, 7 милки по сезони. Иде Калуђеровић долази Пуровић (који је од како је отишао из Звезде тј. од сезоне 2007/08 на 64 утакмице дао 16 голова :slap: ).
Корисников грб
sasabab
First Team Coach
Поруке: 299
Придружен: 13 Нов 2010, 15:43

Порука од sasabab »

Bolje i on nego Kasalica koji nije dao ni toliko :) I odakle sad ta prica o Purovicu kad on valjda ima predugovor sa Seulom?! Mada nam ne bi bilo prvi put da jurimo igraca koji ima potpisan predugovor sa drugim timom.
Od rodjenja mog, nije pros'o bez imena tvog
Ni dan ni godina, Zvezdo crvena...
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”