Duvan

Mesto za neobavezna ćaskanja

Da li pušite?

Da
18
18%
Ne
64
65%
Ponekad
17
17%

Укупно гласова: 99

Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times
Status: Није на вези

Порука од mmladja »

Dule93 пише:Nikad nisam ni probao,nekako mi je ogavno,a jos kad vidim nekog na kompu a pred njim puna piksla i cigare povraca mi se..Odma u glavi imam sliku nekog ko ima oko 20 god. i nista ne radi samo sedi za kompom i duvani a jos ako je tu i pivo. :nasty:

P.S.Nemam nameru da uvredim nekog od vas,jednostavno ovo me podseca na neke koje poznajem..
Ti si se izgleda dopisivao sa Bardom u skorije vreme, kao da si njega opisivao :lol:
Ja ne pusim, pusio sam 2 meseca u 7. razredu Lucky strike. Onda mi nestalo para a nisam hteo da se grebem ili da pusim krdzu pa prestadoh. Sad me uopste ne privlaci, zapalim 1-2 u gradu kad sam pijan, tad mi nekako bas prija. A svejedno mi je pusim li ili ne pusim, izadjem uvece u grad i kad se vratim pomirisem duskericu, smrdi ko da sam u odzaku sedeo, a ne u kafani.
Корисников грб
C.RONALDO7
Manager
Поруке: 2135
Придружен: 31 Јан 2011, 23:43
Место: SRB (SD) - ITA

Порука од C.RONALDO7 »

citizen пише:Nikad probao. :winner:
chule пише:To mi u zivotu ne treba. Sve bi ja vas :nasty: hahah
Dejan_juve27_92 пише:Neka fala :zelenko:
bejzbolka пише:Ja sam sportski tip!!! :fanman: :fanman: :fanman:
SlobaGrobar пише:Reći ću samo fuj. :slap:
Nikad probao. :poz:
Sinisa Pro1 пише:Fuj,emo sto sam klinac,a i oduvek mi se to nije svidjalo,a i sportista sam,tako da ne verujem da cu ikada pusiti cigare,a vi trovaci sta da vam kazem ne valja vam to :yesko:
westlife92 пише:Nisam nikada pusio niti cu :cheers: samo mi to fali :nasty: :lol:
MilanK CZV пише:
veljko пише:nikad u zivotu zapalio cigaru nisam,niti cu.. :cheers:
Takodje :heloo:
veljko пише:
Dule93 пише:Nikad nisam ni probao,nekako mi je ogavno,a jos kad vidim nekog na kompu a pred njim puna piksla i cigare povraca mi se..Odma u glavi imam sliku nekog ko ima oko 20 god. i nista ne radi samo sedi za kompom i duvani a jos ako je tu i pivo. :nasty:
P.S.Nemam nameru da uvredim nekog od vas,jednostavno ovo me podseca na neke koje poznajem..
lepo si reko..svaka ti cast.. :fanman:
xavi пише:Ja sam bas sportski tip kod mene cigare i alkohol nikad ali bas nikad.......a kolko vidim svi ste pocinjali sa 15 ili 16 godina a gotovo svi ste zapalili da biste ispali frajeri a ne zato sto vam se pusilo...
Takodje, slazem se i podrzavam ove stavove :yesko: i nikada necu razumeti ljude koji puse, to je samo navika i odvratan ukus, a tek ne mogu da razumem iskompleksirane klince koji pocinju sa tim sranjima da bi bili kao face, fora je da budes smeker bez cigareta ili nekih tezih oblika trovanja i zavisnosti, i smatram da je sve to stvar u karakteru, ali jbg nismo svi isti, i jos nesto, nisam imao nameru ikoga da uvredim ovim ;)
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

samo par puta u trenucima najgoreg pijanstva kad nisam znao za sebe :zelenko: inace, trijezan nikad ni probao, niti planiram, gadi mi se to :yesko:
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Bejah verni uzivalac tog divnog proizvoda cetiri godine, i prestadoh krajem cetvrte godine srednje, ali me to ne sprecava da uzivam u duvanskom dimu kad god mi se ukaze prilika. Ostacu veran pljugama zauvek. Pokusao sam sa tompusima kada sam prestao, ali nije isto, cigare su zakon.
Корисников грб
-MiX-
Manager
Поруке: 1380
Придружен: 21 Нов 2010, 23:05
Место: Leskovac

Порука од -MiX- »

Nikad nisam, niti planiram da probam to. Jednostavno ja to shvatam kao ruznu naviku koja narusava zdravlje... :cheers:
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan
Слика
Корисников грб
WildBoar
First Team Coach
Поруке: 242
Придружен: 12 Окт 2011, 21:38
Место: Indjija

Порука од WildBoar »

a pusio sam uvece kad izadjem u srednjoj skoro svaki put :cheers: posle srednje ne znam dal sam 3-4 cigare popusio...sto rece neko iznad kad god je u drustvu neko ko pusi odeca mi ko da je u odzaku bila :cheers:
Корисников грб
Androsito
World Class Manager
Поруке: 3025
Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
Место: Krusevac

Порука од Androsito »

Moji jedini poroci su cigare, alkohol, kladionica, internet i ponekad trava :zelenko:

BTW pakla-pakla i po Pal Mala, vec 6 godina. Sad ce jos malo 7... Mada bataljivao jednom na 3, jednom na 8 i jednom na 10 meseci... al mi nekako dosadno bez cigare... Probajte da batalite bar na 2 meseca da vidite kako ce slatko da vam bude kad zapalite prvu cigaru... :)
Stefan
Manager
Поруке: 1988
Придружен: 25 Окт 2010, 17:08
Место: Beograd

Порука од Stefan »

Buxna пише:a pusio sam uvece kad izadjem u srednjoj skoro svaki put :cheers: posle srednje ne znam dal sam 3-4 cigare popusio...sto rece neko iznad kad god je u drustvu neko ko pusi odeca mi ko da je u odzaku bila :cheers:
Malo te nick izdaje :zelenko:

jes da nije duvan,ali mi je to nekako povezano :)
Корисников грб
WildBoar
First Team Coach
Поруке: 242
Придружен: 12 Окт 2011, 21:38
Место: Indjija

Порука од WildBoar »

Stefan пише:
Buxna пише:a pusio sam uvece kad izadjem u srednjoj skoro svaki put :cheers: posle srednje ne znam dal sam 3-4 cigare popusio...sto rece neko iznad kad god je u drustvu neko ko pusi odeca mi ko da je u odzaku bila :cheers:
Malo te nick izdaje :zelenko:

jes da nije duvan,ali mi je to nekako povezano :)
haahha ma to sa nickom je sprdnja :D probao sam 2-3 puta i to uglavnom kad sam bio pijan inace ne :cheers:
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

[zer0] пише:winston blue, najvise...ali kad si sa kintom naravno tu je marlboro, da ne kazem nekada u sobranie :P
ljudi probajte cigare na "motanje", ono dobijes duvan u kesici, kupis rizle, i motas, to nema kod nas, ima u nemackoj, grckoj, svajcarskoj....probajte, ne kostaju puno, od 3-5 eura :P
Ima i kod nas, i do jaja je, samo ne treba da kupujes duvan na trafici, nego da nadjes pravi izvor.
Корисников грб
Bard
SFM Hall Of Fame
Поруке: 3355
Придружен: 25 Окт 2010, 15:15
Место: Beograd
Steam: bard_whtid
Been thanked: 5 times

Порука од Bard »

mmladja пише:Dule93 wrote:
Nikad nisam ni probao,nekako mi je ogavno,a jos kad vidim nekog na kompu a pred njim puna piksla i cigare povraca mi se..Odma u glavi imam sliku nekog ko ima oko 20 god. i nista ne radi samo sedi za kompom i duvani a jos ako je tu i pivo. :nasty:

Ti si se izgleda dopisivao sa Bardom u skorije vreme, kao da si njega opisivao :lol:
Ima slika na vukajliji, ne mogu da nadjem sad, puna piksla cigara i ispod pise: ''Ako me cigare ne ubiju, lenjost oce.'' :D

A ovi sto imaju 15-18 godina i pisete: ''Nisam nikad i niti cu.'', mogu da se kladim da cete pogaziti rec kada vam dodje ispitni rok u sred juna, napolju 40 stepeni, milina za kupanje, a vi u sobi strebate za ispit koji je sutradan u 8 ujutru. :P

A isto tako znam krs ljudi koji su propusili u 30+ godina, i cepaju jace od pakle dnevno i nije im nista... To da cigare ubijaju ne znam koliko ljudi godisnje je samo kampanja da se ostavi pusenje, ispadosmo mi gori od alkoholicara i narkomana :argh:
We will remember
Skies may fade
And stars may wane
We won't forget
We will remember
Until the skies will fall
We won't forget
We will remember
We all shall follow doom
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Ernest Heminegvej je rekao: "Najlaske je ostaviti cigare, ja sam ih ostavljao 100 puta " :zelenko:

Inace, neka bakica iz mog komsiluka je propusila u 60 i nekoj, tako da, nikad ne recite nikad :ole:
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
westlife92
World Class Manager
Поруке: 3952
Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
Место: Nis

Порука од westlife92 »

Nema saaanse da pocnem da pusim i pogazim ovo sto sam napisao :rugalica: :D a i lepo si stavio Bard od 15-18 znaci ja nisam u toj grupi :xD:
Корисников грб
voja92
Manager
Поруке: 2245
Придружен: 03 Нов 2010, 00:05
Место: Zemun

Порука од voja92 »

Nema teorije, odvratno mi je...
Корисников грб
Androsito
World Class Manager

Порука од Androsito »

Bilo i meni odvratno... ali se prevarih sa 15 godina... a znam tzv sportiste koji su propusili cim su prestali da se bave sportom... neki i sa 22-23 godine...
Корисников грб
Androsito
World Class Manager

Порука од Androsito »

Bilo i meni odvratno... ali se prevarih sa 15 godina... a znam tzv sportiste koji su propusili cim su prestali da se bave sportom... neki i sa 22-23 godine...
Корисников грб
Etxeberria
Manager
Поруке: 1226
Придружен: 29 Нов 2010, 20:02
Место: San Mames

Порука од Etxeberria »

Ja sam najneredovniji pusac ikada :D pre sam nepusac nego pusac, evo sam vec 2 meseca nisam zapalio i ne da nemam potrebu ili zelju otprilike ko za klistirom :D

Inace Marlboro kad sam tanak onda Pall Mall

Nemam nijedan porok osim kompa, a uzivam u mnogo cemu :zelenko:
Последње учитавање од Etxeberria дана 29 Нов 2011, 13:39, учитано 1 пут укупно.
I?
Корисников грб
Fon Karajan
Assistant Manager
Поруке: 812
Придружен: 15 Мај 2011, 22:36
Место: Алексинац

Порука од Fon Karajan »

Па пробао сам, али сам дим ми смета и не могу да пушим цигарете. Одвратне су ми. Много више волим да одвојим новац кад ми остане од нечега па узмем који томпус. Не базди као обична цигарета, а волим њихов мирис. Ту не подразумевам 'томпусе' од 300 дин :nasty: до сада најбољи који сам пробао је Кохиба, Хавана. Цигарете jедноставно нису за мене ;) Иначе, боље ми је да једем кох уз ФМ него да пушим цигаре хаха :cheers:
Слика
Последње учитавање од Fon Karajan дана 06 Дец 2011, 14:07, учитано 2 пута укупно.
Наочаре црне, у џепу бели цвет
јачи смо од судбине нека пуши цели свет!

Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Uzeh danas :

Слика

bruka su :fanman:
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Uf :lover: Koliko su?
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Пошаљи Одговор

Повратак на “FM Kafana/FM Caffe”