FK Crvena zvezda [2013/14]

Ko je najbolji igrač Zvezde?

Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Darko Lazović
3
12%
Dragan Mrđa
6
23%
Miloš Ninković
2
8%
Nejc Pečnik
10
38%
Nikola Mijailović
0
Нема гласова
Nenad Milijaš
0
Нема гласова
Neko drugi
2
8%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
HoffenheimFan
Assistant Manager
Поруке: 793
Придружен: 27 Мај 2011, 21:47
Место: Beograd
Status: Није на вези

Порука од HoffenheimFan »

Pa gde ces na istok tamo dolaze zabranjeni...
Корисников грб
DS_RS
World Class Manager
Поруке: 5579
Придружен: 20 Јан 2011, 11:34
Место: BL
Контакт:

Порука од DS_RS »

Корисников грб
Ivan 96
Assistant Manager
Поруке: 757
Придружен: 27 Окт 2010, 08:44
Место: Begaljica

Порука од Ivan 96 »

2-1 Za ZVEZDU... Borha zabija 2 gola :fanman: :winner:
Rossobianco
World Class Manager
Поруке: 3468
Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
Место: Jagodina

Порука од Rossobianco »

Borhu u beton ligu!
Корисников грб
Vul3
World Class Manager
Поруке: 3033
Придружен: 13 Апр 2011, 12:09
Место: Trst

Порука од Vul3 »

Zvezda igra partizan pobedjuje eto...
Корисников грб
ganso
Youth Team Coach
Поруке: 103
Придружен: 03 Авг 2011, 13:21

Порука од ganso »

Koliko smo glupo izgubili....promasimo penal i 2 100% sanse.......oni dadose dva gola iz dve polu-sanse......al jbg tako to ide u fudbalu....mislim da bi uprava sama trebala da ode
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

Partizan bolji tim,nema spora da nam čitaju lekciju gde god i kad god.To što smo mi danas kao napadali i bili bolji,najbolje je opisao njihov gospodin nasminkani koji je dao pravi komentar - ''jalovo''.To jalovo nije dovljno da se ponedi ni Radnički iz KG-a,ni Sloboda Point i mnogo drugih ekipa koje su bezeveze,a kamoli jedan PArtizan koji u kontinuitetu vec ima jedan sistem igre i nacin na koji prilazi utakmici,a pri tome i mnogo kvalitetnije igrace od nas ma koliko ti isti bili ''losijeg kvaliteta'' nego neke prethodne generacije.

Prosinecki - napominjao sam nekoliko puta jos odavno da ne mozemo igrati mi kao Barsa ,niti kopirati neciju igru i prilagodjavati igrace sistemu,vec sistem treba da bude prilagodjen igracima kojima raspolazemo.Zvezda bi mnogo pristojnije izgledala u formaciji klasicnoj 4-4-2 i bila bi ubojitija iz prostog razloga.DVe neznalice napred su veca mogucnost da nesto urade nego jedna.Nego da ne bude posle bitke svi pukovnici,kako sam i pre pisao...nisu oni krivi sto ne znaju jadni.Da od izmeta može da se napravi pita...niko nikad više na planeti gladan ne bi bio.

Bajkovic -ok...nista ne mogu da zamerim coveku stvarno.
Mikic - to sto ne zna nije ni mnogo bitno.treba mu se podici spomenik koliko volje i zelje ima i koliko trci ko blesav.Meni je on skroz igrac na mestu i vrlo zahvalan za klub.
Petkovic - momak veze nema.Koliko god pisali da on nesto odigrao,hvala mu sto je sprecio da nam daju gol (sto se valjda i podrazumeva da jedan defanzivac s vremena na vreme treba da odradi) ali ove ofanzivne zadatke momak ne zna.I opet nije on kriv...krivi su ovi koji su ga doveli i Robi koji mu je dao takav zadatak.A ako odeš malo dalje u istoriju pa shvatis da je ovaj igrac i u drugoj ligi Nemačke sedeo na klupi ili na tribinama...sve je jasno.
Adi - imao je par gresaka i kroz sezonu je imao slicne kikseve ali jeste najkvalitetniji defanzivac u ekipi bez dileme.Moze i on puno bolje ali u ovoj ekipi nikad i nikako i sto pre ode bolje ce biti za njega.
Mićko - u celoj plejadi kvazi igrača u klubu, jedini koji je Zvezdino dete i koji kao takav zasluzuje svu paznju ovog sveta.Odigrao srcano,borbeno,u skladu sa mogucnostima jednog tinejdzera,a sve te njegove mogucnosti su bolje nego svi ovi koji su ''planirana pojacanja''.Gde god ga stave igra isto, u kontinuitetu i sa malim brojem grešaka i kod prvog gola ''naučeno'' je krenuo da zatvori ubacivanje Dijare i dalji golmanov ugao.Sve skolski,sve po propisu i kako treba...momak vredi svaki dlan i svako grlo navijaca.
Dimitrijević - kako god izgleda loše u celoj vezi daje najtačnije i najsigurnije lopte.Ne moze da igra defanzivnog veznog jer mu konstitucija to ne dozvoljava i bolji je u ofanzivi ali opet...nije on sam rekao da igra tu gde ga strucnjak stavlja.U nekoj ozbiljnijoj Zvezdi Bože zdravlja,klupa je realan domet.
Cadu - fin igrač za manje ekipe,može da završi posao ali premekan i neozbiljan za takmičarski fudbal.
Evandro - samo pristojan igrač i ništa dalje od toga.Po malo spor sa loptom ali fin tehničar koji može da odradi svoj posao ali uz pomoć kvalitetnih saigrača.Lider -nikako.
Borha - bez obzira na moje simpatije prema njemu čovek ne ume prosto.Dobra ledjna tehnika i gradjenje lopte je nedovoljno da bi se smatrao kvalitetnim i koliko god da koristi ovoj ekipi isto toliko i oduzima jer svaki njegov prijem lopte znaci i usporavanje igre i opadanje tempa.Toliko nas umrtvi i uspori da je to strasno.Bitan igrač koliko i staracka kita...lepo sto je ima al moze i bez nje...i onako je ne koristi.
Lazovic - jedini koji igra fudbal kako god to da se definise.Ima osnovne karakteristike fudbalera sto je u ovakvoj ligi i u ovakvom klubu dovoljno da se izdvajas od ovih ''ispod proseka''.Greota - nema s kim da igra.Oko njega treba graditi neki kostur u buducnosti ali prodace ga naravno vec tokom zime,a vec leta sigurno.U svakom slucaju ako budemo trazili igraca za ekipu,neka ga slikaju i nek idu po suncu da poznaju slicnog.
Kaludjerovic - veze nema al bar igra licem ka golu i mota nesto u krug.Igrac kome treba 5 ''znalca'' koji ce igrati za njega kako bi davao golove ili lopta u peterac pa da uradi nesto.
Sve kad razmisljam o njemu i kad primi loptu na protivnickoj polovini,pa kad krene u napad na trojicu defanzivaca setim se Perice Ogenjenovica koji bi od toga napravio sansu sigurno,a ovoga mi sve zao sto nema ni ideju ni znanje da nesto uradi.Jbga...limitiran.
Vilotic - ne znam ko je taj igrac uopste.Sve sto znam je da su mu svi davali podrsku i po tome ga pamtim samo.Igracki kvaliteti...a kad ih je imao?
Kovačević - klasican primer ''internacionalnog otpatka''.Nece me niko pa aj da dodjem da probam da se prodam opet.Zahvalnica u 3 primerka i sisanje podhitno.
Mezenga - koji god klipa sa utakmice pustili ni jednom coveka nisam video da kad primi loptu igra licem prema golu...ali nikada.Gol kad da,dao je...u**** ga,iskoristi neku sansu i sl ,medjutim slicno Borhi,ima samo taj deo da ume da zagradi loptu...ne znam cemu fudbal igra.
Vesovic - agilan i zivahan -nista drugo ne bih mogao da dodam na to.
Jankovic - koliko god bio nezreo za ekipu,ne vidim ni jedan razloga zasto ne bi bio forsiran i kaljen.Potroseni su svi krediti pa bar daj onda da gledamo nasu decu da vidimo kako ne znaju,nego da gledamo komsijsku decu kako isto tako ne znaju.Koliko god da je mlad,lepsa mi je njegova mladost i neznanje nego ''pojacanja'' koja pokusavaju.
Filip Stojkovic - ista prica kao i za Jankovica

Ostali...koji ostali?PA mi ni klupu nemamo kako treba.I kad izbacis iz igre otpadak ulazi jos veci,tako da je sve to rezultat ovoga danas i poslednjih 5 godina.

Sve me bre sramota vise kad vidim sta se desava.Al to nije *****ancija nego najozbiljnije osecam nelagodnost i neku vrstu stida.Od onakvog kluba i onakve Zvezde ostao samo Sever.I te ljude mi najvise zao...iskidase se cele sezone.Po zimi,kisi ,suncu,snegu ili kosavi....istina.A za koga bre?Pa nama himna postala ''i kada gubimo''...takve pesme nekad nisu ni postojale kad malo bolje razmislim.I da jesu,pevale se svake prestupne godine...bruka i sramota.

I na kraju sta da dodam...da uprava vrati pare svim navijacima za sezonske karte?Ili da se sva energija preusmeri pa da se prate omladinci,kadeti,pioniri?Bolje oni da rastu uz pesmu i da se vaspitavaju da znaju da je iza njih institucija zvana Delije Sever.Cuvajte ljudi zdravlje,grla,besike,prostate...nije ovo vredno toga svega mi.Nekad sam i ja isao na tekme,dobijao zapaljenja pluca,bronhitise,laringitise,upale,ukore ma sve i svasta...al sam znao zbog cega gubim zdravlje.Svaki put kad me glava zaboli od hladnoce Savicevic me baci u plus 40,Deki Stankovic u plus 50,Ognjenovic u plus 60 i ne osecam nista osim miline...a sad?Od 1945 pa do danas,siguran sam da je sve bivse Zvezdine igrace sramota isto kao i mene sto ce se istom zapisniku nalaziti : igrači Crvene Zvezde : Mitić,Pižon,Šekularac,Dule Savić,Dejan Savićevic,Nebojša Krupniković,Mihajlo Pjanović,Nemanja Vidić,NIkola Žigić,Milenko Aćimović i npr Kaludjerovic,Petkovic,Dimitrijevic???

Ove iz uprave tek necu da komentarisem...dajem zenu prvom Arapinu i tuti bugarinu koji kupi Zvezdu i prospe pare u nju,jer ovako...propadamo ko pustinjski deda mraz.

Napisao sam lektiru,al sam morao sa nekim da podelim ovo posto za 31 godinu me nije bilo sramota ovako sto sam se lozio pred utakmicu.Ne mogu da kazem derbi jer me jos vise sramota...
Последње учитавање од Orthodox дана 27 Нов 2011, 07:10, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Kepkebj
First Team Coach
Поруке: 209
Придружен: 05 Мај 2011, 22:24

Порука од Kepkebj »

ista je situacija i u partizanu...jedina stvar koja moze spasiti nas fudbal je ex yu liga...inace cim oni znaju da su nadmocni u ligi i sa takvim krsevima od igraca,nece fudbal biti nista kvalitetniji...
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

Код: Изаберите све

http://www2.mozzartsport.com/vesti/9142/borha--be%C5%BEim-iz-zvezde--ovde-mrze-strance-/
Um caruje, snaga dobro dodje.
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:
Has thanked: 1 time

Порука од Dule93 »

Borha: Saigrači sabotiraju nas strance
Слика
Nešto je trulo u svlačionici Crvene zvezde! Posle poraza u 141. “večitom derbiju” i verovatnog gubitka titule, na površinu je isplivao “prljav veš” iz prostorija podno “Marakane”, što je jasno bilo uočljivo na samoj utakmici, i u tunelu po završetku meča, kada su se najpre sukobili Borha i Petković, a onda, navodno, fizički obračunali Kolumbijac i Vilotić. To je bila kap koja je prelila čašu nezadovoljstva kod Južnoamerikanca, koji je, u razgovoru za Novosti, priznao da pojedini domaći fudbaleri sabotiraju strance!

- Izgleda da pojedini igrači nama strancima namerno otežavaju igru na terenu i sabotiraju nas. To je jedna grupa kojoj se očigledno ne sviđaju inostrani fudbaleri i imaju nešto protiv nas. Oni nas teraju da se osećamo loše, naročito Vilota. Kad god se gubi, uvek smo mi krivi. Zbog toga je tako loša atmosfera u timu i zato gubimo - bez dlake na jeziku pričao je Borha.

Kolumbijac je najavio da bi zbog takve situacije uskoro mogao da ode iz kluba.

- Razmišljam o odlasku iz Zvezde jer me nikad u karijeri saigrači nisu tretirali loše kao ovde. Prvi put mi se u životu dešava da igram u klubu gde me sabotiraju domaći igrači. A, meni je posebno teško, jer sam daleko od domovine i porodice. Neću da ostanem ovde i da radim sa nekim igračima koji misle da su bolji od stranaca. Mi smo došli da im pomognemo, ne da im naudimo - zaključio je Kolumbijac.

Ljute Delije održale sastanak sa Lukićem!
Grupa od 50 nervoznih navijača crveno-belih ušla u prostorije čelnika kluba i posle 30-minutnog sastanka s Vladanom Lukićem i ostalim rukovodiocima napustila stadion
Слика
Navijači Crvene zvezde dosad su podržavali upravu, ali sva je prilika da će se posle novog poraza od Partizana situacija promeniti...

Pre 141. večitog derbija bilo je najava da će Delije okrenuti leđa Vladanu Lukiću i ostalim članovima rukovodstva i tražiti njihove smene, a izgleda da su te najave bile tačne. Naime, posle meča na Marakani, nešto pre 22 časa, grupa od oko 50 navijača crveno-belih upala je u Zvezdinu upravnu zgradu. Bili su veoma ljuti i nervozni, a jedan od njih uzviknuo je: "Nemojte ništa da lomite, idemo pravo unutra!"

Kako MOZZART Sport saznaje, Delije su održale sastanak s predsednikom Vladanom Lukićem i ostalim rukovodiocima. Sportski direktor Ivan Adžić nešto ranije je napustio prostorije kluba.

Navijači su izrazili ogromno nezadovoljstvo poslednjim rezultatima, a naročito novim porazom od Partizana i zatražili hitne promene. Prema našim informacijama, te promene će se i dogoditi, i to kada se odigraju preostala dva kola jesenje polusezone. Ko će otići s Marakane, ostaje da se vidi, ali status trenera Roberta Prosinečkog nije pominjan na sastanku.

(Foto: MN PRESS)
Последње учитавање од Dule93 дана 27 Нов 2011, 12:59, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
osasa
First Team Coach
Поруке: 492
Придружен: 28 Апр 2011, 11:52
Место: Izbiste
Контакт:

Порука од osasa »

da li ima nekog ko misli da zvezda moze do titule??
Na celom svetu samo Crvena Zvezda!!!
Корисников грб
Vul3
World Class Manager
Поруке: 3033
Придружен: 13 Апр 2011, 12:09
Место: Trst

Порука од Vul3 »

:yesko:
Корисников грб
TSG
World Class Manager
Поруке: 4557
Придружен: 11 Нов 2010, 18:47
Место: Banja Luka

Порука од TSG »

Naravno da moze, ali ljudi nikako da shvate da nije problem u trenerima nego u igracima.Ima tu dosta igraca koji ne zasluzuju mesto u nasem timu i koji nisu dostojni da nose dres naseg kluba. :cheers:
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad

Порука од bubi.ue »

Једино ако Партизану због тога што су им у сукобу две групе, одузму 15 бодова, другачије никако не можемо. ;) Премного је 7 бодова у овој нашој смешној лиги.
Корисников грб
Luxic
Assistant Manager
Поруке: 788
Придружен: 21 Јул 2011, 01:21
Место: Gradiska

Порука од Luxic »

TSG пише:Naravno da moze, ali ljudi nikako da shvate da nije problem u trenerima nego u igracima.Ima tu dosta igraca koji ne zasluzuju mesto u nasem timu i koji nisu dostojni da nose dres naseg kluba. :cheers:
Nije uopste do trenera..nego kao sto si ti naveo do igraca,a i do uprave koju treba smeniti i to podhitno ...
Rambo Petkovic je doveo 15 igraca iz Juzne Amerike i ni jedan se nije dokazao..Svi su propali u Zvezdi,ali samo ih dovede posto je njima menadzer od Ramba buraz...I sve dok je kriminal u klubu bice sve vise razocarenja..a to da li mozemo ih stici,kao sto rece bubi samo ako im oduzmu 15 bodova jer ovakvom igrom kao sto su pruzili u drugom poluvremenu i ovakvim zalaganjem ne mogu daleko..
"Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da im ga damo? Ako je njihovo, zasto ga otimaju? A ako vec mogu da ga otmu, ne znam zasto se toliko ustrucavaju?" "
Корисников грб
DS_RS
World Class Manager
Контакт:

Порука од DS_RS »

Ode Adzara izgleda ...
Stefan
Manager
Поруке: 1988
Придружен: 25 Окт 2010, 17:08

Порука од Stefan »

Luxic пише: Nije uopste do trenera..nego kao sto si ti naveo do igraca,a i do uprave koju treba smeniti i to podhitno ...
Rambo Petkovic je doveo 15 igraca iz Juzne Amerike i ni jedan se nije dokazao..Svi su propali u Zvezdi,ali samo ih dovede posto je njima menadzer od Ramba buraz...I sve dok je kriminal u klubu bice sve vise razocarenja..a to da li mozemo ih stici,kao sto rece bubi samo ako im oduzmu 15 bodova jer ovakvom igrom kao sto su pruzili u drugom poluvremenu i ovakvim zalaganjem ne mogu daleko..
Ja iskreno ne znam koji bi ludak dosao umesto Lukica i ulozio u nju.Klub u dugovima,u svetu smo proglaseni kao ljudi koji se kolju na sred ulice,nestabilna politicka stabilnost,ekonomija u tri lepe,mafije svuda.Niko od stranaca nece ni da prismrdi,sem Rusa koji opet traze neki interes u tome,kao i svi da se ne lazemo.Jedini nacin da neko ulozi je privatizacija,ali ja iskreno nisam za to,nekako ne mogu da zamislim,.Ali nije Rambo kriv svaki kvalitetan igrac kosta,a Zvezda sve pare Gasproma daje na vracenje dugova velemastorima tipa Bronovicki,Suziki,Dzef Silva, i velikom trenerskom magu Cedi Janevskom koji su imali ugovore od po 500.000 € po sezoni.Evandro je dobar za nasu ligu,Paceka nismo videli zbog povrede a Borha prosek,tj zavrsnica ga zeza.A ti stranci su opet jeftiniji od nekih nasih polutana.Pa Partizan je Jovancica platio 600K€,Vojvodina je Zvezdi za Mrdju trazila preko 1M€,Lazovic je doveden kao jedva punoletan za 400K€(ovo je odlican potez),ali hocu da kazem da nasi klubovi traze nenormalne pare za nasu ligu. Partizan ima para i samim tim jaci tim.Jer su ucestvovali u evropi,i u od svoje omladinske skole su u poslednjih 6-7 godina zaradili preko 20M€,a mi smo jedva skrpili od prodaje svih igraca 5M€ u istom tom periodu.Mada opet slazem se sa ljudima da ima tu i malo vise Adziceve nesposobnosti,ali je opet sa druge strane limitiran novcem.
Sve se vrti oko novca.
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

Luxic, nabroj mi 4 igraca koja je doveo Rambo, ne moras svih 15 :) Isto je pricao i Slavko Perovic pa ne moze ni u raspalom Radu da igra, a mislim da tvoje misljenje deli i drug Vilotic, kome zelim sve najgore u karijeri kad ode od nas.
Корисников грб
DS_RS
World Class Manager
Контакт:

Порука од DS_RS »

S obzirom u kakvim je lukic dugovima zatekao klub i u kakvim je klub jos dugovima dobro je ovo, shvatam ja da ne mogu dovoditi igrace po 1 mil pa mi jedva po roku potrosimo 200hiljada, nekad vise, al ne shvatam da se ovi ne trude bar ovu jednu najvazniju utakmicu i igraju ko debilcine a za adzaru evo isjecak

Код: Изаберите све

Iako se mora priznati da je radio u veoma teškim okolnostima, dok Zvezda grca u dugovima i nema novca za kvalitetne fudbalere, izbor Obrića, Mugoše, Jeremića, Đorđevića, Ignjatijevića, Savija, Mezenge i sličnih igrača nedoraslih veličini najtrofejnijeg kluba, potpada u kategoriju njegovih grehova.
Последње учитавање од DS_RS дана 28 Нов 2011, 00:25, учитано 2 пута укупно.
Stefan
Manager
Поруке: 1988
Придружен: 25 Окт 2010, 17:08

Порука од Stefan »

Meni nije uopste jasno kako je Scepovic koji je trcao tih skoro 80 minuta bio brzi od njega koji usao pre 3-4 minuta.Ma da je ispruzio nogu bilo bi sve drugacije.I onda vrhunac je njegova bezobrazna izjava posle meca.Ni trunku postovanja nema ni prema navijacima,ni prema klubu,samo svoje sporo dupe gleda.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”