FK Partizan [2013/14]

Da li ste zadovoljni pojacanjima do sad ?

Da
18
69%
Ne
8
31%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
TheBlues
Manager
Поруке: 2419
Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
Formacija: 4-3-3
Been thanked: 5 times
Status: Није на вези

Порука од TheBlues »

Pokusali su sa frkom

pa sa penalom

ali dzaba

Dominiraj
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo

Порука од fanst[E] »

Stanojević: Šta bi bilo da je Evandro dao gol? Pa 2:1 za Partizan
:winner: :winner: :winner:
srbinho

Порука од srbinho »

HAHHA Stanoje kralj !! :zelenko:

PS Za sve one grobare koji lako podlezu pod cigansko ispiranje mozga, od strane ciganskog komentatora veceras koji je na kraju i proglasio pobedu zvezde, snimak tkzv "penala" i "igranja rukom" ;)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kF4mk6Jnct4[/youtube]
Ako lopte moze ovako da se odbije od ruke onda....onaj Rnic ima noge umesti ruku :lol:

A pogledajte sta nije svirano smederevu :)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SEDDz7AaOZo[/youtube]

e ako se nadje neko ko moze da me ubedi da je sve ovo slucajno i da ciganski mediji ne vrse pritisak na sudje da grese onda...ima ga odalamim :zelenko:
Последње учитавање од srbinho дана 26 Нов 2011, 21:47, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Uistinu covek kad pogleda nije bio penal :wtf: a bio sam u tripu da jeste
Корисников грб
fanst[E]
Manager

Порука од fanst[E] »

I ja tek sad vidim da nije bio penal,jer pre nisam ni mogao da nadjem usporeni snimak...A i kad bolje razmislim u pravu si,gde moze tako da se odbije lopta od ruke...Gledam sad sos kanal ono je smesno,znaci u svakoj emisiji nadju neku zamerku,a sad su nasli kako su se igraci Partizana ponasali prema sudiji,verovatno oni na sos kanalu su ocekivali da izljube sudiju zbog "cistog"penala...Ljudi im salju poruke da puste snimak ali se prave ludi...
srbinho

Порука од srbinho »

Ma neka ne vredi im nista sad to niti im je ranije vredelo ;) dzaba sva ta medijska naklonjenost prema zvezdi kad smo MNOGO JAKI !! a oni slobodno neka budu mnogo jaci...za sad im se slabo isplacuje ta snaga ali i duh barija :zelenko:

Prenos na prvoj je bio....
1) uzasno odradjen
2) apsolutno naklonjen ciganima (cak u jednom trenutku komentator kaze "MI cemo tesko osvojiti titulu posle ove utakmice" :wtf: )
....da ne pominjem kako komentator stalno kad god upadne baklja izbegava da kaze da je baklja bacena da bi pogodila stojkovica vec samo konstantuje "evo upala je jos jedna baklja na teren"..

Jaoo ne mozete da verujete koliko mi je draga ova pobeda....najdraza od svih do sada...sto bi rekao Smiljanic "MISLIM DA SMO ZATVORILI SVE OVO OVDE" :xD:
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

O cemu se radi Dule,zasto pises crvenim slovima u crno beloj temi,ovo je tema o Partizanu,i pise se sta se hoce,niko ne baljezga po temi Crvena Zvezda,uzivaj rodjeni :cheers:

EDIT:Ako je tema o Partizanu pisite o Partizanu a ne o Zvezdi!

ako hoces vec da ispravljas postove i da budu uocljivi mozes i nebesko plavom bojom,a ne da provociras crvenom :cheers:

EDIT :Ne mogu :cheers:
Последње учитавање од Tik'al дана 26 Нов 2011, 23:29, учитано 6 пута укупно.
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
fanst[E]
Manager

Порука од fanst[E] »

Ja ne mogu da pisem o Partizanu i Realu kad nisu igrali Partizan i Real nego je bio veciti derbi!!!!
Корисников грб
Taske97
Manager
Поруке: 1028
Придружен: 28 Феб 2011, 17:51
Место: Параћин

Порука од Taske97 »

Danas nasi protivnici nisu mogli da se sastave. Razbili smo ih u drugom poluvremenu, mislim da je stvarno istina sto se prica i sto sam se sad uverio, da penal nije postojao, stvarno medij previse postaju protiv nas. Ili se to samo meni cini? :/
Последње учитавање од Taske97 дана 26 Нов 2011, 23:30, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:
Has thanked: 1 time

Порука од Dule93 »

^^Ovo je komentarisanje meca a ono sa prosle strane da citiram "SISAJ ZVEZDO" i ostalo ostavite za kucu a ne za forum.

Cestitam na pobedi! :cheers:
Корисников грб
samson
SFM Hall Of Fame
Поруке: 7745
Придружен: 05 Нов 2010, 23:41
Место: Podgorica

Порука од samson »

iskulirajte.

Ovdje u Partizanovoj temi pljujte, komentarisite, sta god zelite radite.. Ali grobar ne smije provocirati u temi Zvezde i obrnuto.

Hocemo li istu pricu posle svakog derbija da pricamo.

Vratite se normalnoj diskusiji ;)
What we do in life echoes in eternity!!
Šarm Beograda i huk sa Marakane
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

odlican snimak gde se stvarno vidi da nije ruka...jbg u momentu bi 90posto vas reklo da j e to penal kao sto se i sudiji ucinilo...nisu nase sudije koline pa da spadaju u onih 10 posto :D

stv nije bio penal...
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

srbinho пише:Ma neka ne vredi im nista sad to niti im je ranije vredelo ;) dzaba sva ta medijska naklonjenost prema zvezdi kad smo MNOGO JAKI !! a oni slobodno neka budu mnogo jaci...za sad im se slabo isplacuje ta snaga ali i duh barija :zelenko:

Prenos na prvoj je bio....
1) uzasno odradjen
2) apsolutno naklonjen ciganima (cak u jednom trenutku komentator kaze "MI cemo tesko osvojiti titulu posle ove utakmice" :wtf: )
....da ne pominjem kako komentator stalno kad god upadne baklja izbegava da kaze da je baklja bacena da bi pogodila stojkovica vec samo konstantuje "evo upala je jos jedna baklja na teren"..

Jaoo ne mozete da verujete koliko mi je draga ova pobeda....najdraza od svih do sada...sto bi rekao Smiljanic "MISLIM DA SMO ZATVORILI SVE OVO OVDE" :xD:
I sta kazes ocajan prenos bio?Ni nalik onom od pre dve godine sa prve isto?Srecom pa sam isao na derbi,jos mi kaze cale da je kasnio prenos da nije iblo prvih 10 minuta i da nije bilo komentatora celo prvo poluvreme? :D
Корисников грб
-MiX-
Manager
Поруке: 1380
Придружен: 21 Нов 2010, 23:05
Место: Leskovac

Порука од -MiX- »

“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan
Слика
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Samsone a ko je reko da ce neko da pljuje zvezdu ? Sto bi pljuvao po njima! Pa meni zvezda nista nije kriva! Iskreno bio sam ubedjen da je penal! Cak 100% siguran! E sad vec ovaj snimak dokazuje suprotno! Ali da to uzmemo kao propust sudije koji je bio jako daleko i zaklonjen i recimo da je uvazio Kaludjerovu ili ko je vec bio pored Rnica i odsvirao penal! Ali ono kazu ljudi GLEDA BOG! Secate li se Bajicevog crvenog 2005-6 ne znam tacno, kad je onaj pao a Koroman promasio tj Asprogenis odbranio! Taj smo derbi izgubili zbog tog crvenog! Sad nije bilo crvenka a dobili smo! TO je samo znak DA SMO NAUCILI da igramo fudbal! A ne da se oslanjamo na penale i razne trikove! Ja imam 30 a ne secam se kad smo sutirali penal u derbiju ? Moze li neko da me podseti ? Ako me jos neko ubedi da od tada do sada nijedan ovakav nije bio za Partizan! OTICI CU NA SEVER MARAKANE I NAVIJATI ZA NJIH CELU 1 UTAKMICU! Ali sve manje vise najvise me nervira ono kad krene 2-3 dana do derbija svi znaju kako ce zvezda da dobije iako cak i ne poznaju svoju ekipu! Pazite imam druga koji je okoreli zvezdas, otiso je i na tekmu! Pre nego sto je poso pokazao mi je tiket! Stavio 3000 na 2! Budimo realni! Partizan ima mnogo iskusnije igrace i to se veceras pokazalo! A i DERBI NIJE RESIO STRANAC! NEGO NASE DETE SCEPAKADABRA!!!! :ole:
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Lucifer
Assistant Manager
Поруке: 878
Придружен: 21 Феб 2011, 23:07
Место: Kruševac
Formacija: 4-1-2-3
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Порука од Lucifer »

Losa utakmica do Boga .. Fudbal nam se srozao najgore. Al eto drago mi da smo ih dobili u rupi. I ovako losi smo mnogo bolji od cigana . Kakva drzava, takava i televizija(prenos) pa logicno i fudbal .. Treba zabraniti ovoj ciganskoj televiziji da vise ikad ista prenosi .. Sramota !!! :nasty:

I da krivo mi malo za mladog Markovica izgoreo u zelji da pokaze vise, al bice on igracina vreme radi za njega .. Evandru na sledecem pechu -10 atribut bitni mecevi :xD:
Technique is not being able to juggle a ball 1000 times. Anyone can do that by practicing. Then go and work in the circus. Technique is passing the ball with one touch, with the right speed, at the right time, to the correct foot of your team mate.
Корисников грб
-MiX-
Manager
Поруке: 1380
Придружен: 21 Нов 2010, 23:05

Порука од -MiX- »

lvzifer пише:Evandru na sledecem pechu -10 atribut bitni mecevi
Izgubio se covek nije znao gde bije, pogotovo posle penala... :D

Samo da uprava ne proda Markeca, ima da sabija. :cheers:
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan
Слика
srbinho

Порука од srbinho »

Danas tj. veceras je sve bilo odlicno, najbolji moguci scenario ali neke stvari su me i u ovoj pobedi iznervirale....Miljkovic - covek koj je zalutao u Partizan...pitam se kako je moguce da posle svih sranja i mega-kikseva koje je napravio i dalje da igra i to u prvoj postavi na derbiju !? Pa on je za malo zvezdi poklonio 1-2 gola...covek NI NAJMANJE ne ucestvuje u ofsajd zamkama, stoji kao ukopan...kakvo tocilo od igraca jbt voleo bih da znam sta se desava u njegovoj glavi za vreme utakmice, mislim da bi 99% navijaca bili skoncetrisaniji od njega....covek se plasi sopstvene senke....
Odlicno je znati da smo i ovakvi kakvi smo prejaki za malu barsu a mogu da zamislim sta ce da bude ako se nasa uprava zajebe pa dovede neko dobro pojacanje po preporuci Stanojevica...bicemo nedodirljivi - UNTOUCHTABLE :ole:
Корисников грб
m15k3
Manager
Поруке: 2279
Придружен: 27 Нов 2010, 08:39
Место: Brcko, BiH

Порука од m15k3 »

Mene Rnic brine, znaci kad sam znao da ce da usere nesto... svaki put on zajebe stvar, ili je to crveni, ili penal, ali kako god okrenes Rnic je tu da zajebe stvar :D
srbinho

Порука од srbinho »

Rna pit-bul :zelenko: dobar je, vidi se da je postao ozbiljan igra sa vise mirnoce nego ranije ali je covek prosto takav da ne moze da bude skoncetrisan 90 minuta....padne mu koncetracija i napravi neku glupost....doda los pas, napravi neki bespotreban prekrsaj oko 16m itd...Trbojevic, njegov trener u mladjim kategorijamada je rekao da je Rnic imao samo malo bolju tehniku mogao je da bude najbolji zadnji vezni na ovim prostorima ikada...imao taj mentalitet za krljatora i destruktivca ali sa loptom nije bio bas u najboljim odnosima... :zelenko: sto se drugog stopera tice Ivanova mislim da je dokazao da je za nase uslove veliko pojacanje i da ce Stanojevic moci da mu dodeli potpunu komandu nad odbranom u vremenu koje dolazi i da ce biti vodja odbrane....malo je spor ali dobro, ne moze da bude savrsen, niti je doao iz barselone niti je igrac tog kalibra, a u vazduhu je fenomenalan, skida lopte ko metlom, mnogo je skoncetrisaniji za razliku od Rnica i lepo zna ili da smiri ili da rascisti situaciju pred golom, hladan je ko spricer....mnogo nam znaci u odbranu.....a kad vec pricam od odbrani.....Stojke je kralj :zelenko: koliko je covek miran i stalozen i koliko mu se ne jebe na to sto se desava oko terena je za cudjenje.....stvarno ima jak karakter i nije podlegao silnim uvredama i pretnjama onih ciganskih redara sto stoje iza gola.....kao i cela ekipa Partizana pokazao je jak karakter i hrabrost kad je bilo najteze...rezultat toga - POBEDA...i to kakva....najsladja moguca....

PS Banovali me partizan.net pre par meseci pa se zato ovde toliko raspisujem :zelenko:
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”