FK Partizan 2016/17
-
- Status: Није на вези
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Nijedan grobar se nije setio da otvori temu, zato smo preksinoć mrek i ja očistili fudbal i košarku. Apsolutno je jebeno nebitno ko za koga navija, niko neće da gleda uvodni post kad se pređe na sledeću stranu. I ja sam otvorio temu za KKCZ, tamo mi niko ne sere.
Последње учитавање од Gagi дана 25 Јул 2016, 12:49, учитано 1 пут укупно.
-
-
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
Kaže čovek koji me u životu upoznao nije. Zašto se ponašaš kao imbecil?Danijel_CH пише:U pravu si, ti nemas nista, pogotovu zivot, ali to je na forumu IN. Prodavanje fora klincima, a ostvaren si u zivotu ko fetus.Gagi пише:Nemam ni tetovažu. Provalio si me. #FakeFan
Последње учитавање од Gagi дана 01 Јан 1970, 01:00, учитано 1 пут укупно.
- Makarije
- First Team Coach
- Поруке: 322
- Придружен: 24 Авг 2011, 14:07
- Место: Djevrek od kartona
Tebe svi volu Gagi ljudi ovde na forumu pa te ne diraju a Mrek je antipatican , ima veze.Gagi пише:Nijedan grobar se nije setio da otvori temu, zato smo preksinoć mrek i ja očistili fudbal i košarku. Apsolutno je jebeno nebitno ko za koga navija, niko neće da gleda uvodni post kad se pređe na sledeću stranu. I ja sam otvorio temu za KKCZ, tamo mi niko ne sere.
Последње учитавање од Makarije дана 25 Јул 2016, 14:50, учитано 1 пут укупно.
Sektasko-cigansko leglo - (kvazi)serbian-fm.....
- Tokelara
- World Class Manager
- Поруке: 7828
- Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
- Место: SU/NS
Koji su oni k***c da samaraju igarce?nemasoft пише:Jeste ciganska fora,ali trebali su ih dobro nasamarati.. Ekipa koja za 300 minuta na terenu ne moze da postigne gol ekipama realno slabijeg kvaliteta od njih ne treba ni da igra fudbal..Tokelara пише:jebale ih ove ciganske fore sa postrojavanjem igraca, fuj
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
Ne vole me Danijel.Makarije пише:Tebe svi volu Gagi ljudi ovde na forumu pa te ne diraju a Mrek je antipatican , ima veze.Gagi пише:Nijedan grobar se nije setio da otvori temu, zato smo preksinoć mrek i ja očistili fudbal i košarku. Apsolutno je jebeno nebitno ko za koga navija, niko neće da gleda uvodni post kad se pređe na sledeću stranu. I ja sam otvorio temu za KKCZ, tamo mi niko ne sere.
Ali dobro, on je viša rasa. On na forumu kači slike svojih kola, priča o Pakjau, raspituje se kako može da se kandiduje za predsednika Partizana. A ja, no lajfer, bez tetovaže Partizana, prodajem deci fore. Muke niže rase i neostvarenih ljudi.
Последње учитавање од Gagi дана 01 Јан 1970, 01:00, учитано 2 пута укупно.