Novembar
Korektan meseca ali mislim da je moglo dosta bolje. Na pocetku meseca neresen rezultat u gostima 1-1 portiv Brajtona. Zatim smo vezali dve pobede kod kuce portiv Roterama
2-1 i Vigana u gostima
1-4. Zatim zadnja utakmica u mesecu i poraz od trenutnog lidera sampionata Norvica
0-2 kod kuce.
Decembar
Jedan od boljih meseca na klupi Vulvsa. Pet utakmice vezano bez poraza. Prva pobeda je ostvarena nad Boltonom
1-3 u gostima. Zatim pobeda protiv Milvola kod kuce
5-1 , pobeda protiv Hadersvilda
2-4 u gostima, neresen rezultat kod kuce protiv Birmingema, sledi pobeda na Blekpulom u gostima
1-2 , i poraz od Burnemotona
1-2 kod kuce, koji nije morao bas sada da dodje ali okej, sta je tu je.
UGOVOR
Kao nagradu za dosadasnji trud i trenutno stanje na tabeli, uprava je odlucila da produzi ugovor samnom. Ja sam veoma zadovoljan bas kao i oni, i trudicu se da ostvarim sto bolje rezultate.Ali kao sto sam rekao na pocetku ove sezone ulazak u premier ligu nije u prvom planu.
Prelazni rok
U zimskom prelaznom roku odlucio sam da se pojacam, sa mladim talentovanim igracima, cija cena ne pralazi milion eura. Prvi igrac koji je stigao u moje redove je
Lorenzo Ebecilio , holandjanin koji igra po desnoj strani terena. Placen je E100k, i dovden je iz Kabale. Preostala tri igraca su dovedena iz Skandijavije. Prvi je
Jonas Svensson doveden iz Rozenborga, placen je E650k , njegova pozicija je centralni vezni igrac. Sledeci koji je stigao je
Victor Claesson placen je E600k, doveden je iz Elfzborga, ima dvadesetdve godine, i igra na poziciji centralnog veznog igraca. I zadnji ali ne i najmanje bitan, igrac koji je stigao u nas tabor je
Martin Linnes, Norvezanin koji igra na poziciji desnog beka, placen je E350k i doveden je iz Moldea.
To bi bilo to za sada, cujemo se do sledeceg pisanja