FK Partizan 2015/2016
- Socivar
- World Class Manager
- Поруке: 4235
- Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
- Место: Beograd
- Status: Није на вези
J***m ti zivot, umalo srcani udar ne dobih sinoc. Kakva utakmica, leptejebo. Na poluvremenu banuo kod komsije da gledamo i dok se utakmica zavrsila covek otvori rakiju koju je zapecatio pre 30 godina, cuvao za sinovu zenidbu. Jebo to, Partizan ide ka LS!!
Igrali su mi se sa zivcima. Jeste, pogurao nas je sudija ali, brate, koliko puta smo i mi ispadali na nepravdu. Prosli smo, to je vazno. Sem Bazela, mozemo da igramo sa svima. Odbrana mora bolje, ono je smehotres, jedinu losiju odbranu sam gledao kod mene u sejvu sa St. Neotsom a tu mi igraju amateri. Babo medjik. Brasanac fantazija, ne znam sta je uslo u njega. Zile majstor fudbala i profesionalni kiroprakticar. Sprdao se sa Rumunima. Abu igra na mahove. Bozinov ocaj veceras ali dobro, do pre dva dana je bio povredjen.
Mozemo u LS. Na koga god da naletimo, mozemo da ih pobedimo. Jeste i LE obezbedjena ali jebo to, Liga Sampiona je Liga Sampiona.
Igrali su mi se sa zivcima. Jeste, pogurao nas je sudija ali, brate, koliko puta smo i mi ispadali na nepravdu. Prosli smo, to je vazno. Sem Bazela, mozemo da igramo sa svima. Odbrana mora bolje, ono je smehotres, jedinu losiju odbranu sam gledao kod mene u sejvu sa St. Neotsom a tu mi igraju amateri. Babo medjik. Brasanac fantazija, ne znam sta je uslo u njega. Zile majstor fudbala i profesionalni kiroprakticar. Sprdao se sa Rumunima. Abu igra na mahove. Bozinov ocaj veceras ali dobro, do pre dva dana je bio povredjen.
Mozemo u LS. Na koga god da naletimo, mozemo da ih pobedimo. Jeste i LE obezbedjena ali jebo to, Liga Sampiona je Liga Sampiona.
Trust me, i'm the Doctor
- Berserk
- Manager
- Поруке: 1289
- Придружен: 25 Дец 2011, 22:04
- Место: Petrovgrad
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
После пар година, одлазим на трибину на наговор другара. Водимо клинца од 8 година на утакмицу, ујак му обећао ако одличан заврши одличан да ће га водити. Улазим прва разлика у односу на раније Црно Беле столице, бацам поглед семафор изгледа врхунски. Пуни се стадион долазе људи, мене пуца онај адреналин оно што сам заборавио да постоји...
Стојимо код тунела за играче ка Истоку, момци истрчавају нека позитивна атмосвера. Али како увек бива један пијани мајмун од 195цм и 30 година креће да прави срања са друге стране тунела ( ка Југу) дозвољава себи да посторојава клинце од 17 година. Следећа сцена клинац га разбија мени срце пуно. Како га је лепо патосирао...
Да се вратим на утакмицу, почиње Бабовић даје гол сви у трансу. Онај први гол гостију ми делује као жесток фаул али јбг улази. Опет онај наш сељачки менталитет, нико нас годинама не напада у лиги и ми тонемо. Румуни мељу, пада други гол али гледам дечака од 8 година како навија, како он још верује . Реко стоко матора ако може он мораш и ја!
Креће друго полувреме Брешанац докторски пада, човек се поставио као шпиц из Жабарке лиге 90-тих. Овај магарац неможе 3 минута да изађе са терена, Бугар маши. Али ја и даље верујем. Нападамо обрнуте улоге из првог полувремена пада други гол на срећу. Трећи гол мајсотрија два наша најмодернија играча, брзина Абу додаје па Жилета... Жиле је дечко који је одавно превазишао квалитет нашег фудбала, првенство за клинце му даје самопоузање и ону позитивну дрскост за младог играча. Трибина пуца као некад, мене адреналин тресе...
Пада и четврти гол, гледам клинца сретан ово су његови хероји
Дуго ме није било на трибини, био сам на Истоку али срце је тамо. Можда ме ове сезоне буде мало више, ту је још јаче од мене и ако сам матори коњ
Стојимо код тунела за играче ка Истоку, момци истрчавају нека позитивна атмосвера. Али како увек бива један пијани мајмун од 195цм и 30 година креће да прави срања са друге стране тунела ( ка Југу) дозвољава себи да посторојава клинце од 17 година. Следећа сцена клинац га разбија мени срце пуно. Како га је лепо патосирао...
Да се вратим на утакмицу, почиње Бабовић даје гол сви у трансу. Онај први гол гостију ми делује као жесток фаул али јбг улази. Опет онај наш сељачки менталитет, нико нас годинама не напада у лиги и ми тонемо. Румуни мељу, пада други гол али гледам дечака од 8 година како навија, како он још верује . Реко стоко матора ако може он мораш и ја!
Креће друго полувреме Брешанац докторски пада, човек се поставио као шпиц из Жабарке лиге 90-тих. Овај магарац неможе 3 минута да изађе са терена, Бугар маши. Али ја и даље верујем. Нападамо обрнуте улоге из првог полувремена пада други гол на срећу. Трећи гол мајсотрија два наша најмодернија играча, брзина Абу додаје па Жилета... Жиле је дечко који је одавно превазишао квалитет нашег фудбала, првенство за клинце му даје самопоузање и ону позитивну дрскост за младог играча. Трибина пуца као некад, мене адреналин тресе...
Пада и четврти гол, гледам клинца сретан ово су његови хероји
Дуго ме није било на трибини, био сам на Истоку али срце је тамо. Можда ме ове сезоне буде мало више, ту је још јаче од мене и ако сам матори коњ
Sir Alex Ferguson, A Knighted Champion
So Many Years the boss and we adore him
Simply The Best, United through and through
Forever we will be his Red Army
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Božinov još nije u formi. Vidi se da mu je bilo krivo što nije realizovao taj penal, trudi se. U ligi je dao tri gola i njegov nedostatak forme se tu ne vidi. U Evropi je malo problem.
Živković se nije puno odmorio zbog SP i sigurno još oseća posledice umora. Oumaru nije 100% spreman. Fabrisio je strašno pojačanje ali on je tek izašao iz povrede. Pridošlica iz Novog Pazara odličan! Zacementirao se u startnih 11 a dok se opusti biće još bolje.
Samo dok uđemo u pravi ritam. Živković dokazao da je najbolji igrač u ekipi i ligi i verujem da će biti sve bolji kako sezona bude odmicala.
Petrović je juče grešio ali ne toliko kao u zadnjim utakmicama. Brašanac je odigrao doktorski. Penal nije postojao ali sve je zasluženo. Mi promašili penal, a njihov igrač dobio crveni karton. Da je bio slobodan udarac loptu bi uzeo Babović i...
Najvažnije je da smo obezbedili osam evropskih utakmica u Evropi. Imaćemo ove polusezone više od 30 utakmica ali koga briga. Uđemo li u Ligu Šampiona mi smo otplatili sav mogući dug, bićemo i u plusu jer samo od UEFA zaradićemo blizu 15M €. Ulaznice, TV prava i ostalo se računa posebno. U grupi svaki bod pola miliona a pobeda milion. Valjda ćemo i neki bod uzeti.
Dobar start sezone ali može ovo i još bolje dok se kockice poklope.
Živković se nije puno odmorio zbog SP i sigurno još oseća posledice umora. Oumaru nije 100% spreman. Fabrisio je strašno pojačanje ali on je tek izašao iz povrede. Pridošlica iz Novog Pazara odličan! Zacementirao se u startnih 11 a dok se opusti biće još bolje.
Samo dok uđemo u pravi ritam. Živković dokazao da je najbolji igrač u ekipi i ligi i verujem da će biti sve bolji kako sezona bude odmicala.
Petrović je juče grešio ali ne toliko kao u zadnjim utakmicama. Brašanac je odigrao doktorski. Penal nije postojao ali sve je zasluženo. Mi promašili penal, a njihov igrač dobio crveni karton. Da je bio slobodan udarac loptu bi uzeo Babović i...
Najvažnije je da smo obezbedili osam evropskih utakmica u Evropi. Imaćemo ove polusezone više od 30 utakmica ali koga briga. Uđemo li u Ligu Šampiona mi smo otplatili sav mogući dug, bićemo i u plusu jer samo od UEFA zaradićemo blizu 15M €. Ulaznice, TV prava i ostalo se računa posebno. U grupi svaki bod pola miliona a pobeda milion. Valjda ćemo i neki bod uzeti.
Dobar start sezone ali može ovo i još bolje dok se kockice poklope.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Izgleda da ce nasi ipak potpisati Jonatana Moreiru iz Intera, ovaj desni bek moze da odigra kao zadni vezni pa ce nasi to iskoristiti da ne traze novog igraca, izgleda da je ugovor do decembra. Inace nikad zvucnije ime posle Taribo Westa nije igralo ovim pasnjacima. Odlican igrac. 
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
-
Sloba
- Global Moderator
Uvek takvih ima. Čim se oporavim kupujem sezonsku (ako još bude) za Zapad. Ne zna se gde su veći debili: jug ili istok.
Nego malo lepših tema...

Nego malo lepših tema...
Hoće on u Partizan ali 2.5M € po sezoni je navodno tražio..„Super mi je u Partizanu. Sviđaju mi se klub, igrači, trener i sve što okružuje crno-bele. Da li ostajem je pitanje za mog menadžera koji razgovara s klubom“, poručio je Džonatan u kratkoj izjavi izveštačima beogradskih medija posle treninga u „Zemunelu“.
-
Danijel_CH
- Berserk
- Manager
- Поруке: 1289
- Придружен: 25 Дец 2011, 22:04
- Место: Petrovgrad
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
@citizen
Можда годинама не упадам у деде, али сам по утакмицама Партизана јесам...
Шта да ти кажем десетак година свуда са Партизаном, свашта прошао свашта видео на крају се много разочарао. Престао сам да и идем на текме, на Југу нисам био бар 4 године. Када је избила свађа ја сам се склонио.
Понеле ме емоције па сам избацио све из себе
Тукао се неки магарац од 30 година, по говору би рекао да је неки Ђетић али не мора да значи. Дете од 18 година га налупало а дупло мањи...
На Истоку је мени пензионерски онако, певаш а можеш и да кулираш. Сем овог пијаног дебила није био инцидент
Можда годинама не упадам у деде, али сам по утакмицама Партизана јесам...
Шта да ти кажем десетак година свуда са Партизаном, свашта прошао свашта видео на крају се много разочарао. Престао сам да и идем на текме, на Југу нисам био бар 4 године. Када је избила свађа ја сам се склонио.
Понеле ме емоције па сам избацио све из себе
Тукао се неки магарац од 30 година, по говору би рекао да је неки Ђетић али не мора да значи. Дете од 18 година га налупало а дупло мањи...
На Истоку је мени пензионерски онако, певаш а можеш и да кулираш. Сем овог пијаног дебила није био инцидент
Последње учитавање од Berserk дана 06 Авг 2015, 15:30, учитано 1 пут укупно.
Sir Alex Ferguson, A Knighted Champion
-
Sloba
- Global Moderator
Dovodimo levog beka/štopera. 
GK: Živković
LB: ???
CB: Fabrisio
CB: Balažic
RB: Vulićević
DM/CM: Jeftović
DM/CM: Brašanac
AML: Oumaru
AMR: Živković
AMC: Babović
ST: Božinov
Džonatan ako dođe igraće nekad zadnjeg veznog a nekada i desno... Trujić menja Oumarua, tu su Džigi, Sale a i Šaponja. Novi levi bek može i štopera po potrebi. Za domaću ligu mogu i Ćirković i Ostojić.
GK: Živković
LB: ???
CB: Fabrisio
CB: Balažic
RB: Vulićević
DM/CM: Jeftović
DM/CM: Brašanac
AML: Oumaru
AMR: Živković
AMC: Babović
ST: Božinov
Džonatan ako dođe igraće nekad zadnjeg veznog a nekada i desno... Trujić menja Oumarua, tu su Džigi, Sale a i Šaponja. Novi levi bek može i štopera po potrebi. Za domaću ligu mogu i Ćirković i Ostojić.
Последње учитавање од Sloba дана 06 Авг 2015, 16:57, учитано 1 пут укупно.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Ukoliko Rajkovic potpise Fabricio bi igrao uz levu aut liniju, ne znam Jonatan je desno krilo desni bek ne znam kako ce se snaci na zadnjem veznom, ali da vidimo dali ce uopste potpisati taj ugovor. Za Rajkovica kazu da se cekala ova tekma, aj da vidimo. 
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46