Premier League 15/16
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
- Status: Није на вези
Ja se izvinjavam sto ulecem gde mi nije mesto. Ali, Berbatov je najbolji igrac ostrva.Becar пише:Pobedjen veciti rival 3:0
Svidja mi se ova ekipa.Posebno u veznom redu.Cetiri Engleza,cetiri brza igraca.Gerard,Spiring,Dauning,Henderson.
Brilijantni kapiten.Pokazuje da je najbolji igrac ostrva.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
- Becar
- First Team Coach
- Поруке: 489
- Придружен: 06 Феб 2012, 16:00
- Место: Belgrade
Biti najbolji i posle silnih povreda,losih igara tima,velikih ocekivanja...to moze biti samo jedan.Steven Gerrard.neme93 пише:Ja se izvinjavam sto ulecem gde mi nije mesto. Ali, Berbatov je najbolji igrac ostrva.Becar пише:Pobedjen veciti rival 3:0
Svidja mi se ova ekipa.Posebno u veznom redu.Cetiri Engleza,cetiri brza igraca.Gerard,Spiring,Dauning,Henderson.
Brilijantni kapiten.Pokazuje da je najbolji igrac ostrva.
Ja izuzetno pratim Premier ligu vise od 10 godina.I objektivno kazem svoje misljenje.
Scouser
- Orthodox
- Ćale s' Bagdale
- Поруке: 18983
- Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
- Место: Kruševac
- Klub koji vodite: Napredak
- Formacija: 5-4-1 WB
- Steam: OrthodoxSFM
- Has thanked: 250 times
- Been thanked: 263 times
- Контакт:
Neme napusti temu 
Ja volim Engleski fudbal a Liverpool najvise posle Zvezde i volim da pogledam ekipu jer mi nekako ima dusu. posle 100 godina mislim da konacno lici na ekipu koja je vredna dresa. SG je dobar igrač, mada nisam neki njegov veliki fan da kazem da je nabolji. Suarez mi je nekako igrac koji pravi razliku ali svi su mi gotivni.
Ja volim Engleski fudbal a Liverpool najvise posle Zvezde i volim da pogledam ekipu jer mi nekako ima dusu. posle 100 godina mislim da konacno lici na ekipu koja je vredna dresa. SG je dobar igrač, mada nisam neki njegov veliki fan da kazem da je nabolji. Suarez mi je nekako igrac koji pravi razliku ali svi su mi gotivni.
- Becar
- First Team Coach
- Поруке: 489
- Придружен: 06 Феб 2012, 16:00
- Место: Belgrade
Reina-Enrike,Skrtel,Karager,Keli-Dzerard,Henderson,Spiring,Dauning-Suarez,Kerol
Uocljivo je da u timu sa pocetka utakmice ima 7 Engleza.
\elim da kazem da slucajno ili ne,ovaj tim je "bas" zeleo pobedu,sto se videlo po tecnoj igri koju prikazali.Mislim da King Kenny upravo na ovu stvar u buducnosti ce obracati paznju.
Trebaju mu igraci u igri koji znaju kakav je Engleski mentaliltet i znaju sta im je ciniti kada recimo imas 3 poraza za redom.Igrace Liverpul do kraja sezone toplo-hladno ali sam ubedjen da od sledece sezone nesto se veliko sprema.Pazite,jedan trofej vec uzeli,imaju sanse i u FA kupu,ako ponove ovakvu igru,sve je moguce.Naredna sezona bice posebna,pazite sta vam kazem.
Uocljivo je da u timu sa pocetka utakmice ima 7 Engleza.
\elim da kazem da slucajno ili ne,ovaj tim je "bas" zeleo pobedu,sto se videlo po tecnoj igri koju prikazali.Mislim da King Kenny upravo na ovu stvar u buducnosti ce obracati paznju.
Trebaju mu igraci u igri koji znaju kakav je Engleski mentaliltet i znaju sta im je ciniti kada recimo imas 3 poraza za redom.Igrace Liverpul do kraja sezone toplo-hladno ali sam ubedjen da od sledece sezone nesto se veliko sprema.Pazite,jedan trofej vec uzeli,imaju sanse i u FA kupu,ako ponove ovakvu igru,sve je moguce.Naredna sezona bice posebna,pazite sta vam kazem.
Scouser
Ipak, nije jos. 3. jun je datum osnivanja, ja sam to danas saznao.Becar пише:Srecan rodjendan za najveci tim Britanije
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... -quite-yet
Последње учитавање од -MiX- дана 15 Мар 2012, 23:21, учитано 1 пут укупно.
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan

― Michael Jordan

- TheBlues
- Manager
- Поруке: 2419
- Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
- Formacija: 4-3-3
- Been thanked: 5 times
Benfika - Celsi
fin zreb
u polufinalu Milan/Farsa
u polufinalu Milan/Farsa
Последње учитавање од TheBlues дана 16 Мар 2012, 12:05, учитано 2 пута укупно.
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bDps3Yw5 ... ture=share[/youtube]
“I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.”
― Michael Jordan

― Michael Jordan

- C.RONALDO7
- Manager
- Поруке: 2135
- Придружен: 31 Јан 2011, 23:43
- Место: SRB (SD) - ITA