FK Partizan 2015/2016
- Dr. Moo
- Assistant Manager
- Поруке: 766
- Придружен: 30 Мај 2012, 19:49
- Место: Beograd
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 37 times
- Status: Није на вези
džo, ja ne znam da li si ti video da je neko od Grobara otisao u Vosinu temu i krenuo da iznosi svoje misljenje (pljuje po klubu), vec smo svi pruzili podrsku igracima Vojvodine. Ne kapiram uopste poentu tvog pisanja ovde.. Umesto da budemo slozni i podrzimo nase klubove, uvek se nadje neko ko pre navija za Rumune nego nase. Uzas!
'Za mene su zene zakon. Obozavam rupe u zakonu!' - Per Mertesacker
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
Ja navijam da Partizan prodje i uvek navijam za sve nase klubove. Ne navijam za Rumune. Mozda je to vama tesko da shvatiite, ali to sto navijam uvek za sve nase klubove me ne sprecava da kazem kada je nesto lose. Vi ste veceras jako losi i zahvalite samo fortuni i sudiji sto cete najverovatnije proci. Od sledeceg kola ako vasi igraci i strucni stab ne shvate da niste dobri kao sto ste utripovali, dobicete petardu u sledecem kolu. Ova Staua je realno los evropski tim, pa su vas zestoko namucili i bolji su veceras. Sta ce biti kada dodje neko jaci? Ja se nadam zbog naseg fudbala da cete uvideti neke stvari sto pre...Dr. Moo пише:džo, ja ne znam da li si ti video da je neko od Grobara otisao u Vosinu temu i krenuo da iznosi svoje misljenje (pljuje po klubu), vec smo svi pruzili podrsku igracima Vojvodine. Ne kapiram uopste poentu tvog pisanja ovde.. Umesto da budemo slozni i podrzimo nase klubove, uvek se nadje neko ko pre navija za Rumune nego nase. Uzas!
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Bravo!
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu