(FM14) Problemi i pitanja
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
2018. godine. prvog juna, valjda.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
SerbianEagle
- Newgen
- Поруке: 5
- Придружен: 05 Јун 2011, 22:12
- Место: Canada
Povrede, povrede i povrede...Vise ne znam sta da uradim...Igram taj CM/FM od CM trojke, znaci tamo negde 1999 godine...Juce sam prvi put totalno popizdio i ugasio igricu pre nego li se utakmica zavrsila...
Naime...igram za Zvezdom protiv Levskog kuci...Krenem sa mojom nekom standardnom 4-2-3-1 taktikom...Naravno, ufrljaju gol nakon kornera gde je moj igrac stajao i blejao k'o tele u sarena vrata dok njihov igrac koji inace ima Tight Marking stikliran be problema sprovodi loptu u mrezu...
Nakon toga, sabijemo ih pred njihovih 16 ali, naravno, nema gola...Onda, Milan Jovanovic dobija onaj krst pored imena i kondicija mu pada na 45%...Zamena, ulazi Milunovic...za 5 minuta Milonovic povredjen...Zamena, ulazi Dauda...Za 10 minuta Pecnik dobiva krst i kondicija pada na 50%...Moram ga menjati...
u 70. minutu Milijas povredjen, a ja naravno nemam vise prava na zamene...Oni tu uglave jos 2 gola, odmah nakon sto smo napokon bili izjedacili, sve iz nekih kontri, bez obzira sto sam odmah prebacio na Defensive da odbranimo 1-1 s obzirom da imamo igraca manje...
E sad, da je jedna utkamica u pitanju pa ajde...ali, ovo mi se desava svaki put, u svakom sejvu na ovo efemu...
Ionako nemam vremena da igram uz posao i cetvreomesecnu cerkicu, pa kad uhvatim 15 minuta da odigram, moram kose da cupam...Na zalost, ne planiram da ovaj fm palim u skori cas...
Odprilike svi problemi ove verzije u ovom jednom mecu...
Kontam da se igraci mogu povrediti...ali da se to desava svaki put pred vaznu utakmicu koja nesto odlucuje, ili da se na jednom mecu povredi toliko igraca...Idi bre...
Naime...igram za Zvezdom protiv Levskog kuci...Krenem sa mojom nekom standardnom 4-2-3-1 taktikom...Naravno, ufrljaju gol nakon kornera gde je moj igrac stajao i blejao k'o tele u sarena vrata dok njihov igrac koji inace ima Tight Marking stikliran be problema sprovodi loptu u mrezu...
Nakon toga, sabijemo ih pred njihovih 16 ali, naravno, nema gola...Onda, Milan Jovanovic dobija onaj krst pored imena i kondicija mu pada na 45%...Zamena, ulazi Milunovic...za 5 minuta Milonovic povredjen...Zamena, ulazi Dauda...Za 10 minuta Pecnik dobiva krst i kondicija pada na 50%...Moram ga menjati...
u 70. minutu Milijas povredjen, a ja naravno nemam vise prava na zamene...Oni tu uglave jos 2 gola, odmah nakon sto smo napokon bili izjedacili, sve iz nekih kontri, bez obzira sto sam odmah prebacio na Defensive da odbranimo 1-1 s obzirom da imamo igraca manje...
E sad, da je jedna utkamica u pitanju pa ajde...ali, ovo mi se desava svaki put, u svakom sejvu na ovo efemu...
Ionako nemam vremena da igram uz posao i cetvreomesecnu cerkicu, pa kad uhvatim 15 minuta da odigram, moram kose da cupam...Na zalost, ne planiram da ovaj fm palim u skori cas...
Odprilike svi problemi ove verzije u ovom jednom mecu...
Kontam da se igraci mogu povrediti...ali da se to desava svaki put pred vaznu utakmicu koja nesto odlucuje, ili da se na jednom mecu povredi toliko igraca...Idi bre...
- Ander
- Youth Team Coach
- Поруке: 195
- Придружен: 01 Нов 2011, 15:20
- Место: Beograd
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 6 times
meni se igraci ne povredjuju toliko (osim onih koji imaju injury proneness), u svakom slucaju manje nego u Arsenalu, Salkeu ili Junajtedu. ali ako zbog lose igre i loseg rezultata izvrsim 3. izmenu do 60 minuta, redovno mi se jedan povredi do kraja... a jebeno da juris rezultat sa 10 igraca ili da je jedan polumrtav.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Ovo se dešava već nekoliko fm-ova unazad.Ander пише:ali ako zbog lose igre i loseg rezultata izvrsim 3. izmenu do 60 minuta, redovno mi se jedan povredi do kraja
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
jesusnavas7
- Youth Team Coach
- Поруке: 160
- Придружен: 14 Дец 2012, 13:16
- Место: yes
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 14 times
- Контакт:
- Tokelara
- World Class Manager
- Поруке: 7828
- Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
- Место: SU/NS
Код: Изаберите све
http://serbian-fm.net/fm14-real-names-fixes-file-vt10585.htmDok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

- DS_RS
- World Class Manager
- Поруке: 5579
- Придружен: 20 Јан 2011, 11:34
- Место: BL
- Контакт:
Код: Изаберите све
http://www.mediafire.com/download/pxbbgw745v9b6ph/%5BFM14%5DJapan_140103.zip- 100Dzointa
- Manager
- Поруке: 2729
- Придружен: 04 Мај 2011, 14:57
- Место: Subotica
- Formacija: 4-2-3-1, 4-3-3
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 4 times
- 100Dzointa
- Manager
- Поруке: 2729
- Придружен: 04 Мај 2011, 14:57