FK Crvena zvezda [2013/14]
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
- Status: Није на вези
-
Rossobianco
- World Class Manager
Навијачи те цене као играча сезоне, и логично, забринути су питајући се да ли ћеш остати у клубу?
- Стварно не знам шта да кажем, неко је и писао да ћу подносити тужбу што нема везе са било чим, нема приче о размишљању у том правцу. Ја сам спреман да вратим Звезди за све што ми је дала, да опростим паре ако треба. Сви смо као тим били професионалци до краја, али не може се практично две сезоне играти за џабе и ред је и на управи да направи праве потезе. Бићу у Словенији после обавеза са репрезентацијом и волео бих да знам брзо шта ће бити, разговарао сам са Кокезом и било је неких смерница. Волео бих и 10 година да останем, да будемо на окупу, али да се ситуација поправља. Видећемо и шта ће бити са евро лиценцом, јер ова екипа може да нападне Европу, бар Лигу Европе ако не и Лигу шампиона. Били смо сви за једног, један за све и овај трофеј је нешто за цео живот!
Код: Изаберите све
http://www.redstarbelgrade.info/rsb/intervju/6662-pecnik-za-rsb-o-izboru-za-igraca-sezone-vase-priznanje-najvece-u-karijeri.htmlNe veruj svemu sto pise Kurir ili Blic.paske пише:Pecnik najavio tuzbu.
A uz njega i Mrdja, Lazovic....![]()
Pod hitno obezbediti licencu od prodaje igraca pa u stvaranje jeftinog tima.
-
Rossobianco
- World Class Manager
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Kibo ne loži se. Nećemo ni doći do žreba.
Последње учитавање од zele дана 01 Јун 2014, 23:34, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Ne čitam Alo, kontam da kad je Parma banovana zbog 300k, a dali su 13m i kad su još neki klubovi kažnjeni, što bismo mi bili izuzeti?
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
kiba
- World Class Manager
- Поруке: 3915
- Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
- Место: Pirot
Parmi koliko ja znam Fudbalski savez Italije nije ni izdao licencu. Nama FSS jeste, dugovanja treba da se rese u naredna 2 dana, kome ce ova drzava da pomogne ako nece nama 
ps ne verujem da je ALO jos jednom izbacio istu vest od sinoc lol
ps ne verujem da je ALO jos jednom izbacio istu vest od sinoc lol
Последње учитавање од kiba дана 02 Јун 2014, 00:19, учитано 1 пут укупно.
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/253606/Mijailovic-upravi-Zvezde-Urazumite-se-inace-svi-igraci-traze-raskid-ugovora- zele
- SFM Hall Of Fame
Ko poslednji izadje neka ugasi svetlo.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- paske
- World Class Manager
- Поруке: 4230
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
- Место: S.Mitrovica/Novi Sad
http://www.telegraf.rs/sport/1098718-mrdja-ni-zdravo-od-uprave-nismo-dobili-kao-da-smo-smece- paske
- World Class Manager
- Поруке: 4230
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
- Место: S.Mitrovica/Novi Sad
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9B9lkwwEdTg[/youtube]
Kakavi bi samo spektakli bili u LS kada bi ova uprava radila svoj posao kako treba.
Kakavi bi samo spektakli bili u LS kada bi ova uprava radila svoj posao kako treba.
-
Rossobianco
- World Class Manager
Blater pisao Zvezdi: Čestitam na tituli, gotova je šestogodišnja vladavina Partizana!

Na adresu fudbalskog kluba Crvena zvezda stigle su brojne čestitke za osvajanje 26. šampionske titule, a tim povodom predsedniku Draganu Džajiću pisali su prvi čovek FIFA Sep Blater i generalni direktor Gasproma Aleksandar Djukov.
"Dragi Predsedniče, dragi prijatelju, primite moje najtoplije čestitke upućene Crvenoj zvezdi. Šest godina vladavine Partizana završene su. Ovo svedoči o ugledu kluba, moje čestitke idu i na račun igrača, trenera, stručnog osoblja i navijača, kao sastavnim delovima organizacije koja je bez dileme donela konačan uspeh klubu", navodi se u Blaterovom pismu u ime Svetske fudbalske organizacije, uz poruku zahvalnosti za sreću koja je doneta navijačima i najlepše želje za budući period.
Poruka česttike stigla je i od Predsednika Izvršnog odbora i Generalnog direktora Gasproma Aleksandra Djukova.
"Siguran sam da će u budućnosti, uz podršku "Gasprom njefta, fudbaleri, treneri i menadžment Crvene zvezde uspeti ne samo da ostanu lideri u nacionalnoj fudbalskoj ligi Srbije, već i da s puno osnova mogu da pretenduju na uspešan nastup u evropskim i međunarodnim takmičenjima", poručio je Djukov.

Na adresu fudbalskog kluba Crvena zvezda stigle su brojne čestitke za osvajanje 26. šampionske titule, a tim povodom predsedniku Draganu Džajiću pisali su prvi čovek FIFA Sep Blater i generalni direktor Gasproma Aleksandar Djukov.
"Dragi Predsedniče, dragi prijatelju, primite moje najtoplije čestitke upućene Crvenoj zvezdi. Šest godina vladavine Partizana završene su. Ovo svedoči o ugledu kluba, moje čestitke idu i na račun igrača, trenera, stručnog osoblja i navijača, kao sastavnim delovima organizacije koja je bez dileme donela konačan uspeh klubu", navodi se u Blaterovom pismu u ime Svetske fudbalske organizacije, uz poruku zahvalnosti za sreću koja je doneta navijačima i najlepše želje za budući period.
Poruka česttike stigla je i od Predsednika Izvršnog odbora i Generalnog direktora Gasproma Aleksandra Djukova.
"Siguran sam da će u budućnosti, uz podršku "Gasprom njefta, fudbaleri, treneri i menadžment Crvene zvezde uspeti ne samo da ostanu lideri u nacionalnoj fudbalskoj ligi Srbije, već i da s puno osnova mogu da pretenduju na uspešan nastup u evropskim i međunarodnim takmičenjima", poručio je Djukov.
-
kiba
- World Class Manager
- Поруке: 3915
- Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
- Место: Pirot
ČAVRIĆ: Igraću u Zvezdi!

http://www.telegraf.rs/sport/1100320-cavric-igracu-u-zvezdi- zele
- SFM Hall Of Fame
Ako ne traži platu, možda i zaigra.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd