FK Partizan [2013/14]

Da li ste zadovoljni pojacanjima do sad ?

Da
18
69%
Ne
8
31%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:
Status: Није на вези

Порука од Alexandar_81 »

Ma pusti ti te price ko pojedinac na ovom forumu! Svi odnosno 99% navijaca Partizana zna ko je kriv za debakl i za sve nevolje u Partizanu a ostalih 1% ili ne prate ili su Sloba Grobar KONTRAS! :poz:
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Žao mi je ali i Dule Vujošević je na strani Dragana Đurića, a kada je takva legenda na njegovoj strani može značiti samo jedno, da nije baš sve kako vi kažete i da ne možemo utvrditi ko je upravu i da svako ima isto pravo na svoje mišljenje.

:cheers:
Rossobianco
World Class Manager
Поруке: 3468
Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
Место: Jagodina

Порука од Rossobianco »

Alexandar_81 пише:Taj tvoj Djuric je hteo da u Partizan dovede Marka Petkovica koji je kad je saznao da treba da predje u Partizan pozvao Alberta Nadja na mobilni i pevao mu Zvezdine pesme, a onda je ovaj stopirao transfer! Koga ti branis bog te! Zbog Malbasica i Grbica, Djurdjevica, Volkova, Petkovica i jos po nekih Zvezdasa u Partizanu nam i ide ovako! Dovedi PRAVE GROBARE U KLUB! Ne gledaj u Zvezdino dvoriste! MRZIM TE DRAGANE DJURICU!
OOOOO STOJKE GROBARU OOOO
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Maree, oko Stojkovica je bila druga prica! On je hteo sam da dodje jer ga niko iz zvezde nikada nije pozvao od kako je otisao iz kluba! Ne znam zasto ali mislim da Stojkovic daje sve od sebe i njega ne racunam u ovu ekipu! Nekoliko puta je svojim odbranama dokazao da nema problem i da je profesionalac dok za ove ostale ne mogu to da kazem! Nekom je ljubav jaca nekom slabija! (Marjan Markovic recimo) :yesko:

Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Eto nisi upravu.. zvezda je zvala Stojkovića možda godinu dana ili tako nešto pre nego što će kod nas i nije im se svidelo koliko para traži. ;)
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic

Порука од Keyser Söze »

Kakav Eto,on je u Celzi otisao O.o
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Код: Изаберите све

http://www.telegraf.rs/sport/816550-alkatraz-i-zabranjeni-protestuju-protiv-djurica
Корисников грб
hostile_bg
Manager
Поруке: 2335
Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
Место: Beograd

Порука од hostile_bg »

Telegraf, najpouzdanije novine..
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

ДА СЕ РАЗУМЕМО...

Један од најпознатијих Партизановаца, Душко Радовић, својевремено је направио чувену максиму „За друге се навија, Партизан се воли“ и ова његова мисао дође ми као одличан увод за оно што сам хтео да кажем.
Можда су навијачи других клубова бројнији, можда своју љубав могу да покажу на начин на који ми то не умемо, можда ово, можда оно а оно што знам је да смо ми, поједини од нас сигурно, пажљиво бирани од неке више силе.
Ето, након што су Партизан волели мој деда и отац, после њих ја а волеће га и моја деца сигуран сам!
Ни једном нисам рекао навијамо за Партизан. Не, јер су нам навијачи ускратили то право! Прогласили су све сличне нама за симпатизере. То је, према њиховим мерилима, аутомамтски значило да немамо права каква имају они. Хвала Богу па немамо!
Да неко не би помислио да хоћу да пишем о навијачима овде ћу прекинути да их помињем. Партизан и само Партизан је оно што ме, интересује.
У неким књигама у којима је писана моја биографија пише и: „Воли Јелену, Лесковац и Партизан“.
У фејсбук профилу пише ми код вероисповести: Партизан, једина икона којој се клањам. Пошто се, по мало, бавим и писањем истичем и да је најлепша песма коју сам написао посвећена Партизану и носи наслов Вечна љубав.
Дакле, да апсолвирамо.
Ја сам од оних што никад нису рекли ништа лоше о Партизану.
Ја сам од оних што никад неће рећи ништа лоше о Партизану.
Ја сам од оних што Партизан воле и кад добија и кад губу. Кад побеђује волим га јако, кад губи волим га најјаче!
Данас сам одлучио да пљунем! Не на Партизан, то никако! На лажи, на неистине, на лупање глупости. На...ма нек се носи!
Давно је било, можда се добро ни не сећам неки Рајко Јањанин требало је да дође у Партизан. Пар дана касније завршио је у комшијској кући.
Неколико година касније, ако се добро сећам, ишла је прича о доласку, тада најбољег играча Сарајева, Сребренка Репчића у Партизан. Само неколико дана након отварања приче потписао је за комшијски клуб.
На исти или сличан начин на другу страну брда отишли су затим и Драган Стојковић Пикси, Дејан Савићевић, Дарко Панчев...причало се да је све организовано преко тајних служби и руководства фудбалског савеза
Почетком деведесетих нешто је почело да се мења. Након што је на функцију генералног секретара дошао, мислим, 1985-86 године и за неколико година стекао искуство Жарко Зечевић почео је да узима играче с оне стране брда. Милка Ђуровског, Горана Милојевића, Дејана Јоксимовића, од Хајдука готово украо Пеђу Мијатовића и успео да доведе Швабу Осима за тренера. Партизан је почињао владавину српским фудбалом а у неким новинама писало је: „Нови шериф је у граду“. Оно што су радили нашем клубу почели смо да радимо ми њима. Међутим, некима је сметало па су организовани протести, прозивана је Партизанова управа најпогрднијим именима а све у нечијем интересу. Чијем и ко је организвао прозивке не бих да нагађам, али има индиција да међу организаторима тих прозивки стоје неки који су са Севера дошли на Југ?! Пошто ништа од тога не знам, наставићу да причам оно што знам и што се лако да проверити.
Ти и такви, успели су, на крају крајева да растуре управу и отерају Зеку а са њим и Бјеку који је остао у клубу још пар година али без неких функција да би пре годину две и он био отеран ко последњи дрипац из клуба за који је живео и још увек у јавности брани његове интересе.
Том приликом, један стари навијач Партизана, који је у глави имао целу Партизанову историју, знао саставе са свих важних утакмица, рече ми: „Правићемо ми Зеку и Бјеку од блата, видећеш“.
На чело клуба је, након неколико њих који су се кратко задржали, ко зна чијом вољом дошао Ђурић. Дошао и постао најуспешнији председник Партизана. Шест узастопних титула, изједначење по броју титула са комшијама...и причама за малу децу. Чујем, читам, прозивају га да је лопов. Рекох већ, причам оно што знам а нисам упознат са чињеницама да је лопов. То не знам, али знам да је лажов! Лажовчина! Човек који пљуне па полиже оно што је пљунуо. Човек који једно прича на тему трансфера играча а сасвим друго ради. Човек који бивше играче Партизана и буквално тера из клуба ове године прави нам тим типа „сечи уши, крпи дупе“ а то доказују и игре које тим пружа у европским квалификацијама, три пораза, две нерешене и једна победа уз очајну игру и у домаћем првенству. Да кривим тренера, не могу! Он не игра. Играју играчи које и какве има а већина њих је грешком ту. Тренера могу да кривим што поставља тактику ко последња пизда, игра на домаћем терену са два дефанзивна везна и са једним класичним нападачем.
Да кривим Ђурића хоћу!
Хоћу зато што је то први председник у историји Партизана чији тим на званичној европској утакмици нема двојицу нападача. Еј, ни на клупи нема нападача!!!
Кривим га и зато што је лажов! Обећава да неће бити продаје а продаје играче који су ослонац екипе и то за мале паре јер клуб мора да живи.
Кривим га зато што доводи на позајмице играче који немају утакмице у ногама, немају искуство играња важних утакмица, на крају крајева доводи кога он хоће не оно што му тренер тражи.

Ипак, ништа од тога ме не брине као што ме брине једна ствар. Сећате се имена играча која сам поменуо на почетку? Сада ћу додати једно ново. Петковић из ОФК Београда. Наш, наш, није наш. Оде код комшија. Познато вам је? Мени јесте а мора и да напоменем то да су купили укупно 15 играча у прелазном року. Како, на који начин није на мени да испитујем нити да нагађам али и подсећам да су нам већ узели једног од најталентованијих омладинаца и да увелико раде на другом. Наглашавам и да је наш клуб имао проблема око потписивања уговора са малим Живковићем а такође и са Пантићем...
Нешто је у нашем клубу труло а то, свакако, нису Зека и Бјека!
Тек сад су ми постале јасне речи оног човека, да, да, правићемо их од блата!

Рекох, никад нисам пљунуо нити лошу реч рекао против Партизана. Нисам па нећу ни сада.
Е, ал Ђурић није Партизан! Зато:
Ђурићу, лажовчино љигава!
Ђурићу, одлази из Партизана!
Ђурићу, одлази из светиње и води све које си са собом довео!
Ђурићу лажове, не заборави, у лажи су кратке ноге!

КО ЛАЖЕ ТАЈ И КРАДЕ - каже једна стара пословица! :yesko:

Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic

Порука од Keyser Söze »

Coa brate budi siguran da niko nece procitati :D Pogledaj ti koliko je ovo,trebo si da skreses malo :D 5 sec sam skrolovo da stignem do kraja posta :D
Корисников грб
hostile_bg
Manager

Порука од hostile_bg »

Jel imas ovo u audio formatu? :zelenko:
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Klasična priča zatupljenih klinaca. Bla,bla,bla.. inače sam sve pročitao.

E sad komotno u tri lepe nek se nose i Alcatraz i zaboravljeni i njihovi "viši ciljevi" i retardi koji našim igračima skidaju kapitenske trake i pričaju kao da su iznad kluba i predsednika Dragana Đurića.. e draga gospodo NISTE I NIKADA NEĆETE BITI.

PODRŠKA DRAGANU ĐURIĆU! :shy:

Inače Vučić radi na privatizaciji i komšinice i nas e tek onda ste ga naje*ali.. doće ko zna ko.. davaće možda pare, a i da ne daje ne možete mu ništa. Klub će biti njegovo vlasništvo. Lako je vama da terate Đurića.. našeg kupca tj vlasnika kad se uvede taj zakon nećete oterati ako vam se njegov rad ne bude sviđao.. naku*čena deca - bolest Srbije.. :poz:
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

SlobaGrobar пише:PODRŠKA DRAGANU ĐURIĆU! :shy:
Kako te ne smori? :)
Jusqu'ici tout va bien…
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Nema teorije. Terali ste Zeku i Bjeku (ne ti, već oni koji jesu) e sada trpite Toleta, Đuru.. meni ne smeta jer ostvaruje ono što očekujem od njega, da donosi titule i poznate igrače u klub. :)
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

pa brate i treba da se privatizuju, verujete neće sigurno gazda koji bude kupio klub i uložio SVOJ novac trpeti da klub propada. To su ljudi biznismeni, kupuju nešto da bi zaradili, ali tada neće moći da neki Kimiji ubiraju novac za navijanje i neki Faljiji da se šetaju po Zemunelu. Samo ako zakon bude dobar, pa još zabrani prodaju zemljišta i nekretnina kluba, da ne bude da lik kupi klub, uzme zemljište i ćao, zdravo.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
hostile_bg
Manager

Порука од hostile_bg »

SlobaGrobar пише:Nema teorije. Terali ste Zeku i Bjeku (ne ti, već oni koji jesu) e sada trpite Toleta, Đuru.. meni ne smeta jer ostvaruje ono što očekujem od njega, da donosi titule i poznate igrače u klub. :)
Poznate igrace u klub? :wtf:
Корисников грб
Clint Eastwood
Manager
Поруке: 1183
Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
Место: Kragujevac
Klub koji vodite: Brighton
Mood:

Порука од Clint Eastwood »

Jos uvek imam majicu sa natpisom Zeko lopove i playboy zekom a pozadi Mance 9 :shy:
Слика
Корисников грб
RASMC
Assistant Manager
Поруке: 698
Придружен: 09 Апр 2012, 14:57
Место: Niš
Been thanked: 1 time

Порука од RASMC »

Daj bre Slobo ne seri više.

Nemam ništa protiv privatizacije klubova (naravno da se zabrani prodaja zemljišta, stadiona...), ali kada uzmem u obzir kako su privatizovana preduzeća kod nas, ni to ne izgleda kao neko sigurno rešenje.
Rossobianco
World Class Manager
Поруке: 3468
Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
Место: Jagodina

Порука од Rossobianco »

SlobaGrobar пише:
PODRŠKA DRAGANU ĐURIĆU! :shy:
:
:punker:
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Ja sam ga lepo stavio na ignore pa moze da pise sta god pozeli! Ne mogu da se nerviram sa ljudima koji neke stvari nece da prihvate! A jos manje da dozvolim sebi da puknem i kazem svasta, sto on i zeli! Zato bolje tako! Moj Partizan je na prvom mestu, a rezni Djurici i njemu slicni treba da budu u zatvoru ili najbolje sto dalje iz Srbije! :nervous:

Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”