FK Crvena zvezda [2013/14]
- RASMC
- Assistant Manager
- Поруке: 698
- Придружен: 09 Апр 2012, 14:57
- Место: Niš
- Been thanked: 1 time
- Status: Није на вези
U ekipi imamo dva tipa igrača: ili su fizički spremni, ali se zato sapliću o loptu ili su tehnički potkovani ali nemaju kondiciju za više od 10 min ozbiljnog fudbala. Jedina zajednička osobina im je to što niko od njih ne zna da centrira.
Stojanović je i pogrešno pravio izmene. Trebao je da izađe Pečnik iz igre, a ne Savićević i nije trebao da vadi Daudu.
Imali smo svoje šanse u prvom poluvremenu, zaključno sa Milijaševim promašenim penalom (seme mu se zatrlo kilavo), ali smo sve to uspeli da promašimo. Drugo poluvreme je prošlo u ničemu. Razočaravajuća igra i rezultat. Nemam više snage da gledam ove neznalice.
Stojanović je i pogrešno pravio izmene. Trebao je da izađe Pečnik iz igre, a ne Savićević i nije trebao da vadi Daudu.
Imali smo svoje šanse u prvom poluvremenu, zaključno sa Milijaševim promašenim penalom (seme mu se zatrlo kilavo), ali smo sve to uspeli da promašimo. Drugo poluvreme je prošlo u ničemu. Razočaravajuća igra i rezultat. Nemam više snage da gledam ove neznalice.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
onaj penal nije ni bio, bar koliko se meni učinilo na ovom jadnom streamu (oko 300kb/s), a kljakavcu je neko rekao da zna da šutne penal, a nema snage ni za 10 min jakog fudbala iza zgrade. Momci su se borili, videla se želja, ali i neorganizovanost, neznanje i loša sprema. Dva smislena napada nisam video, ej bre, dva napada. Jesu oni gurali loptu i išli napred, ali sve se svodilo na ono što uradi Pečnik ili Ninković. Dve tri finte i onda ili šut ili pas ili pokušaj pasa. Špicevi slabo, nisu loptu dobili, svi centaršutevi su se završavali na glavi i nozi defanzivaca černomoreca. Jebo ti ovaj fudbal, kad nema ideju, nego samo želju. Gde nam je pamet bila, što ne uzesmo Nikolića za trenera. Sad još samo da kiksnemo u prvom kolu u Ivanjici i da odustanem od praćenja cele sezone.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- ivogud
- Assistant Manager
- Поруке: 574
- Придружен: 01 Дец 2010, 21:01
- Место: Beograd
Sad sam dosao sa tekme, sta reci jad i beda, par igraca ostavilo dobar utisak ostali su za zonske lige, da niko nema muda da povuce loptu nego sve nazad vracaju. Martinovic i Lazic mali solidno odradili posao, Kovacevic isto, Ninkovic se trudi ali dzaba kad nema ko da ga prati, Vukan ce biti klasa kroz 2 godine, ostalo jad i beda, Milijas def najgori ne moze da potrci, nijedan prekid nije lepo izveo, pace i acc treba da mu na FM-u budu po 7 max alkos jedan
Pecnik nista spec, a Daudu prodati ako je moguce, totalno nezainteresovan bez imalo agresivnosti, Cernomorec igrao taman koliko im je trebalo, da je pao gol iz penala sad bi vrv slavili prolazak dalje, mozda je i bolje ovako da se sad okrenu prvenstvu i tituli posle 6 godina, ali kako Vosa melje i tu su male sanse...
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Prosto je greota gledati kako 3-4 Zvezdina igrac vuku ceo tim! Svaka cast Savicevicu, Lazicu, Ninkovicu kako ginu za dres Zvezde! Alo ljudi mi smo Amateri treba da se ugledaju na Vosu i vide kako se igra moderan fudbal! Sve ostalo je suvisno pricati TUZNO da 40000 ljudi bodri tim a oni ne mogu ni gol sa 3 metra da pogode... :argh:
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
- Velja93
- Manager
- Поруке: 2692
- Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
- Been thanked: 2 times
Milijasu podrska?Zbog cega?Zato sto prima 1000 evra na dan?Zato sto je prohodao 350 m u prvom poluvremenu?Zato sto ne moze da dobaci do prve stative iz kornera?
Prvi put vidim da Zvezdini navijaci teraju nekog igraca i to nije bez razloga.On od mene moze da dobije podrsku samo iz razloga sto je ostao na poluvremenu u svlacionici.On ne moze da bude kapiten Partizana iz Bumbarevog brda,a ne Crvene Zvezde.Jebeni invalid koji nije istrcao sprint u ove 4 evropske utakmice,plus upropastio 3,4 kontre svojim retardiranim dugim loptama.Nije on jedini nespreman.Ja sam video da su igraci u 39-om minutu ispustili dusu,a Milijasu je u 12-om minutu bila dusa u nosu.Nijednom covek da ukliza,potrci za protivnickim igracem.Zvezda svaku utakmicu ima igraca manje zbog njega.Nista ne moze da pokrije.
Navijanje blago retardirano.Oni pevaju debelom prascu Dunjicu smrdljivom kriminalcu i Cedi Jovanovicu.Umesto da krenu utakmicu sa nekom normalnom pesmom,oni daju podrsku prascu kriminalcu.Svaka cast istoku i zapadu koji su prepoznali to i kada je nas vodja poviknuo javi se zapad dobio lepo zvizduke.Tako i treba.Razocaran sam.

Prvi put vidim da Zvezdini navijaci teraju nekog igraca i to nije bez razloga.On od mene moze da dobije podrsku samo iz razloga sto je ostao na poluvremenu u svlacionici.On ne moze da bude kapiten Partizana iz Bumbarevog brda,a ne Crvene Zvezde.Jebeni invalid koji nije istrcao sprint u ove 4 evropske utakmice,plus upropastio 3,4 kontre svojim retardiranim dugim loptama.Nije on jedini nespreman.Ja sam video da su igraci u 39-om minutu ispustili dusu,a Milijasu je u 12-om minutu bila dusa u nosu.Nijednom covek da ukliza,potrci za protivnickim igracem.Zvezda svaku utakmicu ima igraca manje zbog njega.Nista ne moze da pokrije.
Navijanje blago retardirano.Oni pevaju debelom prascu Dunjicu smrdljivom kriminalcu i Cedi Jovanovicu.Umesto da krenu utakmicu sa nekom normalnom pesmom,oni daju podrsku prascu kriminalcu.Svaka cast istoku i zapadu koji su prepoznali to i kada je nas vodja poviknuo javi se zapad dobio lepo zvizduke.Tako i treba.Razocaran sam.

Um caruje, snaga dobro dodje.
- Ivan 96
- Assistant Manager
- Поруке: 757
- Придружен: 27 Окт 2010, 08:44
- Место: Begaljica
To je tek posebna prica, nmg da verujem da deo sever pola tekme pova o Cedi narkomanu jebo ih on... Umesto da pruze podrsku zvezdi... Nekoliko puta smo mi sa istoka nadjacali sever, i pevali smo celu utakmicu o zvezdi i vrsili smo pritisak na Ukrajince, dok su ovi sa severa( ne mislim na ceo sever, vecina ljudi je tamo okej, samo mi smeta ovaj sredisnji deo, ostatak je bio u cudu kad je vodja na na izlazenju igraca poveo pesmu o CediAlexandar_81 пише:Prosto je greota gledati kako 3-4 Zvezdina igrac vuku ceo tim! Svaka cast Savicevicu, Lazicu, Ninkovicu kako ginu za dres Zvezde! Alo ljudi mi smo Amateri treba da se ugledaju na Vosu i vide kako se igra moderan fudbal! Sve ostalo je suvisno pricati TUZNO da 40000 ljudi bodri tim a oni ne mogu ni gol sa 3 metra da pogode... :argh:
- zele
- SFM Hall Of Fame
Nisam morao da znam ovo vest. Sad sam se sjebao još više.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Nismo, oni su bili nosioci
Sad sam gledao listu, bili bismo prvi ispod crte. Ima 62 kluba, da smo prošli, sa koef. od
8.4xx bili bismo 32. na listi.
Sad sam gledao listu, bili bismo prvi ispod crte. Ima 62 kluba, da smo prošli, sa koef. od
8.4xx bili bismo 32. na listi.
Последње учитавање од zele дана 09 Авг 2013, 11:14, учитано 1 пут укупно.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Rossobianco
- World Class Manager
Brzo se zaboravilo,golovi u derbijima,gol protiv bajerna...Najaci su mi ovih 75 lika koji su lajkovali status...Velja93 пише:Milijasu podrska?Zbog cega?Zato sto prima 1000 evra na dan?Zato sto je prohodao 350 m u prvom poluvremenu?Zato sto ne moze da dobaci do prve stative iz kornera?
Slika
Последње учитавање од Rossobianco дана 09 Авг 2013, 11:20, учитано 1 пут укупно.
- Velja93
- Manager
- Поруке: 2692
- Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
- Been thanked: 2 times
Nama je trebalo da ispadne 9 nosioca,a ispali su:Briz,Leh,Zilina,Hapoel,Cirih,Bursa,Metalurg,Vitese,Hajduk i ispao bi i Cernomorec.I plus je Besiktas na listi nosioca a njemu je zabranjeno igranje u evropi.Tako da smo prvi iznad crte.
A sto se tice Milijasa stvarno sramota.Zalutao covek na fudbalskoj utakmici.Sa ovakvom fizickom spremom on ne moze u balonu da igra fudbal duze od 20 min,a ne evropsku utakmicu.Nije se potrudio ni da se spremi fizicki.Nikakve koristi od njega i njegovih 360k evra godisnje.Radijus kretanja 10m.Ja jos nisam video da je jedan sprint istrcao.Ako je dao gol u derbiju protiv Partizan i gol protiv Bajerna,ja treba da ga trpim do kraja karijere?Ovo nije ni 10% Milijasa koji je igrao za Zvezdu u proslom mandatu.Nije on ni bio neki igrac,ali je bar imao sut i centarsut,a sad nema ni to.Od 10 puta nijednom nije dobro centrirao.Ne moze covek da dobaci ni do prve stative.Neka ga je sramota.On misli da moze da dodje u Zvezdu i da ne trenira i da se setka po splavovima i da pije Dzek Denijels i da pusi po 3 paklice na dan?Kako da ne.Tvrdim da bi Dzaja bez ikakvih priprema bolje odigrao od Milijasa koji lici na asmaticara.
Plasim se za njegovo zdravlje.
A sto se tice Milijasa stvarno sramota.Zalutao covek na fudbalskoj utakmici.Sa ovakvom fizickom spremom on ne moze u balonu da igra fudbal duze od 20 min,a ne evropsku utakmicu.Nije se potrudio ni da se spremi fizicki.Nikakve koristi od njega i njegovih 360k evra godisnje.Radijus kretanja 10m.Ja jos nisam video da je jedan sprint istrcao.Ako je dao gol u derbiju protiv Partizan i gol protiv Bajerna,ja treba da ga trpim do kraja karijere?Ovo nije ni 10% Milijasa koji je igrao za Zvezdu u proslom mandatu.Nije on ni bio neki igrac,ali je bar imao sut i centarsut,a sad nema ni to.Od 10 puta nijednom nije dobro centrirao.Ne moze covek da dobaci ni do prve stative.Neka ga je sramota.On misli da moze da dodje u Zvezdu i da ne trenira i da se setka po splavovima i da pije Dzek Denijels i da pusi po 3 paklice na dan?Kako da ne.Tvrdim da bi Dzaja bez ikakvih priprema bolje odigrao od Milijasa koji lici na asmaticara.
Plasim se za njegovo zdravlje.
Последње учитавање од Velja93 дана 09 Авг 2013, 11:31, учитано 2 пута укупно.
Um caruje, snaga dobro dodje.
- Karna
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 1156
- Придружен: 13 Окт 2011, 22:13
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 37 times
Jasno je da Milijas igra ocajno i da usporava igru, ali kao da su svi prizeljkivali da promasi taj penal pa da saspu drvlje i kamenje na njega.
Nije da pravdam Milijasa, vec su vecina navijaca sljam sto se tice nekih stvari. Penali se nekad i mase, ne znam dal to ljudi znaju. Jeste, promasio je penal u bitnom trenutku, ali opet, kao da su svi prizeljkivali to da bi pisali po njemu. Da je kojim slucajem Ninkovic promasio penal, na sledecoj utakmici na Mari bi verovatno na severu bio transparent "Nine volimo te" ili nesto slicno. Ili da je Milijas dao i da smo prosli, uzdizali bi ga u nebesa.
Jos jednom da ponovim, ne branim Milijasa igra ocajno, ali onakvo ponasanje navijaca zbog promasenog penala NIJE ZASLUZIO!!!
Na kraju mali off.
Jako mi je smesno kad vidim navijace Zvezde kako pricaju pogledaj kako se Vosa pojacala doveli Kaludjerovica i Babovica itd... Da je Zvezda dovela Kaludjerovica ili Babovica, verovatno bi svaku utakmicu slusali "uprava napolje".

Nije da pravdam Milijasa, vec su vecina navijaca sljam sto se tice nekih stvari. Penali se nekad i mase, ne znam dal to ljudi znaju. Jeste, promasio je penal u bitnom trenutku, ali opet, kao da su svi prizeljkivali to da bi pisali po njemu. Da je kojim slucajem Ninkovic promasio penal, na sledecoj utakmici na Mari bi verovatno na severu bio transparent "Nine volimo te" ili nesto slicno. Ili da je Milijas dao i da smo prosli, uzdizali bi ga u nebesa.
Jos jednom da ponovim, ne branim Milijasa igra ocajno, ali onakvo ponasanje navijaca zbog promasenog penala NIJE ZASLUZIO!!!
Na kraju mali off.
Jako mi je smesno kad vidim navijace Zvezde kako pricaju pogledaj kako se Vosa pojacala doveli Kaludjerovica i Babovica itd... Da je Zvezda dovela Kaludjerovica ili Babovica, verovatno bi svaku utakmicu slusali "uprava napolje".
Последње учитавање од Karna дана 09 Авг 2013, 18:23, учитано 1 пут укупно.
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Karna
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 1156
- Придружен: 13 Окт 2011, 22:13
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 37 times
Da ga je dao ili da nije ni sudjen penal, ostalo bi sve na forumaskom pljuvanju. Jasno je meni da nije penal glavni razlog, ali ako nam se ne svidja njegova igra onda lepo uzmes brate protiv IBV-a kad vodis 2:0 pa vices Milijas napolje, ako me razumes sta hocu da kazem.RASMC пише:Nije promašeni penal glavni razlog za skandiranje Milijašu. On je tu došao samo kao šlog na tortu.
Ali Boze moj, takvi smo ti mi Srbende.
Последње учитавање од Karna дана 09 Авг 2013, 20:39, учитано 1 пут укупно.