FK Partizan [2013/14]

Da li ste zadovoljni pojacanjima do sad ?

Da
18
69%
Ne
8
31%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
el.Laki
Youth Team Coach
Поруке: 84
Придружен: 21 Јул 2013, 20:51
Место: Beograd
Status: Није на вези

Порука од el.Laki »

Lose bre, lose... Provukao se Partizan, mogao je primiti bar jos 2-3 komada... Ovi bre Bugari igraju timski, uigrano i tecno...prave maj*une od ovih defanzivaca, izbacuju ih na keca..
To Partizanu nedostaje... Prvo sto Partizan nema individualca koji.moze sam da predribla, probije, povuce, a drugo sto nema ni timsku igru...bezidejno, uplaseno, sporo, gnjavatorski... ovi ljudi vas unistise uigranim akcijama, dupli pas, propustanje, ubacivanje iz drugog plana...

Kad se na to doda da su gol dali uz mnogo srece i neznanja, primili drugi sramotno ... ako Bugari u Bgu bud igrali kao vcrs drug.poluvreme, napunice vas sa 3-4 komada..

Da me ne razumete pogresno, navijao sam za partizan ali je igrao kriminalno, Bugari su bolji i tu nema price
"Kad dripci banku obiju, Zika zaglavi robiju"
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

pa i vrabci na grani znaju da je ćopavi šćepa klasičan menadžerski igrač. Što se tiče utakmice, rezultat nije loš, ali zabrinjava tto što nemate igru. Voleo bih da mi neko kaže šta pokušava ovaj Rašović?
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Ovom Scepovicu polomiti noge,greota ga je gledati kako kalja ime ovog casnog kluba,Djemba zverina!
Корисников грб
hostile_bg
Manager
Поруке: 2335
Придружен: 20 Окт 2011, 21:46

Порука од hostile_bg »

zele пише:pa i vrabci na grani znaju da je ćopavi šćepa klasičan menadžerski igrač. Što se tiče utakmice, rezultat nije loš, ali zabrinjava tto što nemate igru. Voleo bih da mi neko kaže šta pokušava ovaj Rašović?
Jebes trenera koji ne zna da podvikne, secam se kad je stanoje bio trener, stoji pored linije i jebe majku Bogunu :zelenko: Ovaj bre sav kilav, prekrsti ruke i setka se...A Bugarin ga izradio do jaja, znao je da je sudija lak na kartonima pa lepo rekao svojim igracim da svaki kontakt kao da ih je voz udario... :yesko:
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic

Порука од Keyser Söze »

evo moj sud ... nesto bolje u odnosu na sirak imali smo par pokusaja prodora koji neko ukenja potezom vise, a sad igraci:

Lukac: odlican,sve vreme skoncentrisan,spasao nas poraza 3:1,uliva poverenje

Aksent: ni bleda senka nekadasnjeg igraca,gubi se po terenu,trci ko muva bez glave,nadam se da ce se vremenom njegove stare igre vratiti

Ivanov: klasicno dobar nijedna lopta ga nije preskocila,imao jedino propust posle jednog centarsuta kad nije skocio,ali je marselinjo takodje bio kratak i nije zahvatio loptu lepo

Obradovic: jako dobro odigrao,par puta uz aut liniju se videlo njegovo iskustvo,kod drugog gola nije bila njegova greska nego Gulanova

Gulan: prilicno dobar do drugog gola gde nije obracao paznju na igraca koji ga je ko iz picke pretrcao i kasnije postigao gol,inace par puta se lepo postavio i izbio loptu

Markovic: sem gola do kog je dosao prilicno slucajno,nekako obicna partija nista nije pokazao,niti je dao neki pas dobar,niti se nesto krvnicki borio

Ilic: nista,nije se video na terenu u bukvalnom smislu te reci,ali nigde ga nije bilo

Grbic: pokazao da zna malo sa loptom,visok je zna da se zagradi,da gurne loptu,par puta imao potez vise

Jojic: nista svaka lopta mu bila ocajna,ima srece sto je dao gol u derbiju inace bi ga jos zesce hejtovao

Ninkovic: pokusavao nesto,ali uglavnom nije prolazilo,kad god povuce loptu u napred nema kome da je odlozi,imao jedan solidan sut malo sa strane i to je to

Scepovic: ne zasluzuje da nosi kopacke,stucne,dres jer bruka sport

Djemba: pokazao covek da zna da igra fudbal,par muta izneo loptu 10 i vise metara u par koraka,fizicki jako dobar

Malbasic: nista,probo da trci ali mu ne ide

Kojic: prekratko na terenu,ne znam da li je 3-4 puta pipno loptu

Sudija: jebeni car,ja ne verujem da on za svaki 2 start partizanovim igracima pokazao zuti karton,sto kaze komentator bolje da se drzao diplome lekara

Nadam se prolasku dalje i mislim da je i te kako moguc,te da ovi nisu toliki bauci kolikim su se predstavljali.
Корисников грб
hostile_bg
Manager
Поруке: 2335
Придружен: 20 Окт 2011, 21:46

Порука од hostile_bg »

Naravno da je moguc prolaz, ovi Bugari nisu nista specijalno, samo Mitar da se vrati u napad, sve vreme presing na zadnju liniju, hvala bogu nece suditi ovaj sudija pa ce moci malo agresivnije, i ima da se pogube...
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Partizan je izgubio sa 2:1 u Razgradu, ali sam jako zadovoljan poboljšanjem u igri, ali i generalno time što smo pokazali da su ovi precenjeni kao i Anderlecht pre par godina. Ništa bolji nisu od nas, bespotrebno ih i ovi mediji u Srbiji dižu.. sasvim prosečna ekipa i to ćemo i pokazati kada ih izbacimo. Odigrali smo jako dobro na strani i to me čini srećnim. Ali da krenemo redom...

Lukač - najbolji od cele odbrane, ponovo.. svaka čast. Sa njim smo dobili enormno veliko pojačanje i nije za džabe zadužio broj 25. Navijači i simpatizeri Partizana znaju što sam to rekao.

Aksentijević - važno je da ti "veliki" Grobari su videli greške Miljkovića i kada ih nije bilo, a sada ih ne vide od Aksentijevića. Dečko nas upropašćava i realno u defanzivi pojima nema. Ipak, on je igrač Partizana i od mene će imati maksimalnu podršku i sada dok je u klubu i kada ode. Očekujem da odigra dobro revanš.
Obradović - doneo nam je potrebnu sigurnost pozadi i vidi se tih njegovih 10 godina u Ukrajini. Igrač koji nam je nedostajao da igra u paru sa Ivanovim. Ipak, ovo je tek prva utakmica, videćemo kako će igrati dalje. Za večeras mu dajem maksimalnu 10. Igrao je na iskustvo. Nije grešio..
Ivanov - uvek hladnokrvni i jedan od najboljih.. nadam se da ostaje i ovu polusezonu. Bio je odličan i večeras.
Gulan - po meni je odigrao i više nego dobro i super je menjao Volkova.

Saša Marković - konačno je odigrao jednu dobru utakmicu, postigao gol i zadovoljan sam. Trudio je se...
Džigi Ninković - Bleda njegova igra, previše solira, ali biće bolje..
Jojić - jako loša igra, mora to bolje + crveni karton. Ali oprošteno mu je sa moje strane kad se setim večitog derbija i gola komšinici.
Grbić - nije ni malo loš bio, par poteza imao, biće i bolje..
Sale Ilić - neuobičajno malo slabije izdanje kapitena, ipak u revanšu će to biti na Saletovom nivou.. VOLIM SALETA VIŠE OD KEVE I ĆALETA ! <3

Šćepakadabra - loš Šćepović večeras, ali dobro.. trudio je se. Idemo dalje. Biće boljih njegovih izdanja. :)

---------------------------------------------

Malbašić - od njega tek očekujem da zaigra dobro u narednim utakmicama, još se privikava na novu sredinu i nije loš.
Kojić - za vreme koje je proveo na terenu loš, ali dobro, neću mu zameriti.
Djemba-Djemba - to sam čekao.. kako čovek igra, kao da nije svega dva treninga odradio sa ekipom.. odličan je bio za vreme provedeno na terenu.. jedan od najboljih, to je ono što sam pričao.. njegovo iskustvo i njegovo umeće je za Partizan i više nego važno. Strašno dobar igrač i sa dobrim pregledom igre, razume fudbal što bi rekli stariji treneri. Bravo majstore, drago mi je da si došao u najbolji srpski klub u ovoj deceniji! Srećan sam zbog njega. :)

----------------------------------

Imamo jako dobre šanse u revanšu. Ne da damo gol nego da pobedimo sa 2 ili 3 razlike. Ludogorets nikakva i precenjena ekipa. Nisu ništa posebno i verujem u ovaj tim Partizana da može da pobedi ih i da ode u play-off.. ;)

Dobitna kombinacija za revanš? Lukač- Gulan, Ivanov, Obradović, Aksentijević - Djemba-Djemba, Sale Marković, Sale Ilić, Malbašić, Grbić - Mitrović i Bog da nas vidi.

Rašović dobro postavio igru. :winner:

VOLIM PARTIZAN! <3
Последње учитавање од Sloba дана 31 Јул 2013, 22:10, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

SlobaGrobar пише:Rašović dobro postavio igru.
Nekad se starno zabrinem sta napises. Sta je razlika izmedju svih Partizanovih trenera i zvezdinih i skoro svih u JSL- NISTA, samo eventualno u godinama, Svi se nalozili sa jednim spicem formaciju, svi guraju kao neka bajna krila i to je to. Sasvim je svejedno ko vodi koji tim i ko kom timu sedi na klupi jer su svi ucili sa tv-a i od Barse. Veze sa vezom nemaju ni jedan. Jedino malo onaj iz Slobode sto izgleda da zna posao, ovo ostalo sve copine a Rasovic tek copina.
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Rašović kao i Stanoje izvlači max. Ne može bolje. ;)
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

SlobaGrobar, Kada procitam ove tvoje upise zapitam se da li si uopste gledao utakmicu ili si samo video rezlutat?Tako izgledaju tvoji postovi.Cak steknem utisak da je Partizan dobio 3:0 lagano,ali onda shvatim da je post napisao sloba grobar i vratim se u realnost.Vazno da si ti srecan i zadovoljan igrom. :cheers:
Um caruje, snaga dobro dodje.
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

Stanoje je bio tata za Vuka, ovaj ili stvarno pojma nema, ili se ništa ne pita oko tima... ja ne znam dal' sam ikad vidjeo da neki trener 3 meča za redom toliko loše vodi ekipu i pravi toliko nelogičnih poteza.
И душа и тело, све је црно бело...
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Djeste stručnjaci i junaci svi nikom ponikoše. Nisam vas prepozno. :poz:
Корисников грб
foloW
Manager
Поруке: 1578
Придружен: 22 Јун 2013, 11:48
Место: Valjevo

Порука од foloW »

SlobaGrobar, ajde sad ozbiljno, vi ste zadovoljni ovom igrom? Na sredini su vas ubili, trebalo je biti 5:1 za Bugare. Lose postavljena igra, pijana odbrana, sredina ne postoji, napadali ste samo na kontre i to jalovo. O pojedinim igracima necu da trosim reci, jer su svi odigrali za nulu. Kazes Rasovic izvlaci maksimum iz igraca, znaci da je vas maksimum remi sa Sirakom u Beogradu i to jos sto sudija nije sudio onaj penal? Vama treba MNOGO BOLJI trener od Rasovica, to sto je imao srece i uzeo titulu u 90. minutu, trebalo je da vam bude putokaz da mora napolje.
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Uzeli bi titulu i bez toga gola jer nam je i 0:0 odgovaralo. :poz:
Корисников грб
foloW
Manager

Порука од foloW »

SlobaGrobar пише:Uzeli bi titulu i bez toga gola jer nam je i 0:0 odgovaralo. :poz:
Nije bitno to sto bi vi uzeli titulu nego je bitno da oterate Rasovica, ako hocete bolju igru naravno.
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

To bi vi voleli, navijači zvezde. ;) Rašović ostaje trener.
Корисников грб
Karna
SFM Hall Of Fame
Поруке: 1156
Придружен: 13 Окт 2011, 22:13
Has thanked: 1 time
Been thanked: 37 times

Порука од Karna »

zele пише:jel' to onaj što ga Djura najavljuje već nedeljama, neki iz top italijanskog kluba?
Taj sto ga je Djura najavljivao je bio Terlici.

Nego da prokomentarisem nesto o utakmici.

Partizan je podigao nivo, taman tolko da protiv prosecne ekipe odigrao kao protiv siraka (ako razumete sta hocu da kazem).

Ludogorec mi deluje nekako sporo, njihovi pasovi mi lice previse sporo, ocigledno i slabo. Igrac prima loptu, gleda minut gde su igraci, onda se spremi i doda. Tako mi je to izgledalo.

Sto se tice Partizana, jako lose. Scepovica kad bi izgubili negde u povratku bilo bi idealno. Lukac vas je opet spasao. Jako su lako prolazili kroz odbranu, i to je ono sto sam u ovoj temi napisao jos za vreme priprema, da vam je odbrana jako zbunjena, sto je pokazao i drugi primljen gol a napad... pa Scepovic.

Da prokomentarisem par igraca:
*Lukac - Spasio vas
*Djemba Djemba - On ce vam biti veliko pojacanje, sjajan pregled igre i pas ima.
*Malbasic - On koji treba da igra levo krilo se cesce nalazio sa Gulanom u tandemu kod vaseg gola.
*Scepovic - Umro sam od smeha posle onog slobodnjaka i posle vato se za glavu posle njegove reakcije u kaznenom pred kraj meca kad mu je dosla lopta. Covak nonsalantno prima umesto da raspali iz prve. Bolje bi mu bilo da cuti i da izbegava komentare tipa dacu gol i slicne.

Sudija je bio kriminalan sto se tice kartona, dati Jojicu za ono 2 zuta je smehotresno, ali isto tako mi se cini da nije svirao cist penal za njih, posto mi izgleda kao da je Ivanov vratio loptu Lukacu rukom.

Mislim da Partizan ima sanse da prodje, ali ako odigra dobro a ne ako Rasovic prica da ce igrati dobro. Ako Partizan povede 1:0 u prvoj polovini drugog poluvremena, prolazite, ako date gol odmah na pocetku utakmice, mislim da je to gora varijanta jer ce onda ovi da vas pritisnu, a vi cete se mahinalno braniti sa ovakvom odbranom.

Rasovic je jako los trener izgleda, i njegov rad sad pocinje da isplivava na povrsinu.

To je neko moje misljenje i vidjenje.
Корисников грб
TheBigOneFCB
Manager
Поруке: 2159
Придружен: 02 Мар 2012, 20:16

Порука од TheBigOneFCB »

Слобо, зашто свима контрираш само да би контрирао?
Корисников грб
foloW
Manager

Порука од foloW »

SlobaGrobar пише:To bi vi voleli, navijači zvezde. ;) Rašović ostaje trener.
Pricaj kako hoces, ali kad se sezona priblizi kraju pljuvacete po njemu i Djuricu, zivi bili pa videli :poz:
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Ako ne bude bilo rezultata naravno da hoću i ja. Nažalost (vašu) to nećete videti. :poz:
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”