Premier League Fantasy 2013/14
- Andrej
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 8212
- Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
- Место: Kotor , Crna Gora
- Status: Није на вези
I meni nisu igrali Bane, Lukaku, Hazard, Kompani i Joveta. Valjda nakupe i oni neke bodove, mamu im njihovu.
Scesni mi jos i dosta bodova nakupio, odbrani lik penal, jos ih je i spasio totalnog potopa. Zaha, katastrofalan izbor, vec sam uzeo Gigsa umesto njega. Bejns katastrofa. Anelka mi je bio treci napadac i nista nije uradio, mislim da cu da ga sutnem posle narednog kola. Gerard i Kutinjo dosta siromasno, ali opet i to je nesto za razliku od ovih ostalih.
Pravi bodovi se tek cekaju. Kapiten Eden neka pokupi par asistencija, Lukaku da dva komada i vec sam u plusu pgrpmnom. Jos ako Kompani i Joveta odigraju na nivou to je dobar posao
Scesni mi jos i dosta bodova nakupio, odbrani lik penal, jos ih je i spasio totalnog potopa. Zaha, katastrofalan izbor, vec sam uzeo Gigsa umesto njega. Bejns katastrofa. Anelka mi je bio treci napadac i nista nije uradio, mislim da cu da ga sutnem posle narednog kola. Gerard i Kutinjo dosta siromasno, ali opet i to je nesto za razliku od ovih ostalih.
Pravi bodovi se tek cekaju. Kapiten Eden neka pokupi par asistencija, Lukaku da dva komada i vec sam u plusu pgrpmnom. Jos ako Kompani i Joveta odigraju na nivou to je dobar posao
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Kutinjo je odigrao dobro, imao je par prilika, lako je mogao da skupi vis bodova, ja cu njega ostaviti i za naredno kolo. Pozadi moram da menjam, Gibs mi se povredio. Iste cekamo danas, Lukaku, Azar su i kod mene, s tim sto mi je Romelu kapiten. Imam i Ceha, Zabaletu, Vokera i Soldada, valjda ce se nakupiti pristojan broj bodova.
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Simicu, slobodno prepisuj od mene, necu se ljutiti. Da bar uberes respektabilan broj poena.
Inace, Andrej, mani se Junajtedove sredine, to je savet za sve, ne znam sta meni bi da uzimam Zahu.
Na sredini imamo Gigsa, Kerika, Kleverlija, Zahu, Nanija, Runija, Valensiju, Janga, Andersona, Velbeka, Kagavu, a od tih 11, ima mesta za petoricu. Bice tu mnogo mnogo rotacija.
Inace, Andrej, mani se Junajtedove sredine, to je savet za sve, ne znam sta meni bi da uzimam Zahu.
Na sredini imamo Gigsa, Kerika, Kleverlija, Zahu, Nanija, Runija, Valensiju, Janga, Andersona, Velbeka, Kagavu, a od tih 11, ima mesta za petoricu. Bice tu mnogo mnogo rotacija.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
- bubi.ue
- World Class Manager
- Поруке: 8508
- Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
- Место: Užice / Novi Sad
Ал су ови моји фејловали.. :dokurca:
Бејнс, Вилшир, Бербатов по један бод сви, Заха није ни играо.. Уместо њега сад улеће Леива са 3 бода. Хангеланд ми на клупи са 9 бодова. :argh:
Ал ваљда ће ме извући ови остали, Чех, Ивановић, Забалета, Јаја Туре, Азар (С), Џеко и Солдадо..
Eво га Солдадо.
Бејнс, Вилшир, Бербатов по један бод сви, Заха није ни играо.. Уместо њега сад улеће Леива са 3 бода. Хангеланд ми на клупи са 9 бодова. :argh:
Ал ваљда ће ме извући ови остали, Чех, Ивановић, Забалета, Јаја Туре, Азар (С), Џеко и Солдадо..
Eво га Солдадо.
Последње учитавање од bubi.ue дана 18 Авг 2013, 15:39, учитано 2 пута укупно.
- Nemanja
- Assistant Manager
- Поруке: 653
- Придружен: 26 Окт 2012, 15:53
- Место: Krusevac
Zna li neko ko ce igrati napadaca za Celzi sad protiv Hala, i sta mislite da li da menjam Gigsa za Zahu, jeftiniji je i mislim da Zaha nece igrati ni sledece kolo protiv Celzia, eventualno mozda udje sa klupe?
Последње учитавање од Nemanja дана 18 Авг 2013, 16:19, учитано 1 пут укупно.
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
Jebo mi je kevu sa ovim.
I ovo govedo promasi penal, mogli su da ih uniste da su krenuli sa golom u petom minutu.
I ovo govedo promasi penal, mogli su da ih uniste da su krenuli sa golom u petom minutu.
Последње учитавање од Vladar дана 18 Авг 2013, 17:06, учитано 1 пут укупно.
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
Preuzece Azar te poene, problem je sto mi umesto Lukakua ulece Leiva, a ne Vitaker, sto ce reci 3 umesto 11 bodova. Nista, sad se navija da Celzi ugazi ove, a sva je prilika da hoce, i naravno, da Azar pogodi koji put.
Ja ne znam sta je sa Toresom, on ne moze da se sastavi ni u ovo mecu, upropasyti dve-tri vrlo povoljne situacije. Da nevolja bude veca, Azar je bio aktivan u obe, mogao je da namesti njemu za gol, ali ne vredi. Ako se ne desi nesto senzacionalno, ne znam koja ce sila naterati Murinja da ga ostavi u postavi i protiv Vile.
Ja ne znam sta je sa Toresom, on ne moze da se sastavi ni u ovo mecu, upropasyti dve-tri vrlo povoljne situacije. Da nevolja bude veca, Azar je bio aktivan u obe, mogao je da namesti njemu za gol, ali ne vredi. Ako se ne desi nesto senzacionalno, ne znam koja ce sila naterati Murinja da ga ostavi u postavi i protiv Vile.
Последње учитавање од Vladar дана 18 Авг 2013, 17:32, учитано 1 пут укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Jebote ne može čovek da poveruje, šta nam uradi Murinjo. Kakva volina, pa prati li on fantazi, otac ga jebo?! Jebeš mi sve ako ne izbacim sve igrače čelzija samo ako me bude jebao sa ovim rotacijama, nadam se da je uvideo da ovaj Tores nema veze, i da će Lukaku da startuje protiv vile. Zasad 55 poena, Azar i Bana po 6p, Lukaku 1p. Ostali mi Zabaleta i Džeko sutra i opet ovi Čelzijevci. Još samo da me Pelegrini ujebe pa da ova dvojica ne startuju, i od besa ima da iskoristim wildcard odmah. 

Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu