Premier League Fantasy 2013/14

Корисников грб
Andrej
SFM Hall Of Fame
Поруке: 8212
Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
Место: Kotor , Crna Gora
Status: Није на вези

Порука од Andrej »

I meni nisu igrali Bane, Lukaku, Hazard, Kompani i Joveta. Valjda nakupe i oni neke bodove, mamu im njihovu.
Scesni mi jos i dosta bodova nakupio, odbrani lik penal, jos ih je i spasio totalnog potopa. Zaha, katastrofalan izbor, vec sam uzeo Gigsa umesto njega. Bejns katastrofa. Anelka mi je bio treci napadac i nista nije uradio, mislim da cu da ga sutnem posle narednog kola. Gerard i Kutinjo dosta siromasno, ali opet i to je nesto za razliku od ovih ostalih.

Pravi bodovi se tek cekaju. Kapiten Eden neka pokupi par asistencija, Lukaku da dva komada i vec sam u plusu pgrpmnom. Jos ako Kompani i Joveta odigraju na nivou to je dobar posao
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Kutinjo je odigrao dobro, imao je par prilika, lako je mogao da skupi vis bodova, ja cu njega ostaviti i za naredno kolo. Pozadi moram da menjam, Gibs mi se povredio. Iste cekamo danas, Lukaku, Azar su i kod mene, s tim sto mi je Romelu kapiten. Imam i Ceha, Zabaletu, Vokera i Soldada, valjda ce se nakupiti pristojan broj bodova.
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Prvo izbacim Shawa, pa izbacim Lovrena, pa izbacim Persija, pa izbacim Lamberta, ko mi jebe mater.
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Simicu, slobodno prepisuj od mene, necu se ljutiti. Da bar uberes respektabilan broj poena.

Inace, Andrej, mani se Junajtedove sredine, to je savet za sve, ne znam sta meni bi da uzimam Zahu.
Na sredini imamo Gigsa, Kerika, Kleverlija, Zahu, Nanija, Runija, Valensiju, Janga, Andersona, Velbeka, Kagavu, a od tih 11, ima mesta za petoricu. Bice tu mnogo mnogo rotacija.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Ne brini, ne bih pao toliko nisko ni da mi plate.
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Hah.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Корисников грб
uros
Manager
Поруке: 1783
Придружен: 28 Окт 2012, 22:45
Место: Novi Sad

Порука од uros »

I ove sezone Persi neophodan u napadu sa kapitenskom trakom. :)
We'll keep the Red flag flyin' high!
Корисников грб
Andrej
SFM Hall Of Fame
Поруке: 8212
Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
Место: Kotor , Crna Gora

Порука од Andrej »

Ma Gigsi ce uvek da igra a ostali ce se menjati. Nije Mojes jos izgradio postovanje igraca pa ce zato da mu igraju ovi stariji
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad

Порука од bubi.ue »

Ал су ови моји фејловали.. :dokurca:

Бејнс, Вилшир, Бербатов по један бод сви, Заха није ни играо.. Уместо њега сад улеће Леива са 3 бода. Хангеланд ми на клупи са 9 бодова. :argh:

Ал ваљда ће ме извући ови остали, Чех, Ивановић, Забалета, Јаја Туре, Азар (С), Џеко и Солдадо..

Eво га Солдадо. :yes:
Последње учитавање од bubi.ue дана 18 Авг 2013, 15:39, учитано 2 пута укупно.
Корисников грб
Nemanja
Assistant Manager
Поруке: 653
Придружен: 26 Окт 2012, 15:53
Место: Krusevac

Порука од Nemanja »

Zna li neko ko ce igrati napadaca za Celzi sad protiv Hala, i sta mislite da li da menjam Gigsa za Zahu, jeftiniji je i mislim da Zaha nece igrati ni sledece kolo protiv Celzia, eventualno mozda udje sa klupe?
Последње учитавање од Nemanja дана 18 Авг 2013, 16:19, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager

Порука од bubi.ue »

Овај коментатор на СК сад рече да ће играти Торес..
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Ja gde god da sam gledao bio je Lukaku najvljen u prvih 11, ne znam otkud sad Tores. Ujebace me Posebni, Romelu mi kapiten.
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager

Порука од bubi.ue »

Па и ја исто сам тако видео свуда, ал сад рече док је Тотенхем играо за Челзи ће стартовати и Де Брујне, а и Тери, Лампард и Торес. Сад колико је то сигурно, појма немам.
Корисников грб
Socivar
World Class Manager
Поруке: 4235
Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
Место: Beograd

Порука од Socivar »

Ljudi, sta kazete, da li da menjam Ljorisa? Jeste covek doktor, ali u njegovoj odbrani sve sami pacijenti, ovih poslednjih pola sata protiv Kristal Palasa koje sam uhvatio na tv-u matori Filips i smotani Samak pravili decu.
Trust me, i'm the Doctor
Корисников грб
Nemanja
Assistant Manager
Поруке: 653
Придружен: 26 Окт 2012, 15:53
Место: Krusevac

Порука од Nemanja »

J**o ga Tores. :nasty:
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Najbolje nek ujebe 95% igraca fantazija, i ne ubaci Lukakua i Azara.

Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Jebo mi je kevu sa ovim.

I ovo govedo promasi penal, mogli su da ih uniste da su krenuli sa golom u petom minutu.
Последње учитавање од Vladar дана 18 Авг 2013, 17:06, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Kapiten ti na klupi. Dobro bre, dal si, dal si, brate, dal si, au tebra.

Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Preuzece Azar te poene, problem je sto mi umesto Lukakua ulece Leiva, a ne Vitaker, sto ce reci 3 umesto 11 bodova. Nista, sad se navija da Celzi ugazi ove, a sva je prilika da hoce, i naravno, da Azar pogodi koji put.

Ja ne znam sta je sa Toresom, on ne moze da se sastavi ni u ovo mecu, upropasyti dve-tri vrlo povoljne situacije. Da nevolja bude veca, Azar je bio aktivan u obe, mogao je da namesti njemu za gol, ali ne vredi. Ako se ne desi nesto senzacionalno, ne znam koja ce sila naterati Murinja da ga ostavi u postavi i protiv Vile.
Последње учитавање од Vladar дана 18 Авг 2013, 17:32, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Jebote ne može čovek da poveruje, šta nam uradi Murinjo. Kakva volina, pa prati li on fantazi, otac ga jebo?! Jebeš mi sve ako ne izbacim sve igrače čelzija samo ako me bude jebao sa ovim rotacijama, nadam se da je uvideo da ovaj Tores nema veze, i da će Lukaku da startuje protiv vile. Zasad 55 poena, Azar i Bana po 6p, Lukaku 1p. Ostali mi Zabaleta i Džeko sutra i opet ovi Čelzijevci. Još samo da me Pelegrini ujebe pa da ova dvojica ne startuju, i od besa ima da iskoristim wildcard odmah. :xD:
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Пошаљи Одговор

Повратак на “Igre”