FK Partizan [2013/14]
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Status: Није на вези
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Imace tamo Matica, Djuricica i Sulejmanija tako da ce mu biti lako da se prilagodi! A i Benfica ce sigurno ostati bez pola navale posle ovog uspeha! Iskreno radujem se sto ce Markec igrati u jednom takvom klubu! Sjajan klub za njega! 
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- fanst[E]
- Manager
- Поруке: 1365
- Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
- Место: svud' po malo
Jel tacno ovo za grupu JNA da ce drzati koncert?Dodje mi da u nedelju udjem na teren i uzmem od Miljka dres,kad nece niko od njega dres valjda ce meni dati..markohn22 пише:jbt mene jos ne popusta euforija od derbija, a sutra vec idem u smederevo pa onda u nedelju proslava titule, jos i koncert grupe JNA prije tekme, ludnica jbt... a 4. juna ispit, blago meni...
- Keyser Söze
- World Class Manager
Jedan decko iz moje grupice sa kojom dolazim na tekme je posle tekme sa OFK-om otisao da uzme dres od Miljka posto su svi ostali podelili dresove i Miljko ga ladno odjebaofanst[E] пише:Jel tacno ovo za grupu JNA da ce drzati koncert?Dodje mi da u nedelju udjem na teren i uzmem od Miljka dres,kad nece niko od njega dres valjda ce meni dati..markohn22 пише:jbt mene jos ne popusta euforija od derbija, a sutra vec idem u smederevo pa onda u nedelju proslava titule, jos i koncert grupe JNA prije tekme, ludnica jbt... a 4. juna ispit, blago meni...
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
jeste, izbacili su momci na njhivoj fb strani, samo da nam savez ne zaključa tribine kao prošle godine, a pominje se da bi mogli...fanst[E] пише:Jel tacno ovo za grupu JNA da ce drzati koncert?Dodje mi da u nedelju udjem na teren i uzmem od Miljka dres,kad nece niko od njega dres valjda ce meni dati..
И душа и тело, све је црно бело...
- hostile_bg
- Manager
- Socivar
- World Class Manager
- Поруке: 4235
- Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
Đurić - Koja je razlika između Partizana i Zvezde?
Prvi čovek Partizana izneo svoje viđenje razlike između dva najveća srpska kluba...
Partizan bi danas u Smederevu protiv otpisanih "Oklopnika" trebalo da završi posao i overi šestu uzastopnu titulu. Time će se crno-beli izjednačiti po broju titula sa komšijama.
Šta je razlika na dve strane brda.
"Domaćinska atmosfera. Kada je tako cilj nije daleko. Nama nisu u prvom planu menadžeri i sumnjive kombinacije. Imali smo i sreće, za razliku od Zvezde, sa izborom ljudi u upravi, pre svega jer nismo imali mnogo političara, a ni moćnika", smatra Đurić.
On je opravdao smene trenera koje su u Partizanu poslednjih godina česte.
"Svi treneri su sami sebe smenili. Nismo radili ishitreno, čak smo u nekim situacijama grešili što smo čekali. Pa mi smo bili na ivici ambisa, iako smo na polusezoni imali +11", rekao je "Sportu" prvi čovek crno-belih.
"Rašović je moja ideja, poslao sam ga u Teleoptik da stiče iskustvo. Ništa nismo radili slučajno", objasnio je Đurić.
Partizan će po njegovim rečima biti jači.
"Učinićemo sve da Marković ostane još šest meseci. Ivanov je mnogo dao klubu, ako stigne dobra ponuda može da ide. Novi ugovori čekaju Miljkovića i Lazevskog. Imamo četvoricu napadača, jedan će otići, možda Šćepović. Svi mogu da idu, ako su njihove alternative bolje. Što se tiče kapitena Ilića, mislim da može da igra još jednu sezonu", sumirao je planove Đurić.
:argh: Šta je razlika na dve strane brda.
"Domaćinska atmosfera. Kada je tako cilj nije daleko. Nama nisu u prvom planu menadžeri i sumnjive kombinacije. Imali smo i sreće, za razliku od Zvezde, sa izborom ljudi u upravi, pre svega jer nismo imali mnogo političara, a ni moćnika", smatra Đurić.
On je opravdao smene trenera koje su u Partizanu poslednjih godina česte.
"Svi treneri su sami sebe smenili. Nismo radili ishitreno, čak smo u nekim situacijama grešili što smo čekali. Pa mi smo bili na ivici ambisa, iako smo na polusezoni imali +11", rekao je "Sportu" prvi čovek crno-belih.
"Rašović je moja ideja, poslao sam ga u Teleoptik da stiče iskustvo. Ništa nismo radili slučajno", objasnio je Đurić.
Partizan će po njegovim rečima biti jači.
"Učinićemo sve da Marković ostane još šest meseci. Ivanov je mnogo dao klubu, ako stigne dobra ponuda može da ide. Novi ugovori čekaju Miljkovića i Lazevskog. Imamo četvoricu napadača, jedan će otići, možda Šćepović. Svi mogu da idu, ako su njihove alternative bolje. Što se tiče kapitena Ilića, mislim da može da igra još jednu sezonu", sumirao je planove Đurić.
Covek je legenda, toliko gluposti u 2 reda teksta...
Trust me, i'm the Doctor
- Keyser Söze
- World Class Manager
- hostile_bg
- Manager
Lazevski je jedini igrac koji je osvojio ovih 6 uzastopnih titula, ali ne zato sto nije hteo da ide iz Partizana, vec zato sto niko nece da ga kupi, kao ni onog Stankovica...Sto Djuric lepo ne ponudi nove, poboljsane ugovore za Mitra, Dzigija, Ivanova, Stojketa, i tako zadrzimo okosnicu tima, a ne ovako prodamo ih i onda za te pare vracamo ispusene mustikle, Delibasica, Simona i ostale koje niko nece...ocekujem samo da kazu da se i Babinjo vraca :argh:
Voleo bi da se vrati Aksentijevic, a ako je nekako moguce bar na pozajmicu Obradovic iz Saragose, njih dvojica bi bili mnooogo korisniji od ovoga sto sada imamo...
Voleo bi da se vrati Aksentijevic, a ako je nekako moguce bar na pozajmicu Obradovic iz Saragose, njih dvojica bi bili mnooogo korisniji od ovoga sto sada imamo...
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
http://www.smedia.rs/sport/vest/75041/f ... -FOTO.html
Strasno sta sve nece da pisu, da bi se citalo
Nikola Aksentijevic se vraca u Partizan! 
Beogradska zvona zvone,
Da pozdrave sampione,
Sampione crno-bele,
Prvaci smo zemlje cele.
Izadjite na balkone,
Pozdravite sampione,
Sampione crno-bele,
Prvaci smo zemlje cele !
Strasno sta sve nece da pisu, da bi se citalo
Код: Изаберите све
http://www.transfermarkt.com/en/nikola-aksentijevic/profil/spieler_143556.htmlBeogradska zvona zvone,
Da pozdrave sampione,
Sampione crno-bele,
Prvaci smo zemlje cele.
Izadjite na balkone,
Pozdravite sampione,
Sampione crno-bele,
Prvaci smo zemlje cele !
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 22 Мај 2013, 18:55, учитано 2 пута укупно.
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒