Premier League 15/16
- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
- Status: Није на вези
Odlicna kupovina MR.Arsena Wengera
Kazorla ce na krilo verovatno a iza Zirua OZIL .
Последње учитавање од arseNal-serbia дана 03 Сеп 2013, 00:12, учитано 1 пут укупно.
- Eldin96
- Assistant Manager
- Поруке: 775
- Придружен: 19 Феб 2012, 15:06
- Место: Beograd
J***m mater lepo svima pogotovo ovom debilu Woodward-u.J***m mu sve po spisku govno nepismeno jednog igraca ne moze da dovede a u veznom redu smo najgori medju najgorima.Jos jednom najebem im se svima majke,da im se najebem,gamad bezobrazna.Najgora je stvar sto nam peru mozak ceo dan o BOMBAMA a dovedemo k***c na kraju,eto sta dovedemo,kuraccccccc.

- arseNal-serbia
- Manager
- Поруке: 1063
- Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
- Место: Smederevo
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- TSG
- World Class Manager
- Поруке: 4557
- Придружен: 11 Нов 2010, 18:47
- Место: Banja Luka
Код: Изаберите све
http://www.sportske.net/vest/transferi/potvrdjeno-felaini-i-koentrao-novi-djavoli-143680.html- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Код: Изаберите све
http://www.evertonfc.com/news/archive/2013/09/02/blues-confirm-five-deals
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
- neme93
- World Class Manager
Koentrao bi trebao da igra krilo. Plus je dobar u defanzivi. Valjda si primetio da nemamo krsteno levo krilo. Jang beskoristan kao i uvek, Nani ispao iz forme odavno.
Nadam se da dovodjenjem Felainija dobijamo dosta na cvrstini i da Kagava onda moze da igra neku povuceniju rolu najopustenije, tako da bi trebalo da ima mesta za njega. Sramota stvarno da imamo tolike probleme sa kreativcem, a Kagava da bleji na klupi.
Nadam se da dovodjenjem Felainija dobijamo dosta na cvrstini i da Kagava onda moze da igra neku povuceniju rolu najopustenije, tako da bi trebalo da ima mesta za njega. Sramota stvarno da imamo tolike probleme sa kreativcem, a Kagava da bleji na klupi.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
- Clint Eastwood
- Manager
- Поруке: 1183
- Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
- Место: Kragujevac
- Klub koji vodite: Brighton
- Mood:
- neme93
- World Class Manager
Sta vam je bre zao za Ozila?
Kao prvo, Ozil je rekao da je zainteresovan da predje u Junajted, nikad mi nismo rekli da smo zainteresovani za Ozila. On je ponudjen nama pre mesec dana, i nismo ga uzeli.
Drugo, Ozil je igrac zbog koga se menja pristup igri, trenutno nemamo taj luksuz. Isto je bilo i sa Kagavom, nije bilo mesta da igra na njegovoj primarnoj poziciji, pa smo ga prebacili na krilo, i nije se pokazao dobro. Isto tako bismo i Ozila prebacili na levo krilo, i ne bi ispunio potencijal tu, pa je samim tim zbog toga mnogo dati 50miliona.
Kao prvo, Ozil je rekao da je zainteresovan da predje u Junajted, nikad mi nismo rekli da smo zainteresovani za Ozila. On je ponudjen nama pre mesec dana, i nismo ga uzeli.
Drugo, Ozil je igrac zbog koga se menja pristup igri, trenutno nemamo taj luksuz. Isto je bilo i sa Kagavom, nije bilo mesta da igra na njegovoj primarnoj poziciji, pa smo ga prebacili na krilo, i nije se pokazao dobro. Isto tako bismo i Ozila prebacili na levo krilo, i ne bi ispunio potencijal tu, pa je samim tim zbog toga mnogo dati 50miliona.
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46