FK Partizan [2013/14]

Da li ste zadovoljni pojacanjima do sad ?

Da
18
69%
Ne
8
31%

Укупно гласова: 26

Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times
Status: Није на вези

Порука од Sloba »

Imam sasvim dovoljno para, da kupim i tebe ako hoću. ;) Ne brini se ti.

A drugo to što me vređaš (ovaj put konkretno ti) dovoljno govori o tebi, tvom vaspitanju i kulturi. Ja sam uvek bio gospodin, a ti.. ma džaba se trudim. Nabio sam vam komplekse kad me toliko spominjete, ali prija mi to i lepo mi je jer znam da mi ništa drugo ne možete. :poz:

Dajem svima ponudu, ako Partizan ne osvoji titulu nikad se više na ovaj forum neću ulogovati. ;) Pošteno. Ali ako Partizan osvoji titulu svi kolektivno da umuknete i da vas više ne čujem jer ste jadni.. ;)

Sa moje strane će biti pošteno vi me ne zanimate. Ne uzmemo li titulu nema me više na ovom forumu. :poz:
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Onda odigraj x za 9 dana :)

Ti si idol mladih, koji hoce sve i odmah :)

Ne prihvatamo ponudu, odmah da ti kazemo :D

P.S. Ovo je tema Partizan pisi o njemu, a ne licnim frustracijama, mogu da ti nabavim povoljno brazlice da se sredis, da ti se organizam opusti, da ne letis ko boing 747 :)

P.S.S. Za adresu Miljkovica dajem bubreg, ima da napravim taj transparent za sledeci derbi, ako mi ga ne oduzmu na ulazu :)
Jusqu'ici tout va bien…
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

I dalje si nevaspitan. ;)

Vidim sada da ti navijaš za Partizan, ali iskreno me je sramota da se neko poput tebe naziva navijačem te svetinje.. nema veze, moramo da budemo tolerantni i da kažemo u sebi: "nije svako savršen". :)
Последње учитавање од Sloba дана 03 Мај 2013, 17:12, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
TheBlues
Manager
Поруке: 2419
Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
Formacija: 4-3-3

Порука од TheBlues »

Carsijske price. Isto tako je bilo ""namesteno" Radnicki - Jagodina 1, cak je i lik koji igra za Kragujevcane rekao da ce im dati 3 boda, kad ono kara banana. A kvota pala sa 2.4 na 1.6. Jedino sto se zna je da ce cigani dobiti sve tekme do kraja (osim derbija).
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

TheBlues пише:Carsijske price. Isto tako je bilo ""namesteno" Radnicki - Jagodina 1, cak je i lik koji igra za Kragujevcane rekao da ce im dati 3 boda, kad ono kara banana. A kvota pala sa 2.4 na 1.6. Jedino sto se zna je da ce cigani dobiti sve tekme do kraja (osim derbija).
Evo ti pivo. :cheers: Svi pričate o nameštanju. Ne postoji nameštanje među klubovima osim na relacijama Partizan - Smederevo i zvezda - nekoliko klubova ali to je to.. sudije su te koje navijaju za Partizan ili zvezdu pa kroje sudbinu na kraju sezone.. ;) Samo očajnoj zvezdi prošlih sezona nisu ni sudije mogle da pomognu (mada ni ove nisu u boljoj situaciji). Mi smo sami krivi za nastalu situaciju.
Последње учитавање од Sloba дана 03 Мај 2013, 17:14, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Порука од Tik'al »

Jesu carsijske, ali zaista je mali Terza zatego 2 i 2-2 i dp 22, ali nema veze, zna se da Kragujevac nece ispasti, kao i sto ti rece i Zvezdna ima do kraja sve bodove u dzepu, osim derbija. Nasa igra mi ne uliva poverenje ni protiv Bajmoka, ne znam zbog cega i dalje forsiraju Miljka i Scepu, kapiram menadzeri ovo ono, ali kako ih nije sramota, ja i dalje ne mogu prezaliti Aksentijevica. Nama Sale u 40 daje vise nego pojedini klinci, tugica.

Bratske relacije Partizana :

Smederevo
BSK Borca
Novi Pazar
Hajduk Kula
Metalac

:poz:

ganso пише:Tik'al, OFK bi mogao na tu listu
Nije izvodljivo, oni su neutralni, jedni od retkih.
Последње учитавање од Tik'al дана 03 Мај 2013, 17:21, учитано 2 пута укупно.
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
ganso
Youth Team Coach
Поруке: 103
Придружен: 03 Авг 2011, 13:21
Место: Beograd

Порука од ganso »

Slobo ironicno je da ti pricas o kompleksima.
Tik'al, OFK bi mogao na tu listu
Последње учитавање од ganso дана 03 Мај 2013, 17:19, учитано 2 пута укупно.
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Ja nemam komplekse. :D Čitaj malo.. stvar je vaspitanja.. kada nešto mrziš onda mrziš i kada si tako vaspitavan.. ;) Mislio sam da će se neke stvari promeniti kod vas dolaskom Džajića, ali banana. Isti k.... ko kod Lukića. Tu su sada samo Stojadinović, Čović. Džajić je legenda, ali on je manjina i to velika, ovi ostali su bagra.. i to nesposobna koja žele, a ne umeju..

Samo nas prozivaju i to je to.. ništa drugo ni ne znate. Mi nismo prvi ni jednom vas napali, ali smo UVEK Odgovorili na vaše prozivke. ;)

Tikal ti si nešto mnogo pametan :xD:

Da su nam NP i Hajduk filijale mi nikada nebi prosuli poene tamo i doveli titulu u pitanje. ;)
Последње учитавање од Sloba дана 03 Мај 2013, 17:20, учитано 2 пута укупно.
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Порука од Tik'al »

Zasto stalno skupljas oko, prskaju te po ocima?
Jusqu'ici tout va bien…
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Tik'al пише:Zasto stalno skupljas oko, prskaju te po ocima?
Ne to je tvoja reakcije nakon što te poprskaju po očima. :poz:
Корисников грб
TheBlues
Manager
Поруке: 2419
Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
Formacija: 4-3-3

Порука од TheBlues »

Igramo ocajno i nije nemoguce da kiksnemo u KG, ali u montiranje ne verujem. Aksenta su lepo zavaljali preko Apolona picka im materina mafijaska. O Miljkovicu zaista ne zelim da polemisem, izaziva mi mucninu u zelucu. Decko je promasio sport, u karateu bi bio olimpijski sampion
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Порука од Tik'al »

Daj Boze da gresim, ali nesto ne verujem u pobedu. Kipranska veza je cudo, kakav je to igrac covece, ne pamtim da smo imali takvog beka. Na Karaburmi smo imali dva beka koja su svetlosnu godinu ispred bilo kog naseg beka u ligi, ali dzaba, Terza je zakljucao to i eto mi Apolonu oni Zenitu, na niske grane smo spali. Juce kada sam video sastav umalo se nisam slogirao, ista prica, drugi autor, sreca nas je pogledala da ne bude iksic, doduse vec pominjani junosa je promasio sto bi i ovaj retard dao. :D
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Место: Beograd
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

Potpisujem da je Miljkovic najgori igrac u nasoj ligi.Ali se vidi da ga neka mocna sila gura.Dok vam je Djuric(Ramadani)predsednik vi cete sve vise da tonete.Tako da bolje da prepustite titulu Zvezdi(ionako ste 5 puta osvojili) i terajte bagru..A ovaj trener vam nije nista bolji od Vermeza..
A ti Slobo dizao si Vermezovica i Djurica kao da su bogovi..a vidim da si Vermezovicu okrenuo ledja..nemoj tako brzo da menjas misljenja..
Последње учитавање од Velja93 дана 03 Мај 2013, 17:48, учитано 1 пут укупно.
Um caruje, snaga dobro dodje.
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Jesam podržavao Vermezovića, ali je izgubio moje poverenje. Đurić nije.. još me je i kupio angažovanjem Vuka Rašovića.

Kad se na stadionu skandira uprava napolje (u zadnje vreme se i sa juga čuje ali se brzo prekine) ja to ne pevam! Pevao sam protiv Vermezovića.. ;)
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic

Порука од Keyser Söze »

Smaras Slobo
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Smaraš Keyser.
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Dok sam ja pricao da je Bilmezovic neznalica pojedini su me pljuvali i govorili 11 razlike bla bla. Nisam zabranjeni reko sam jedno 1000 puta ali Djuric i njegova kampanela moraju da odu iz Partizana kao Lukic iz CZV! Zasto dozovoljavamo da nas unistava covek koje je mentalno zaostao!!! FUJ!!! :nasty:
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot

Порука од kiba »

Fudbal je umetnost, a ne mučenje, kad je na terenu Lazar Marković

U danima kada fudbalska javnost u Engleskoj na velika zvona najavljuje dolazak supertalentovanog Lazara Markovića u Čelsi, reprezentativac Srbije vratio se posle petomosečne pauze zbog povrede trbušnog zida u tim Partizana i bio ključni čovek u trijumfu nad Radničkim iz Niša. Devetnaestogodišnji krilni igrač crno-belih bio je džoker novog trenera Vuka Rašovića, u trenucima kada su karte već na debiju počele da ga izdaju, a rasterećeni gosti sa Juga pretili da u Humskoj načine lom.

Marković je za samo 35 minuta dokazao da fudbal nije mučenje kakvim ga iz nedelje u nedelju predstavlja većina igrača širom naše lige, već da može da bude i umetnost, vic, lakoća pokreta. Nekoliko begova i asistencija bili su idealna ilustracija kako moderan ofanzivac može da razbije "vozni park" pred protivničkim golom. Asistirao je Marković Aleksandru Mitroviću za presudan gol u 77. minutu i podsetio da Partizan ima moćnu "zverku" u neizvensoj trci sa Crvenom zvezdom.

Iako u Humskoj mesecima vređaju intelingenciju navijača i prave se Englezi kada je u pitanju Markovićev transfer u Čelsi, jasno je da Partizanova publika od leta neće moći da uživa u Lazarovim vragolijama. Čelsi, Inter, Liverpul i drugi velikani širom Starog kontinenta znali su da prepoznaju bogatstvo koje leži u krhkoj Markovićevoj figuri, ali je, očigledno, Roman Abramović bio najkonkretniji. Još jedan talenat prerano će napustiti srpski fudbal, ali to je već viđena priča.

Problem je u tome što će u ovdašnjoj palanačkoj učmalosti Lazareva zvezda početi da sija tek onda kada bude počeo da "lomi kičmu" skupocenim defanzivcima u Engleskoj, Italiji, Španiji... A, dok je ovde, pored nas, zapazili smo ga samo perifernim vidom, pored ižvakanih priča o nameštenim utakmicama, državnim projektima, komšijskim kompleksima i ko zna kakvim glupostima...

I umesto da odlaze oni koji sistemski uništavaju ogoljene klubove, u redu za izvoz prvi su proizvodi poput Partizanovog driblera. Onda i ne treba da čudi kada se uspeh naših klubova na evrosceni meri osvojenim bodom protiv Nefčija u Ligi Evrope ili kada se u kvalifikacijama eliminiše sila poput beloruskog Naftana.

Lazar Marković

Mesto rođenja: Čačak
Datum rođenja: 02.03.1994.
Broj na dresu: 50
Visina: 175 cm
Težina: 65 kg
Reprezentacija: šest utakmica - jedan gol
Корисников грб
Clint Eastwood
Manager
Поруке: 1183
Придружен: 13 Нов 2010, 21:38