uzmes bolju masinudj90 пише:jel može da se ubrza nekako prelazak iz jednog u drugi dan
kad sam igrao sa partizanom išlo je relativno brzo a sada sa laciom baš sporo ide a isto sam imao učitano liga
(FM14) Problemi i pitanja
- kLeSa
- World Class Manager
- Поруке: 3305
- Придружен: 13 Нов 2010, 14:08
- Место: Srbija - Beograd
- Контакт:
- Status: Није на вези
Jel neko mozda igrao sa Granadom ovaj FM?
Krvavo se borim da se odrzim na poziciji od 5-7 mesta,da izborim plasman u evropu i zanima me da li iko zna koliko se para dobija na kraju sezone?
Vracaju mi se sjajni igraci sa pozajmice,a doveo bi dosta njih kojima istice ugovor,ali nemam za plate (trenutno)...
Pa ono,ako neko zna,nek javi ili koliko se otrpilike dobija u spaniji za plasman u ligu evrope?
Krvavo se borim da se odrzim na poziciji od 5-7 mesta,da izborim plasman u evropu i zanima me da li iko zna koliko se para dobija na kraju sezone?
Vracaju mi se sjajni igraci sa pozajmice,a doveo bi dosta njih kojima istice ugovor,ali nemam za plate (trenutno)...
Pa ono,ako neko zna,nek javi ili koliko se otrpilike dobija u spaniji za plasman u ligu evrope?
- dj90
- Assistant Manager
- Поруке: 826
- Придружен: 01 Нов 2010, 19:41
- Место: Bg
- Been thanked: 2 times
madness пише:uzmes bolju masinudj90 пише:jel može da se ubrza nekako prelazak iz jednog u drugi dan
kad sam igrao sa partizanom išlo je relativno brzo a sada sa laciom baš sporo ide a isto sam imao učitano liga
CPU: Intel Pentium 4 or AMD Athlon XP 1.6 GHz
CPU Speed: 1.6 GHz
RAM: 1 GB
Video Card: NVidia GeForce FX 5900 Ultra ATI Radeon 9800 Intel GMA X3100 128MB VRAM
s obzirom da imam jedno 5× bolju mašinu od ovoga očekujem da igra leti
Последње учитавање од dj90 дана 24 Нов 2013, 17:32, учитано 1 пут укупно.
- Boske11
- Assistant Manager
- Поруке: 884
- Придружен: 14 Апр 2013, 10:34
- Место: Sr.Mitrovica/Beograd
- Контакт:
Dj90 imas samo malo slabiji komp od mene kod mene je sledecedj90 пише:madness пише:uzmes bolju masinudj90 пише:jel može da se ubrza nekako prelazak iz jednog u drugi dan
CPU: Intel Pentium 4 or AMD Athlon XP 1.6 GHz
CPU Speed: 1.6 GHz
RAM: 1 GB
Video Card: NVidia GeForce FX 5900 Ultra ATI Radeon 9800 Intel GMA X3100 128MB VRAM
s obzirom da imam jedno 5× bolju mašinu od ovoga očekujem da igra leti
Cpu:AMD Sempron 1.9 ghz
Ram:1 gb
Video card:NVidia Ge Force 7110 GS 512 mb
You''ll Never Walk Alone
-
IlPrincipe
- Newgen
- Поруке: 3
- Придружен: 26 Мај 2013, 21:26
- Место: Bosnia,Zenica
Prije mi je bilo ono kad kliknem na 'Tactics' s lijeve strane mi budu igrači a sa desne ona Formacija. Od neki dan mi se nesto poyebalo i sad kad kliknem na 'Tactics' izbaci mi samo igrače nema one formacije sa desne strane. Kako da naštimam da mi ima i formacija i igrači ? 
De Sciglio,El Shaarawy,Mastour,Balotelli = Maldini,Kakà,C. Ronaldo,Ibrahimovic
- Boske11
- Assistant Manager
- Поруке: 884
- Придружен: 14 Апр 2013, 10:34
- Место: Sr.Mitrovica/Beograd
- Контакт:
Druze jel si cackao mozda rezoluciju ili nesto u preferences, ili si mozda ubacivao neki skin pa ti se po**** ?IlPrincipe пише:Prije mi je bilo ono kad kliknem na 'Tactics' s lijeve strane mi budu igrači a sa desne ona Formacija. Od neki dan mi se nesto poyebalo i sad kad kliknem na 'Tactics' izbaci mi samo igrače nema one formacije sa desne strane. Kako da naštimam da mi ima i formacija i igrači ?
You''ll Never Walk Alone
-
IlPrincipe
- Newgen
- Поруке: 3
- Придружен: 26 Мај 2013, 21:26
- Место: Bosnia,Zenica
jesam ubacivao skin Scorpio V2 ..Boske11 пише:Druze jel si cackao mozda rezoluciju ili nesto u preferences, ili si mozda ubacivao neki skin pa ti se po**** ?IlPrincipe пише:Prije mi je bilo ono kad kliknem na 'Tactics' s lijeve strane mi budu igrači a sa desne ona Formacija. Od neki dan mi se nesto poyebalo i sad kad kliknem na 'Tactics' izbaci mi samo igrače nema one formacije sa desne strane. Kako da naštimam da mi ima i formacija i igrači ?
De Sciglio,El Shaarawy,Mastour,Balotelli = Maldini,Kakà,C. Ronaldo,Ibrahimovic