NBA Fantasy 2013/14
- Androsito
- World Class Manager
- Поруке: 3025
- Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
- Место: Krusevac
- Status: Није на вези
Što se mene tiče ja bih potvrdio, al će me linčuju ovde
Projekciju fantasy poena na stranu jednostavno ova dva tvoja će da igraju ukupno 10 min manje...
PS: Ali ima sam polisu slobode tradeova i tako ćemo da nastavimo... Dogovoren je trade a ti Ličke ne znam gde ti je bila pamet...
PS: Ali ima sam polisu slobode tradeova i tako ćemo da nastavimo... Dogovoren je trade a ti Ličke ne znam gde ti je bila pamet...
Последње учитавање од Androsito дана 27 Окт 2013, 11:48, учитано 1 пут укупно.
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Jebo vam mas pater. Gde se iskljucuje ovo za mejlove? Za razliku od 99% ljudi, meni je mejl sanduce uvek sredjeno, a sad ulazim, 30 mejlova od nba fantasy. Kako da blokiram to?
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Verovatno negde na podešavanju profila. Snadji se, programer si.
Jel'to prvo kolo protiv mene Jankoviću?
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
E, ljudi stavite nikove sa foruma u onu skracenicu što predstavlja tim, ako je nekome nick predugačak, neka stavi neku skračenicu. Npr. Berserk BRSK. Lakše ćemo se prepoznati.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu