FK Crvena zvezda [2013/14]

Ko je najbolji igrač Zvezde?

Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Darko Lazović
3
12%
Dragan Mrđa
6
23%
Miloš Ninković
2
8%
Nejc Pečnik
10
38%
Nikola Mijailović
0
Нема гласова
Nenad Milijaš
0
Нема гласова
Neko drugi
2
8%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
osasa
First Team Coach
Поруке: 492
Придружен: 28 Апр 2011, 11:52
Место: Izbiste
Контакт:
Status: Није на вези

Порука од osasa »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kYMdWNGj42k[/youtube]

Evo i snimka sa konferencije!
Последње учитавање од osasa дана 25 Мај 2012, 17:19, учитано 1 пут укупно.
Na celom svetu samo Crvena Zvezda!!!
Корисников грб
WildBoar
First Team Coach
Поруке: 242
Придружен: 12 Окт 2011, 21:38
Место: Indjija

Порука од WildBoar »

meni ovaj ljubo nenadic deluje jako debilno iskreno se nadam da gresim...
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Слика
Корисников грб
Joca
World Class Manager
Поруке: 4764
Придружен: 27 Окт 2010, 21:00
Место: Novi Beograd

Порука од Joca »

Слика
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

Jeste glasali? Ja nevazeci listic, uslo u krv i dovidjenja! :xD:
Stefan
Manager
Поруке: 1988
Придружен: 25 Окт 2010, 17:08
Место: Beograd

Порука од Stefan »

Нинковић се договорио са Звездом!

Најава да неће бити звучних појачања само је дриблинг руководства Црвене звезде. Бомба прелазног рока на Маракани постаће Милош Нинковић! Договор са репрезентативцем Србије је постигнут и биће ускоро промовисан у најјачег адута за реализацију планова у наредној сезони.

Слика

Тренер Роберт Просинечки и челници обавезали су се на рад у тајности око трансфера и нису доступни за коментаре о довођењу играча док се посао не заврши. Журнал из кругова блиских одговорним људима на Маракани сазнаје да је долазак Нинковића скоро готова ствар и да само чека озваничење.

Икусни везиста у другом је плану тренера кијевског Динама Јурија Сјомина, свестан да би и у такмичарској 2012/2013. више седео на клупи него био на терену решио је да настави каријеру у клубу чији је навијач.

Просинечки и Нинковић су се неколико пута састали у последњих десетак дана. Млади стручњак поручио му је да планира да му додели кључну улогу у походу на титулу у Србији и пласман у квалификације за Лигу Европе.

Уколико не дође до обрта и евентуалног Динамовог спуштања рампе, испуниће се велика жеља Просинечког да у тиму има доказаног техничара. Сви претходни покушаји да га ангажује пропали су првенствено због Милошеве жеље да остане у Украјини. Сада је другачија ситуација, повољнија по Звезду.

Довођењем Нинковића спласнуће и Звездино интересовање за бившег капитена Ненада Милијаша, који би се на Маракану вратио само у случају изузетно повољних услова по гиганта из Љутице Богдана.

(zurnal)

Ja u ovu vest dok ne vidim na rsbg ili zvanicnom sajtu ne verujem..ali ako je istina bio bi veliko pojacanje.
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Порука од Gagi »

Ninkovic >>>>>>>>>> Evandro.
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad

Порука од bubi.ue »

Stefan пише:Ja u ovu vest dok ne vidim na rsbg ili zvanicnom sajtu ne verujem..ali ako je istina bio bi veliko pojacanje.
Ја верујем, јер редакција ружнала и не "воли" баш много Звезду.. Иначе ако њега доведу, продају Евандра 99%, за кога можемо да узмемо добру кинту, а по мени је Милош доста бољи играч од њега.. Само не знам да ли ће га Динамо пустити да пређе код нас или да дође само на позајмицу..
Stefan
Manager
Поруке: 1988
Придружен: 25 Окт 2010, 17:08
Место: Beograd

Порука од Stefan »

Pa ne mora znaci rekao je debeli da sigurno ostaju Evandro,Tosic i Laza.

Moje misljenje je da ce se rupa u buzetu popuniti odlaskom nekih od ovih igraca:
Dozvolu da napuste klub dobili su: Nikola Petković, Nikola Mikić, Boban Bajković,Mendeš Kadu, Miloš Dimitrijević i Danijel Mihajlović.
Tu pre svega mislim na Kadu,Mikica i Cavu.
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager

Порука од bubi.ue »

Ма продаће они сву тројицу ако стигну добре понуде. Ја бих више волео да уместо Кадуа продају Евандра, јер може доста већа лова да се узме, а Каду је одиграо одлично ову сезону, можда је чак био и најбољи. А кад помислим на неки гол Евандра, сваки који ми падне на памет је са пола метра од гол линије.
FTD
Manager
Поруке: 2182
Придружен: 28 Апр 2011, 15:48
Место: Srbija

Порука од FTD »

Koliko su smorili ljudi sa ovim Ninkovicem vec 2 godine ga vracaju u Zvezdu, jebote kao da je Ronaldo covek..
Корисников грб
Becar
First Team Coach
Поруке: 489
Придружен: 06 Феб 2012, 16:00
Место: Belgrade

Порука од Becar »

Za neke izgleda i jeste :lol:
Scouser
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager

Порука од bubi.ue »

За наше ливаде јесте..
Корисников грб
mmladja
World Class Manager

Порука од mmladja »

A i za neke Spiringe, Adame i Hendersone
Корисников грб
Becar
First Team Coach

Порука од Becar »

Ne bih nista imao protiv da pomenuti trojac predje u Partizan recimo.Cisto da potvrdimo dominaciju i narednih sezona :winner:
Scouser
Корисников грб
Joca
World Class Manager
Поруке: 4764
Придружен: 27 Окт 2010, 21:00
Место: Novi Beograd

Порука од Joca »

A ti jos nisi dobio informaciju da vam oni dolaze ?
Корисников грб
Becar
First Team Coach

Порука од Becar »

Tesko da ce oni ikad krociti na teren nase lige.Do duse mozda bi nekim slucajem dosli jedino u Partizan jer je daleko poznatiji u Evropi ali tesko.A voleo bih,sto da ne.
E ali da ne blatim temu ovog kluba,necu vise.
Scouser
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:

Порука од Dule93 »

Нинковић ни близу
Слика
Колико један наслов у медијима може реакција да изазове видели смо након вести о наводно сигурном преласку Милоша Нинковића у Црвену звезду.

Подсетићу вас, пре свега, да су и у последња три прелазна рока медији „селили“ Нинковића на Маракану, позивајући се на сигурне изворе. Сви врло добро знате како су се те приче завршавале.

Па ни сада, ситуације није ништа боља. Шансе да Милош задужи Звездину опрему овог лета нису много веће него што су биле у последња 2-3 прелазна рока, дакле – веома мале.

Потрудићемо се да на даље не демантујемо ова писања медија кроз текстове, обзиром да ће информација да Милош „сигурно долази“ вероватно бити објављена још бар неколико пута до краја прелазног рока, као што је био случај и протеклих годину и по дана.

Дакле, да резимирамо – долазак Нинковића није немогућ, али је он веома, веома мало вероватан док год сјајни везиста има уговор са Динамом.
Корисников грб
mmladja
World Class Manager

Порука од mmladja »

Dule, ciji ti je sad ovo tekst, nepotpisano, nema izvora?
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager

Порука од bubi.ue »

Селектор пише:Mene fascinira koliko se informacije brzo sire. Naime jos prekjuce je stampan dres za njega, bez zajebancije, medjutim nasa informacija je tada bila da je to poklon za njega od prijatelja pa smo batalili objavljivanje vesti. Jednostavno meni je tesko da poverujem da ce Ninkovic doci jer koliko znam on kosta kao trecina naseg budzeta i jednostavno ne zelimo da objavljujemo nesto po nama tako nerealno. Ako se desi, desi se ali mi ne zelimo da objavljujemo da ce doci igraci poput Ninkovica ili Milijasa jer nam je to nerealno. Ako dodju vrh, ali pricati o tome pre potpisa za mene licno je senzacionalizam.
Ima jos jedno ime koje se pominje kao pojacanje za funkciju i klubu ali i to mi je nerealno da se desi. U klubu pokusavaju ali objavljivati tako nesto po meni je neozbiljno.
Jos uvek.
Mi ne prodajemo novine pa nam je potreban tiraz. Da smo redakcija lista koja zivi od toga i hrani 50 porodica mozda bismo drugacije razmisljali i tada bi verovatno bio naslov
ODSTAMPAN DRES NINKOVIC
Jer je dres sa njegovim imenom zaista odstampan i to nije laz ali isto tako ne mora da znaci potpis. Meni je realnije da poverujem da je u pitanju poklon nego transfer.
Селектор са РСБ форума..
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”