KK Partizan [2013/14]
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
- Status: Није на вези
realno ocekujem da ce i Zvezda da odigra da izgubi od Radnickog da bi oni bili 3., mi smo sa pobjedom sigurno na F4 a Solnoka u punom pioniru ne mozemo da ne zgazimo... kakav god trougao se napravio ako dobijemo mi i Buducnost a Radnicki izgubi, mi smo tu najbolji u trouglu i po medjusobnim i po kos razlici, ali ja se nadam da cemo biti 4.
ustvari kontam sad, rekli su ako tim koji trenutno ne ispunjava uslove bude 1., a Igokea to jeste, onda idu finalisti. E ko onda ide u kvalifikacije, onda je bolje da budemo 3. jer bi nam bilo dovoljno makar da Igokea dobije Radnickog u polufinalu i mi imamo kvalifikacije...
ne znam vise, jebale ih kalkulacije, raspala aba liga, J***m ja malo mater onom Liscu kako je sve sjebao...
ustvari kontam sad, rekli su ako tim koji trenutno ne ispunjava uslove bude 1., a Igokea to jeste, onda idu finalisti. E ko onda ide u kvalifikacije, onda je bolje da budemo 3. jer bi nam bilo dovoljno makar da Igokea dobije Radnickog u polufinalu i mi imamo kvalifikacije...
ne znam vise, jebale ih kalkulacije, raspala aba liga, J***m ja malo mater onom Liscu kako je sve sjebao...
Последње учитавање од markohn22 дана 17 Мар 2013, 03:43, учитано 1 пут укупно.
И душа и тело, све је црно бело...
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
markohn22, mi cemo ici kao 4 na Igokeu, posto su oni obezbedili Evroligu ili makar kvalifikacije mislim da se nece mnogo boriti jer nemaju za sta, jedina frka je sto Radnicki ako dobije Zvezdu iduce Subote moze da ih iznenadi na F4 sto ne znaci nazalost da ce igrati Evroligu, vec sad se zna da ce Zvezda i Partizan direktno a da ce Igokea u kvalifikacije posto ne ispunjava uslove
Nasi su cekali "zbog semafora" da se utakmica u BG zavrsi kad su culi rezultat od 58-51 za Partizan zavrsilo se 64-66 sto znaci KALKULACIJA da se izbegne Zvezda u polufinalu! Jedino ako Zvezda nece u zadnjem kolu da dobije Radnicki tamo pa da sama sebi kopa raku u polufinalu sa nama u 1 utakmici na neutralnom terenu i dobro sudjenje pobednik se ne zna
Nasi su cekali "zbog semafora" da se utakmica u BG zavrsi kad su culi rezultat od 58-51 za Partizan zavrsilo se 64-66 sto znaci KALKULACIJA da se izbegne Zvezda u polufinalu! Jedino ako Zvezda nece u zadnjem kolu da dobije Radnicki tamo pa da sama sebi kopa raku u polufinalu sa nama u 1 utakmici na neutralnom terenu i dobro sudjenje pobednik se ne zna
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
RASMC, i da odu u finale nece igrati EL jer nemaju dvoranu koja je prijavljena u ABA ligi sa vise od 5000 mesta! Mogu da dobiju kvalifikacije u Boriku u Banja Luci, Posto Radnicki nema aerodrom na 100km a ni dvoranu, onda su na F4 ostali Partizan i Zvezda ja ne vidim ko ce ici ? Jedino ako ti mislis da ce zaobici Partizan pa pozvati Buducnost koja ima takodje neki djavo Moraca je valjda manja ali da sacekamo rasplet, ono sto sam ja cuo je da ce Partizan igrati direktno bez obzira kako se ABA zavrsi, a sledece sezone ce biti Play Off-a pa ce finalisti igrati EL a baraz onaj koji je zavrsio prvi a nije u finalu ili 2 i tako dalje...
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 17 Мар 2013, 09:37, учитано 1 пут укупно.
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
- markohn22
- World Class Manager
- Контакт:
upravo to, EL je privatno takmicenje i cisto sumnjam da je njima u interesu da prime Igokeu umjesto Partizana i Zvezde. Ali Igokea sa 1. mjestom ima garantovano samo kvalifikacije i nece oni nas pustiti u polufinalu. Ipak mislim da su masu pali sa formom i da bi trebali da ih dobijemo. A uslove realno mogu da ispune i oni i Buducnost, oni ce valjda povecati kapacitet, a i Morača takođe ima 4,7k što znači da im fali 300 stolica, to sigurno nije problem dodati jednu montažnu tribinu... ali mislim da se gaženje Solnoka ne smije dovesti u pitanje tako da Budućnost tu ispada iz igre 
- markohn22
- World Class Manager
- Контакт:
Sinke ne lupaj, sta je tu tako strasno, svako ko je imalo realan iako je grobar priznace da su jaci ove sezone... zasto ne pokusati da ih izbjegnemo, ovoj ekipi silno treba euroliga iduce sezone i nije bitno kako cemo doci do toga, samo da dodjemo. A ako to obezbjedimo iduce godine ce biti druga prica skroz u derbiju 
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Nisu jači od nas.. ne lupetaj te.. sramota je da Grobar prizna da su jači od nas.. nisu i nikada neće biti.. možemo mi i ugasiti se, ispasti u drugu ligu, ne uzeti titulu više nikada, izgubiti svaki derbi.. ali mi smo PARTIZAN i najjači smo i uvek ćemo biti ! 
p.s. Sinke evo ti jedno pivce..
p.s. Sinke evo ti jedno pivce..
Последње учитавање од Sloba дана 17 Мар 2013, 15:00, учитано 1 пут укупно.
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Nije Katic problem,nego nasi panjevi,ali dobro,ako cemo realno,Rakocevic ima platu kao cela nasa bekovska linija,a Braun kao sva 3 nasa centra(ako uopste mogu da kazem da su centri),tako da ja i kazem da imate bolji tim,ali ako je to razlog da mi kalkulisemo da ne igramo sa vama e onda stvarno...nismo se plasili Reala,Barse,Makabija,CSKA...(sa kakvim god timovima),a da se plasimo jedne Zvezde,pa ne ide