FK Crvena zvezda [2013/14]

Ko je najbolji igrač Zvezde?

Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Darko Lazović
3
12%
Dragan Mrđa
6
23%
Miloš Ninković
2
8%
Nejc Pečnik
10
38%
Nikola Mijailović
0
Нема гласова
Nenad Milijaš
0
Нема гласова
Neko drugi
2
8%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad
Status: Није на вези

Порука од bubi.ue »

А што би био проблем да коментаришу? Ако смо подељени навијачки, не смемо да дискутујемо међусобно?

Елем одавно нисам гледао лошије суђење. Прво се поништи чист гол, па се не свира чист пенал (енац), након тога Микића кад је имао зицер главом, обухватају са обе руке, и не свира се пенал. Након свега тога, судија свира пенал када је био фаул изван 16 (верујем као компензација предходних грешака)..
Корисников грб
HoffenheimFan
Assistant Manager
Поруке: 793
Придружен: 27 Мај 2011, 21:47
Место: Beograd

Порука од HoffenheimFan »

Bubi ja nisam reko da ne sme da komentarise.Nego krene da smara kako mi stalno okrivljujemo Toleta.Eto da ti bude lakse necu ja da komentarisem...
Корисников грб
TSG
World Class Manager
Поруке: 4557
Придружен: 11 Нов 2010, 18:47
Место: Banja Luka

Порука од TSG »

Kod ubačaja Evandra gol je postignut ali je svirano nešto(ili je faul ili ofsajd, ali po reakciji pomoćnog izgleda da je ofsajd a ni govora o ofsajdu nije bilo, a faul možda je bio), onda ubačaj Mikića definitivno je igrao rukom i trebao je biti penal(ruka nije bila u prirodnom položaju), onda situacija kad je igrač smedereva uhvatio Mikića sa obe ruke isto je trebao biti penal. Penal koji je suđen nad Mikićem je bio izvan šesnaesterca, a penal nad Kasalicom je regularan, jer igrač smedereva ga je nagazio a i ruka mu je bila na ramenu Kasalice. :cheers:

Sve u svemu, suđenje katastrofalno.
Последње учитавање од TSG дана 14 Мар 2012, 20:29, учитано 1 пут укупно.
FTD
Manager
Поруке: 2182
Придружен: 28 Апр 2011, 15:48
Место: Srbija

Порука од FTD »

Kod penala sudjenim nad Mikicem, jeste on njega vukao van 16 ali pri ulasku u polje dobio je Mikic i udarac nogom sto je iskoristio da padne.. A i da nije bio faul za penal, morao je da ga signalizira kao kompenzaciju za 2 nedosudjena penala i 1 gol regularan ponisten
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

Srbinho i Boske, bezite s nase teme, smarate!
Корисников грб
TSG
World Class Manager
Поруке: 4557
Придружен: 11 Нов 2010, 18:47
Место: Banja Luka

Порука од TSG »

FTD пише:Kod penala sudjenim nad Mikicem, jeste on njega vukao van 16 ali pri ulasku u polje dobio je Mikic i udarac nogom sto je iskoristio da padne.. A i da nije bio faul za penal, morao je da ga signalizira kao kompenzaciju za 2 nedosudjena penala i 1 gol regularan ponisten
To stoji, kontakta je bilo i izvan šesnaesterca....tako da je mogao i tada da svira.
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad

Порука од bubi.ue »

HoffenheimFan пише:Eto da ti bude lakse necu ja da komentarisem...
:wtf:
Корисников грб
fanst[E]
Manager
Поруке: 1365
Придружен: 08 Нов 2010, 15:59
Место: svud' po malo

Порука од fanst[E] »

mmladja пише:Srbinho i Boske, bezite s nase teme, smarate!
Izvini net hooliganu necu vise,evo bezim nemoj da pucas...Cim vam neko realno kaze odmah ga terate,jbg vi ste savrseni i uvek ste upravu,najpametniji,imate najbolje ponasanje i kodekse itd...A kad tvoji drugari stavljaju u temi Partizan nekog debila sto peva(mislim da ne zna ni on sta peva)onda to nije smaranje,to je bas cool i in...
Последње учитавање од fanst[E] дана 14 Мар 2012, 20:52, учитано 1 пут укупно.
srbinho

Порука од srbinho »

FTD
Manager
Поруке: 2182
Придружен: 28 Апр 2011, 15:48
Место: Srbija

Порука од FTD »

Bravo, ako si gledao tekmu video si da je Zvezda ostecena 3 puta minimum, nego Partizan je danas igrao protiv Ofke pa slobodno komentarisi u temi posvecenoj tvom klubu, pa diskutujte kako vam je poklonjena pobeda danas..
Корисников грб
Joca
World Class Manager
Поруке: 4764
Придружен: 27 Окт 2010, 21:00
Место: Novi Beograd

Порука од Joca »

Vi ste tipicni navijaci Partizana, kojima je draze da Zvezda izgubi, nego Partizan da pobedi :argh:
Корисников грб
Pinki
SFM Hall Of Fame
Поруке: 3307
Придружен: 08 Нов 2011, 15:06
Место: Republika Srpska

Порука од Pinki »

Žlezda i Patlidžan nisu vrijedni vaših živaca, regrutujem vas da navijate za FK BORAC BANDŽALUKA.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uUDPgG0cCi0[/youtube]
CRVENO PLAVA TO JE NAŠA BOJA
BORAC BORAC TO JE LJUBAV MOJA!!

Ne banujte post ili ću vas banovati.
Слика
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

Ovako dve teme FK Partizan i FK Crvena zvezda zajedno imaju preko 100 strana. U tih sto strana vise puta su bili opominjani razni korisnici, neki sankcionisani neki ne. Brisani su postovi zbog vredjanja i glupih svadja kojima ovde nije mesto. I svaki put kada bi krenula zesca rasprava doslo bi do reakcije nekog od admina kako sa tim odma treba prestati i da se smire korisnici i da se vrate u svoju temu. I kako nakon brojnih opomena vidim to ne uspeva da donese rezultate i neku normalnu konverzaciju dveju strana u istoj temi, cast izuzecima, jer se uvek izvrcu reci i dolazi do neprimerenih rasprava, slede nova pravila:

1. Navijac jedne strane (Delija ili Grobar) nema vise sta da trazi u temi suprotnog tabora. Nema vise ni komentara cestitam na tituli, dobar mec, dobar derbi, bili ste bolji ovoga puta. Znaci komentarisanje je zabranjeno u suprotnoj temi, svako ima svoju temu i neka tamo napise bili su bolji,cestitam im na tituli, sve ce se to sigurno procitati.

2. Svako ko prekrsi ovo pravilo brise mu se post u datoj temi i svaki sledeci post u temi koja ima veze sa tim postom.

3. Sledeca kazna je upozorenje, zatim ban na kraci vremenski period i kako nastavlja sa krsenjem pravila vremenski period je sve veci.

Vise puta je bilo govora na ovu temu i vise puta su smirivane strasti, kada ne moze lepo mora ovako.
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:

Порука од Dule93 »

Ljudi opusteno..Jos nisam video da neko komentarise kad njegov tim pobedi posle sudijske greske bio to Grobar ili Delija ili skroz neko treci.Ne razumem cemu ovo.
Salel ne slazem se da ne treba da komentarisu,svako ima pravo na svoje misljenje..

A sto se tice utakmice,Vesovic me je iznenadio,odlicno je odigrao i bio sigurno najbolji u nasem timu..A sto se tice sudjenja ne znam sta da kazem a da vec nije receno.
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

Dule, shvati da mene i svakog navijaca Zvezde zabole k***c sta o nasoj danasnjoj utakmici misli bilo koji navijac Partizana. Mislim da i njih zabole sta mi mislimo o njihovim utakmicama. Ne zelim da ih gledam u ovoj temi, a nadam se da ni oni ne zele da gledaju nas tamo, mada moram da priznam da me Srbinho nasmejao sa postavljanjem random klipova. Boske, ne znam sta su moji drugari postavljali tamo, vec par meseci mi je ta tema na ignore. Sto se utakmice tice, prvo poluvreme onako, mogli su nas sjebati na pocetku kad su imali par sansi, posle sve OK. Drugo poluvreme dobro. A i broj gledalaca me odusevio, mislio sam da ce biti dosta manje jer je radni dan.
Корисников грб
C.RONALDO7
Manager
Поруке: 2135
Придружен: 31 Јан 2011, 23:43
Место: SRB (SD) - ITA

Порука од C.RONALDO7 »

Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:

Порука од Dule93 »

Kasalica postigao najbrži debitantski gol u istoriji kluba!
Слика

Mučio se dugo prvotimac Crvene zvezde Filip Kasalica sa povredom zadnje lože ali posle današnjeg meča sve to odlazi u zaborav. Naime, mladi Užičanin već posle nepunog minuta provedenog na terenu u prvoj zvaničnoj utakmici može da se podiči jednim rekordom.

- Malopre sam čuo da sam postao rekorder i da sam postigao najbrži debitantski gol u istoriji kluba – izjavio je pod uticajem adrenalina Filip i nastavio:

- Presrećan sam zbog gola. Jedva sam čekao da zakoračim na teren, osetio sam veliko uzbuđenje i ne mogu rečima da opišem koliko mi znači današnja pobeda koja je definitivno pokazala da navijači od nas mogu da očekuju dobre partije u ovoj polusezoni – rekao je Kasalica i najavio da bi uskoro mogao da bude spreman da provede svih 90 minuta na terenu.
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

Svirao ofsajd pomocni , e sad je bila dilema dal je neko dotakao loptu ili ne. Sa tribine se nije videlo nista, samo znam da je mahao ko blesav indijanac.

Komentarisite sta hocete slobodno samo nemoj da se vredjate medjusobno.

Inače punlika kidala!!! :fanman:
Stefan
Manager
Поруке: 1988
Придружен: 25 Окт 2010, 17:08
Место: Beograd

Порука од Stefan »

Nije niko dotakao,vrteli su na rts-u jedno 10x tu situaciju.I u trenutku centarsuta igraci Smedereva su bili najblizi svom golu,a sudija je signalizirao ofsajd.Sad dal' je bio faul,po meni nije a i sudija ga nije signalizirao tako da je svakako greska...
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Kretenski rts već dvadeset godina ne ume da postavi kamere, ni da režira prenos. Nikad se ne vidi dobro ofsajd, niti se vidi da li je bilo faula ili bilo kakvog prekršaja. Kamera im stalno stoji na centru i udaljena je sto km, stipse jedne. Po onome što sam video na tv, meni se učinilo da je Borha odgurnuo igrača, ali opet ponavljam jako loše uradjen prenos.. Pa sad vi platite pretplatu...
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”