Premier League Fantasy 2013/14
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
- Status: Није на вези
DJomla, alal vera.
Ja upravo izgubih poene na glupi Bromvicov pogodak, imao sam Zabaletu na cistu mrezu i asistenciju, to je fino bodova moglo da bude.
Jebiga, kolo usred nedelje, ocekivao sam tumbanja, ali opet, unistili su me menadzeri. Dembelea nigde, Negredo nije ni ulazio, Gibs takodje, Sanja povredjen,... previse je to prvotimaca za neki ozbiljniji broj poena. Upadaju mi sa klupe N'Zonzi sa 3 poena, Gabidon sa 8 i Benet sa nulom. Uzevsi u obzir da mi je Suarez doneo 42 poena, ukupnih 81, plus/minus koji bod na bonuse nije zadovoljavajuc broj poena.
Ja upravo izgubih poene na glupi Bromvicov pogodak, imao sam Zabaletu na cistu mrezu i asistenciju, to je fino bodova moglo da bude.
Jebiga, kolo usred nedelje, ocekivao sam tumbanja, ali opet, unistili su me menadzeri. Dembelea nigde, Negredo nije ni ulazio, Gibs takodje, Sanja povredjen,... previse je to prvotimaca za neki ozbiljniji broj poena. Upadaju mi sa klupe N'Zonzi sa 3 poena, Gabidon sa 8 i Benet sa nulom. Uzevsi u obzir da mi je Suarez doneo 42 poena, ukupnih 81, plus/minus koji bod na bonuse nije zadovoljavajuc broj poena.
Последње учитавање од Vladar дана 04 Дец 2013, 23:08, учитано 1 пут укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Jel' to Runi suspendovan sledeće kolo?
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- mmladja
- World Class Manager
- Поруке: 6483
- Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
- Место: Ваљево
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 11 times
Ма ја кад овако покидам увек играм против неког несрећника који не може да се састави, Суарез ми је имао више поена него цела његова екипа. Да сам којим случајем одиграо просечно, појавио би се сероња Марко или тако неки који би ми узео бодове
Следеће коло ће бити јебено, појма немам та да радим са овима из Арсенала и Евертона.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Kontao sam da ga uzmem. Oscar i Remy za Runija i nekog jadnika, sad od toga nema ništa. Još malo ću da vagam. Jel neko gledao Čelzi? Hazard pokidao, ali pojmam nemam kako će igrati sa Oskarom u timu, a pitanje je da li će se Oskar vratiti u ekipu. Nasri me razočarao. Nema mnogo vremena, mora brzo da se razmisli. Šta menjati. Neme, jel ti sad imaš dvojicu suspendovanih?
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
Da nisam sjebao kapitena bilo bi dobro kolo, ovako samo 64 poena zbog Rooneya. Još je i suspendovan tako da sam ga uz neke rotacije zamjenio za Suareza... I Coleman mi ostade na klupi računajući da će mrtvi United dati gol, a Fonte udje zadnjih pola sata i donese mi -1 umjesto 8 njegovih. Čak 4 igrača su mi dobila bonus +3, Walker, Yaya, Shawcross i Ozil 
Odradih 3 transfera tako da ću na -8 iduće kolo, valjda mi Suarez nadoknadi to
Inače, pored njega u napadu su mi sad Aguero i Lukaku, u vezi Ramsey, Ozil i Yaya, odbrana isto solidna, ali zato golmani ne daj bože - Speroni i McGregor 
Odradih 3 transfera tako da ću na -8 iduće kolo, valjda mi Suarez nadoknadi to
И душа и тело, све је црно бело...
- zele
- SFM Hall Of Fame
Speroni će imati CS sledeće nedelje. Nisu ti loši ti golmani za rotaciju.
Последње учитавање од zele дана 05 Дец 2013, 06:41, учитано 1 пут укупно.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
I da igra, mislis da ce ti ugrabiti neki bod?
Последње учитавање од neme93 дана 05 Дец 2013, 13:19, учитано 1 пут укупно.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Kagawa ima da izdominira, videćete.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu