Premier League Fantasy 2013/14
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
- Status: Није на вези
pa ja, i to zato sto sam imao -4 od transfera 
Zele izbacio sam Colemana jer mi je ionako rezervista i ne pamtim kad je uzeo vise od 2 boda, a ovima iz Southamptona ce rasti cijene jos. Uz to sam i imao 3 igraca iz Evertona sto je mnogo, ne volim da toliko zavisim od jedne ekipe.
Uopste odbrana mi je sjebana, Bane i Zabaleta vec ko zna koje kolo nista nisu uradili, kao ni Mignolet, jedino mi je Enrike napravio asistenciju.
Veznim sam sad zadovoljan, Ozil, Remzi, Yaya, Barkley i Januzaj.
U napadu me Rooney brine ali cu za istrpiti jos jedno kolo, ako nista ne uradi mjenjam ga. Staridz i Lukaku razbijaju, oni imaju sigurnu poziciju
Ne znam koga bih uzeo umjesto Rooneya ako ga ne krene, dvoumim se izmedju Aguera i Negreda, Suareza necu jer vec imam Staridza.
Zele izbacio sam Colemana jer mi je ionako rezervista i ne pamtim kad je uzeo vise od 2 boda, a ovima iz Southamptona ce rasti cijene jos. Uz to sam i imao 3 igraca iz Evertona sto je mnogo, ne volim da toliko zavisim od jedne ekipe.
Uopste odbrana mi je sjebana, Bane i Zabaleta vec ko zna koje kolo nista nisu uradili, kao ni Mignolet, jedino mi je Enrike napravio asistenciju.
Veznim sam sad zadovoljan, Ozil, Remzi, Yaya, Barkley i Januzaj.
U napadu me Rooney brine ali cu za istrpiti jos jedno kolo, ako nista ne uradi mjenjam ga. Staridz i Lukaku razbijaju, oni imaju sigurnu poziciju
Ne znam koga bih uzeo umjesto Rooneya ako ga ne krene, dvoumim se izmedju Aguera i Negreda, Suareza necu jer vec imam Staridza.
И душа и тело, све је црно бело...
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Ja bih uzeo Negreda. Kod mene trojka u šppicu prošlo kolo bila Runi, Žiru, Staridž. Ali kontam da moram da ubacim Negreda, jebe kevu kako igra. Gledao sam Siti protiv Evertona, lik leti po terenu, ima ga svuda. Stalno traži loptu, nije sebičan kao Aguero, dosta se dobro otvara, ali Kun pi*** neće da mu da loptu, skupiće on dosta poena, samo polako. Najverovatnije će mi napad biti Staridž, Negredo i Žiru/Runi/Lukaku. Vezom sam zaista nezedovoljan, a odbrano onako, bilo je ok do sada, ali me izjebalo ovo kolo, prvo Aguero promaši penal i sjebe asistenciju Zabalete, onda Čelzi ujebe i primi gol, a na kraju Šou jebeni se razboli i ne odigra. Koleman je igrao dosta dobro protiv Sitija, ubacivao se, presekao je mnogo lopti, očekujem od njega da pogodi koji put Lukakua u glavu i upiše neku asistenciju. Zabaletu ću menjati verovatno za Enrikea, ali moram malo da proučim raspored. Voleo bih da uzmem Klajna umesto Šou, jer je zdraviji i jeftiniji, ali neću ići u minus zbog te izmene, ako budem imao neki free transfer koji mi ne treba, onda može. U vezi sam sad apravio neke promene, valjda će biti bolje, jebenog HBA sam šutnuo. Tu mi je Ozil general, ali ako ne bude pravio poene, otarasiću ga se, samo još ne znam za koga. Imam strpljenja, dobro je počeo, sad malo stagnira, ali očekujem da po povratku Wolkota zaigra skroz jebački.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Clint Eastwood
- Manager
- Поруке: 1183
- Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
- Место: Kragujevac
- Klub koji vodite: Brighton
- Mood:
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Fejlovao za izbor kapitena, zapravo zbog frke u stanu nisam stigao da promeni, ostalo od petka.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu