(FM14) Predložite klub za menadžerisanje
- TOMARA
- Assistant Manager
- Поруке: 667
- Придружен: 26 Нов 2010, 00:26
- Место: Stara Pazova
- Status: Није на вези
Southampton me jako vuce da igram sa njima, jednostavno su prezanimljivi... Pogotovo zbog mladih igraca i odlicne skole...
Brescia mi je takodje zanimljiva... Vratiti Palermo u Seriju A i uraditi nesto vise, kome ne smetaju boje... Atalanta je zrela za ozbiljan remont ekipe... Leicester, jer su lukave lisice
Brescia mi je takodje zanimljiva... Vratiti Palermo u Seriju A i uraditi nesto vise, kome ne smetaju boje... Atalanta je zrela za ozbiljan remont ekipe... Leicester, jer su lukave lisice

- rojkovac7b
- Youth Team Coach
- Поруке: 114
- Придружен: 15 Мај 2013, 21:50
- Место: obr
Bristol rovers, go k***c od ekipe i ocajne finansije. Na kraju prve sezone pola tima odlazi zbog isteka ugovora, a zbog minusa sa kintom smanjene plate i kinte bez za transfere. Bez obzira na sve to, meni su nekako simpaticni. Igrao sam fifu 03 ili 04 sa njima i iz lige2 cini mi se doveo ih u premijer ligu i osvojio je. 
Ko ima zivce neka proba.
Ko ima zivce neka proba.
Последње учитавање од rojkovac7b дана 20 Дец 2013, 20:31, учитано 1 пут укупно.
pa zavisi, nece biti ti lako ni sa portsmautom ni sa lejton orientom...trebace ti zivaca sigurno sa kim god da krenes
inace ja iz Italije preporucujem Atalantu, odlicnu skolu imaju, ja kad god sam igrao sa njima uvek sam dobijao odlicne regene, jos na pocetku uprava nema velika ocekivanja pa moze da se lepo posveti pravljenu ekipe za buducnost, mnogo kul ekipa...sledeci sejv ce mi biti sa njima 99%
"Ja ne trpim dosadan fudbal, moj tim je nešto sexy" Jürgen Klopp
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Ajde ovako, moram i ja da pocnem konacno neki sejv, ali prvi u verovatno jedini u ovom FM-u.Nisam ni igrao do sad FM 14,jednostavno nemam vremena, a i mrzelo me nesto, ali mi je sad doslo da krenem neki sejv, ali sam totalno bez neke price ili ideje sta da uzmem, malo sam u autu inace sto se fudbala tice, jer kablovsku nemam, ponekad bacim pogled na neki rezultat ili tako to.
Dakle, hocu da pocnem nesto, i da ga igram lagano, ne neki pretarani izazov, al necu sad ni Real da uzmem i da se bahatim,al' ne pada mi na pamet lupam sad Norvic ili tako nesto budjavo da uzmem, mora nesto sa stilom da bude, bilo bi lepo da bude majka Italija, mada ne mora, dolaze maltene sve lige u opticaj, mora samo da bude zanimljivo
I za svaki slucaj, mozda pocnem sa burazerom tradicionalno neki jedan na jedan sejv, tako da bacajte i parove timova koji su rivali u svojim ligama,ako nista, bar po kvalitetu jednaki, ili pozeljno cak ljuti rivali
Ajde, da vas cujem ?
Dakle, hocu da pocnem nesto, i da ga igram lagano, ne neki pretarani izazov, al necu sad ni Real da uzmem i da se bahatim,al' ne pada mi na pamet lupam sad Norvic ili tako nesto budjavo da uzmem, mora nesto sa stilom da bude, bilo bi lepo da bude majka Italija, mada ne mora, dolaze maltene sve lige u opticaj, mora samo da bude zanimljivo
I za svaki slucaj, mozda pocnem sa burazerom tradicionalno neki jedan na jedan sejv, tako da bacajte i parove timova koji su rivali u svojim ligama,ako nista, bar po kvalitetu jednaki, ili pozeljno cak ljuti rivali
Ajde, da vas cujem ?