Predstavite se SFM zajednici

Opšte informacije o forumu i mesto gde se možete predstaviti zajednici, informisati o nama , pohvaliti nas ili nas kritikovati.
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:
Status: Није на вези

Порука од Orthodox »

dobrodošao druze :cheers: budi akivan i uzivaj na forumu :ole:
Корисников грб
Joca Rocker
Newgen
Поруке: 11
Придружен: 05 Дец 2010, 14:08
Место: Obrenovac

Порука од Joca Rocker »

Orthodox пише:dobrodošao druze :cheers: budi akivan i uzivaj na forumu :ole:
hocu naravno !
Zvezda , Milan i plavi tim :D
Корисников грб
Olja
World Class Manager
Поруке: 3197
Придружен: 28 Окт 2010, 23:21

Порука од Olja »

pozz komšo :ole:
I used to go missing a lot... Miss Canada, Miss United Kingdom, Miss World...
Корисников грб
Joca Rocker
Newgen

Порука од Joca Rocker »

Olja пише:pozz komšo :ole:
ohoo pozz komsinice :D
Корисников грб
m15k3
Manager
Поруке: 2279
Придружен: 27 Нов 2010, 08:39
Место: Brcko, BiH

Порука од m15k3 »

pozdrav i dobrodosao :cheers:
Корисников грб
RealTIme
Newgen
Поруке: 29
Придружен: 21 Авг 2011, 23:43
Место: Apatin

Порука од RealTIme »

Jel moguce da se ovako odnosite prema svim novajlijama ? sta ste vi kao neki udruzeni na forumu i niko vam vise ne treba? a toliko toga sam dobrog cuo o ovom forumu a nista dobro nisam do sad sreo...da me ovako svi kuliraju strsano...nema veze jedan clan manje boli vas bas...ali recimo na drugom srpsko forumu se mnogo bolje odnose prema novim clanovima, vi to valjda gledate od koga imate koristi nekima se uvlacite lik se registruje i dobije za jedan dan moda kakav je to ne ozbiljan forum moze da da moda posle jednog dana, od mene verovatno nemate korist pa me zato kulirate valjda ocekujete evo ga jos jedan slucajni prolaznik a kakve sam price cuo bas sam bio zagrejan za ovaj forumu ocekivao sam da cu se uskoro prikljuciti nekom onlajn takmicenju za kriticara sam bio zainteresovan ali vidim da bi mi to samo oduzelo vreme...nista pozz svima...
PO ZIMI,KISI,SUNCU,SNEGU ILI KOSAVI...
Корисников грб
samson
SFM Hall Of Fame
Поруке: 7745
Придружен: 05 Нов 2010, 23:41
Место: Podgorica

Порука од samson »

Obrati paznju na svoje ponasanje i dobrodosao.
What we do in life echoes in eternity!!
Šarm Beograda i huk sa Marakane
Корисников грб
Taske97
Manager
Поруке: 1028
Придружен: 28 Феб 2011, 17:51
Место: Параћин

Порука од Taske97 »

RealTIme пише:Jel moguce da se ovako odnosite prema svim novajlijama ? sta ste vi kao neki udruzeni na forumu i niko vam vise ne treba? a toliko toga sam dobrog cuo o ovom forumu a nista dobro nisam do sad sreo...da me ovako svi kuliraju strsano...nema veze jedan clan manje boli vas bas...ali recimo na drugom srpsko forumu se mnogo bolje odnose prema novim clanovima, vi to valjda gledate od koga imate koristi nekima se uvlacite lik se registruje i dobije za jedan dan moda kakav je to ne ozbiljan forum moze da da moda posle jednog dana, od mene verovatno nemate korist pa me zato kulirate valjda ocekujete evo ga jos jedan slucajni prolaznik a kakve sam price cuo bas sam bio zagrejan za ovaj forumu ocekivao sam da cu se uskoro prikljuciti nekom onlajn takmicenju za kriticara sam bio zainteresovan ali vidim da bi mi to samo oduzelo vreme...nista pozz svima...
Jel u venu se fiksas ili sta? Kako si zakljucio da nam ne trebas, bas suprotno, ako si aktivan bas ces nam trebati. Uopste te ne razumem :alien: :cofeeman:
Последње учитавање од Taske97 дана 27 Авг 2011, 16:29, учитано 2 пута укупно.
Корисников грб
Taske97
Manager
Поруке: 1028
Придружен: 28 Феб 2011, 17:51
Место: Параћин

Порука од Taske97 »

Добродошао :fanman:
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

Joca Rocker пише:
:lol: Olja je musko, a i malo je mator za tebe :rugalica: Dobrodosao i dugo nam ostao!
Корисников грб
Joca Rocker
Newgen

Порука од Joca Rocker »

mmladja пише:
Joca Rocker пише:
:lol: Olja je musko, a i malo je mator za tebe :rugalica: Dobrodosao i dugo nam ostao!
e onda izvinjenje komsiji... poz komsija ... a i da ima 16 isto bi bilo .. hvala tebi na dobrodoslici :poz:
Rossobianco
World Class Manager
Поруке: 3468
Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
Место: Jagodina

Порука од Rossobianco »

Dobrodosao :cheers:
Rossobianco
World Class Manager
Поруке: 3468
Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
Место: Jagodina

Порука од Rossobianco »

RealTIme пише:Jel moguce da se ovako odnosite prema svim novajlijama ? sta ste vi kao neki udruzeni na forumu i niko vam vise ne treba? a toliko toga sam dobrog cuo o ovom forumu a nista dobro nisam do sad sreo...da me ovako svi kuliraju strsano...nema veze jedan clan manje boli vas bas...ali recimo na drugom srpsko forumu se mnogo bolje odnose prema novim clanovima, vi to valjda gledate od koga imate koristi nekima se uvlacite lik se registruje i dobije za jedan dan moda kakav je to ne ozbiljan forum moze da da moda posle jednog dana, od mene verovatno nemate korist pa me zato kulirate valjda ocekujete evo ga jos jedan slucajni prolaznik a kakve sam price cuo bas sam bio zagrejan za ovaj forumu ocekivao sam da cu se uskoro prikljuciti nekom onlajn takmicenju za kriticara sam bio zainteresovan ali vidim da bi mi to samo oduzelo vreme...nista pozz svima...
Nisi upucen u neke stvari,zato ne razumes nista,kako se mi to odnosimo da li mi mozes reci ? Konkurisi ko je uporan dobice. :cheers:
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Порука од Gagi »

Au, koliko gluposti u jednom postu, odavno nisam video bolji brainfart! Bravo!
Ko je udruzen, ko te ignorise i gde? FM Handheld je postao moderator u engleskoj sekciji jer tamo moze da doprinese. Zna jezik, vodi svoj sajt i aktivan je na nekoliko foruma. Zasto se ti, o veliki covece, nisi prijavio za taj posao? Mozda bi administracija bas tebe izabrala iako si ovde nepunih nedelju dana. Niko tebe, a ni druge novajlije ne tera sa foruma, modovi pomazu svima, u to mozes da se uveris i sam ako detaljno prelistas forum, osim ako nisi dosao sa totalno drugom svrhom? Mislim, pominjes drugi srpski fm forum niotkuda. Ako mislis da ti je tamo bolje, vrata su ti otvorena, putuj! Cao! Niko te ne zadrzava. Iskenjao si se za desetoricu, a ni kilo nisi smrsao.
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

Uopste nisam ukapirao odakle je dosao ovaj izliv emocija?? :wtf:

Evo ja sam iskljucivo zaduzen za biranje korisnika koji ce obavljati funkcije i kao vlasnik kazem ti da nikog iz ovog tima admina i moderatora ne znam licno,vec su svi tu po zasluzi.

Sta vise,promenilo se nekoliko ljudi u tom timu i to na vrlo jednostavan nacin...ko radi tu je,ko ne radi nije tu (mislim u timu).

Gde si se ti nasao uvredjen ne razumem?

To što pominjes drugi forum,ok slazem se ako mislis da je tamo bolje,tamo i boravis.Ne samo tamo,ima puno dobrih foruma u okolini sa istom tematiikom i slicnog jezika.Tu je Bosnia,Balkan,Crew,Montenegro,Cro manager a ima ih jos par.Imas sav izbor ovog sveta,ne samo ti nego i svi ostali da izaberu gde im je prijatnije i lepse da obitavaju sto je i normalno.

Za sad,ako je ikako moguce,samo mi objasni cemu ovakav revoltiran post i iz kog razloga da bih pokusao da ti objasnim o cemu se radi?

I da dodam samo...drago mi je da si cuo toliko toga dobrog o ovom forumu,a imas svu slobodu ovog sveta da mi kazes sa cim si se to losim susreo.

Unapred zahvalan na odgovoru.
Последње учитавање од Orthodox дана 27 Авг 2011, 17:05, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Olja
World Class Manager
Поруке: 3197
Придружен: 28 Окт 2010, 23:21

Порука од Olja »

:cheers:
I used to go missing a lot... Miss Canada, Miss United Kingdom, Miss World...
Корисников грб
Dzo LECZ
Youth Team Coach
Поруке: 96
Придружен: 20 Мај 2011, 22:22
Место: Leskovac

Порука од Dzo LECZ »

Dobrodosao ;)
Fudbal-Nacin zivota!
Корисников грб
Avenger
Assistant Manager
Поруке: 510
Придружен: 24 Окт 2010, 14:13
Место: Republika Srpska

Порука од Avenger »

Dobrodosao. :) :ole:
I'm gonna make him an offer he can't refuse
Корисников грб
Joca
World Class Manager
Поруке: 4764
Придружен: 27 Окт 2010, 21:00
Место: Novi Beograd

Порука од Joca »

dobrodošao druze budi akivan i uzivaj na forumu :cheers:
Корисников грб
RealTIme
Newgen
Поруке: 29
Придружен: 21 Авг 2011, 23:43
Место: Apatin

Порука од RealTIme »

au ljudi sta sam ja pisao koji k**** ma zaboravite :S videcu da se ustalim na ovom forumu da konkurisem vec za nesto i da do prinesem kolko tolko razvoju ovog foruma :S ceo dan sam nesto puko u pm :S i nista od onog sto sam reko ne mislim jedino sto me iznerviralo je sto sam jednog moda pitao da mi pomogne oko necega jer kolko znam modovi za to sluze a on mi nije odgovorio a pise da je procitao nije bitno odgovorio mi je drugi korisnik ovog foruma necu da ih imenujem a sto se tice toga sve najbolje sam cuo o ovom forumu i cini se da je tako jedino eto mali peh...ali sad cu se potrudi da se maximalno posvetim ovom forumu prelistavo sam danas i mnogo mi je dobar uporedjivao sam ga malo i sa drugima iz regiona i kad pogledam nekako ima najjednostavniji ali najbolji sklop :cheers: nista momci kad se malo ustalim konkurisem za kriticara ili nesto zapravo sam voljniji za gfx ali nisam bas iskusan u fotoshop :cheers:
Последње учитавање од RealTIme дана 28 Авг 2011, 01:53, учитано 1 пут укупно.
PO ZIMI,KISI,SUNCU,SNEGU ILI KOSAVI...
Пошаљи Одговор

Повратак на “Kancelarija / Office”