Vojvodina(Ringišpil može da krene)

Корисников грб
Nidzaaa
Newgen
Поруке: 3
Придружен: 04 Окт 2024, 13:30
Место: Novi Sad
Klub koji vodite: Fk Vojvodina
Status: Није на вези

Vojvodina(Ringišpil može da krene)

Порука од Nidzaaa »

Слика
Nakon par godina rada u mlađim selekcijama FK Vojvodina, usledio je za mene neočekivan poziv da sednem na klupu prvog tima. Blaga pometnja u glavi, šok i neverica, ali kako se kaže, zlatna kočija staje jedanput, reših da to iskoristim i prihvatim ponudu kluba. Svestan sam da sam tu jer finansijski ne stojimo sjajno, svestan sam da klub nema na koga da se osloni, nisam se previše ložio kako sam "stručnjak". Predsednik Zbiljić dao mi je ugovor na godinu dana, uz dogovor da ćemo na polusezoni sesti, videti gde smo i kako ide sve.

Слика
Vojvodina je klub velike tradicije, mnoga velika imena našeg fudbala igrala su ovde. Inače, kao neko ko je rođen u Novom Sadu, osećao sam pripadnost klubu.

Klubska vizija i očekivanja u svim takmičenjima:
Слика
Слика
Слика

Finansisko stanje
Слика
Kao u većini naših klubova, novca nema, stanje je jako teško. Ekipu imam solidnu, imam i omladinsku školu koja radi odlično. Malo me porazilo to što klub toliko malo ulaže u skauting službu i da novca za to ima toliko malo. Sem Srbije, koju pokrivamo, novca nema ni za jedan kontinent da se upute ljudi da tragaju za mladim igračima. To sam stavio kao jedan od ciljeva da se, pre svega, skauting služba ojača.

Слика
Nekada alfa i omega FK Rad, Ranko Stojić (64), novi je skaut Vojvodine. Predsedniku sam izložio kolika mi je želja da ga angažujemo i čelni ljudi su imali sluha.

U dobroj meri sam promenio i medicinski staf kao i skoro pa kompletan stručni štab za šta sam takođe imao podršku uprave i sportskog direktora.
Слика
Слика
Слика
Слика
Слика

Pripremne mečeve odigraćemo u Srbiji i protivnici se manje više već znaju.
Слика

Promenio sam kapitena kao i zamenika.Izbor je pao na Đorđevića koji poznaje svlačionicu lider je kao i Medojevića koji je povratnik i dete kluba.

Sastanak skautinga i sportskog sektora
Слика

Jovanović (sportski direktor): Gospodo, da vidimo šta je nama prioritet u ovom prelaznom roku. Idemo redom, šefe, kaži ti?

Petrović (trener): Direktore, ja sam nešto na brzinu video, rekao bih da smo popunjeni na svim pozicijama. Ako neko ode, moram dovesti zamenu. Namera mi je da dam šansu i mladim igračima svakako. Škola radi dobro, treba unaprediti skauting.

Novaković (šef skauting službe): Šefe, na šta misliš da se unapredi skauting? Budi jasniji.

Petrović (trener): Na povećanje novca za rad skauta mimo naše zemlje, ovo je prilično skromno.

Stojić (skaut): Treneru, imate mene što se tiče pojačanja, imam kontakte, poznajem ljude.

Petrović (trener): Ranko, opusti se, zato sam želeo da dođeš, ti si alfa i omega.

Jovanović (sportski direktor): Ljudi, da ne gubimo vreme, svako ima svoje zadatke. Okupljamo se jednom u 7 dana gde ćemo se sastajati da vidimo šta je ključno.
Корисников грб
Nidzaaa
Newgen

Re: Vojvodina(Ringišpil može da krene)

Порука од Nidzaaa »

Pripremni period LETO
Слика
Pripremni period prošao je dobro, većina igrača trenirala je na zavidnom nivou i mislim da smo uspeli da se spremimo za početak sezone. Utakmice su bile sa ekipama iz Srpske lige gde smo uglavnom pokazivali nadmoć. Naravno, to me nije ponelo, nisu to utakmice na kojima bismo odmerili snagu tima. Bili smo efikasni, davali smo dosta golova, stajali smo visoko i trudili se da igramo direktno, bez davljenja lopte. Ekipa polako prihvata ono što ja od njih očekujem. Generalna proba je već bila priča za sebe, gde su me igrači pozitivno iznenadili. Mimo pobede od 2-1, mi smo totalno nadigrali za nas moćnu ekipu Arisa. Videćemo koliko smo spremni za start. Ekipa Bolonje možda dolazi u nezgodno vreme, ali biće prilika da se odmerimo sa timom iz Serije A.
Слика
Nekoliko mlađih igrača sam otpisao, Veličkovića i Popovića, koji će na pozajmicu. Jednostavno se ne uklapaju u moj sistem igre.
Uefa Conference League

Слика
Ekipa Bolonje dosta je jaka, očekujem da će veći deo meča dominirati Bolonja, ali i pored toga neću da se povučem i čekati ću kontru. Pokušaćemo da izađemo visoko, da pariramo koliko-toliko, pa ćemo videti rezultat.

Слика

Žreb za treće kolo Lige konferencija
Слика
Корисников грб
Nidzaaa
Newgen

Re: Vojvodina(Ringišpil može da krene)

Порука од Nidzaaa »

AVGUST I SEPTEMBAR
Слика

Uefa Conference League 2.round 1.match
Слика
Слика
Слика
Слика
Слика
miss a album download

Uefa Conference League 2.round 2.match
Слика
Слика
Слика
Слика
Слика

Uefa Conference League 3.round 1.match
Слика
Слика
Слика
Слика
Слика

Uefa Conference League 3.round 2.match
Слика
Слика
Слика
Слика
Слика
Слика
Слика

Слика

Mozzart Bet Super Liga Srbije 1.kolo
Слика
Слика
Слика
Слика
Слика
Слика
Слика
Слика

Mozzart Bet Super Liga Srbije 2.kolo
Слика
Слика
Слика
Слика
Слика
Слика
Слика
Слика

Mozzart Bet Super Liga Srbije 3.kolo
Слика
Слика
Слика
Слика
Слика
Слика
Слика
Слика

Mozzart Bet Super Liga Srbije 4.kolo
Слика
Слика
Слика
Слика
Слика

Mozzart Bet Super Liga Srbije 5.kolo
Слика
Слика
Слика
Слика
Слика
Слика
Слика
Слика

Rezultati Srpskih klubova u Evropi
Слика
Слика
Слика
Слика

Слика
Sve u svemu, jedan turbulentan mesec je iza moje ekipe. Odigrali smo mnogo utakmica, a najveće iznenađenje priredili smo utakmicom protiv Bolonje u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija. Znao sam da možemo dostojanstveno da izađemo na teren i da se borimo, ali nisam očekivao da možemo da izvučemo tako visok rezultat. I pored pobede, bio sam svestan da to nije kraj i da će Bolonja pravo lice tek pokazati. Tako je u revanšu i bilo. Imali smo sreće i, bogu hvala, tim golom u poslednjim sekundama prošli smo dalje. Što se prvenstva tiče, tamo smo dominirali u većini slučajeva i u većini utakmica davali smo veliki broj golova, bili efikasni, napadali i pritiskali rivale konstantno, dolazeći do pobeda. Nisam očekivao takav skor posle pet kola, ali je, sve u svemu, situacija idealna, manje-više. Imao sam malo kadrovskih problema, ali većina igrača je bila spremna i većinom sam imao najjači tim na raspolaganju. Što se tiče utakmice petog kola i derbija sa Zvezdom, iskreno, tim za Ligu šampiona. Očekivao sam da će Zvezda izaći mnogo hrabrije, mnogo jače, ali i oni su nas više nego respektovali. Mi smo stvarali mnogo šansi, imali mnogo prilika i na kraju sam prezadovoljan.

U samom prelaznom roku nismo bili previše aktivni. Čekali smo priliku da nam se pojavi neki mladi, talentovani igrač i potpisali smo dvojicu. Jednog štopera koji ima tendenciju da odigra levog beka i angažovali smo bočno krilnog napadača koji može da pokrije poziciju centralnog špica. Obojica su mladi igrači i od obojice dosta očekujem. Što se prodaje tiče, nismo imali konkretnih ponuda, tako da za sad ostaje na tome. Konačan izveštaj prelaznog roka okačiću na kraju kada se pomenuti završi, a onda ću okačiti aktivnost svih naših klubova u prelaznom roku. Za sad je i više nego odličan početak. Javljam se nakon odigranog drugog meseca.
:knight: :knight: :knight:
Пошаљи Одговор

Повратак на “FM24 Menadžerska soba / Manager stories”