Grbovi

Корисников грб
petronije1987
Newgen
Поруке: 9
Придружен: 19 Јан 2015, 05:05
Место: Serbia
Klub koji vodite: FK Takovo
Formacija: 4-4-2
Been thanked: 1 time
Status: Није на вези

Grbovi

Порука од petronije1987 »

Pozdrav braćo. Imam jedno pitanje treba mi ekspert oko grafike. Imam ubačene grbove grafics/logos itd.. sve full. Small i long medjutim u samim tabelama nema grbova, kada se udje u neki klub ima grb dakle nema samo da kazem tako treca vrsta. Ako neko zna u kom grmu lezi zec. :ole: :waller:
Rollin Berry
Newgen
Поруке: 4
Придружен: 18 Дец 2025, 11:38

Re: Grbovi

Порука од Rollin Berry »

Звучи као занимљив проблем са грбовима. Можда недостаје неки фајл за приказ у табелама или треба освежити кеш графике у игри.
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Re: Grbovi

Порука од Orthodox »

petronije1987 пише: 15 Јан 2024, 09:40 Pozdrav braćo. Imam jedno pitanje treba mi ekspert oko grafike. Imam ubačene grbove grafics/logos itd.. sve full. Small i long medjutim u samim tabelama nema grbova, kada se udje u neki klub ima grb dakle nema samo da kazem tako treca vrsta. Ako neko zna u kom grmu lezi zec. :ole: :waller:
Dođite na discord, tamo smo se preselili. Upadajte na https://discord.gg/serbianfm

Uglavnom, izbrisite sve foldere small, icon, right left i samo ostavite normal i radice grbovi jer novi fm ne podrzava vise formata jedne iste sliike vec sam smanjuje i povecava u skladu sa ID slike.
Пошаљи Одговор

Повратак на “Football Manager 2024 / Discussion”