Od postanskog interneta do stadiona

Корисников грб
DusanTS
Newgen
Поруке: 5
Придружен: 28 Окт 2023, 21:53
Has thanked: 1 time
Been thanked: 5 times
Status: Није на вези

Od postanskog interneta do stadiona

Порука од DusanTS »

Cao, cisto da podelim moju pricu vezanu za Football Manager i sve oko nje.

Davne 2002 godine sam poceo da je igram sa svojim bratom koji je 5 godina stariji od mene. Jako smo zavoleli igricu i kad god je izlasla skidali smo je preko torenta dok nismo naravno dobili svoj dinar sto se kaze da mozemo da je kupujemo, i dalje je svake godine kupujemo iako nemamo mnogo vremena za nju nakon 20ak godine, svake godine kupim burazeru na stimu cisto da zna da ga volim.

Pre 5 godina sam poceo da radim za stake.com sajt i tu se sve menja, nakon godinu/dve sajt za koji radim potpisuje ugovor sa Watfordom pa nakon toga i sa Evertonom, znao sam da je to moja sansa da napokon odem u Englesku i odgledam utakmicu sto sam i zeleo citavog zivota. Ali onda Korona kurci palci i sve pada u vodu iako imamo lozu na stadionu gde mozemo otici kad god.

Napokon smo uzeli vizu ove godine i otisli da odgledamo mec i naravno kao i sto sam ocekivao dok sam ispunio svoj decacki san proveo sam se kao nikad. Otisli smo da gledamo Everton - Man City.

Nakon utakmice sam dobio rukavice od Asmira Begovica, potpis od Pepa, Dyche-a i Connor Coady-a.

Od Evertona smo dobili po dres potpisan sa svim igracima, podelicu par slika sa utakmice ukljucujuci sve sto sam dobio gostujuci. Bio sam na 10m od celavog boga igrice.

https://prnt.sc/p_FO49TfXveW
https://prnt.sc/wz1YbzLaHFhI
https://prnt.sc/QKFq4m5vso_b
https://prnt.sc/Jn-XAR8uWutl
Пошаљи Одговор

Повратак на “FM24 Menadžerska soba / Manager stories”